2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım geçen aylarda bende benzer şeyler yaşadım bende fazla hassasım sanırım insanların yüzünden destek almak zorunda kaldım ve panik atak oldummmm
sırf başkalrı yüzünden ama sık dişini cnm bebeğin için güçlü ol cnm benim öyle yapıyorum 32. haftaya kadar dişimi sıkıp izin bitince ayrılacağım sende bebiş için sabırlı ol
tatlım, canım benim :1hug:

canım göbeğinin küçüklüğünü çok takma benimkide öyle çünkü ;insanlar hamile olduğumu yeni anlamaya başladıdelikafadulden

Var cnm ya ben gebelik dönemimde inanılmaz tiksindim et ve tavuktan, bi tek boyle dısardan menü seklinde olanlardan yiyorum adını solemiyimmm simdiii kaydirigubbakcemile3

zuzuuum çok teş. ederim bebek erkek

Hayırlı olsun cnmm, allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah :1hug:

Sibelcim gecmis olsun cnmm, hemen sıcak bisiler iç, surekli ılık su iç, bogazını ıslak tut a.s. veeee marş marşşş doktoraaaa hemennn yürü bakiiim koşşşşş klava:

Saol bitanemmmm, eşine bak sennnnn döverim, hırpalrım seni de eşineee, 9 ayım yeni bitti tam göbegimin üstüne yatcam rahat rahat al bi tane dahaaaaa, en cok özlemini cektgim sey yüzüstü yatmaakkkk :dance:

benım muzurum da Çok Şekerdı akŞam..ama 5 dk bakabıldık arada olsun o bana yettı 10 gÜn sonra geene gıdeceĞım kontrole
hemenn lap dıye yÜzÜ gÖzÜkÜyor ya Çok tatlııııııııııııııı
artısss kızım benımmm hep kameraya bakıyo cam gıbı

stardust sende tansiyonuna dikakt et canım.niye kzııyorsun kafana takıyorusn ki.
boşvereceksin.
inanın ben çok akfaya takan bir insan olmuştum.
ama bbeğim nasıl ben buradayım dedi.
o günden beri hiç bir şeye takılmıyorum.gülüyorum.
o etkilenmesin diye yavrukuşum beni mutlu ediyor.
annesi oğluşunu düşün.hemen o nu sinirlendirme bakkk, sorna çıkınca seni hep sinirlendiir o da

günaydın canımmm

eşin çok sevdi bu hamilelik olayını sanırım ??
aynı şeyi eşim deseydi " sen doğuracaksan bence bi sakıncası yok " olurdu benim cevabım sanırım sırnaşık şey

Günaydın bacılar
Biz geldik paşam sabah çok keyifliydi balık gibi gezindi konuştuk anlattım ona aklımdakileri uslu uslu dinledi annesini yerim ben onu ya canım o benimmm
zuzum hoşgeldin kuzum iyisin maşallah benimde bir kez tansiyonum 8-5 olmuştu o nasıl bişiydir yaa başın kalkmıyo deli gibi dolanıyosun dikkat et canım hoplayım zıplama kırlarda artık ağırlaştık eski atletikliğin yok unutma süprizzzzz
Portakal resimlerimiz için yapılan yorumlara bayıldık oğluşumla güldük saolun varolun hep yanımızda olun öptük hepinizi.
Eyetkinercim bence daha az yoğunluğu olan şubeye geçmen çok iyi olmuş keyfini çıkar paşanla daha fazla vakit geçiriceksin demektir bu hiç üzülme boşver iş gelir geçer diye düşün inan işleri düşünce yüzüne gülüyorlar sonrasında umurlarında olmazsın senin gibi bir sürü çalışanı var diye düşün canım ben öyle düşünüyorum gerçkten.
stardustcım ani tansiyon çıkışları çok tehlikeli kendini biliyosun sinirlenme gerilme hayatım akışına bırak ben öyle yaptım kızcam nolucak herkes bildiğini okuyor kimsenin umrunda değilsin onlarda senin umrunda olmasın en azından 3 ay takma gülümse geç canım dikkat et kendine :1hug:

Ekleyebildimmi aceppp?

Eveeeettt kıslar yukardaki nedirrrr, şıkları veriyorummm kaydirigubbakcemile3

a) Turkuaz renkli çizgili çorap giymiş bi kaplumbaga,
b) Havası yeni şişmiş havalanmaya müsait bi turkuaz balonn
c) Zuzunun göbegiiii ve corapları
d) Hepsi
e) Hiçbiriii

delikafaduldendelikafadulden

gerçekten takmayın kızlar çünkü kimsenin umrunda olmuyor hele patronların.....kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.................

burda herhalde çoğunluğunuzun ilk bebeği arkadaşlar hepinizin içi kıpır kıpır.Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucaklamamızı nasip etsin inş.

Günaydınnn tombiş:)

emelcim dayan canım az kaldı.hamilelikten psikolojimizde bozuldu iyiden iyiye duygusallastık:1hug:

çok sağolun kızlarr desteğiniz için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı... aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum elimde değil normalde de hassasım şimdi iki kat hassasım sanırım ama toparlanıcaz tabii... tekrardan çok teşekkürlerrra.s.

geçmiş olsun sibelcim dikkat et kendine
tşk ederim cnm

stardust
geçmiş olsun sibel .. ıhlamur iç istersen , iyi gelirmiş ( ben hiç içemem de -tatlicadiarzu- ) biraz limon da sık içine .. yada -2 kaşık bal ye , üstüne su felan içme bi süre ..
kötü hissediyorum derken yanma felan gibi mi ağırlık hissi gibi mi :uhm:
]

canım sanada geçmiş olsun..dikkat et ...tatlım midem kötülüyor bi huzursuzluk bi ağırlık anlam veremiyorum...

zuzumm
Sibelcim gecmis olsun cnmm, hemen sıcak bisiler iç, surekli ılık su iç, bogazını ıslak tut a.s. veeee marş marşşş doktoraaaa hemennn yürü bakiiim koşşşşş klava:

tşk ederim cnm ya bu sürekli tekrar eden bi hal aldı bende ilaç veremiyorlar spreyle geçiştiriyorlar 5 aydır boğazım bi iyi bi kötü ne yapmak lazım acep:sm_confused:

Melek ablanın kızı olucakmış çok sevindim maşallah canım ya Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin kendisi erkekmi istiyodu canım bi oğlu varmış kızıda olsun ohh ne güselll maşallah

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyy ben sizi yirim yirrrrrrrrr maşallahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz de biz de hepimiz temmuz anneleri olmasa koca gün sıkıntıdan napardıkk..........
sayenizde vakit su gibi akıp gidiyor
iyi ki varsınızzz:lepi::lepi:

cevap.cccccccccccccccccccccccccccccccccc

Saol bitanemmm, ben hala kendimi atletikkk zannediyorummm kaydirigubbakcemile3 İnce kıvrımlı vücudumla adeta bi kebelek gibi salınıyorummmm :lepi: Yerseniz artıkkkk

Ecemsu 3 erkek, 1 bayannn cok tehlikeliii, hpsine yetcek kadar çene mevcutmudurrrr? kaydirigubbakcemile3

İlsu bak göbeemi ekledim ama komik corabımı kirlilige atmısımmm onla sora cekilcemmmm :teytey:

valla ben de anlayamadım erkek mi istiyordu diye...........
bi oğlu var .............oğluma arkadaş olsun falan dedi muayneden önce.............kaydirigubbakcemile3
ama olmadı.................öyküye arkadaş geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy:lepi:

geldi mi geliyor bazen , sonra kızıyorsun kendine ama nafile , o an o ruh hali yaşanacak ille ... o yüzden ben de çok kızarım aklım başıma gelince kendime ..
iyi düşünmüşsün canım , hiç bi şey sen ve oğluşundan kıymetli değil .. işse , kısmetinde varsa , mutlaka bulursun bir yerde ..
ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun ???

Var cnm ya ben gebelik dönemimde inanılmaz tiksindim et ve tavuktan, bi tek boyle dısardan menü seklinde olanlardan yiyorum adını solemiyimmm simdiii kaydirigubbakcemile3

ahaha anladım ben onu sırnaşık şey

haklısın swetcim de bazen insanlar o kadar anlayışsız olabiliyorlar ki , kendi yaşadıklarından senin içinde bulunduğun durumu-psikolojini ( kendileri de bu yoldan geçmiş olmalarına rağmen ) düşünmüyorlar ve alttan alınması yad üstelenmemsi gereken konularda gerekszi gerilimler yaratabliyorlar .. hele bu kişiler eğer bi şekilde aileden biri olursa atsan atamaz satsan satamaz durumu oluyor ve sinirlendiğinle kalıyorsun ..
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam , belki bu benim kendimde kalıcı değişiklikler yapmama da vesile olur bu anlamda yerimseniben
teşekkürler yazdıkların için Şeniz

Zuzummm cevap veriyorum penguen desenli çorapları ve zuzumun koca göbişiiiiiii bide fırfırlı picamalarııııı:roflol:
turkuaz yokki bu resimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…