2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya ne biliyim öyle küçük ki bişi olucak die aklım çıkıyo kendimi hasta edicem bu gidişle galiba lousalık pisikolojiside var heralde aglayıp bişi yapamayınca çok çaresiz hissediyorum kendimi

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lavantam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt :lepi:
kıs ne kaaaaaa merak ettim seni , hatta yazdım da bi keresinde tel.nun da yok ki arayabileyim diye .. dün de irdim tam yazdıklarınacevap yazıcam benim güccük tosbaaaam çığırmasın mı ..
neyse anacımmmmmmmmmmm Kağanım gelmiş hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgelmişşşşşşşşşşşş :lepi:
Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin :Saruboceq:
bahtı açık , yüzü hep güleç olsun :asigim:

tosbamız nasılllll kaganımız huysuz biraz yoruyo beniiii sıcaktan galiba kuzum mıy mıy hep allaha şükür annemler yanımda iki taraflı evdeyiz kayınvaldemler annemler ev baya kalabalık şükürr onlar gidince binicik şeyensıl bakıcam bilmiyorum valla

canım benim haber veremedimsizleri çok özledim dogum sezaryenle oldu spinal zor atlattım baş agrısı yaptı şükür aldım kuzumu kucagıma sen nasılsın canımmmmmmm

ya ne biliyim öyle küçük ki bişi olucak die aklım çıkıyo kendimi hasta edicem bu gidişle galiba lousalık pisikolojiside var heralde aglayıp bişi yapamayınca çok çaresiz hissediyorum kendimi
Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz.Benim ailem 15 günlük olana kadar yanımdaydı.Onlar gidince başbaşa kaldık ve bende aynen bişey olucak diye çok korkuyordum.Gerçi şimdi bile korkuyorum.Ama daha alışmış oluyor insan o korkuya ve daha serinkanlı oluyorsun.Aman kendine dikkat et çünkü sen hasta olursan en çok zarar gören o miinik yavru olur...

saol bitenem senin tosbada çok tatlı maşallh şimdi ben çıkıyorum canım fazla kalamıyorum görüşmek dilegiyle öpüyorumm kuzuyu seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oooyyyyyyyyy yerim ben o mıy mıy prensiiiiiii :asigim:
1-2 haftadan sonra iyileşince yalnız kalmak daha iyi gelecek , tecrübeyle sabit yerimseniben

confuse , nazlı nasılsın kızlar , bebişler iyi gazı tuzu yok inşallah :Saruboceq:

Selam canım...Valla ben uzun zamandan sonra burdayım işte ve özlemişim ama çok tenha burası...Gerçi arada giriyordum ama malum bebişler iizin vermiyor pek.Benimki gündüzleri uyumak nedir bilmiyor.2-3 gündür rezene veriyorum onun etkiisi galiba biraz uyumaya başladı.Tabi yine de azar azar uyuyup uyanıyor.:)Gazı çook maalesef sorma Çok sıkıyor kendiini yavrum kıpkırmızı oluyor ben de çok üzülüyorum onun o haline...senağlama

aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm stosummmmmmmmmm nirdeydinnnnnnnnnnn

canım benim haber veremedimsizleri çok özledim dogum sezaryenle oldu spinal zor atlattım baş agrısı yaptı şükür aldım kuzumu kucagıma sen nasılsın canımmmmmmm

tatlı kuşum yine gel ... bn anca bu saaatlerdeki uykusu ağır olduğu için bu saatler gibi geliyorum buraya ... tosbaaa yoryo yaaaaa sürekli emmek istyor ve göğüs uçlarım yara oldu .. özellikle de aplikatör kullandığımız için yara oldu ..
herkes gitsen daha güzel bakarsın oğluna ..
bol su içmek iyi gelir canım baş ağrısına .. sanırım bende o yüzden olmadı hiç baş ağrısı ..
benim halen kesi yerlerimde acı oluyor ara ara , o da o gün çok ayakta kalrsam ve biraz dikkat etmezsem oluyor ..

kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun canımmmm ayak altına acı elma yağı sürmek de iyi geliyormuş .. gece uykusu nasıl , gece uyuyorsa gündüz uyumaması iyi bir şey değil mi aslında ??? hai gece-gündüz olayını öğrenmişse iyi bir şeymiş gibi geldi bana

confuse , nazlı nasılsın kızlar , bebişler iyi gazı tuzu yok inşallah :Saruboceq:

cnm iiyiz sukur
sureklı gaz olmasada arada bır tutuyor suna dıkkat ettım bıgun gundz cok gzl uyuyor ertesı gun uyumuyor bgn uyumuyor ıkı dak. kestırıyo uyanıyo
sız nasılsınız?su 40mız bı cıksada duzene gırsek....

canım bende pusetin içini güzelce yumuşak küçük yastıklarla doldurdum ve gündüz genelde pusette yatırıyom ama çukurunu tamammen doldurdum öle iki büklüm olmuyo ve hemen sallamasıda kolay oluyo nereye gidersende yanında oyüzden bence çok rahat sende dert etme nerde sızarsa orda bırak
bizimkininde genzi tıkalı bizde denizsuyu ve aspiratör kullanıyoz anam ne çığlıklar kopuyo burnunu elletmez oldu artık
ve şu kıyafet konusu üşütürüm diye ne giydircemi şaşırdım mardin burası malum sıcak siz nasıl giydirmştiniz kızlar ne zormuş anne olmak yafffffffffff
bize hastanede sadece çıtçıtlı badi dediler ve ogün bugün hep öle giyiniyo kolsuz felan çok nadir patikli pantolon giydirdim şimdi kısa çorap giydiriryorum burasıda fena sıcak hemen isilik oluyo yoksa
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…