- Konu Sahibi hayaletorka
-
Arkadaşlar dün bende ikraya babymix aldım sade olanından öğürdü yemedi :sinifsinif:Tadına ben baktım bende beğenmedim arkadaşlar:bbo: hem tadı tuzlu gibiydi hemde ekşiydiBirde heves edip 4 lülerden 2 paket aldım Onları şimdi nasıl bitircem ben arkadaşlar bana bir fikir verin CADIARZUSizler nasıl yediriyorsunuz benneyaptımkitarihinede baktım son kullanma tarihi falanda geçmiş değildi üffff yaaa ..sinir oldum yeseydi minik cadı ne güzel olurdu:teytey:
Ben onları 1 rer kaşık mamalarına ilave etsem olurmu acaba kızlar bana bir akıl verin...buyrunnnnnnnnn
arkadaşlar babymix ile ilgili bişey sordum sizlere niye kimse orda bir mesaj yazılı değilmiş gibi yok sayıyor aşkolsun yani:sinifsinif: biz burda hepimiz arkadaşız öyle değilmivereliniortak
aa sevgicim kıymalı patates çorbası yaptım, süper oldu, ama bizimki yemedi yine, bugün doğru düzgün hiçbişey yemedi ne yoğurdunu ne meyvesini, sadece devam sütünü içti, dakkayabir de kusuyor neden oldu anlayamadım, hasta da değil, gayet hareketli, çok sevdiği suyunu bile içimiyooooorr yaa
caaanım çorba da oracıkta kaldı, babası fazla yapsaydın çok güzel olmuş ben de yerim dedi
sana da gönderiyooooorruumm aç kapıyııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?