- Konu Sahibi hayaletorka
-
- #1.001
kızlar bişey sorcam artık ben ömer yusufa çorbanın dişında bir çok yemektende az azda olsa yediriyorum bizimle sofraya oturduğunda. sizler kuskus makarna, pilav veriyormusunuz ben kararsız kaldım vermekte zaten çoğunlukla kabız bizim oğlan
canım benım oglumda oyle.herseyı kasıkla verıyorum hatta kendı yemek ıstıyor genellıkle hatta ben verıyorum dıye bıle bazen yemeyı reddedıyor kendı yemek ıstıyor.(tabı yıyemıyor) bu nedenle de sıkıntı yasıyorum zaman zaman.
sütü bazen kaynatıyorum bazen ılıtıp verıyorum.bu marketten aldıgımız sutler pastörıze dıye her zaman kaynatıp ılıtmıyorum acıkcası.
kızlar bişey sorcam artık ben ömer yusufa çorbanın dişında bir çok yemektende az azda olsa yediriyorum bizimle sofraya oturduğunda. sizler kuskus makarna, pilav veriyormusunuz ben kararsız kaldım vermekte zaten çoğunlukla kabız bizim oğlan
ben de her şeyden yediriyorum hatta dün kuru fasulye pilav yoğurt yedi gece de kalktı 1 saat ağladı gaz yaptı herhalde peki kızlar eti nasıl veriyorsunuz her yemeğinizi etli mi pişiriyorsunuz ben eti ayrı yemeği de zeytinyağlı sevenlerdenim o yüzden hala eti kavurup rondodan geçirip streç filme birer öğünlük sararak derin dondurucuda sakladığım etlerden hemen hemen her gün oğluşun yemeğine ekliyorum ama bu etleri 10 günlük falan yapıyorum bir zararı olur mu diye düşünmeden de edemiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?