sümeyyecim bunu büyük bastıracaksınız herhalde...çok güzel düşünmüşsün..ama ben olsam resmin üstüne yazdığım cümleyi yazarım pankarta..."kocaman 1 tanesi"...çok hoşuma gitti bu laf...
çigdemm süpersiniz....bayıldım didecigimin tekrar dogum gunu kutlu olsun..
aylin ..allah agzınızın tadını bozmasın..annene ve babana mutluluklar diliyorum lutfen ılet..
sibelcigim iyi yolculuklar...ya herkez bi şekilde birbirini gordu bende gormek istiyorum.....hadi samsuna gelin..
çıĞDEM ÇOK ŞIK OLMUŞSUNUZ KIZ çINAR VE dıDE DE ÇOK TATLILAR YAA BAYILDIM
sıbelcım canım benım varlıgın ıcın benı yanlız bırakmadıgın ıcın cok teskkur ederım tekrar tekrar sana.ayrıca fotoları benden once koyudugun ıcınde tesekkur ederım.:))
cınarla dıde bılıosunuz zaten besık kertmesı.bırbırlerının daha cok saclarıyla ılgılnedıler ama olsun.ılıskılerını gelıstırıceklerı kanısındayım;:)
cok tesekkur ederım arkadaslar bende foto eklıcem bırasdan hemıde bol bolll.sızınle paylasmam lazımm.arkadasın makınesınde de var fotolar onlarıda alım dıyorum ama dayanamıcam galıbaa:))
çiğdem inanamıyorum sana ya ne kadar zayıflamışsın sen yazın ki halinden hiç eser kalmamış ayrıca çok şıksın herşey süper.dideyide yemek geldi içimden heleki iki bebek bir araya gelince daha bir tatlı oluyorlar çınarla ikisine bayıldım.öpüyorum kocaman sizi nice yaşlara birlikte girin inşallah.
aylinciğim Allah mesut bahtıyar etsın cok hos resımler. ege nin takım elbıseyle emzıgı acayıp hos olmus.kücük erkekkim benimm.
dide ve cınar cok sekerler bakısmalarına bittim.
[bile giydirmek nasip oldu :1hug:
bu pastamızzzz:)
dide ve çınar ikilisi.ve tabiiki cnm sibelcimm:)
sibel ve çınar ............kızlar cınr resımlerdekınden cok daha tatlı bısı..herkesler bayıldı saclarına.masllah kuzumaa:)))
kızlar bu arada pastadaki mum olayına dikkatle bakın çok orjinaldi
üstten tutuşturduktan sonra maytap gibi yanmaya başlayıp o gonca gibi duran mum açılarak yanan mumlar çıktı ortaya
hala doğumgünü kutlamamış olanlar için çok güzel bir fikir
sağol çiğdemcim ızmirde kestirecektik fakat kuaförümüzün tavsiyesiyle vazgeçtik :))
Kübra çok hoş olmuşsun canım sende ırem kız da öyle daha nice yıllara hep birlikte sevdiklerinizle .
Çido valla baka baka doyamadık çok güzel ve çok şık olmuşsun Çınar ve Siebl de öyle .Hepinize daha nice doğum günleri kutlamak nasip etsin allah .
Sümeyye çok hoş olmuş pankart pastayı da bu şekilde yaptırabilirsin aslında çok hoş duruyor gerçekten .
sağol özlemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?