- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.941
Düm dr a gittik bizim sarılık çok yavaş düşüyorBu yüzden sık gittik dr a. Dr tahlile gerek yok dedi baya fark etmiş, gözlerde hafif varmı. en son gözden gidermiş zaten.dr kustu ben de kusma sorunumuz var dedim.her emişten sonra bir gaz bir kusma .dr da emdikten sonra kusuyorsa gazdan dolayıdır dedi. Huzursuz uyuduğunu sürekli sıkıntılı uyuduğunu söledim.Fazla gazlıyız anlaşılan dedi. fitil verdi. ama ben fitli yapamam h.sonu annemler gelicek o çok cesateretlidir "bu konularda.Huzursuzluğunun bir sebebi burubnun tıkanık olmasımıymış emzirmeden önce okyanus suyunu iki deliğede sık dedi.hem gaz oluşumunu engeler hem rahat emer dedi.
ohhh biraz rahatlamıştır yavru...sarılıktan kurtulması rahatlatmıştır seni...
emzirmeden önce deniz suyuda süper olmuş...banada hastaneden verdiler numune burun damlası tıkanırsa damlat dediler ben anlamıyorum acaba tıkalımı die günde 1 damla damlatıyorum burnuna kaydirigubbakcemile3 maşallah bebişine artık rahatlarsın sıkıntılarını öğrendin sarılıkta bitti maşallahh...
inan öyle daha rahat ediyorlar zaten karnımızda iki büklüm oldukları için çok hoşlarına gidiyor öyle yamuk yumuk olmak benimde karnıma yatırdığımda iki büklüm hemen uykuyqa dalıyor aman beşiğine koyayım yamuk olmasın derken basıyor yaygarayı için rahat olsun bişey olmaz azcık öyle uyusun emin ol o çok rahat...Şimdi pusette yamuk yumuk uyuyor iyi mi. Yerine yatırsam mızmız başlar benimde içime hiç sinmiyor yamuk yumuk uyuması.
şu deniz suyundan benden alayım küçük boy...Bana dr bol sıkabilirsin deniz suyunu korkma dedi. burnu tıkanıkken nefes alıp vermesi değişiyor artık anlayabiliyorum.Ben burun temizleme işleminide denis suyuyla yapıyorum damlatıyorum deniz suyunu. bir ikidakka sonra pompa ile çekiyorum. Mübarek sanki tozun toprağın içinde yaşıyor.Küçücük burun baya birikim yapıyor..:ecrin_bebek:
huriş cnm nasıl resımlı yicker yapıyoruz adres?
gunaydın kızlar
ya bebişini ayağında sallayan var mı=?bız hafıf hafıf sallanıyoruz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?