2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

şu knorun muydu neydi baharatlı tuz karışımı belkıs
ama bebek yemeği içinde ne işi var tartışılır bence :)

ben de öyle biliyordum ama acaba benim bilmediğim başka bişey mi diye sormuştum, bence de bebek yemeğinde baharatın ne işi var yaa, hele ki tuz:1no2:

cokacimcoookarkadaşlar içinizde bebeğine kavun karpuz veren varmı veriyorsanız ne şekilde. ?...

ben karpuz kavun yalatıyorum biz yerken malum biz daa ek gıdaya geçmedik daa yalama evresindeyiz sırnaşık şey

az önce domates çorbası yaptım zuzuyaa, ama sevmedi oysa ne kadar da güzel yapmıştım kıvamını,, içine azıcık tatlansın diye pekmez koydum, babasıyla kandıra kandıra yarısını yedirdik, 1 saat sonra da yoğurt yedireyim de midesi dinlensin garibimin

bende tarhana çorbası yedirdim bizimki biraz nazlı
farkettim aslında yicek ama kaşıkla yoruluyor bikaç kaşıktan sonra istemiyor
biberon daha kolay geliyor mamayı yapınca içiyor çünki annem kaynanam
şebeklik yaptı öyle yedirdik

ben bugün çok mutlu oldum çınar kahvaltısını etti ardından uyudu uyanınca önceki gün tatilin son günü yedirmeye çalıştığım tavuklu-pirinçli sebze- hazır - 190cclik kavanozun yarısı kalmıştı - hepsini yedi
sonra yarım babymixten yaptığım ayranı içti
1 tane kayısı kemirdi
sonra akşam bizim yemeğe askıntı olup barbunya- pilav- yoğurt yedi
üstüne de 8 tahıllı meyveli -heronun - yedi 75cc den hazırlamıştım - ve bitirdi
sonra uyumak için emmek istedi ama sanırım mide fesatına uğradı P
huzursuzlandı bir sürü şimdi de sustu uyudu
e bu kadar yiyince ilk defa tartıda 8000i gördük :))

Arkadaşlar dün bende ikraya babymix aldım sade olanından öğürdü yemedi :sinifsinif:Tadına ben baktım bende beğenmedim arkadaşlar:bbo: hem tadı tuzlu gibiydi hemde ekşiydiBirde heves edip 4 lülerden 2 paket aldım Onları şimdi nasıl bitircem ben arkadaşlar bana bir fikir verin CADIARZUSizler nasıl yediriyorsunuz benneyaptımkitarihinede baktım son kullanma tarihi falanda geçmiş değildi üffff yaaa ..sinir oldum yeseydi minik cadı ne güzel olurdu:teytey:
Ben onları 1 rer kaşık mamalarına ilave etsem olurmu acaba kızlar bana bir akıl verin...buyrunnnnnnnnn

ben bugün kıymalı çorba yapmak istiyorum kızıma ama geçende kıymalı şehriye yapmıştım sevmedi yemedi, dün domates yaptım sevmedi, şimdi ne yapsam diye kara kara düşünüyorum, ekşi geliyor yaaa bebeğe sevmiyor tuz da atılmayınca tatsız tuzsuz bişey oluyor

canım domates çorbası ekşi gelir tabiki heme çok yavan olur.
patates havuç bezelye falan koy kıymayla beraber suda haşla süzgeçten pişir aynı bezelye yemeği tadında oluyor yada kabak koy değiştir sebzesini bunu tavuklada yapabilirsin canım çok hoş oluyor artanını ben de yerim yani yollayabilirsin canımcokacimcoook

bende bugün yoğurt çorbası yapıcaktım ama evde un kalmamış marketede gidemedim
taze fasulye havuç patates pirinçci haşladım onu yediricem birazdan

aa sevgicim kıymalı patates çorbası yaptım, süper oldu, ama bizimki yemedi yine, bugün doğru düzgün hiçbişey yemedi ne yoğurdunu ne meyvesini, sadece devam sütünü içti, dakkayabir de kusuyor neden oldu anlayamadım, hasta da değil, gayet hareketli, çok sevdiği suyunu bile içimiyooooorr yaa

caaanım çorba da oracıkta kaldı, babası fazla yapsaydın çok güzel olmuş ben de yerim dedi

sana da gönderiyooooorruumm aç kapıyııl

arkadaşlar babymix ile ilgili bişey sordum sizlere niye kimse orda bir mesaj yazılı değilmiş gibi yok sayıyor aşkolsun yani:sinifsinif: biz burda hepimiz arkadaşız öyle değilmivereliniortak

canım içine meyve püresi koy.yada cici bebe belki sever bnmki severeke yiyo öle

arkadaşlar babymix ile ilgili bişey sordum sizlere niye kimse orda bir mesaj yazılı değilmiş gibi yok sayıyor aşkolsun yani:sinifsinif: biz burda hepimiz arkadaşız öyle değilmivereliniortak

ya okudum canım cevap yazacaktım da nisa bir türlü durmadı bugün mız mız mız başım şişti kendi yazımı bile zor yazdım kusura bakma:kedi:

babymix sanırım ekşi çıkmış dedin, içine azıcık meyve suyu katmayı dene istersen, öyle sulansın, sonra da 1 tane cici bebe katarsan tatlanıropuyorumnanaktan

Ay iştahız bebekte çok zor oluyo bilirim klasik bi cvp belki diş çıkarıyo olabilir emziriyosun dimi sen devam sütü nedir 1 yaştan sonra olmuyomu o sütlerfisfisfis

bugün yaptığımm çorbayı yedi ama hepsini değil yarında kalanını yoğurtla vericem
akşamda bebebisküvili yoğurdunu yedi tabi bunların üzerine mamasını içti
çünki kırk takla atarak yemek yediriryorum yemek istemiyor
arada domates ve salatalık yaladı :)) biz yemek yerken yoğurttan nasiplendi
karpuz suyu denedim sevmedi

hayır özlem ya, milupa aptamil 2 6. aydan sonra veriliyor, devam sütü yazıyor üzerinde, ben anne sütüne destek olarak veriyorum, sütüm epey azaldı artırmaya uğraşıyorum ama henüz başaramadım zaten çalışınca kesileceği kesin de yine ağustosu çıkarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…