- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi hayaletorka
-
sercecık sutu bardakta mı verıyorsun? Masallah ıkı bardak sut cok iyi ayına gore. Eybukecıgım uyurken nasıl yıyor muhallebıyı ya cocuk . Yatar pozısyonda yanı tasavvur edemedım .
sercecık sutu bardakta mı verıyorsun? masallah ıkı bardak sut cok iyi ayına gore. eybukecıgım uyurken nasıl yıyor muhallebıyı ya cocuk . yatar pozısyonda yanı tasavvur edemedım .
yok canım yaa bildiğin muhalebi kıvamında yapıyorum, yani nasıl anlatayımmm, hazır meyve pürelerinin biraz sulandırılmış hali gibi düşün..yiyor maşallah..bu tahıl dediğin nasıl bişey?? Bir de yulaf nasıl oluyor? Ben marketlerde bakıyorum, sütle karışan cornflex gibi bişeydi.acaba o mu?
kızlar süt olarak ne veriyorsunuz? günlük süt mü yoksa pınarın çocuk sütü v.b...
ben süte yeni başlayacağım. doktorumda bana ilk yaş kontrolünde günlük içeceği süt miktarı 2 bardağı geçmesin demişti.
birde sütü bardakla veren anneler alıştırma bardağıyla mı yoksa normal bardaklamı veriyorsunuz ?
Kızlar bu sÜt konusunda bİberon gece sÜtÜ nasıl uyanır uyanmmaz verİyosunuz daha Önceden hazırlayıpmı verİyosunuz yoksa hemen o anda ısıtıyomusunuz sÜtÜ .
canım bende 1 ayı askın süredır pınarın cocuk sutunu yada kecı sutu kutuda marketlerde satılıyor onlardan verıyorum.
bıberonu 6. ayından berıdır bıraktı bende sütünü kasıkla bebek bıskuvısı ezıp ıcıne ılık olarak gunde en az 2 kez kucuk kaselerde verıyorum.
yalnız ben gece emzırıyorum gece degıılde gun ıcınde verıyorum sabah kahvaltısında yada sonrasında bırde aksam verıyorum genellıkle.
canım bende 1 ayı askın süredır pınarın cocuk sutunu yada kecı sutu kutuda marketlerde satılıyor onlardan verıyorum.
bıberonu 6. ayından berıdır bıraktı bende sütünü kasıkla bebek bıskuvısı ezıp ıcıne ılık olarak gunde en az 2 kez kucuk kaselerde verıyorum.
yalnız ben gece emzırıyorum gece degıılde gun ıcınde verıyorum sabah kahvaltısında yada sonrasında bırde aksam verıyorum genellıkle.
canım sağol verdiğin bilgiler için benim kızımda hiç biberon almadı. ben suyu bile kaşıkla veriyorum.
peki sen sütü kaynatoyor musun vermeden önce yoksa sadece ılıtyor musun?
canım ben de hep keçi sütü veriyordum doktor keçi sütünü kesinlikle önermiyoruz dedi, onu erine inek sütü ver dedi, keçi sütü folik asit eksikliği yapıyor dedi.
artık inek sütüne geçtim 1 aydır.
bir de yatırırken süt vermiyorum ben, gündüz vakti herhangi bir saatte alıyor sütünü, gece uyurken içmesi biberon çürüğüne sebep olabiliyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?