2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ve şu kıyafet konusu üşütürüm diye ne giydircemi şaşırdım mardin burası malum sıcak siz nasıl giydirmştiniz kızlar ne zormuş anne olmak yafffffffffff
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadii cavp bekliyorum kuzu uyanır şimdi
huricim kızın çok güzel maşallah saçları çok tatlı maşallah bizimde kırkımız bi çıksa offffffffff geçmiş olsun güzelim bu arada bende terliyorumm
diloşu madgirl nasılsınızzz
kızlar fırsat buldum paylaşım yapalım dedimama ses yo sizdennnnnnn
aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm stosummmmmmmmmm nirdeydinnnnnnnnnnn

ah canım sakinn sakiinn ol daha 8 günlük herşey olacak alışacaksınız birbirinize sık sık emmek istemesi çok normal emsin emsin çabucak büyüsün ama bi o kadarda kusar dikkat et.benimde kız sanki 3 yaşında gibi bende bak seni sakinleştiriyosam demekki alışıyorsun...
kıyafet konusuna gelince yer yer değişiyor bak kikoleyimin orası çok sıcak olduğu için o sıfır kol çıt çıt badi ile tutuyor ben sabah uzun kollu öğlen sıfır kol akşama yine uzuzn kol hava şartlarına göre...elleri ayakları hep soğuk oluyor sırtından göğüsünden bakıcan sıcaklığına...
bide yokuz diye söylenmişsin...kız sen doğurdunda biz duruyozmu bizdede bebek var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

slm şekerler
canlarım benm kaç gündür kayınvalidemdeydim giremedim çok özledim sizleri

merhaba hanımlar.
bende kac gundur bır turlu topıge ugrayıp bırseyler yazamadım.
hepınız ıyısınızdır umarım.
alacalale ve kıkoleyım pusetten bahsetmısınız hangı marka kullanıyorsunuz?
bende kraftınkını almayı dusunuyorum ama cok agır oldugunu duydum.acaba hangısı daha kullanıslı?

selam kızlarrr bende bugün öylenden beri yatıyorum ya bi halsizlik üşüme mide bulantısı var kendimi toplayamadım foruma giriyorum kolumu bile kaldırıp yazamıyorum yaa şimdi çay içtim limonlu biraz ter attım inşallah iyileşirim

nurcum msnde yazmışsın içerde yatıyordum tatlımm bende seni merak ettim görünmüyodunn neyseki gelmişsinizz öpüyorum o cimcime kızınııopuyorumnanaktan

dilara gecmis olsun canim
dikkat et kendine, ins iyilesirsin biran once,
Canim senin kizin yuzundekiler gectimi? gectiyse nezamanda gecti?
biz dun baska bi doktora gittik, oglumun cildi cok kuruymus, durmadan yaglicakmisim, ozel krem verdi ama igrenc kokuyo, cildini hic kuru birakmicakmisim egzama olabilirmis, bizde durmadan yagliyoruz oglumu ama hic hosuna gitmiyo bu durum maalesef,

gecmıs olsun kıslar.
tam foruma gırdım bır bakayım dedım oglusum hemen uyandı.
suan kucagımdayken yazıyorum.:ecrin_bebek:Şeniz
ebushcum ıns krem işe yarar canım.
bebıslerın cıldı ıcın bebe yagı kullanıyormusunuz kıslar

ıkı gun kullandım cnm sonra esım pek hoslanmadı bıraktık 40mız cıkınca tekrar devam etmeyı dusunuyorum

kızlar gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze gercı bebişkolardan kendımıze vakıt kalmıyorkı (((

herkese merhaba eskısı gıbı gelemıyorum artık malesef çınar cok huysuz cunku
gece gunduz durmuyo aksamları anneme bırakıp bıraz dolasmaya cıksam pesımden kıyametı koparıyomus ve butun gece sabaha kadar bızı uyutmuyo sankı hıssedıyo gıttıgımı

hala uykusuzum bu yuzden ölu gibi duruyorum ayakta kendıme gelemedım bı turlu
annem pazartesı irana dönuyo napıcam bılemıyorum
sızler nasılsınız bebışler nasıl?

kızlar benim kızım tam düzelmişti kayınvalidemlere gidince düzeni mahvoldu
görümcemin iki tane küçük kızı var hiç uyutmadılar yavrumu çok huzursuzlanıyor
birde canı istemezse mememi almıyor çıldıracam

Hüzünüm canımallah kolaylık versin gece uykusu çok aranıyor valla

merhaba canim
bizim durumumuz da seninkinden pek farkli degil, bende senin gibiyim,
ne gece ne gunduz cok zor uyuyo benim oglum,
bi uyusam 3 gun uyanmam heralde o derece yane,
kazasiz gitsin annen ins, senin icin biraz zor olur ama alisirsin ins canim,

canım benim kzıın yüzü 3. günde baya bi iyileşt,i nerdeyse kalmadı bedne günde 1 defa verdiği kremden sürüyorum günde 2 defada bebeyağı kullanıyorum daha iyi şimdi

teşekkür ederim kızlar biraz daha iyiyimm :teselli:

uyumuyor kızlar ya bgnden berı sallıyom olmuyo gezıyom olmuyo emzırıyom sınırlenıyo bı bırakıyo bı alıyo cıldırcam bunaldım ıyıce uyuyo ıkı dakak surmuyo uyanıyo

geçmişi okumak ne kadar kolaylaştı. hiç kimse doğru dürüst giremiyor kaydirigubbakcemile3 valla kızlar her geçen gün kkolaylaşıyor mu zorlaşıyor mu anlayamadım. bu gün tam 2 aylık olduk. allahtan geceleri daha bi uzun uyumaya başlıyorlar birde bu ay gülücükler ve agular başlıyor en güzeli bu sanırım çok tatlı oluyorlar.

Herkese selamm,umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Benim oğluşum bazen çok uslu bazen hiç durmuyor.Allahtan annem hergün gelip gidiyor çünkü hergün misafirimiz var sağolsun yardımı çok bize.Eeee kardeşim de var 10 yaşında teyze oldu yeğenine hastaa,bugünlerde takip ediyor oğlum gülüyor hepimiz ona bakmaktan iş yapamıyoruz :lepi: .
Yalnız doğduğundan beri gözleri çapaklanıyo oğluşumun,çayla sil dediler siliyorum ama hergün yine oluyo,üşütmekten olur diyolar ama hergün mü üşüyo oğlum ya senağlama
Şimdi babasının kucağında uyuyor anca vakit bulup yazıyorum,çoğu zaman bi bakıp çıkıyorum 10 dk.uyuyup uyanıyor çünkü.Burdaki sohbetleride özledim ama çoğumuz fırsat bulamıyoruz sanırım.

Diloşum geçmiş olsun canım dikkat et kendine,bebişlere bakmaktan kendimize hiç fırsat kalmıyo dimi bide senin 2 tane allah yardımcın olsun canım biz 1 taneyi zor hakediyoruz valla

canım çınarında capaklnıyordu doktora göturdum damla verdı 2 gunde gectı gözyaşı kanalları henuz tıkalı oldugu ıcın çapak olurmus göz kenarların masaj yav gün içinde:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…