2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sorma kikoşcum ya bi buldumcuk oldum ki ben kaydirigubbakcemile3 Kızımı kucagımdan vermiyodum uzun süre simdilerde normale döndüm yavaş yavaş sositososito

Geldim starım geldim yagusuklu oglunu da gördüm masallah tüm bebişlerimize ya dilimizi ısıralımmm ne güsel seyler yaptık bis boyle :kedi: Emiyor teyzesi alyam hersey yolunda cok sükür bilas uyku problemimiz var bi de tırnak kaydirigubbakcemile3 Tırnaklarımızı kesiyoruz törpülüyorus ama nasıl oluyosa iki ara bi derede yüzümüzü yoluyoruz, sürekli eldiven takıyorum mecburennn :sinifsinif:

yerim ben o dugme dudaklıyııı starım masallah kilonuza bak nasıl serpildi kuzucuk masalllaaahhh..:)

zuzum hosgeldin canım..evet ya bizde dun 1.5 aylıktık gaylin:)ne guzel aynı gun dogdula ya sen hesaplayınca bana gerek kalmıo:)alyamı da op kocaman benim içinnn...

rosmcim ben aldım o biberondan , henüz kullanmadık ama , 3+ olduğu için 3 aydan sonra kullanıcaz inşallah .. demet de almıştı o biberondan ama kaç aylık olanından aldı ve kullanıyor mu bilmiyorm , çünkü henüz mama vermediğini yazmıştı br mesajında ...

sanırım ben tutamıcam olan sütümde gitmesin an azından yavrum 4 5 ay anne sütü alsın hiç yoktan iyidir:gitme:
ben de tutmayacağım , sütüm azalır yada kesilirse vicdan azabı çekerim sonra , hem en çok süt yapan su ve tüm gün boyunca su içemezsek nasıl süt olacak diye düşünüyorum fisfisfis

benimki emmeye da aplikatörle başladığı için slikon ne varsa geri çevirmiyor valla , hatta aplikatörsüz emzirmeye çalışıyorum , ı-ıhhh hiçççççç sevmiyor ve çok hırçın bir bebek oluyoruz maalesefff ((
benimki aventin emziğini kullanıyor , nukun damaklı olanı var, onu eğenmedi sanırım , avent olanı arabada düşürünce mecbur kullanalım dedik ama avente alışmış .. ay bi de böyleler bunlar , mercimek kadar boyları var türlü türlü huy ediniyorlar boylarına bakmadan :)))))))))

rosemcim dr brown tavsiye ederim biz çok memnunuz .emzik olarakta chicconun emziğini kullanıyorum .ikiside silikon uclu olduğu için yabancılık cekmiyor .

maşşşşşşalllaahh ipek böcüüüne
bizim dr. da rezeneye hayır dedi , metsil yeter dedi , niiye acaba :sm_confused:
dün sab simplex aldık , o daha iyimiş gaz giderme konusunda metsile göre , onu sordum bugün , kullanabileceğimizi söyledi güya metsilin yabancı ülke veriyonumymuş neymiş .. ama kullanan herkes gaz konsunda üstüne tanımıyor ve haklılar da bizimki 8den beri deliksiz uyuyor bakalım kaça kadar sürecek

rezeneyi biz de içsek yarıyormuş galiba bebişe , doğru mu bu yerimseniben

Hosbulduk karencimmm Şeniz Evet cnm ya 15 dakka farkla abla oldu senin topac surat, yirim ben o gülen suratı masallahhh Ömür boyu hep gülsün insallah cnmmm opuyorumnanaktan Serracık nasıl oturtabildi mi düzenini bizim minimo hala her gün farklı oyun hazırlıyo bize bakalım ne zaman düzene girces kaydirigubbakcemile3

sağol karencimmmmmmm aldık kilomuzu da aslında buruğuz biraz bakma keyifli keyifli yazdığıma .. kalbinde üfürüm çıktı düğme dudaklı böcüüüümün ((
çocuk kardiyoloğuna randevu almamızı istedi dr. inşallah temiz çıkar ekomuz felan .. dr. " kalbinin delik olduğunu sanmıyorum ama aklımızda bi soru işareti kalmasın , bi gidip görünün , eko çektrin " dedi dr.umuz ..
lann !!! yoktu zaten soru işareti felan kafamızda bizim , o nerden çıktı şimdiiiiiii :1shok::bbo:
neyse ... yeni oluşan " soru işaretleri "ni yok edicez inşallah bu cuma yada ctesi gününe alacağımız randevuyla :sm_confused:

nuby nin biberonunu bende aldım yenidoğan aldım baya zorluo bebegimi ama guzel biberon..boyları varsa b buyugu daha kullanıslı olucaktır dusunenlere..biz nuk un anti koliğini sevdik..

tatlımmmmm gelmişin hagget yaffffff opuyorumnanaktan
sağol zuzuş teyzesiiiiiii
aman maaşallah emsin prenses Alya uyku hepimizde aynı , ben hamlelikten kalma taimliydm hatırlarsanız , o yüzden çok zorlamıyor gibi şimdilik fisfisfis

yok yavs..ole kotu seler gelmesin aklına ama umarım dr unuz ii b dr dur ..ufurum yokken var die telas ettirmesin..sende takma kafaya ve asla b drla kalma..arastır tatlım en iisine git kardiolog olarak..arasıma tekrar masallah :)

saol tiyzesi..butun kuzuların yuzu gulsun inş..serracık topitopum yeni yeni duzene giio kolikti azcık duzeldik sukur..ama uyku problem bizde..bizimkide alya gibi oyuncu işte..bu sıpalar bizde kilo bıakmazlar walla:))

sroma canım yaa o da anlamadı " naapıyo bunlar bana , dur şu en sevimli düğme dudak bakışımı atarsam belki vaz geçerler " dedi ama biz ııı -ıhhhhhhhhhh yılmadık onun tüm şirinlik pozlarına rağmen , tarttık , 3300 geldi :1shok::sm_confused: demekki ya eksik tartıyo bizim tartı yada amman çocuua bi şey olmasın diye bi gözümüz çocukta bi gözümüz tartı ibresinde olunca anlamadık ne oldu ne çıktı sonuç :))

Huri yahu bir kız bebeeee bu kadar annesine benzer ancak masallah hık demiş munundann düşmüşş kaydirigubbakcemile3
teşekkür ediyorum mercüü şımarttın benii....ay kızızmı gidip yiyeyim...

starcığım dustcuğum sana yazacak bir sürü şey tasarladım kafamda faket kociş tepemde kalk artık diyo o oturacak ...yarın yazarım..öpüldüüz kızlar ben biraz dinlenmeye çekiliyorum...

starcığım dustcuğum sana yazacak bir sürü şey tasarladım kafamda faket kociş tepemde kalk artık diyo o oturacak ...yarın yazarım..öpüldüüz kızlar ben biraz dinlenmeye çekiliyorum...

ok canım , yarın yaz bak ok mi yerimseniben
hadi iiiii gecelerrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…