- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.381
hoşgeldin canım .bi düzenini oturtta muhabbete başlarız gene zaten anca anca katılımlar başlıyo.sanada maşallah 3 haftalık halinle nasıl halay çektin pes valla tekrar maşallah aşıda 1 aylık olunca sağlık ocağında hepatit b nin 2. dozu yapılıyo ötekileride orda sana söylerler zaten
geçen bende 2gün üst üste papatya çayıyla karışık içtim baya kafa yaptıydı resmen kafamı taşıyamadım döndü durdu:bbo:
tekrar geçmiş olsun canım misafirlerinde tam sopalıkmış ya zaten yeni bebekle kabul ediyosun bide unut ne demek ya ay sinir vallaklava:
dur kız dur telaş yapma sırayla hepimizde dertler aynı canım zaten artık bunları paylaşıcaz
eve net de bağlattın ama uğradığın yok arada gir özletme alyamızdan da haber verkaydirigubbakcemile5
hoşgeldinnnnnnnnn diycem ama kimilir sen bi daha ne zaman gelicen de görücen yazdıklarımızı :umursamaz: :çok üzgünüm:
herşeyin yolnda olması sevindirici , Alya fıstığı da sağlıklı ve güzel emiyor , daha ne olsun dimi opuyorumnanaktan
...herkese İyİ akŞamlar...
hosbulduk dılaracım suan oglusum kucagımda tek elle yazıyorum.kaydirigubbakcemile3
hemen aglamaya basladı.nete gırdıgımı anlıyor gıbı yahu.kaydirigubbakcemile3
dun doktordaydık.oglusu yıkaken sanırım usuttuk.once burnu tıkandı,sonra öksürük basladı.mafoldumben
o öksürdükce benım ıcım acıyor.
umarım sızınkıler ıyıdır,gecmıse bakamıyorum.sızlerle sohbet etmeyı ozledım.:1hug:
bebıslerden fırsat kalmıyorkı.
bu arada bıberon almam lazım,nuby nın dogal bıberonu hakkında bılgınız varmı kıslar.
sanırım ben tutamıcam olan sütümde gitmesin an azından yavrum 4 5 ay anne sütü alsın hiç yoktan iyidir:gitme:
ben de tutmayacağım , sütüm azalır yada kesilirse vicdan azabı çekerim sonra , hem en çok süt yapan su ve tüm gün boyunca su içemezsek nasıl süt olacak diye düşünüyorum fisfisfisooooohhhh çok şükür bitti bea....bi saattir geçmişteyim...iki gün girmedik 10-15 sayfa geçmiş oldumafoldumben....hasta yavru ve annelere geçmiş olsun...allah yavrularımıza sağlık versin...bende ramazanda ne yapacağımı düşünüp duruyorum.....sütüm çok az anca yetiyo ama bir yandan da bir sürü tutmam gereken oruçlarım da var....allahım bi kolay yol göster...olmaz sa seneye hepsini tutaarım ...gerçi bi seneyi hep tutmam gerekecek....çok birikti borçlarım ....allah hepimizin yardımcısı olsunzemuszemusopuyorumnanaktan
sizin bebişler emzık alıyormu?
benımkı ne emzık alıyor nede bıberon.kaydirigubbakcemilemama vermıyorum ama bazen bebegı anneme bırakıp alısverıse felan gıttıgımde bıberona sutumu sayıp koyayım dıyorum.
gecen gun denedım bıberonu bır turlu almadı.bıberonla emmeyı beceremıyor.
nasl alıstımalıyım acaba ?kaydirigubbakcemilenuby nın bıberonunu belkı alır dıye dusundum.
rosemcim dr brown tavsiye ederim biz çok memnunuz .emzik olarakta chicconun emziğini kullanıyorum .ikiside silikon uclu olduğu için yabancılık cekmiyor .
bu arada ipek bebek 4900 olmuş...boy 53 olmuş...herşey yolunda güzel...pazartesi aşımız var sağlık ocağında..rezeneyi verme dedi ...hıh desin banane vericem iştek....zinconun yanında metsil ver dedi....o kadar zati 2 saat sıra bekledim..bir daha muayneye götürmem oraya...sadece aşıları orda yaptırırım..
canım milupanın rezene cayını al .günde 100 cc kadar içme hakkı var:))
100 cc ye tepeleme tatlı kasığıyla koy iyice calkala ılık bir şekilde oğluna ver. baya etkisini göreceksin. mesela sabah 50 cc verirsin aksam 50 cc baya rahatlatır.
yerim ben o dugme dudaklıyııı starım masallah kilonuza bak nasıl serpildi kuzucuk masalllaaahhh..:)
zuzum hosgeldin canım..evet ya bizde dun 1.5 aylıktık gaylin:)ne guzel aynı gun dogdula ya sen hesaplayınca bana gerek kalmıo:)alyamı da op kocaman benim içinnn...
yerim ben o dugme dudaklıyııı starım masallah kilonuza bak nasıl serpildi kuzucuk masalllaaahhh..:)
zuzum hosgeldin canım..evet ya bizde dun 1.5 aylıktık gaylin:)ne guzel aynı gun dogdula ya sen hesaplayınca bana gerek kalmıo:)alyamı da op kocaman benim içinnn...
Geldim starım geldim yagusuklu oglunu da gördüm masallah tüm bebişlerimize ya dilimizi ısıralımmm ne güsel seyler yaptık bis boyle :kedi: Emiyor teyzesi alyam hersey yolunda cok sükür bilas uyku problemimiz var bi de tırnak kaydirigubbakcemile3 Tırnaklarımızı kesiyoruz törpülüyorus ama nasıl oluyosa iki ara bi derede yüzümüzü yoluyoruz, sürekli eldiven takıyorum mecburennn :sinifsinif:
nerden aldınız bu korseleri bende istiyorum ne olur özelden yazın bana :kedi:mafoldumben
sağol karencimmmmmmm aldık kilomuzu da aslında buruğuz biraz bakma keyifli keyifli yazdığıma .. kalbinde üfürüm çıktı düğme dudaklı böcüüüümün((
çocuk kardiyoloğuna randevu almamızı istedi dr. inşallah temiz çıkar ekomuz felan .. dr. " kalbinin delik olduğunu sanmıyorum ama aklımızda bi soru işareti kalmasın , bi gidip görünün , eko çektrin " dedi dr.umuz ..
lann !!! yoktu zaten soru işareti felan kafamızda bizim , o nerden çıktı şimdiiiiiii :1shok::bbo:
neyse ... yeni oluşan " soru işaretleri "ni yok edicez inşallah bu cuma yada ctesi gününe alacağımız randevuyla :sm_confused:
Hosbulduk karencimmm Şeniz Evet cnm ya 15 dakka farkla abla oldu senin topac surat, yirim ben o gülen suratı masallahhhÖmür boyu hep gülsün insallah cnmmm opuyorumnanaktan Serracık nasıl oturtabildi mi düzenini bizim minimo hala her gün farklı oyun hazırlıyo bize bakalım ne zaman düzene girces kaydirigubbakcemile3
inşallah canımın içi alırsınzı ya gerçmeyelim kendimizi ya alırlar alırlar ...da o mutfak terazisinin üstünde tepsi tepsinin içinde hindi gibi aras bebek hohohohsırnaşık şey:roflol: hadi sen uçuksun o kocan sana nasıl uyuyor çık bacım sağlık ocağında güzel güzel tartıl :1closedeyes::sm_cool: hohohoyt ben bi mutfaklara bakayım tartım çalışıyormu arayıp bulayım sağlık ocağının dedği kilo doğrumu...:roflol:
teşekkür ediyorum mercüü şımarttın benii....ay kızızmı gidip yiyeyim...Huri yahu bir kız bebeeee bu kadar annesine benzer ancak masallah hık demiş munundann düşmüşş kaydirigubbakcemile3
starcığım dustcuğum sana yazacak bir sürü şey tasarladım kafamda faket kociş tepemde kalk artık diyo o oturacak ...yarın yazarım..öpüldüüz kızlar ben biraz dinlenmeye çekiliyorum...sroma canım yaa o da anlamadı " naapıyo bunlar bana , dur şu en sevimli düğme dudak bakışımı atarsam belki vaz geçerler " dedi ama biz ııı -ıhhhhhhhhhh yılmadık onun tüm şirinlik pozlarına rağmen , tarttık , 3300 geldi :1shok::sm_confused: demekki ya eksik tartıyo bizim tartı yada amman çocuua bi şey olmasın diye bi gözümüz çocukta bi gözümüz tartı ibresinde olunca anlamadık ne oldu ne çıktı sonuç :))
yok yavs..ole kotu seler gelmesin aklına ama umarım dr unuz ii b dr dur ..ufurum yokken var die telas ettirmesin..sende takma kafaya ve asla b drla kalma..arastır tatlım en iisine git kardiolog olarak..arasıma tekrar masallah :)
canımcım ege yada 9 eylül üni.ye de gitmeyi düşünüyoruz bunun için , ayrıca özelinde iyi olan başka bir dr.a daha eğer üni.ye gidemezsek eşimin iş durumundan ötürü .. bir de u bayramda ist.a geldiğimizde orada bi dr.a da görünürüz sanırım .. şimdilik böyle gibi
kıs Allah iyiliini versin diyim , hamileyken aynı anda 3-4 dr.a görünen ben sence böyle bi durumda tek dr.la sınırlı kalır mıyım :))))
starcığım dustcuğum sana yazacak bir sürü şey tasarladım kafamda faket kociş tepemde kalk artık diyo o oturacak ...yarın yazarım..öpüldüüz kızlar ben biraz dinlenmeye çekiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?