- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.081
canım dr dedi biz uyguladık sadece siliyoruz malesefff az kaldı düşmesine kimsede cesaret edemediiiii bişi olur die ama siliyoruzz[/QUOTEcnm neyle sılıyosun sılınce bence daha da tahriş olur onun teniii ıslak mendıl falan kullanma bence ben yıkıyorum mendılı ondan sonra sılıyorum ....poposunu
biz şimdi kızımla gesmelere gidiyos baba çok tedirgin kıslar kızı sokakta acıkırmış..alla alla yanıbaşında maması :)))) gidelim şu rezeneyi alıp gelelim
biz şimdi kızımla gesmelere gidiyos baba çok tedirgin kıslar kızı sokakta acıkırmış..alla alla yanıbaşında maması :)))) gidelim şu rezeneyi alıp gelelim
bence hiç korkma canım dışarı çıkarmaya...alışması lazım..benim kızım henüz 31 günlük biz bu zamana kadar çok çıktık dışarı...eşim kucağında taşımak istiyor kızımın da sesi çıkmıyor...ama geçende bebek mağzasına gittik başladı ağlamaya Allahtan emzirme odası vardı emzirdim sustu alışverişimizi yaptık çıktık..huriş kız nasıl cıkıyonuz kucandamı arabaylamı neyle ben cesaret edemıyorum ya 40ı beklıyorum esım olursa yanımda arabayla ya da kardeslerımden bırısı kayınvaldem falan ole
ben bebeği hiç badiyle dolaştırmıyorum hemen üşüyor buz kesilip karnı ağrıyor.
zaten biz ne giyiyorsak bebeğe onun iki katını giydirmemiz lazımmış.
ben bebeği hiç badiyle dolaştırmıyorum hemen üşüyor buz kesilip karnı ağrıyor.
zaten biz ne giyiyorsak bebeğe onun iki katını giydirmemiz lazımmış.
araba almadım canım yengemin var arkadaşımın var onlar dediler bizim arabayı alırsın falan diye o sebeple almadım..ama daha onlardfanda arabayı almadım ..alt komşunun arabasıyla çıktık...ama caddeye çıktık çığlığı bastı kız ne yapacağımızı şaşrdık tamam öğüslerim benimle ama nerde emziricem :kedi: artık bi binanın içine girdik eşim örtüyü tuttu 5 dakka emdi uyudu hemen...malum ben =emzik olduğumuz için karnının aç olmadıpını biliyorum...1buçuk saat gezdik hiç uyanmadı....huriş kız nasıl cıkıyonuz kucandamı arabaylamı neyle ben cesaret edemıyorum ya 40ı beklıyorum esım olursa yanımda arabayla ya da kardeslerımden bırısı kayınvaldem falan ole
ohh öldim kıs seni..bence hiç korkma canım dışarı çıkarmaya...alışması lazım..benim kızım henüz 31 günlük biz bu zamana kadar çok çıktık dışarı...eşim kucağında taşımak istiyor kızımın da sesi çıkmıyor...ama geçende bebek mağzasına gittik başladı ağlamaya Allahtan emzirme odası vardı emzirdim sustu alışverişimizi yaptık çıktık..
kızlar kanguru kullanıyor musunuz?
nasıl faydanı neye faydalı yanı...valla ben ilk kızımda hemen yıkadık bebeği ve akabindede yıkandı ama bu seferde göbek bi türlü kurumadı ve 23 gün sürdü düşmesi busefer kimseye elletmedim herkez kızdı ama inat yıkatmıcam erken düşsünde uğraşmayalım dedim ve en nihayetinde 7.gün sabahında pat düştü kimseye ne yıka nede yıkama diyemem tabi ama ben böyle yaptım
benim kanguru denizlide kalmıştı annemlerde getirirlerse kullanıcam inşallah çünkü hem çok severek kullanıyorum hemde arabamız yok .kanguru kullanmakta kız çocuklarında çok faydalı tavsiye ederim
slm kızlar..
bende senin gibi ilsucum.benim evim 1.kat serin oluyor.giydiriyorum bende.yinede eller buz gibi badi ile bıraksam buz keser kaydirigubbakcemile3
huri naptın aldın mı?nasıl gzlmıydı gesmeler?
huri naptın aldın mı?nasıl gzlmıydı gesmeler?
gamze benı ole yollardan cok cevırdıde yoğurdu üfleyerek yıyorum ben
bende araba arkadasımdn alıcm ne gerek var yenısıne dıye dusunuyorm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?