2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet o teri annemde bana attırmıştı ,atılması lazımmış
sezeryandan sonra 2. sezeryanı düşünemiyorum benim 2. bebe şimdilik kalsın:))

ben arada sallıyorum üşeniyorum yatak odasına gidip sallamaya beşiğinde ama gündüz genelde beişkte akşam tv karşısında dizim felan varsa alıyorum ayağımaa azcık sallıyorumm zaten benim kız pek sallamayı sevmiyo çok huysuzlaşırsa istiyo:umursamaz:

Günaydın tatlı anneler

en beşiğindede ayağımdada sallıyorum..Önceden dr lar sallamyın derlerdi ya şimdi son trend sallamakmış kan dolaşımını sağlıyormuş. Valla ben söyleyenlerin yalancısıyım.uzun zaman muhabbete katılmayınca pek konulrı takip edemiyorum.

Benim kız (zülal) acayip mızmız. Ben yanında olduğum sürece yatağında benim yatağımda pusette mışıl mışıl uyuoyor.Ben yanından ayrılayım her yer batıyor sanki.40 günlüksün daha ne anlıyon nasıl hissediyon yalnız kaldığını diyorum.Hiç bir iş yaptırmıyor.iş yapmayada meraklı değilim ama kocişimi çok ihmal ediyorum en azından adama bi yemek çıkarakım diyorum.Koyuyorum pusete yanımda mutfakta ben yemekl yapıyorum oda uyuyor.güzel daldı yerine yatırayım diyorum yerine yatıryorum daha bismillah mutfağa yeni girdim. tekrar mızmız seste çok yok mıymıy ağlıyor..

ben hiç sallamadım çok zorda kalırsam en son çare...çünkü büyüyünce ayakta sallamak kadar zor bişey yok...topukların dümdüz oluyoe uyuşuyor....ama babası kucağına yatırıp ayakta gezinmeye alıştırdı :bbo:

bu arada dişim çürümüştü gebelikte hafif ağrıycakmış gibi yapıyor.doğumdan sonra apranax verdiler hemde ford şaşırmıştım hayatımın ilacı içicem birazdan da....önümüzde ki çarş perş cuma kociş evde gitcem dr a...

Düm dr a gittik bizim sarılık çok yavaş düşüyor Bu yüzden sık gittik dr a. Dr tahlile gerek yok dedi baya fark etmiş, gözlerde hafif varmış. en son gözden gidermiş zaten.dr da kustu ben de kusma sorunumuz var dedim.her emişten sonra bir gaz bir kusma .dr da emdikten sonra kusuyorsa gazdan dolayıdır dedi. Huzursuz uyuduğunu sürekli sıkıntılı uyuduğunu söledim.Fazla gazlıyız anlaşılan dedi. fitil verdi. ama ben fitli yapamam h.sonu annemler gelicek o çok cesateretlidir "bu konularda.Huzursuzluğunun bir sebebi burubnun tıkanık olmasımıymış emzirmeden önce okyanus suyunu iki deliğede sık dedi.hem gaz oluşumunu engeler hem rahat emer dedi.41. günümüz 4300 gr olmuş.

Son düzenleme:
bu hafta gezcem :) kızım yarın değil öbür cumartesi 1 aylık oluyor...
cuma günü kızı götürcem aşı kalça işitme falan...çarş yada perşb de dişime giderim..
aşıdan sonra emen mi ateş mızmız ouyor yoksa akşamınamı oluyor ?

ohhh biraz rahatlamıştır yavru...sarılıktan kurtulması rahatlatmıştır seni...
emzirmeden önce deniz suyuda süper olmuş...banada hastaneden verdiler numune burun damlası tıkanırsa damlat dediler ben anlamıyorum acaba tıkalımı die arada damlatıyorum burnuna kaydirigubbakcemile3 maşallah bebişine artık rahatlarsın sıkıntılarını öğrendin sarılıkta bitti maşallahh...

Son düzenleme:

Bana dr bol sıkabilirsin deniz suyunu korkma dedi. burnu tıkanıkken nefes alıp vermesi değişiyor artık anlayabiliyorum.Ben burun temizleme işleminide denis suyuyla yapıyorum damlatıyorum deniz suyunu. bir ikidakka sonra pompa ile çekiyorum. Mübarek sanki tozun toprağın içinde yaşıyor.Küçücük burun baya birikim yapıyor..:ecrin_bebek:

Şimdi pusette yamuk yumuk uyuyor iyi mi. Yerine yatırsam mızmız başlar benimde içime hiç sinmiyor yamuk yumuk uyuması.
inan öyle daha rahat ediyorlar zaten karnımızda iki büklüm oldukları için çok hoşlarına gidiyor öyle yamuk yumuk olmak benimde karnıma yatırdığımda iki büklüm hemen uykuyqa dalıyor aman beşiğine koyayım yamuk olmasın derken basıyor yaygarayı için rahat olsun bişey olmaz azcık öyle uyusun emin ol o çok rahat...
şu deniz suyundan benden alayım küçük boy...

huriş cnm nasıl resımlı yicker yapıyoruz adres?

http://www.babysfirstsite.com/

sayfasına gir ....

kırmızı ile çizili olan yere bas...

bu çıkan sayfaya gereken bilgileri yaz adın mail adresim şifre felan register yazan yere bas..

bu çıkan sayfada altta ki kare olan sembole tıkla...

çıkan bu sayfada gerekli bilgileri doldur yine..en baştakinden pc deki resimi bul koy bebeğin ismini ve istediklerini yaz ...

sonra sayfanın aşağısından istediğin çerçeveyi seçç..

sonra sayfayı yukarı çek save changes yazan yere tıkla yaptığın resim karşına çıksın...

renkleri yazıları uyuymlu bulmazsan beğenmezsen yine sayfayuı aşağı çekip tekrar düzenleyebilirsin.yine save dediğinde yenisi gelir..
beğendiğin zaman ise..get ticker code yazısına tıklarsın.

son oalar kkarşına çıkan bu linkli işaretlediğim gibi sadece tırnak içinde olan adresi alırsın kopyalarsın...

ve kadınlar kulübünde ticker yapıştırdığımız yere yapıştırırsın...yapmak isteyenler böylece yararlanmış olurlar...

Son düzenleme:
ah tosunu yerim ben çok tatlı olmuş maşallah.....

bende bu sıtmadan buram buram terliyorum daha güneş gelmedi evime üstümdede ince gecelik var ama ben sucuk gbi terliyorum..aman ateşim çıkmasında titreme olmasında kıza elimi süremiyorum acıdan yoksa.allahım bi daha yaşatmasın çok zorlandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…