2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

veeee mardin sıcagı isilik etti kuzumu bildiginiz iyi bi yönten varmı nasıl başa çıkabilirizzzz göbegi düşmedi yıkayamıyoruz sildik sadece başka ne yapabiliriz

ben bebeği hiç badiyle dolaştırmıyorum hemen üşüyor buz kesilip karnı ağrıyor.
zaten biz ne giyiyorsak bebeğe onun iki katını giydirmemiz lazımmış.

bugun kızım 40 ml rezene içti hala uyuyo:))) emmeye kalkıyor sadece.
uzerınde gunde 100 ml ıçırebılırsınız yazıyordu.
çok güzel dışarı çıkıcam hemen alıcam..çünkü benim kız aktarın rezenesini beğenmedi...
kızlar lütfen kundak yapmayın bebeğiniz için çok sakıncalı bu kalça çıkıklığına sebep oluyo
sadece ellerini sarmalayın asla kalça ve bacak bölümünü sarmayın
yok canım bende kalçayı sarmıyorum kolları kapatıyorum sadece..
benim kız akşam 11 de uyursa saat 4 kadar kalkmıyo 4 gibi emiyo bi güzel sonra tekrar uyuyo 7 8 gibi uyanıyo sonra gündüz her zamanki ara uykuları var sositososito
aşağı yukarı benimkide öyle...
11 de uyuyor
3 de kalkıyor
5 de kalkıyor
7 de kalkıyor
9da kalkıyor
daha yatmıyor 9 da salona geçmezsek kıyamet kopuyor illa çıkıcaz yataktan...

kızlar gaz sorunu için dr zinco verdi bitkiselmiş başka çözümü varmı şu gaz probleminin
bende zinco kullanıyorum ama çok gazı varsa tek başına yeterli gelmiyor...zincoyu düzenli 3 öğün halinde 3 damla şeklinde ver...
yanında 9 günllük olduğu için 3 çay kaşığı rezene ver...daha sonra yükseltirsin duruma göre...
birde acı elma yağı var aktarcılarda bulursun ayağına bir damla damlat çorabı geçir bu 3 lü süper 3 lü...birde banyo yaparsa hemen öncesinde...ohhh....
hala gaz problemi varsa kendine dikkat edeceksin tecrübelerimi yazıyorum yaşadım gördüm..yediklerin içtiklerin ve mardin sıcağını düşünürsek hiç değilse ayağına çorap giy ..olmadı terlik giy...

veeee mardin sıcagı isilik etti kuzumu bildiginiz iyi bi yönten varmı nasıl başa çıkabilirizzzz göbegi düşmedi yıkayamıyoruz sildik sadece başka ne yapabiliriz
doğum yaptım bebek doktoru geldi muayne etti dedi banyo yaptırmayalım göbeği düşmeden ..gitti..eve geldik yengem olurmu öyle şey çocuk pişecek bişey olmaz yaptıralım iyi dedik yıkadım ...
iyiki yıkamışım bi rahatladı ki sormaa..sonra doktora gittik muayneye 4 günlükken dedim dayanamadım yıkadım...
iyi yapmışsın dedi ben yıkamayın diyorum ama kıyamıyorum da öyle anneler var ki yıkıyorlar hırpalıyorlar göbekleri kan içinde geliyorlar koşa koşa ...ben tedbir için söylüyorum ...iyice kuruladıktan sonra batikonu düzenli kullandıktan sonra yıkamanız iyi olmuş bu sıcakta dedi...
kesinlikle korkmayın yıkayın çocuk hele mardin sıcağında birde 9 gün yıkanmadan durması hiç iyi değil...hatırım için yıkayın...

hurişşşşşşşş nassın güzelim güzel saçlı kızın nasıl
ş[B]u an altına doldurdu...babasının kollarında ..ikiside beni bekliyorlar...hehehe[/B]

anaaaaaa herkes nere kaçtıı kuzularr uyandı kesin diloşşşşşşşş engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum
altını alayım gelmeye çalışacağım canım...sen sor sor ...opuyorumnanaktan ama bebişini yıka noluuurrr yaaa :sinifsinif:

anaaaaaa herkes nere kaçtıı kuzularr uyandı kesin diloşşşşşşşş engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum

canım oralar çok sıcak korkma üşümez bi badi yeter kuzucuğaa henüz gazlı olmaması lazım senin kuzun erkenmi başladı en az 15 günlüken gaz problemleri ortaya çıkıyo bebişin banyo yaptır rahatlasın bence ondan sıkıntısı olabilirrr:teselli:

canım dr dedi biz uyguladık sadece siliyoruz malesefff az kaldı düşmesine kimsede cesaret edemediiiii bişi olur die ama siliyoruzz

canım korkma yaa göbeğini ellemeyin yıkarken sadece kafanısı sırtına güzelce şampuanlayın 1 sülahi su dökün sarın giydirin hemen bak nasıl rahatlıcak kuzucuk:ecrin_bebek:

canım çok deil problemi ama oldumu oluyo işte mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…