sizin kuşlar biryerlerini çıkarmaya başladımı.dün akşam yatarken.bizimki toplandı sanki.sonra tam göbek deliğimin yanında sipsivri birşey oldu.dışarıdan belli değil galiba ama.benim elime geliyor.sonra 1-2 dk sonra gidiyor şişlik.sizdede oluyor mu böyle şeyler
İnsallah cnm hayırlısı olsun Şeniz Baska herhangi bi yerinde hamilelik belirtisi olmadıgı icin göbüşş ole geliyodur melekcimm, masallah sende de sadece göbek var yoksa anlasılmıcak hicbisi, bencede nisbeten daha küçükkk tabi, büyüyo yavas yavasss :sm_cool:
Anammmm selsin cok az kalmıs yahuuu, benimde 3-4 yada 5 i olcak sanırım sezaryen haftaya netleşcek konuscam doktorumla iyiden iyiyeee cok heycanlııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ay oglusunun gözleri annesine benzesinnnnnn, deniz gözlüüüü
Benim normalde tansiyonum düşüktür, 7 ye 5 gezerim hep, gebelikte 11-8 e cıktı orda tutundu ama dün küçük 5 e kadar düştü, bende de düşüyo yükselmiyo... Allah korusun stardust cım sinir felan yapma sen yahu o zamannn sükunettt :1shok:
Masallah oglusuna cnm, komacan olmus paşannnn yarım kilo kıymayı gecmişşş, o da utangac demekki :sm_cool: Benimki de inatla yüzünü göstermiyooo delikafadulden Offf yumurta süt kolayda kıyma hic cekici gelmediii böööö ben zaten etten tiksindim napcemmm simcikkk :1shok:
selsincim kusura bakma yeni olduğum için biraz acemilik var.
benim bebeğimde erkek ve sezeryan olacak inş. doktorum 24-25-26 haziran gibi alırız dedi
bende de oluyor zaman zaman , şöyle avcumun içini dolduracak kadar küçük bir bombe ve orası semsert oluyor , dünkü kontrolde poposu var orada dedi dr. , ama bu sıralar sürekli yer değiştirdiği için her zaman orada poposu olmyabilirmiş .. ama avcumun içini doldurduğuna göre popişidir o kesin :asigim:hihoyyyt
selsincim sen sezeryanı epudral mi yoksa genel mi olacaksın
günaydınlar herkese....
dün katılamadım size hiç...(( kötü bi gündü benim için işten ayrılma kararı verdim.. anladım ki insanlar sadece işleri olduğunda iyi davranıyorlar eğer işleri kısa bi sürde bitip gidcekse o kişi değişiyorlar 2 gündür çok stresliydim zaten daha fazla kaldıramayacağımı anladım bebeğime de yazık dedim ve dün istifa ettim...
patronum çok üzüldü bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştimm ben de çok üzüldüm oradan böylesine ayrılmak aklıma gelebilcek en son şeydi...çok ağladım içimi döktüm akşam hiç uyumadım.. patronum evimize yakın olan daha az iş olan bi şubeye atadı beni yanii sürdü... ben de kabul ettim mecburen... hayatta bazen mecbur kalmak gerekiyor ama bu çok kırıcı... neyse şimdi burada diğer şubedeyim bu ayın sonuna kadar sonra dr raporu alıcam ve tamamen çıkıcam...
çıkışımı şimdi vermeyecek doğumdan 2 ay sonra döneceğimi düşünüyorlar ama ben çok kararsızım pek sanmıyorum yanii... benden bu kadarrr umarım herkes iyidir ayy biraz rahatladım size içimi dökünce ohh bee.....
star dust tansiyona dikkat et cnım çok önemli biliyorsun
yükseltecek gerilimlerden uzak dur
arasa masallah diyelim epeyce büyümüş bende yarın gideceğim bakalım nekadar olmuş benim kızım
Nisbeten daha iyiyim selsincimmm, acaip kötü bişeymiş ya dünyanın sürekli döndüğünü hissetmek, sanırım insani saatlerde kalkmadıgımız icin yorgunluktan olsa gerek, doktorda onu dedi, artık arada dinlenmemiz gerekiyomus daha fazla enerji kaybına ugrıcakmısız, son 3 ay azcık sıkıntılı gecer dediii, daha girdigim gibi basladı bende sıkıntı, hicte sevmem soylenmeyi ama dün baya söylendimmm ilk kez...
star dust geçmiş olsun dikkat et tansiyonuna allah korusun sizi maşallah paşan da çok şeker oluyorlar ya...........
günaydın kızlar
nasılsınız bugün....
benim boğazım çok kötü ağrıyor ,acıyor, kaşınıyor..yutkunmakta güçlük çekiyorummirmirmirmir
bide son günlerde akşam yemeklerden sonra kendimi kötü hissediyorum
sizdede oluyormu:çok üzgünüm:
ay poposu olabilir.yerim ben onun poposunu.zaten benim hep sağ tarafımda oluyor bu şişlikler.sağlık ocağındaki kız.sırtını sağ tarafa yaslamış demişti.belki omuzu filandır.yada dirseği filan aman bilmiyorum işte biryersi.ama tutuyorum hemen orayı.biraz duruyor sonra gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?