2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım çınarında capaklnıyordu doktora göturdum damla verdı 2 gunde gectı gözyaşı kanalları henuz tıkalı oldugu ıcın çapak olurmus göz kenarların masaj yav gün içinde:1hug:

hoş geldiniz kızlar

Sağolun kızlar şu masaj olayını bi deniyim bende bakalım.Sizin günleriniz nasıl geçiyor bebişler uslu mu çınar uslu değilmiş sanırım hüzüncüm öyle okudum.Gecede kaç kere kalkıyolar bugün biz tam 40 günlük olduk umarım biraz daha düzene girer :Saruboceq: Ben alışamadım uykusuzluğa şimdi uyuyor ne güzel dünde öyle uyudu gece 00.30 da uyandı mamasını yiyip hemen uyudu sonra 4te kalktı mamasını yedi altı değişti gözler fıldır fıldır babasıyla konuştu yarım saat,gözlerimizden uyku akıyo bizim ama kıyamıyoruzda öyle tatlı oluyoki sonra uyuması 5.30u buldu uykuya dalana kadar bi hal oluyoruz.
Siz yalancı emzik falan veriyo musunuz benimki beceremedi yavrum çokta alıştırmak istemedik,ayakta sallanmayıda anlamıyo ancak ya kucakta yada memede uyuyo.Kucaktada kolları kopuyo insanın yaw :ecrin_bebek:

benimki markalı değil bişe babay ilk kızımdan kalma halası almıştı ama benimki hafif rahat oyüzden
geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun canım
ben her banyodan sonra jonshıns bebe yağı kullanıyorum doktorda sordu söyledim iyi dedi masajlıyorumda tabikide

kızlar hepinizi çok özledim,eşim şehir dışında ve göçebe hayatım devam ediyor ya annemdeyim ya kayınvalidemde fırsat bulup giremiyorum.
kızım 1 ayda 1 kilo almış maşallah çok mutluyum ama sıkıntımda yok değil,mastit oldu sol göğsüm,ne olduğunu hemen açıklayayaım meme doku enfeksiyonu.sol göğsümün sol yarısı taş gibi kıpkırmızı ve ağrı yapıyordu 2 gün düşmeyen ve 39.8 e kadar çıkan ateşlerle yandım acillik oldum berbat günlerdi,şimdi antibiyotikle daha iyiyim kızımı emzirdikçe azalacakmış ateşim düştü ve ağrım artık yok sanırım göğsüm iyileşme yolunda.süt doluyorya göğüsler sağmayınca falan oluyo galiba öfff bendede olduya artık ne diyim sağma makinası ile dolaşan bende kafamçokkarıştı
neyse kızlar sütünüzü göğsünüzde tutmayın lütfen sağın hemen diyeceğim budur.
hepiniz nasılsınız geçmişi okumam çok zor önemli haberlerden bir derleme bulabilsem keşke

bende seni çok özledim kuşummm....ona mastit demezler süt sıtması diyolar bende geçirdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kızlar kaç gündür çektiklerim yetmiyomuş gibi bide kabız oldum ya ....3 gündür yapmamıştım hiç dikkatimi çekmemiş hastalığımdan dolayı bugün geldi w.c. ye gittim allahım yapamıyorum ne büyük sıkıntıymış bunu bide bebeklerimiz yaşıyorlar...ne feci...15 dakka zorlandıktan sonra malup olarak ayrıldım ..şimdi kayısıya üzüzme dadandım...öffff öfffff

ben hala çekiyorum kabızlığı...çok tuvaletim varmış gibi oluyor koşuyorum tuvalete gelmiyor üstelik çok fazlasıylada zorluyor beni..şimdi yeşil çay içiyorum bu saatte başka yapacağım hiç bişey yok malesef....:sinifsinif:

oh behhhhh ...haydin ben yatarım artık iyi geceler ...kızımın uyanmasına az kaldı ama eğer emerse şimdi uyurken emzireyimde biraz daha uzatmış olurum....

[

teşekkür ederim tatlımm bugün daha iyiyimm senin ne güzel yardımcın çok annen kardeşin 1 haftalıkkenden beri kendim herşeyime koşmaya çalışıyorum bünye zayıf düşüyo tabiki napalım bunada şükür:Saruboceq:

Şeniz
sağol tatlım daha iyiyim bugünnŞeniz

...................................................................

Son düzenleme:
gunaydııın...umarım herkes iyidir..

nur babalı kızlı cok hos cıkmıslar masallah canım kuzuna:)

bizde bugun biraz huzursuzuz gaz var sanırım yine bnm kızda...

selam kızlar...

valla bizim 50. günden sonra 4-5 gündür gazımız arttı. burnumuz tıkanık sanırım ondan. gece çok ağlıyo. kolik bebekler gibi saat 18 -24 arası bitiriyo dün 11 saat hiç uyuymadı. tam dalıyo ağlıyarak uyanıyor. dayanamıyorum onun ağlamasına(

kızlar benden tavsiye benim kızda uyur uyumaz yatırdığımda 2 dakka sonra gözlerini açıyodu 2 gündür farklı bi yol buldum çok güzel uyuyo maşallahh ince battaniyeniz vardır sanırım battaniyeyi alta serin ve üçgenlemesine yatırın bebeği kollarını yana sıkıştırarak sıkı sarın ve hafif sallayın benim kız çok rahat uyuyo hemen uyanmıyo bi deneyin istersenizzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…