- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi hayaletorka
-
Bizde bugün ilk defa tarhana çorbası içtik .Pek hoşlanmadı önce sonra içine yarım ölcek aptamil koydum sildi süpürdü .maşallah diyeyim .
FATOŞUN TARİFLERİ nerde kızlar ben de bakayım hergün düşünüyorum ne pişirsem diye .
Birde biz kahvaltıyı bebek ekmeğiyle yapıyoruz bisküviye hiç başlamadık biz bizim dr. tuzlucu tatalılara ne kadar geç o kadar iyi diyor sonra diğer tatları kabullenmesi zor oluyormuş
canım suanda bebişler çipura ve levrek yerler yagsız balık oldukları için...birde içine bal kabagı koy tat versin....1 parca balığın büyük kılcıksız yerinden 1 dilimde bal kabagı koy hasla.1 damlada zeytinyagı...hepsini ez ve yedir...vitamin deposu...Merhaba arkadslar ...erdeme balık yedırmek ıstıyorum..daha once hıÇ denemedık ...balık tarıfı olan var mı bebek ıÇın en dogru balık hangısı bu konularda bılgısı olan varsa lutfen cvp
canım ben sadece karnıbahar değil ...canlarım bişey sorcam bebişine hiç karnıbahar veren varmı bugün taze buldum aldım ama tereddüt ettim acaba dokunurmu hiç veren varmı aranızda varsa nasıl veriyosunuz doktorum mevsimlik bütün sebzeleri verebilirsin dedi ama ben genede takıldım kaldım versem mi vermesemmi diye napıyım kızlar veren varsa bir tarif verebilirmi bana karnıbaharla ilgili şimdiden tşk ederim...:1hug:
tarife gelince ben kendimize nasıl yapıyorsam öyle yaptım kıymalı pirinçli normal soğanı kavurup
salça yerine bitane domates rendeledim azcık tuz koydum pişirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?