- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.001
kızlar nasılsınız umarım kuzular iyidir biz toparlamaya çalışıyoruz kuzumla zor zamanlar geçiriyorum benim kuzu sürekli emmek istiyor memeden çekince basıyo çıglıgı sürekli emmek istiyo daha 8 günlük normallmi
ve şu kıyafet konusu üşütürüm diye ne giydircemi şaşırdım mardin burası malum sıcak siz nasıl giydirmştiniz kızlar ne zormuş anne olmak yafffffffffff
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadii cavp bekliyorum kuzu uyanır şimdi
huricim kızın çok güzel maşallah saçları çok tatlı maşallah bizimde kırkımız bi çıksa offffffffff geçmiş olsun güzelim bu arada bende terliyorumm
diloşu madgirl nasılsınızzz
kızlar fırsat buldum paylaşım yapalım dedimama ses yo sizdennnnnnn
aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm stosummmmmmmmmm nirdeydinnnnnnnnnnn
selam kızlarrr bende bugün öylenden beri yatıyorum ya bi halsizlik üşüme mide bulantısı var kendimi toplayamadım foruma giriyorum kolumu bile kaldırıp yazamıyorum yaa şimdi çay içtim limonlu biraz ter attım inşallah iyileşirim
gecmıs olsun kıslar.dilara gecmis olsun canim
dikkat et kendine, ins iyilesirsin biran once,
Canim senin kizin yuzundekiler gectimi? gectiyse nezamanda gecti?
biz dun baska bi doktora gittik, oglumun cildi cok kuruymus, durmadan yaglicakmisim, ozel krem verdi ama igrenc kokuyo, cildini hic kuru birakmicakmisim egzama olabilirmis, bizde durmadan yagliyoruz oglumu ama hic hosuna gitmiyo bu durum maalesef,
herkese merhaba eskısı gıbı gelemıyorum artık malesef çınar cok huysuz cunku
gece gunduz durmuyo aksamları anneme bırakıp bıraz dolasmaya cıksam pesımden kıyametı koparıyomus ve butun gece sabaha kadar bızı uyutmuyo sankı hıssedıyo gıttıgımı
hala uykusuzum bu yuzden ölu gibi duruyorum ayakta kendıme gelemedım bı turlu
annem pazartesı irana dönuyo napıcam bılemıyorum
sızler nasılsınız bebışler nasıl?
herkese merhaba eskısı gıbı gelemıyorum artık malesef çınar cok huysuz cunku
gece gunduz durmuyo aksamları anneme bırakıp bıraz dolasmaya cıksam pesımden kıyametı koparıyomus ve butun gece sabaha kadar bızı uyutmuyo sankı hıssedıyo gıttıgımı
hala uykusuzum bu yuzden ölu gibi duruyorum ayakta kendıme gelemedım bı turlu
annem pazartesı irana dönuyo napıcam bılemıyorum
sızler nasılsınız bebışler nasıl?
dilara gecmis olsun canim
dikkat et kendine, ins iyilesirsin biran once,
Canim senin kizin yuzundekiler gectimi? gectiyse nezamanda gecti?
biz dun baska bi doktora gittik, oglumun cildi cok kuruymus, durmadan yaglicakmisim, ozel krem verdi ama igrenc kokuyo, cildini hic kuru birakmicakmisim egzama olabilirmis, bizde durmadan yagliyoruz oglumu ama hic hosuna gitmiyo bu durum maalesef,
gecmıs olsun kıslar.
tam foruma gırdım bır bakayım dedım oglusum hemen uyandı.
suan kucagımdayken yazıyorum.:ecrin_bebek:Şeniz
ebushcum ıns krem işe yarar canım.
bebıslerın cıldı ıcın bebe yagı kullanıyormusunuz kıslar
ıkı gun kullandım cnm sonra esım pek hoslanmadı bıraktık 40mız cıkınca tekrar devam etmeyı dusunuyorum
kızlar gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze gercı bebişkolardan kendımıze vakıt kalmıyorkı(((
selam kızlarrr bende bugün öylenden beri yatıyorum ya bi halsizlik üşüme mide bulantısı var kendimi toplayamadım foruma giriyorum kolumu bile kaldırıp yazamıyorum yaa şimdi çay içtim limonlu biraz ter attım inşallah iyileşirim
Herkese selamm,umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Benim oğluşum bazen çok uslu bazen hiç durmuyor.Allahtan annem hergün gelip gidiyor çünkü hergün misafirimiz var sağolsun yardımı çok bize.Eeee kardeşim de var 10 yaşında teyze oldu yeğenine hastaa,bugünlerde takip ediyor oğlum gülüyor hepimiz ona bakmaktan iş yapamıyoruz :lepi: .
Yalnız doğduğundan beri gözleri çapaklanıyo oğluşumun,çayla sil dediler siliyorum ama hergün yine oluyo,üşütmekten olur diyolar ama hergün mü üşüyo oğlum ya senağlama
Şimdi babasının kucağında uyuyor anca vakit bulup yazıyorum,çoğu zaman bi bakıp çıkıyorum 10 dk.uyuyup uyanıyor çünkü.Burdaki sohbetleride özledim ama çoğumuz fırsat bulamıyoruz sanırım.
Diloşum geçmiş olsun canım dikkat et kendine,bebişlere bakmaktan kendimize hiç fırsat kalmıyo dimi bide senin 2 tane allah yardımcın olsun canım biz 1 taneyi zor hakediyoruz valla
Herkese selamm,umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Benim oğluşum bazen çok uslu bazen hiç durmuyor.Allahtan annem hergün gelip gidiyor çünkü hergün misafirimiz var sağolsun yardımı çok bize.Eeee kardeşim de var 10 yaşında teyze oldu yeğenine hastaa,bugünlerde takip ediyor oğlum gülüyor hepimiz ona bakmaktan iş yapamıyoruz :lepi: .
Yalnız doğduğundan beri gözleri çapaklanıyo oğluşumun,çayla sil dediler siliyorum ama hergün yine oluyo,üşütmekten olur diyolar ama hergün mü üşüyo oğlum ya senağlama
Şimdi babasının kucağında uyuyor anca vakit bulup yazıyorum,çoğu zaman bi bakıp çıkıyorum 10 dk.uyuyup uyanıyor çünkü.Burdaki sohbetleride özledim ama çoğumuz fırsat bulamıyoruz sanırım.
benim olumunda doğduğundan beri bir gözü çapaklanıyor.bazen çapaktan açılmıyor bile. doktor gözkanalının tıkalı olduğunu söledi.antibiyotikli damla veriyorlar geçiyor. merak edilecek bişi değilmiş.göz yaşı oluştuğunda geçermiş. ama her hafta damla değişiyor. bazende anne sütü damlatıyorum iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?