2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tabi ben emziğe alıştırdım daha rahat oluyo ağzınada emziği tıkıyorum hemen bi iki sallamada kendinden geçiyo :)

diloşum annemde o tekniği savunur hep..eli kolu baglı olunca cabuk uyur yoksa elinden kolundan korkarmıs cocuk..:)o yuzden uyuyamazmıs..bende denedim b kac kez gercekten cabuk uyuyo b de emzik faktörü olunca hemen uyuyolar:)

diloş allah senden razı olsun kız...
sabahtan beri mız mız mız kahvaltı bile ettirmedi bana...tam rezeneyi ağızına tıktım bi baktım sen yazmışsın..hemen örtüyü üçgen yapıp sallamaya başladım kız gitti rüyalar alemine....zemuszemus
şimdi küçük işlerimi bitireyim geliyorum...
saa05
banyoyu toparla
yatak odasını topla
bulaşıkları makineye diz
etrafı şöyle bi göze çarpanları topla
kızın bir kaç parça yıkadığın çamaşırlara ütü bas...

bakalım ne zaman gelicem...opuyorumnanaktan ....

cnm ben onu kundak seklınde doğduğundan berı yapıyorum gamze hıc ıstememıstı bu bır haftaya kadar yaptırdı gzl de uyuyordu sımdı buyudu sanırım akıllandı kollarını hıc ole yaptırmıyo tabii uyumuyorda ((

diloş kız benım bebkler bende emzığe alıstırdım ama bıraz emıyor sonra ya yoruluyor ya da dılını cevırmeıyor pıt atıyor dusuncede baslıyor aglamaya emzıkmı buyuk dıye duusnuyorum yooo deılde ...((benım sansıma ya kıaımda emmemıstı sukur bu bıra emıyor gene

bu arada rezeneyı eczaneden almıs eşim bunun tadı kokusu daha ii geldı bana humana nın rahatladı yavrum patır patır gazları cıkarıyor ama yıne feryat edıyor eskısı kadar olmasada ......

bugun kızım 40 ml rezene içti hala uyuyo:))) emmeye kalkıyor sadece.
uzerınde gunde 100 ml ıçırebılırsınız yazıyordu.

cnm benımkı 10ml. uyuyor cokta verıp bırden alıskanlık halıne getırıpte ıse yaramaz olsun ıstemıyorum ılk defa dun gece verdık sabah aksam sımdılık 10 yetıyor sanırım bızımkıne zaten pekte severek almıyor sutten baska bıseyı damlaları falan :)))

kızlar lütfen kundak yapmayın bebeğiniz için çok sakıncalı bu kalça çıkıklığına sebep oluyo
sadece ellerini sarmalayın asla kalça ve bacak bölümünü sarmayın

canım üzerinde 100 ml için bir tepeleme kasık hazırlayın yazmış hazırladım biberona koydum .verdim tuanaya birde baktım ki ağzından almasam 100 ml hüpletecek:)))
40 cc içti sanirim .zorla aldım ağzından.. aksamda azcık veririm iyi uyusun birde gaz çıkartıyor rahatca onu farkettim ilk defa bugun kullandım ben rezeneyi.

kızlar lütfen kundak yapmayın bebeğiniz için çok sakıncalı bu kalça çıkıklığına sebep oluyo

cnm ben ıstesemde benım paşa debelenmekten acıyor zaten beceremıyorum yapamıyorum kolarını sarıyordum yetıyordu sımdı onuda ıstemıyor kızmaktan kıpkırmızı oluyor

ben kasıkla verdım ya belkıde yawrum ondan istemdi bende dun gece bgn gunduz verdım
sabah aksam az az vermeyı duusnuyorum

ayyyy cocuklar rahat gazlarını cıkarıyorlar ya şükür keske daha onceden alsaydık 10gundur gazımız cıktı bızım ortaya ıkınmalar (((

hadi bakalım demek uyudu kızın bitir gel işleri:)

şansına demekki canım aslında ilk doğduğu günden verirsen fark etmiyolar alıyolar ben doğduğu gün verdim ikisinede hemen aldılar gelçi bu kız pek almıyo dediğin gibi atıyo ama uyuyana kadar uyuyunca çıkarıyo ağzından:) buna şüküryerimseniben

oh ohh rezenelere başlanmış bende milupanın gece çayını aldım 2 gündür ondan veriyorum iyi geliyo:lepi:akşamları 30 cc içiriyorum yetiyo versem daha da içicek ama alışmasın:)

canım kundak değil sadece ellerini sıkıştırıyorum yana ayakları felan boşta kollarıyla uykuda sıçramasını engelliyo iyi oluyo hem rahatlıyo uyuyunca okadar mızırdanmıyoyerimseniben

cnm esımde humananınkini almıs onun ustunde de gosterıyor ıyı geceler cayı dıye bende dusunuyorum da bıraz rezeneyı kullanayım da ole dıyorumişe yarıyor demek

bu arada gece benımkı ıkı saatte bır kesın uyanıyor sızınkıler nasıl uykuları ve benımkıde gece gunduz olayını oğrendı sukur ...

benim kız akşam 11 de uyursa saat 4 kadar kalkmıyo 4 gibi emiyo bi güzel sonra tekrar uyuyo 7 8 gibi uyanıyo sonra gündüz her zamanki ara uykuları var sositososito

tabi 10 gündür böyle düzene girdi 40 çıktı böyle olduu doktor diyo zaten akşam emimpte uyursa bi bebek rahat 6 saat uyanmadan gece uykusu yaparmış benim kızda doktorun sözünü dinliyo:)

canım saolasın tavsiyeler için öyle panigimki anlatamam bişi olacak die aklım çıkıyo mardin çok sıcak bugün bizimki öyle huysuzki isilik oldu kuzum offfffffffff yazdıklarınızı okuyuncabiraz rahatlıyorum eee ben daha çok yeniyim amaaaa annemler yanımda onlar gidince naparım bilmiyorum helal kız sana sen çok cesaretlisin valla ne güzel bakıyorsun ipegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…