günaydınlar herkese....
dün katılamadım size hiç...(( kötü bi gündü benim için işten ayrılma kararı verdim.. anladım ki insanlar sadece işleri olduğunda iyi davranıyorlar eğer işleri kısa bi sürde bitip gidcekse o kişi değişiyorlar 2 gündür çok stresliydim zaten daha fazla kaldıramayacağımı anladım bebeğime de yazık dedim ve dün istifa ettim...
patronum çok üzüldü bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştimm ben de çok üzüldüm oradan böylesine ayrılmak aklıma gelebilcek en son şeydi...çok ağladım içimi döktüm akşam hiç uyumadım.. patronum evimize yakın olan daha az iş olan bi şubeye atadı beni yanii sürdü... ben de kabul ettim mecburen... hayatta bazen mecbur kalmak gerekiyor ama bu çok kırıcı... neyse şimdi burada diğer şubedeyim bu ayın sonuna kadar sonra dr raporu alıcam ve tamamen çıkıcam...
çıkışımı şimdi vermeyecek doğumdan 2 ay sonra döneceğimi düşünüyorlar ama ben çok kararsızım pek sanmıyorum yanii... benden bu kadarrr umarım herkes iyidir ayy biraz rahatladım size içimi dökünce ohh bee.....
sağol zuzucu benim....
resimleri beğenmene sevindim tatlım...
inşallah eşim ben ve öykünün gülen resimlerini koymak nasip olur sağlıkla
göbüşe gelince............valla ben de anlayamadım büğük mü küçük mü.......................
görenler baanaa çooooooooook küçük diyor doktorumda öyle dedi...
hafif göbekli kadınlar gibiymişim başla hiçbiryerim değişmemiş............
bana bazen büğük gibi geliyor bazen de küçük..............
anlamadım gittii
canımcım kıyma yerine et de olur , yani kıyma demesişundan , yarım kilo kıymadan köfte yapın 1 hafta sen yiyeceksin sadece onu demişti .ben de tiksinirim onun yerine etli sebze-haşlama vs. olur mu deyince , et olsun yarım kilo ne olursa olsun demişti ..
et yemende sorun yok ama diimi yerimseniben
zuzuuum çok teş. ederim bebek erkek
günaydın kızlar
nasılsınız bugün....
benim boğazım çok kötü ağrıyor ,acıyor, kaşınıyor..yutkunmakta güçlük çekiyorummirmirmirmir
bide son günlerde akşam yemeklerden sonra kendimi kötü hissediyorum
sizdede oluyormu:çok üzgünüm:
herkese günaydın .
nasılsınız .bebkerlimzi de iyidir umarım.güzel kuzular iyi olsun da anneleri idare eder değdil mi.dün eşim bana doğumdan 6 ay sonra tekrar bebek isteidğini söyledi çokkkkkkkkk güldümmmhihoyyyt hihoyyyt
ZUZUZM geçmiş olsun canım.
ben pek katıalamsam bile yokluğun bayağı belli olmuştur dün topikte.
kendine çok dikakt et olur mu?
öyle fır fır dönme annesi.
kuzucuğun var içinde artık.
valla ben istesem d ehızlı yürüyemiyorum meslea.
en başta hızlı oluyorum sonra nefessim gidiyor ,o gitmese bile kızım kasılıyor içerde.
bana gitme diyor
iyice aheste olduk yani.
benim ilki genel anestezili sezeryandı çok rahat ettim . bunuda genel istiyorum ama hayırlısı
herkese günaydın .
nasılsınız .bebkerlimzi de iyidir umarım.güzel kuzular iyi olsun da anneleri idare eder değdil mi.dün eşim bana doğumdan 6 ay sonra tekrar bebek isteidğini söyledi çokkkkkkkkk güldümmmhihoyyyt hihoyyyt
.
2.bebeğinmi olucak.ilk çocuğun cinsiyeti ne.
Günaydınnn tombiş:)
emelcim dayan canım az kaldı.hamilelikten psikolojimizde bozuldu iyiden iyiye duygusallastık:1hug:
Canım bu kadar üzülme nolurrr en nihayetinde işşş cünkü bis bilas duygusal davranıyorus sanırım ama onların profesyonellik dedikleri sey bilas farklı maleseffHem yeni sube evinede yakınmıs ne güselll, sabredemezmisinnn 32.haftaya kadar az bisi kaldı zatennn... Ücretli iznin bittikten sora ayrılırsınnnn
Geçmiş olsun emelcim ya oluyor ne yazıkki böyle şeyler şimdi karar veremezsin bi zine ayrıl bebeğin doğsun daha netleşir dönüp dönmeyeceğin orası olmazsa başka bi yerde şansını denersin derim ama insanın emek verdiği yeri bırakıp gitmesi zor hakkında hayırlısı olsun üzme paşamızıda kendinide
emelcim boşver hiç birşey kafaya takmaya değmez.bebeğin daha önmeli.biz iş için kendimizi parçalıyoruz.ama insanlar bunun kıymetini bilmiyor.en azından 32.haftaya kadar dayan.paranıda alırsın sskdan.ondan sonra karar verirsin.bence zaten doğumdan sonra hepimizin fikirleri iş konusunda değişicek.bebeklerimiz işin önüne geçicek.işi düşünmücez bile.şu an ki gibi olmucak hiçbirşey
eyetkinercim.................
SAKIN ÜZÜLME.................
hele hele dış kapının dış mandalları için sakın canını sıkma tatlım olur mu ............değmez çünkkü..........
zamanında bende herkez için çok üzülürdümmm hala atamadım üstümden ama eskiye oranla daha iyiyim toparlandım...........tabi pisikolojik destek aldım....harika bi pisikologla görüştüm tam gebelik öncesi dönemde.........pisikoloğa ara verdiğim ilk ay hamile kaldım.................
insanlar için üzülür saatlerce kafama takıp ağlardım........
ne dedi neden böyle dedi.............neden böyle oldu....................
artık hayatımda neden diye bi kelime yok...........................
pozitif olmaya çalışıyorum...öncelikle kendim eşim ve çocuğum dışındaki hiç kimse için üzülmeyeceğim,takmayacağım ...........yoksa hayat çekilmez oluyo..........
herşeyde bi hayır vardır..................deyip geç zamanı akışına bırak stres yapma üzme bebeciğini
canım yaaaa üzüldüm bak şimdiiiii :teselli:
inşallah hayırlısı olur hakkında .. boş ver iyi yönünden bak , daha az iş daha az yorulcaksın demek olsun izine ayrılıncaya kadar ...
hem evine de yakınmış , zaten çıkacaktın ve sonrasında çıkacaksın sanırım , bi de böyle dene , olmazsa ısrarcı olursun çıkışının verilmesi için ..
haklısın canım Şeniz , ben de çok korktum , sonra dr.umu aradım .. o da 15ten 13e düştüyse 1-2 saat içinde anlık duygu eğişimindendir , eğer devam etseydi tansiyon düzenleyici gebelerde de kullanılabilen bir ilaç almanı isteyecektim , tuza yine dikkat et bu sıralar , önemli bir şey yok deyince rahatladım ..
yoksa senin de dediğin gibi ben de memnun değilim bu sevimsiz durumdan , Allah kkorusun türlü sonuçları varmış yüksek tansiyonun ..
ama sinirleri zıplayınca insanın bir anda sakinleşemiyor :1no2:
sonra oğluşumdan çok özür diledim, annecim bi daha bu kadar sinirlenip seni üzmiycem deyip onunla konuşup sevince göbişimi daha çabuk sakinleştim sanırım :asigim:
eyetkiner canım kararın hayırlı olsun.
daha az iş ve evine yakın ise senin için eminim hayrılı olmuştur.
çünkü zaten hamile bayanı talep ettiği şartalrda daha az yorulacağı yere vermek kanunda bile var.
ama senin ki biraz stresli olmuş.üzülme canım lütfen.kuzucuğuna daha çok vakit ayırcaksın demk ki.
ben de dün saat 15,30 civarı içimde acaip bir sıkıntı vardı ,patrona benim böbreğim apğrıyor gitsem ne olur ki dedim.
bana şaka ile karışık yavaş yavaş kağıtlarınız hazırlayın dedi.
yuhhh dedim içimden yani var ya , herşye onların menfatine göre oluyor.biz sizin ne zor şartlarınıza katanmıyoruz diyemiyorusn işte.
ama buradayım beklesinnnnn valla oğlu gelecek daha ben ona iş öğreteceğim oooo bunalrı hesapalrasa doğumu biel bu masada yaparım ben:)))))))))))))
canım geçen aylarda bende benzer şeyler yaşadım bende fazla hassasım sanırım insanların yüzünden destek almak zorunda kaldım ve panik atak oldummmm
sırf başkalrı yüzünden ama sık dişini cnm bebeğin için güçlü ol cnm benim öyle yapıyorum 32. haftaya kadar dişimi sıkıp izin bitince ayrılacağım sende bebiş için sabırlı ol
tatlım, canım benim :1hug:
canım göbeğinin küçüklüğünü çok takma benimkide öyle çünkü ;insanlar hamile olduğumu yeni anlamaya başladıdelikafadulden
tşk ederim cnmgeçmiş olsun sibelcim dikkat et kendine
Ekleyebildimmi aceppp?
Eveeeettt kıslar yukardaki nedirrrr, şıkları veriyorummm kaydirigubbakcemile3
a) Turkuaz renkli çizgili çorap giymiş bi kaplumbaga,
b) Havası yeni şişmiş havalanmaya müsait bi turkuaz balonn
c) Zuzunun göbegiiii ve corapları
d) Hepsi
e) Hiçbiriii
delikafaduldendelikafadulden
Günaydın bacılar
Biz geldik paşam sabah çok keyifliydi balık gibi gezindi konuştuk anlattım ona aklımdakileri uslu uslu dinledi annesini yerim ben onu ya canım o benimmm
zuzum hoşgeldin kuzum iyisin maşallah benimde bir kez tansiyonum 8-5 olmuştu o nasıl bişiydir yaa başın kalkmıyo deli gibi dolanıyosun dikkat et canım hoplayım zıplama kırlarda artık ağırlaştık eski atletikliğin yok unutma süprizzzzz
Portakal resimlerimiz için yapılan yorumlara bayıldık oğluşumla güldük saolun varolun hep yanımızda olun öptük hepinizi.
Eyetkinercim bence daha az yoğunluğu olan şubeye geçmen çok iyi olmuş keyfini çıkar paşanla daha fazla vakit geçiriceksin demektir bu hiç üzülme boşver iş gelir geçer diye düşün inan işleri düşünce yüzüne gülüyorlar sonrasında umurlarında olmazsın senin gibi bir sürü çalışanı var diye düşün canım ben öyle düşünüyorum gerçkten.
stardustcım ani tansiyon çıkışları çok tehlikeli kendini biliyosun sinirlenme gerilme hayatım akışına bırak ben öyle yaptım kızcam nolucak herkes bildiğini okuyor kimsenin umrunda değilsin onlarda senin umrunda olmasın en azından 3 ay takma gülümse geç canım dikkat et kendine :1hug:
ilkide erkek
Melek ablanın kızı olucakmış çok sevindim maşallah canım ya Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin kendisi erkekmi istiyodu canım bi oğlu varmış kızıda olsun ohh ne güselll maşallah
ilkide erkek
bende salak gibi herşeyi takarım kafama.iş yerinde 1 haftadır bir soğukluk var.herkeste kafama takıp duruyorum.delimiyim neyim.bizim bir şöfor vardı.balkondan düştü.kaburgaları filan kırılmıştı.raporlu şimdi.aslında daha öncedende onu çııkarmak istiyorlardı işten.bu olay da üstüne geldi.çıkarmayı düşünüyorlar.gerçi şimdi raporlu ama.tazminatını verip çıkaralım diyorlar.bende hemen kendi üstüme alındım.birde böyle soğukluk olunca.birde işlerde kötü tabi.hani bende hamileyim.gerçi konuşmuştuk izin olayını filan ama insanlara güven olmuyor.çok üzüldüm benide çıkarırlarsa diye.aman sonra düşündüm banane dedim çıkarırlarsa çıkarsınlar.tazminatımı alırım.zaten raporluyken çıkaramazlar.sskdanda paramı alırım.sonra çıkarırlarsa biraz daha bebeğimle vakit geçiririm.sonrada başak iş bakarım.benden oğlumdan ailemden kıymetlimi.hiçbirşey takmamak lazım ama takıyoruz işte ay çok uzun oldu.içimi döktüm bende iş konusunda işte
Var cnm ya ben gebelik dönemimde inanılmaz tiksindim et ve tavuktan, bi tek boyle dısardan menü seklinde olanlardan yiyorum adını solemiyimmm simdiii kaydirigubbakcemile3
stardust sende tansiyonuna dikakt et canım.niye kzııyorsun kafana takıyorusn ki.
boşvereceksin.
inanın ben çok akfaya takan bir insan olmuştum.
ama bbeğim nasıl ben buradayım dedi.
o günden beri hiç bir şeye takılmıyorum.gülüyorum.
o etkilenmesin diye yavrukuşum beni mutlu ediyor.
annesi oğluşunu düşün.hemen o nu sinirlendirme bakkk, sorna çıkınca seni hep sinirlendiir o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?