2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

kızlar bi hevesle nikah fotolarını ekledim ama konuyla ilgisi yok tabi..istemezseniz silerim....ama bugün onların doğum günü sayılır:)

aylinciğim Allah mesut bahtıyar etsın cok hos resımler. ege nin takım elbıseyle emzıgı acayıp hos olmus.kücük erkekkim benimm.

dide ve cınar cok sekerler bakısmalarına bittim.

aylıncım mutluluklar dılıyelım .ayrıa masallah cınara .cok tatlı fotolar var.
hersey cok gusel olmusss.bız atlattık darısı butun arkadasların basınaa:)

AAA ne alaka neden sileceksin ki Aylin sakın silme çok güzel .Amam benim aklım karıştı hani ilk doğum günü resimlerinde sarışın bir bayan vardı sana çok benziyor ben onu annen zannettim şimdi resimleri görünce şaşırdım :))
Annen çok güzel bir kadın ve genç gösteriyor maşallah babanda öyle tam bir beyefendi allah daim etsin mutluluklarını .Bir yaştıkta kocasınlar inşallah .

çiğdem çok tatlı görünüyosunuz hepiniz .senide esra erola benzettim bu resimlerde çok hoş çıkmışsın kilo milo yok valla

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..biliyorum paylaşıyorsunuz bizim mutluluğumuzu...özlemcim evet canım tam tersi:) o kayınvalidem....allah tüm yuvalara mutluluk ve ağız tadı versin inşallahhhh...aminnnnnnnnnnn

aylin sacmalama lutfen! ne kadar guzel anlar,bızlerde cok uzaklarda olsakda senın mutlulugunu paylasıyoruz o guzel fotolarınıza bakarak .delımısın sen ne sılmesı nedemek mıs ögggg.....

maşallah hepsine..hepiniz iyiki doğdunuz kuzucuklar..yoksa kim bize böyle mutluluklar yaşatacaktı..

bizde sabırsızlıkla 14 şubatı bekliyoruz..yagmurumuz gecen yıl sevgililer günü gecesi dogdu...ee az kaldı sevgililer gününede.sabırsızlıkla bekliyoruz..

anaaammm berruuuşun doğum günü bugün müymüşohaoldumsmile, tatlı bebişimizin doğumgünü kutlu olsun :lepi:nice mutlu yaşlara bbeerrruucuumm, nisa yla çok çok öpüyoruuuzz seniiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…