- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.961
oda güzel kaydirigubbakcemile3beeeen:)) dizlerimize bir yastık koyuyoruz beyefndi yüzü koyun yatarak ve hafif sallanarak uyuyor.
bende çok kararsızım ya...hem çok çalışmak istiyorum özledim çalışmayı...hemde kardeşler arası yaş olmasın birlikte büyüsünler diyorum...ikinci çocuk hatta 3 ü bile düşünenler varmış. bende düşünüyorum 2 yi ama aralarında 4 yaş isterdim ama yaşlıyım ben. ikiyi istiyorsan diyorlar bir sene sonra yapın diyorlar ama kararsızım şimdilik hoş kocam şimdi yapalım dese yapacak kız istiyor çok.
selam kızlar bu öykü beni sizden baya uzaklaştırdı pek giremiyorum arada takip ediyorum tam yazcam vık vıklıyo içerden
nasılsınız bakalım biz iyi sayılırız pazar günü kırkımız çıkıyo çopk şükür
kızım da iyi bende
hepinizin bebekleri çokkkkkkkkkkkkk tatlı maşallah
ıkıncıyı dusunenler ıcın bence acele etmeyın bebişlerınız bıraz cocukluğunu yasasın psıkolojılerı bence cok etkılenırler benım kızım 5,5yasında cok sevıyor kardesınız bayılıyor hıc aglatmıyor ık desın anne kardesım dıyıp sallamaya baslıyor ama ıcten ıce yasıyor olabılır kıskanclığını ...bence acele etmeyın
ve şu kıyafet konusu üşütürüm diye ne giydircemi şaşırdım mardin burası malum sıcak siz nasıl giydirmştiniz kızlar ne zormuş anne olmak yafffffffffff
kızlar nasılsınız umarım kuzular iyidir biz toparlamaya çalışıyoruz kuzumla zor zamanlar geçiriyorum benim kuzu sürekli emmek istiyor memeden çekince basıyo çıglıgı sürekli emmek istiyo daha 8 günlük normallmi
bence kalın giydirme. ben bir hafta sonra yavrum isilik olduktan sonra ince giydirmeye başladım. hala ince giyiniyor
Selam canım...Biz 53 günlük olduk hala sürekli emmek istiyor:) Merak etme gayet normal.Değişen o değil sen oluyorsun,bünyen alışıyor ve ona ayak uyduruyorsun:)Kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?