2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ikinci çocuk hatta 3 ü bile düşünenler varmış. bende düşünüyorum 2 yi ama aralarında 4 yaş isterdim ama yaşlıyım ben. ikiyi istiyorsan diyorlar bir sene sonra yapın diyorlar ama kararsızım şimdilik hoş kocam şimdi yapalım dese yapacak kız istiyor çok.

selam kızlar bu öykü beni sizden baya uzaklaştırdı pek giremiyorum arada takip ediyorum tam yazcam vık vıklıyo içerden
nasılsınız bakalım biz iyi sayılırız pazar günü kırkımız çıkıyo çopk şükür
kızım da iyi bende
hepinizin bebekleri çokkkkkkkkkkkkk tatlı maşallah

beeeen:)) dizlerimize bir yastık koyuyoruz beyefndi yüzü koyun yatarak ve hafif sallanarak uyuyor.
oda güzel kaydirigubbakcemile3

bende çok kararsızım ya...hem çok çalışmak istiyorum özledim çalışmayı...hemde kardeşler arası yaş olmasın birlikte büyüsünler diyorum...
hemde kızızm 2 yaşına gelince dillenmeye başlayınca kreşe veririm diyorum..yada ben kreşe başlarsam yanıma alırım diyorum bir sürü şey diyorum....ama şu bir gerçek peşpeşe yaparsam en az 6 sene çalışamam...

sevindim canım allah iyilik versin öykücüğümüze iyi bak annesi..kendinede iyi bak...aman dikkat et süt sıtması olma...canım yandı hamileleri bile uyarıyorum laelaelaelaelae

ıkıncıyı dusunenler ıcın bence acele etmeyın bebişlerınız bıraz cocukluğunu yasasın psıkolojılerı bence cok etkılenırler benım kızım 5,5yasında cok sevıyor kardesınız bayılıyor hıc aglatmıyor ık desın anne kardesım dıyıp sallamaya baslıyor ama ıcten ıce yasıyor olabılır kıskanclığını ...bence acele etmeyın

ben şu an zamanına karar vermek istiyorum ...yani 3 senemi 5 senemi 10 sene mi...spiral taktırıcam yani ben öyle düşünüyorum ...ona göre bişeyler düşünüyorum işte...çünkü kardeş benim için çok önemli...benim 1 kardeşim var hayatta...annem babam hayatımdan gidince bi o bi ben kalıcaz evleneceği kız nasıl olcak biz uzaklaşıcazmı bunları çok düşünürüm ben çok değerlidir benim için...

ben teyze olamayacağım mesela çok isterdim kardeşimde ben amca olamayacağım der durur...bunun için eşimde diyo maddi durumum iyi olursa çocuk düşünürmüsün diyo...ne düşünmesi 4 tane yaparım kaydirigubbakcemile3 ....ama zamanını soruçturuyorum şu an...örneklerle değerlendirme yapıyorum...

cnm sana sonuna kadar katılıyorum benım annem tek cok zor hem onun ıcın hem bızım ıcın bızde 3kız 1erkek teyzeyız hepımızde teyze bı ayrı oluyor ya anne yarısı derler ya gercekten doğru kardes sart...

kızlar nasılsınız umarım kuzular iyidir biz toparlamaya çalışıyoruz kuzumla zor zamanlar geçiriyorum benim kuzu sürekli emmek istiyor memeden çekince basıyo çıglıgı sürekli emmek istiyo daha 8 günlük normallmi

ve şu kıyafet konusu üşütürüm diye ne giydircemi şaşırdım mardin burası malum sıcak siz nasıl giydirmştiniz kızlar ne zormuş anne olmak yafffffffffff

huricim kızın çok güzel maşallah saçları çok tatlı maşallah bizimde kırkımız bi çıksa offffffffff geçmiş olsun güzelim bu arada bende terliyorumm

Selam canım...Biz 53 günlük olduk hala sürekli emmek istiyor:) Merak etme gayet normal.Değişen o değil sen oluyorsun,bünyen alışıyor ve ona ayak uyduruyorsun:)Kolay gelsin...

Selam canım...Biz 53 günlük olduk hala sürekli emmek istiyor:) Merak etme gayet normal.Değişen o değil sen oluyorsun,bünyen alışıyor ve ona ayak uyduruyorsun:)Kolay gelsin...

çok teşekür ederim canımya kafayı yicem valla süt yetmiyomu acaba diye düşünmeye başlamıştım nette 2 saatte bir yazıyo benimki sürekli memede kalsa keyfi iyi memede uyuyo çekip yatırınca ine aranıyo emzik yaptı velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…