inşallah bence yer ben onu ekmayla denedim yemişti yaaaSevgi benim sorunum yumurta yiyemiyor ya labneyi öyle sevmedi sıpa beyaz peyniri çok sevdi domateside yedi ama işte her günde domates peynir omazki vcanım yaa bende tıkandım valla sizlerde gene yumurta sorunu olmayınca gün aşırı yumurta veriyorsunuzdur beni en çok şimdi ayrı ayrı verirse kahvaltı zorlayacak bulamaç verirken iyiydi her güne bir çeşidim bol miktarda tarifim var ama şunu keşfettim bulamaç verince yoğurt yada mumallebi yer gibi çiğnemeden löpür löpür 1 kaseyi yutuyor ama lokma olarak bu günkü gibi yersek çiğniyor fakat 45 dk da kahvaltıyı anca yapabildik hanımda bir afralar bir tafralar çığlıklar zor geldi tabii çiğneyerek yemek hani 8,ci ay çiğneme açısından tam öğreneceği ay bu ayı kaçırmamak gerekiyormuş yaa bende onun için biraz uğraşsamde tek tek vermeye karar verdim acaba ekmeğine azar azar tereyeğ sürüp versem nolurki dokunurmu hani şöyle fındık kadar bişey yani umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir banada bir çaaree kızlaarrr..