2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

saol canım beğenmene sevindim .. dayımız hazırladı bunu o kendiliğinden yazmış basıma vermediyse evet dediğin doğru bende berra annesinin kocaman 1 tanesi yazdırayım

çiğdem şu yakın çekim fotona bayıldım kız aynı esra erola benziyorsun ya kaydirigubbakcemile3 lokum kıvamına girenlerden olmuşsun sende:lepi: darısı benim gibi kiloluların başınakaydirigubbakcemile2

Kübra çok hoş olmuşsun canım sende ırem kız da öyle daha nice yıllara hep birlikte sevdiklerinizle .
Çido valla baka baka doyamadık çok güzel ve çok şık olmuşsun Çınar ve Siebl de öyle .Hepinize daha nice doğum günleri kutlamak nasip etsin allah .
Sümeyye çok hoş olmuş pankart pastayı da bu şekilde yaptırabilirsin aslında çok hoş duruyor gerçekten .

tüm bebişlerin doğum gününü kutluyor ve kocaman öpüyoruz derinle....
çiğdem ve dide cok güzel görünüyorsunuz....
kübra sizde süpersiniz.....
sümeyyeciğim 1 rakamınız süper olmus muhammedin ellerine saglık.

nehir ve m.mirza 1. yasınız kutlu olsun
saglıklı mutlu nıce senelereee...

Allahım nazarlardan korusun hepinizi doğum gününüz kutlu olsunn hepsini birden gördüm sürekli giremedigim için mutlu huzurlu güzel seneler hepinize bebekler ayrı anneler ayrı bir güzel olmuş maşallah maşallah sıra bizde galiba resimlerle dönecegiz inş persembe günü bizde bir yaşımıza giriyoruzz....canlarım hepinize bol bol öpücük benden

Haftasonu giremediğim için bebişlerin geçmiş doğum günlerini kutlayayım hepinizi öpüyoruz

şafakçım ancak cevap yazabildim
yolculuk iyi geçti valla çınar araba koltuğunu sevdi sadece 10-15 dakikalık bir süre dışında sürekli koltuğundaydı
samsun da çok uzak ya :)) yoksa biz çok gezeriz ama

çıĞDEM ÇOK ŞIK OLMUŞSUNUZ KIZ çINAR VE dıDE DE ÇOK TATLILAR YAA BAYILDIM

sağol özlemcim
dide çok şık olmuştu kuzum sevdiler birbirlerini :))

valla çiğdemcim ilk görüşmemizden bişey anlamamışlardı ama bu onların adına çok daha iyi geçti gibi
sanırım iyi anlaşacaklar

ama aynı sesleri falan çıkartmalarına çok şaşırdım ben de çınarı bir cins sanıyordum P
bu arada bizim orada bulunmamız da bizim için ayrı bir şeref oldu efendim ne demek :)

asiyecim valla aslında gerçekte resimlerden daha da hoş ve zayıf
ama şansınıza küsün siz resimlerle idare etmek durumundasınız :))

aylinciğim Allah mesut bahtıyar etsın cok hos resımler. ege nin takım elbıseyle emzıgı acayıp hos olmus.kücük erkekkim benimm.

dide ve cınar cok sekerler bakısmalarına bittim.

özlemcim hakikaten süper bakışmalar oldu hele canlı canlı birbirlerine verdikleri tepkileri izlemek ayrı bir keyifti

[bile giydirmek nasip oldu :1hug:

kübracım ana kız harika olmuşsunuz
tekrardan doğumgününüz kutlu olsun canım

Son düzenleme:
Nehir ,Mustafa Mirza,Yağmur iyiki doğdunuz telaşeden burya bakamamışım biraz gecikmeli oldu kuzura bakmayın .
Sevdiklerinizle nice doğum günleri kutlamak nasip etsin Allah.

gecen yıl dogumdan bır oncekı aksam erkenden yatmıstım ki cabuk sabah olsunda bebegımı kucagıma alayayım..gercı dogru duzgun uyuyamamıstım bır sag bır sol ...ne cabuk gecıyor zaman şaka gibi..iyiki allahım bebegımı nasip etti bana..yaradanım cocugumu korusun gözetsin..cümlemizinkinide

Şafakçım Erdemin doğumgünü kutlu olsun canım sevgi, mutluluk sağlık hep onunla olsun
nice mutlu yaşlara
Elanaz ve Kayra Toprak her ne kadar annişleriniz pek fazla uğramıyorlarsa da bu sizlerin doğumgününüzü kutlamamıza engel değil
iyi ki doğdunuz kuzular hayat size hep güzellikleri getirsin kötülükleri uzaklaştırsın
nice mutlu yaşlara

Erdemin partisi pazar gunu 21 şubatta ...harıl harıl hazırlandık ...allahtan birşey olassa ..70 kişili bir davet veriyorum oglumun ılk yaş gunu hatırası olsun aılemızle dostlarımızla...davetıyesını eve gıdınce eklerım emel teyzesi tasarladı..

erdem, elanaz ve kayra toprak doğum gunlerınız kutlu olsun melekler. nıce yıllara saglıkla...
erdemın davetıyesı cok cici olmuş şafakcıgım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…