2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bizim beşikte de bi hareketlilk ve mıkırdanmalar var , her an vıyaklayabilir ve çıkabilirim :bbo:

Canım cok gecmis olsun umarım önemli bi durum diildir, hatta temiz cıkıcaına eminim ben simdidennn tosbaaanın testlerinin :Saruboceq: Baska bi doktora daha mı danıssan acebaa CADIARZU

Bende normalde tilki uykusu uyurum ama simdi uykusuzluktan yattımı davul calıp halay ceksen uyanmıyorum yanımda, bisi diil hade ben neyse ama kızımım uykusuzluktan aglayınca cok üsülüyorummmm mafoldumben

Amin cnm benim, cdden cok oyuncular memede uyudum pozu yapıyo yatagına koydumu yaygara kaydirigubbakcemile3

Hadi kıslar ben kacıyorum bizimki ngaaaa,aguuu seklinde kaydirigubbakcemile3 Nurcum slemeden gidemiciiiimmm allah bagıslasın kuzularını cok sirin ikisi de masalllah 41 kere

merhaba zuzum hoşgeldin canım uzun zamandır göremiyorduk seni .sırnaşık şey artık yatcaz kalkcazın yatcaz kısmını diskalifiye ettik bir süre ..
Alya yı öp yerime çok tatlı bir kızın var masallah resimlerinize baktım .Allah bağışlasın

doğduğu gün taktım sonra hiç eldiven takmadım haftada bir tırenakları uzuzyor kesiyorum kendine pek zarar vermedi daha...saşlarıyla oynuyor sürekli ama yolmuyor...

diloş öyle yapıyor ama bilmiyom...bende içiyom arada
o doktorlar çok biliyorlar diycem ama aslında kızmıyorum ..yani allah korusun bişey çıksa bu doktor ne biçim doktor hiç mi fark etmez bunu deriz...doktorlar ne yapsınlar her ihtimale karşı ufacık ihtimalleri değerlendiriyorlar...geçen gün karın ağrısına gittim miğde üşütmesi içimde bakmadık organ bırakmadılar...yaniii kızıyorsun ama iyi yapıyorlar...
sen annesin hissedersin arasımızın hiç bi şeyciği yok canım inşallah...maşallah turp gibi nelerden geçti o hıh....sen merak etme..ama farklı doktorlarada git...

Huri yahu bir kız bebeeee bu kadar annesine benzer ancak masallah hık demiş munundann düşmüşş kaydirigubbakcemile3

ay bi daha şımarıyım :lepi:hihoyyyt ben çıkardım onu bennnnn

saol tiyzesi..butun kuzuların yuzu gulsun inş..serracık topitopum yeni yeni duzene giio kolikti azcık duzeldik sukur..ama uyku problem bizde..bizimkide alya gibi oyuncu işte..bu sıpalar bizde kilo bıakmazlar walla:))
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok kız ben tartmadım gırgırına dedim benim tartının üst çanağı kırıldı kullanılmıyor ayrıca ben hiç kiloya takmadım biliyonuz..tamam seviniyorum kilo alınca ama çokta üstüne düşmüyorum...(o yüzden 25 günde 1400 gram aldı) kızıma...1 yaşından sonra 100 gram 100 gram almaya başlayacaklar o zaman sinir olurum ben kiloyu düşünürsem çocuğu obez yaparım sonra...

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
iki prensesimin resmini çektim
bu prensesler çok tatlı ve bişey diyim ikiside sana benziyor canım...gerçekten sana benziyorlar..chicco emziklerde çıkmış..alıyormuydu seninki emzik...ay o tırtıllı tulumunu yirim ben yiriimmm...maşallah allah nazardan saklasın hepimiz gezmelere başladık...
huri bu ipek böceğini yerim ben
ye canım yeee...ohh buluşunca yeriz hep beraber bebişlerimizi..

INANMIYORUM YA PC AKSAMA KADAR ACIK KALMIS!!!
:sinifsinif:
ebush bu olabilir bu kadar heycan yapma kıs bizizm ki 7/24 açık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün 1:30 da randevum var dişçide kociş evde ve dişim fena ....20 lik dişim azdı gece...başka bi dişte dolgum düştü...üst kaplamamın altı iltihaplandı...üfff ya netcin..ayrıca bugün kızızımın kalça filmini çektiricem başka hastanede....işitme testini çekmiyorlar bulamadım üff onu nerde çektiricem ya....bide süt sağma pompam bozuldu...dün kaynatmıştım parçalarını kaynatmamam gereken bi parçasınıda kaynatmışım gevşemiş çekmiyo kedi::sinifsinif:

canım hoş geldin vatanına hadi bakalım bundan sonra daha rahat görüşcezzzkaydirigubbakcemile5 aşı konusuna gelincede sana en yakın sağlık ocağına git hemen kayıt yaptır onlar seni yönlendirir ama ilk kaydını yaptır canımm sonra düzene girerŞeniz
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
iki prensesimin resmini çektim

yerim ben bu melekleri allah nazardan korusunn maşallahh çok tatlıı ilaydaa çok tatlı olmuş her geçen gün değişiyolar vallahiii:1hug:

Son düzenleme:
hurişş diş tedavisi allah yardımcın olsun ben 4 aylık hamileyken çektirdim ama ne çekmiştim yaa inşallah iyi geçerr o dişçi masası bile beni kasıyoo görünceeee:gitme:

hoş geldin canım arada gel haber bırak böyle uzun zaman girme girdinmide alel acele yaz olmuyo şekerr bari bi gün arayla girde muhabbet edelim unutmayalım birbirimizi alya hanımın keyfi yerinde maşallahh emsinde büyüsn annesi herşey düzene girecek böyle kalacak değil yaaaopuyorumnanaktan

artık hangi doktora güvenceğimizi şaşırdıkk biri enfeksiyon var derken biri yok diyoo bu nasıll işş inşallahh dediği gibi bişey yoktur canım bence sen bi doktora daha gözükkmirmirmirmir

Son düzenleme:
BENİM KULLANDIĞIM BUNDAN DİLARACIM VE GAZ YAPMIYOR İÇİNDE KÜÇÜK Bİ MEKANİZMA VAR

bızımde gaz sorunumuz var asırı derecede hemde bende alıp bır deneyeyım ınsallah ıse yarar

ya evet su rezeneyi ne kadar veriosunuz bebelere kızlar?

ben aksamları 30 cc verıyorum ayrıca kendımde ıcıyorum gunde 2 bardak

derıncım bızımde gaz sorunumuz var felaket ötesı hemde her aksam özellıkle sab kulandık bıraz ıyı geldı ama sonra yıne aynı doktor bızede nurse harveys verdı gunde 3 kere tamamen yuzde yuz bıtkısel bır surup bıraz rahatladı sankı ama cok fazla degıl oyuzden ben her aksam yatarken paranox fıtıl atıyorum gece kakasını yapıyo gazını cıkarıyo ayrıca cok fazla gaz sıkıstırınca poposuna derece sokuyorum yaglayıp gazını ve kakasını rahat yapıyo yoksa hergun hastanelık oluruz 4.aya kadar böyle ıdare edıcez artık allah yardımcımız olsun

bende kanguru almayı dusunuyorum erkek bebeklere zararlı dıye duydum bu yuzden kararsızım
çınar sürekli kucak ve sallanmak ısteyen bır bebek baska turlu sakınlestıremıyorum sanırım kanguru alıcam
en buyuk hatayı sallanan besık almayarak yaptım sımdı sallanan besık arastırıyorum uygun fıyata bulursam hemen alıcam

fena alıştı desene canım bence sallanan park yataklar var onlardan al hem geniş yatak hem sallanıyo 2 3 yaşına kadarda yatar içinde sende rahat edersin benim park yatak memnunum tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

fena alıştı desene canım bence sallanan park yataklar var onlardan al hem geniş yatak hem sallanıyo 2 3 yaşına kadarda yatar içinde sende rahat edersin benim park yatak memnunum tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

dılos sorma vallahı butun gun sallasam baska bısey ıstemez gece gunduz sallanmak ıstıyo
senın yatak tıtresımlemı sallanıyo bıde kaca almıstın senın park yatagın guzeldı ben cok begenmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…