- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.021
canım çınarında capaklnıyordu doktora göturdum damla verdı 2 gunde gectı gözyaşı kanalları henuz tıkalı oldugu ıcın çapak olurmus göz kenarların masaj yav gün içinde:1hug:
benim olumunda doğduğundan beri bir gözü çapaklanıyor.bazen çapaktan açılmıyor bile. doktor gözkanalının tıkalı olduğunu söledi.antibiyotikli damla veriyorlar geçiyor. merak edilecek bişi değilmiş.göz yaşı oluştuğunda geçermiş. ama her hafta damla değişiyor. bazende anne sütü damlatıyorum iyi geliyor
hoş geldiniz kızlar
benimki markalı değil bişe babay ilk kızımdan kalma halası almıştı ama benimki hafif rahat oyüzdenmerhaba hanımlar.
bende kac gundur bır turlu topıge ugrayıp bırseyler yazamadım.
hepınız ıyısınızdır umarım.
alacalale ve kıkoleyım pusetten bahsetmısınız hangı marka kullanıyorsunuz?
bende kraftınkını almayı dusunuyorum ama cok agır oldugunu duydum.acaba hangısı daha kullanıslı?
geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun canımselam kızlarrr bende bugün öylenden beri yatıyorum ya bi halsizlik üşüme mide bulantısı var kendimi toplayamadım foruma giriyorum kolumu bile kaldırıp yazamıyorum yaa şimdi çay içtim limonlu biraz ter attım inşallah iyileşirim
ben her banyodan sonra jonshıns bebe yağı kullanıyorum doktorda sordu söyledim iyi dedi masajlıyorumda tabikidegecmıs olsun kıslar.
tam foruma gırdım bır bakayım dedım oglusum hemen uyandı.
suan kucagımdayken yazıyorum.:ecrin_bebek:Şeniz
ebushcum ıns krem işe yarar canım.
bebıslerın cıldı ıcın bebe yagı kullanıyormusunuz kıslar
kızlar hepinizi çok özledim,eşim şehir dışında ve göçebe hayatım devam ediyor ya annemdeyim ya kayınvalidemde fırsat bulup giremiyorum.
kızım 1 ayda 1 kilo almış maşallah çok mutluyum ama sıkıntımda yok değil,mastit oldu sol göğsüm,ne olduğunu hemen açıklayayaım meme doku enfeksiyonu.sol göğsümün sol yarısı taş gibi kıpkırmızı ve ağrı yapıyordu 2 gün düşmeyen ve 39.8 e kadar çıkan ateşlerle yandım acillik oldum berbat günlerdi,şimdi antibiyotikle daha iyiyim kızımı emzirdikçe azalacakmış ateşim düştü ve ağrım artık yok sanırım göğsüm iyileşme yolunda.süt doluyorya göğüsler sağmayınca falan oluyo galiba öfff bendede olduya artık ne diyim sağma makinası ile dolaşan bende kafamçokkarıştı
neyse kızlar sütünüzü göğsünüzde tutmayın lütfen sağın hemen diyeceğim budur.
hepiniz nasılsınız geçmişi okumam çok zor önemli haberlerden bir derleme bulabilsem keşke
Herkese selamm,umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Benim oğluşum bazen çok uslu bazen hiç durmuyor.Allahtan annem hergün gelip gidiyor çünkü hergün misafirimiz var sağolsun yardımı çok bize.Eeee kardeşim de var 10 yaşında teyze oldu yeğenine hastaa,bugünlerde takip ediyor oğlum gülüyor hepimiz ona bakmaktan iş yapamıyoruz :lepi: .
Yalnız doğduğundan beri gözleri çapaklanıyo oğluşumun,çayla sil dediler siliyorum ama hergün yine oluyo,üşütmekten olur diyolar ama hergün mü üşüyo oğlum ya senağlama
Şimdi babasının kucağında uyuyor anca vakit bulup yazıyorum,çoğu zaman bi bakıp çıkıyorum 10 dk.uyuyup uyanıyor çünkü.Burdaki sohbetleride özledim ama çoğumuz fırsat bulamıyoruz sanırım.
Diloşum geçmiş olsun canım dikkat et kendine,bebişlere bakmaktan kendimize hiç fırsat kalmıyo dimi bide senin 2 tane allah yardımcın olsun canım biz 1 taneyi zor hakediyoruz valla
benimki markalı değil bişe babay ilk kızımdan kalma halası almıştı ama benimki hafif rahat oyüzden
geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun canım
ben her banyodan sonra jonshıns bebe yağı kullanıyorum doktorda sordu söyledim iyi dedi masajlıyorumda tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?