- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.361
starcım sutu gunde 2 defa sagıyorum o da şimdilik meraktan, acaba kac cc cıkar die:))
bir sagımda 60 cc bir biberona koyuyorum sıfır bolmesine atıorum canumm..
canım bende medeladan var , bende acaba kaç cc çıkacak diye meraktan sağıyorum:))) hemen içiriyorum tuanaya .geceleri sağabiliyor ama ancak.
sen ii ediyosun saklamakla biyere gidince falan çok lazım olacak cünkü heryerde emziremiyorsun bebekleri
starcım poponun altında göğsün biras aşağısına kadar benimkisi şuan üstümde ve hiç yokmuş gibi .ablam almış saolsun:) ben çok şikayetlenince göbeğimden .
benimde karnımda ince cizgiler halinde catlak var alt kısmında
bacağımda olmamış bende sasırdım:))
hoşgeldin canım .bi düzenini oturtta muhabbete başlarız gene zaten anca anca katılımlar başlıyo.sanada maşallah 3 haftalık halinle nasıl halay çektin pes valla tekrar maşallah aşıda 1 aylık olunca sağlık ocağında hepatit b nin 2. dozu yapılıyo ötekileride orda sana söylerler zatenhanımlar, nıhayet tr deyim. artik hep tr deyim. temelli geldik yani. sizle aynı saatlerde yazısacagiz. su an annemlerdeyim.1 hafta sonra evime donuyorum. evım ıstanbul erenkoy de. beklerim caya:)
belki hatırlarsıonız. 16 saat ucak yolclugu, kardesimişn dugunu vs vardı. bebisim cok rahat ettirdi beni. hic uzmedi. o dgun hengamesinde hep uyudu. ciktim oynadim da halay da cektim kuaforume bile gittim. en son dugunde fotolar cekilirken uyandı. ben de ustume bir ortu aldım emzirdim. zasten kimse kalmamisti. fotolarda hep ustumöde o sal ile ciktim. bebişsim de cikti resimlerde.
tek korkum dugunde hasta olmasıydı. 3 haftalik bebek. Allah'tan olmadı. herkes ortuyu kaldirip kaldirip bakti. ama sakinmadim. yarını da atlatırsak insallah icim iyice rahatlayacak. hastalik 3 gune cıkar diye duymustum.
hanimlare pek giremişyorum nete.
dogdugunda sadece hepatit b asısı yapıldı. baska ne yapılması lazım? ne zaman? 24 gunluk oldu.
geçen bende 2gün üst üste papatya çayıyla karışık içtim baya kafa yaptıydı resmen kafamı taşıyamadım döndü durdu:bbo:rezeneyi ben içince anason etkisi yapıo bend ama acaip kafa yapıo:))))
herkeste bu etkiyi yapmıodu sanıım..ayık kalamıorum resmen..peki ya serra?? o ise full acık gozleri ile bayılmıs annesinin basında zır zır aglıyo:))
tekrar geçmiş olsun canım misafirlerinde tam sopalıkmış ya zaten yeni bebekle kabul ediyosun bide unut ne demek ya ay sinir vallakızımın gaz sancıları bugün çok fazlaydı sabah 5 ten beri uyumadı çocuk sabah 5e kadar ben baktım 5 ten sonra babamız bakmış öle derin uyumuşumki o mamasınıda yapıp yedirmiş çocuk deli gibi ağlayıp durdu sanki kestiler onu druma tlf açtım paranox fitili yarım yapabilirsindedi yaptım ama yine fayda etmedi 3 saat sonra yine aradım bu sefer şurup verdinurse harveys diye çocuk anca rahatladı şimdi uyuyor arkadaşım sal diye bi damlayı önerdi dra sordum burada bulamazsın dedi hakikattende bulamadık kaçak geliyormuşanca büyükşehirlerde bulunuyormuş selsin galiba kullanıyormuş birebir geliyormuş gaz sancısına neyse yarın kontrolumuz var drumuz çağırdı gideceğiz artık uzak olduğu için gelmeyin demişti ama ağrılarımız olunca gelmeniz gerekiyor dedi
akşam misafir haber vermişti bende bütün gün temizlikti ikramdı naz hanımın çamaşırlarını yıka ütüle duştu derken gece 9 u buldu işimin bitmesi ama benim misafirler unutup tiyatroya gitmişler bu gece geliyorlar sinir oldum ben bütün gün koşturdum bu gecede benim kabul etmemem lazım ama neyse
Meraba kıslarr, allahım anlatcak ne cok sey var bi o kadarda okuncak sey ama zaman yok, uyku yok kaydirigubbakcemile3 Dogumdan once yatcas kalkcas diye sayıyodum simdi sayamıyorum bile yatamadıgım icin kafamçokkarıştı Umarım bütün bıdıklar iyidir. Biz 1,5 aylık olduk dün ama hala uyku düzenimizi oturtamadık, gece gündüz oturuyorus boncuk boncuk, sürekli cok cok emiyorus, meme en iyi arkadasımız sırdaşımız, anne baba üzdümü memeye anlatıyorus derdimizi ıhlaya pıhlaya sırnaşık şey 15 gün sora aşılarımızı olcas, bakem baska neler var ay herseyi bi anda anlatmaya calısmak ne zormus yahu kaydirigubbakcemile3
bende bugün bi kadındoğumcuya gözüktüm alttan üstten heryerden baktı ve hiç bişe bulamadı şaştım kaldım
e ben bu acıları niye çekiyom dedim
okadarda olcak ameliyat bu dedi
kananmam bitince tekrar gel bakalım dedi
ama 1 hafta önceki doktorda aşırı enfeksiyon var dedi ama hiç ilaç kullanmadım nere gitti bu enfeksiyonlar ay kafayı yicem yaaaa
huricim fotonuza hastayım zaten daha öncede belirtmiştim yok böyle bi an maşallah maşallahhhhh
satarcım sizinde gözünüz aydın 3500 olmuş zaten sen ne dersen o oluyo doğumdan öncede öylle olsa böyle olsa dedin oldu
şimdide öle ama arada fazladan söylede belki oda olur hım ne dersinzemuszemus
bende bugün bi kadındoğumcuya gözüktüm alttan üstten heryerden baktı ve hiç bişe bulamadı şaştım kaldım
e ben bu acıları niye çekiyom dedim
okadarda olcak ameliyat bu dedi
kananmam bitince tekrar gel bakalım dedi
ama 1 hafta önceki doktorda aşırı enfeksiyon var dedi ama hiç ilaç kullanmadım nere gitti bu enfeksiyonlar ay kafayı yicem yaaaa
Meraba kıslarr, allahım anlatcak ne cok sey var bi o kadarda okuncak sey ama zaman yok, uyku yok kaydirigubbakcemile3 Dogumdan once yatcas kalkcas diye sayıyodum simdi sayamıyorum bile yatamadıgım icin kafamçokkarıştı Umarım bütün bıdıklar iyidir. Biz 1,5 aylık olduk dün ama hala uyku düzenimizi oturtamadık, gece gündüz oturuyorus boncuk boncuk, sürekli cok cok emiyorus, meme en iyi arkadasımız sırdaşımız, anne baba üzdümü memeye anlatıyorus derdimizi ıhlaya pıhlaya sırnaşık şey 15 gün sora aşılarımızı olcas, bakem baska neler var ay herseyi bi anda anlatmaya calısmak ne zormus yahu kaydirigubbakcemile3
çok mantıklıyım , olabilirliği yüksek olanı istiyorum ,sanırım ondan :kedi:
geçen gün eşimle mutfa terazisinde ölçtük tepsinin üstüne koyup benim tosbaayı , ay ne komik oldu bi görmeliydinz :))))
inşallah gelecek ay 1,5 kilo almış oluruz da 5 kg oluruz :Saruboceqpuyorumnanaktan
oluruz kıss işallah dimi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?