- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.981
bizdeee 53 günlere geliriz inşallahh çok küçük benim kuzu dahaaa
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lavantam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt :lepi:
kıs ne kaaaaaa merak ettim seni , hatta yazdım da bi keresinde tel.nun da yok ki arayabileyim diye .. dün de irdim tam yazdıklarınacevap yazıcam benim güccük tosbaaaam çığırmasın mı ..
neyse anacımmmmmmmmmmm Kağanım gelmiş hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgelmişşşşşşşşşşşş :lepi:
Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin :Saruboceq:
bahtı açık , yüzü hep güleç olsun :asigim:
Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz.Benim ailem 15 günlük olana kadar yanımdaydı.Onlar gidince başbaşa kaldık ve bende aynen bişey olucak diye çok korkuyordum.Gerçi şimdi bile korkuyorum.Ama daha alışmış oluyor insan o korkuya ve daha serinkanlı oluyorsun.Aman kendine dikkat et çünkü sen hasta olursan en çok zarar gören o miinik yavru olur...ya ne biliyim öyle küçük ki bişi olucak die aklım çıkıyo kendimi hasta edicem bu gidişle galiba lousalık pisikolojiside var heralde aglayıp bişi yapamayınca çok çaresiz hissediyorum kendimi
tosbamız nasılllll kaganımız huysuz biraz yoruyo beniiii sıcaktan galiba kuzum mıy mıy hep allaha şükür annemler yanımda iki taraflı evdeyiz kayınvaldemler annemler ev baya kalabalık şükürr onlar gidince binicik şeyensıl bakıcam bilmiyorum valla
saol bitenem senin tosbada çok tatlı maşallh şimdi ben çıkıyorum canım fazla kalamıyorum görüşmek dilegiyle öpüyorumm kuzuyu seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
confuse , nazlı nasılsın kızlar , bebişler iyi gazı tuzu yok inşallah :Saruboceq:
aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm stosummmmmmmmmm nirdeydinnnnnnnnnnn
tosbamız nasılllll kaganımız huysuz biraz yoruyo beniiii sıcaktan galiba kuzum mıy mıy hep allaha şükür annemler yanımda iki taraflı evdeyiz kayınvaldemler annemler ev baya kalabalık şükürr onlar gidince binicik şeyensıl bakıcam bilmiyorum valla
canım benim haber veremedimsizleri çok özledim dogum sezaryenle oldu spinal zor atlattım baş agrısı yaptı şükür aldım kuzumu kucagıma sen nasılsın canımmmmmmm
Selam canım...Valla ben uzun zamandan sonra burdayım işte ve özlemişim ama çok tenha burası...Gerçi arada giriyordum ama malum bebişler iizin vermiyor pek.Benimki gündüzleri uyumak nedir bilmiyor.2-3 gündür rezene veriyorum onun etkiisi galiba biraz uyumaya başladı.Tabi yine de azar azar uyuyup uyanıyor.:)Gazı çook maalesef sormaÇok sıkıyor kendiini yavrum kıpkırmızı oluyor ben de çok üzülüyorum onun o haline...senağlama
Benimki uyandı kızlar...Ben kaçıyorum...
confuse , nazlı nasılsın kızlar , bebişler iyi gazı tuzu yok inşallah :Saruboceq:
canım bende pusetin içini güzelce yumuşak küçük yastıklarla doldurdum ve gündüz genelde pusette yatırıyom ama çukurunu tamammen doldurdum öle iki büklüm olmuyo ve hemen sallamasıda kolay oluyo nereye gidersende yanında oyüzden bence çok rahat sende dert etme nerde sızarsa orda bırakBenim kız (zülal) acayip mızmız. Ben yanında olduğum sürece yatağında benim yatağımda pusette mışıl mışıl uyuoyor.Ben yanından ayrılayım her yer batıyor sanki.40 günlüksün daha ne anlıyon nasıl hissediyon yalnız kaldığını diyorum.Hiç bir iş yaptırmıyor.iş yapmayada meraklı değilim ama kocişimi çok ihmal ediyorum en azından adama bi yemek çıkarakım diyorum.Koyuyorum pusete yanımda mutfakta ben yemekl yapıyorum oda uyuyor.güzel daldı yerine yatırayım diyorum yerine yatıryorum daha bismillah mutfağa yeni girdim. tekrar mızmız seste çok yok mıymıy ağlıyor..
bizimkininde genzi tıkalı bizde denizsuyu ve aspiratör kullanıyoz anam ne çığlıklar kopuyo burnunu elletmez oldu artıkBana dr bol sıkabilirsin deniz suyunu korkma dedi. burnu tıkanıkken nefes alıp vermesi değişiyor artık anlayabiliyorum.Ben burun temizleme işleminide denis suyuyla yapıyorum damlatıyorum deniz suyunu. bir ikidakka sonra pompa ile çekiyorum. Mübarek sanki tozun toprağın içinde yaşıyor.Küçücük burun baya birikim yapıyor..:ecrin_bebek:
bize hastanede sadece çıtçıtlı badi dediler ve ogün bugün hep öle giyiniyo kolsuz felan çok nadir patikli pantolon giydirdim şimdi kısa çorap giydiriryorum burasıda fena sıcak hemen isilik oluyo yoksave şu kıyafet konusu üşütürüm diye ne giydircemi şaşırdım mardin burası malum sıcak siz nasıl giydirmştiniz kızlar ne zormuş anne olmak yafffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?