- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.401
maaaşallah prenseslerine canımmmmm
sağol karencimmmmmmm aldık kilomuzu da aslında buruğuz biraz bakma keyifli keyifli yazdığıma .. kalbinde üfürüm çıktı düğme dudaklı böcüüüümün((
çocuk kardiyoloğuna randevu almamızı istedi dr. inşallah temiz çıkar ekomuz felan .. dr. " kalbinin delik olduğunu sanmıyorum ama aklımızda bi soru işareti kalmasın , bi gidip görünün , eko çektrin " dedi dr.umuz ..
lann !!! yoktu zaten soru işareti felan kafamızda bizim , o nerden çıktı şimdiiiiiii :1shok::bbo:
neyse ... yeni oluşan " soru işaretleri "ni yok edicez inşallah bu cuma yada ctesi gününe alacağımız randevuyla :sm_confused:
tatlımmmmm gelmişin hagget yaffffff opuyorumnanaktan
sağol zuzuş teyzesiiiiiii
aman maaşallah emsin prenses Alyauyku hepimizde aynı , ben hamlelikten kalma taimliydm hatırlarsanız , o yüzden çok zorlamıyor gibi şimdilik fisfisfis
yok yavs..ole kotu seler gelmesin aklına ama umarım dr unuz ii b dr dur ..ufurum yokken var die telas ettirmesin..sende takma kafaya ve asla b drla kalma..arastır tatlım en iisine git kardiolog olarak..arasıma tekrar masallah :)
saol tiyzesi..butun kuzuların yuzu gulsun inş..serracık topitopum yeni yeni duzene giio kolikti azcık duzeldik sukur..ama uyku problem bizde..bizimkide alya gibi oyuncu işte..bu sıpalar bizde kilo bıakmazlar walla:))
Hadi kıslar ben kacıyorum bizimki ngaaaa,aguuu seklinde kaydirigubbakcemile3 Nurcum slemeden gidemiciiiimmm allah bagıslasın kuzularını cok sirin ikisi de masalllah 41 kere
Meraba kıslarr, allahım anlatcak ne cok sey var bi o kadarda okuncak sey ama zaman yok, uyku yok kaydirigubbakcemile3 Dogumdan once yatcas kalkcas diye sayıyodum simdi sayamıyorum bile yatamadıgım icin kafamçokkarıştı Umarım bütün bıdıklar iyidir. Biz 1,5 aylık olduk dün ama hala uyku düzenimizi oturtamadık, gece gündüz oturuyorus boncuk boncuk, sürekli cok cok emiyorus, meme en iyi arkadasımız sırdaşımız, anne baba üzdümü memeye anlatıyorus derdimizi ıhlaya pıhlaya sırnaşık şey 15 gün sora aşılarımızı olcas, bakem baska neler var ay herseyi bi anda anlatmaya calısmak ne zormus yahu kaydirigubbakcemile3
doğduğu gün taktım sonra hiç eldiven takmadım haftada bir tırenakları uzuzyor kesiyorum kendine pek zarar vermedi daha...saşlarıyla oynuyor sürekli ama yolmuyor...Geldim starım geldim yagusuklu oglunu da gördüm masallah tüm bebişlerimize ya dilimizi ısıralımmm ne güsel seyler yaptık bis boyle :kedi: Emiyor teyzesi alyam hersey yolunda cok sükür bilas uyku problemimiz var bi de tırnak kaydirigubbakcemile3 Tırnaklarımızı kesiyoruz törpülüyorus ama nasıl oluyosa iki ara bi derede yüzümüzü yoluyoruz, sürekli eldiven takıyorum mecburennn :sinifsinif:
ben de tutmayacağım , sütüm azalır yada kesilirse vicdan azabı çekerim sonra , hem en çok süt yapan su ve tüm gün boyunca su içemezsek nasıl süt olacak diye düşünüyorum fisfisfis
bende aynı düşünüyorum
benimki emmeye da aplikatörle başladığı için slikon ne varsa geri çevirmiyor valla , hatta aplikatörsüz emzirmeye çalışıyorum , ı-ıhhh hiçççççç sevmiyor ve çok hırçın bir bebek oluyoruz maalesefff((
benimki aventin emziğini kullanıyor , nukun damaklı olanı var, onu eğenmedi sanırım , avent olanı arabada düşürünce mecbur kullanalım dedik ama avente alışmış .. ay bi de böyleler bunlar , mercimek kadar boyları var türlü türlü huy ediniyorlar boylarına bakmadan :)))))))))
dimiiiichicco emmiyor,bebedor,nuk,wee hepsini denedim ama avent denenedim...bi o kaldı onuda deniyim bakqalım emzik almıyo benimki...
maşşşşşşalllaahh ipek böcüüüne
bizim dr. da rezeneye hayır dedi , metsil yeter dedi , niiye acaba :sm_confused:
dün sab simplex aldık , o daha iyimiş gaz giderme konusunda metsile göre , onu sordum bugün , kullanabileceğimizi söyledi güya metsilin yabancı ülke veriyonumymuş neymiş .. ama kullanan herkes gaz konsunda üstüne tanımıyor ve haklılar da bizimki 8den beri deliksiz uyuyorbakalım kaça kadar sürecek
rezeneyi ben mantıken şöyle düşündüm fitil gibi ..yani fitilinde bi zararrı yok bebeğe fakat fitile alışan bebek kakasını fitile bağlıyor bağırsakları fitile alışıyormuş...rezeneyede alışır kendisini rezeneye bağlar diyemi acaba....
başka ne olabilir ki bebeğe zararı yokki....ben dün akşam verdim 20cc misler gibi uyudu kızım ..napıyım 8:30 da başlıyor..
rezeneyi biz de içsek yarıyormuş galiba bebişe , doğru mu bu yerimseniben
o doktorlar çok biliyorlar diycem ama aslında kızmıyorum ..yani allah korusun bişey çıksa bu doktor ne biçim doktor hiç mi fark etmez bunu deriz...doktorlar ne yapsınlar her ihtimale karşı ufacık ihtimalleri değerlendiriyorlar...geçen gün karın ağrısına gittim miğde üşütmesi içimde bakmadık organ bırakmadılar...yaniii kızıyorsun ama iyi yapıyorlar...sağol karencimmmmmmm aldık kilomuzu da aslında buruğuz biraz bakma keyifli keyifli yazdığıma .. kalbinde üfürüm çıktı düğme dudaklı böcüüüümün((
çocuk kardiyoloğuna randevu almamızı istedi dr. inşallah temiz çıkar ekomuz felan .. dr. " kalbinin delik olduğunu sanmıyorum ama aklımızda bi soru işareti kalmasın , bi gidip görünün , eko çektrin " dedi dr.umuz ..
lann !!! yoktu zaten soru işareti felan kafamızda bizim , o nerden çıktı şimdiiiiiii :1shok::bbo:
neyse ... yeni oluşan " soru işaretleri "ni yok edicez inşallah bu cuma yada ctesi gününe alacağımız randevuyla :sm_confused:
Huri yahu bir kız bebeeee bu kadar annesine benzer ancak masallah hık demiş munundann düşmüşş kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:saol tiyzesi..butun kuzuların yuzu gulsun inş..serracık topitopum yeni yeni duzene giio kolikti azcık duzeldik sukur..ama uyku problem bizde..bizimkide alya gibi oyuncu işte..bu sıpalar bizde kilo bıakmazlar walla:))
yok kız ben tartmadım gırgırına dedim benim tartının üst çanağı kırıldı kullanılmıyor ayrıca ben hiç kiloya takmadım biliyonuz..tamam seviniyorum kilo alınca ama çokta üstüne düşmüyorum...(o yüzden 25 günde 1400 gram aldı)sroma canım yaa o da anlamadı " naapıyo bunlar bana , dur şu en sevimli düğme dudak bakışımı atarsam belki vaz geçerler " dedi ama biz ııı -ıhhhhhhhhhh yılmadık onun tüm şirinlik pozlarına rağmen , tarttık , 3300 geldi :1shok::sm_confused: demekki ya eksik tartıyo bizim tartı yada amman çocuua bi şey olmasın diye bi gözümüz çocukta bi gözümüz tartı ibresinde olunca anlamadık ne oldu ne çıktı sonuç :))
bu prensesler çok tatlı ve bişey diyim ikiside sana benziyor canım...gerçekten sana benziyorlar..chicco emziklerde çıkmış..alıyormuydu seninki emzik...ay o tırtıllı tulumunu yirim ben yiriimmm...maşallah allah nazardan saklasın hepimiz gezmelere başladık...
ye canım yeee...ohh buluşunca yeriz hep beraber bebişlerimizi..huri bu ipek böceğini yerim ben
ebush bu olabilir bu kadar heycan yapma kıs bizizm ki 7/24 açık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3INANMIYORUM YA PC AKSAMA KADAR ACIK KALMIS!!!
:sinifsinif:
hanımlar, nıhayet tr deyim. artik hep tr deyim. temelli geldik yani. sizle aynı saatlerde yazısacagiz. su an annemlerdeyim.1 hafta sonra evime donuyorum. evım ıstanbul erenkoy de. beklerim caya:)
belki hatırlarsıonız. 16 saat ucak yolclugu, kardesimişn dugunu vs vardı. bebisim cok rahat ettirdi beni. hic uzmedi. o dgun hengamesinde hep uyudu. ciktim oynadim da halay da cektim kuaforume bile gittim. en son dugunde fotolar cekilirken uyandı. ben de ustume bir ortu aldım emzirdim. zasten kimse kalmamisti. fotolarda hep ustumöde o sal ile ciktim. bebişsim de cikti resimlerde.
tek korkum dugunde hasta olmasıydı. 3 haftalik bebek. Allah'tan olmadı. herkes ortuyu kaldirip kaldirip bakti. ama sakinmadim. yarını da atlatırsak insallah icim iyice rahatlayacak. hastalik 3 gune cıkar diye duymustum.
hanimlare pek giremişyorum nete.
dogdugunda sadece hepatit b asısı yapıldı. baska ne yapılması lazım? ne zaman? 24 gunluk oldu.
Meraba kıslarr, allahım anlatcak ne cok sey var bi o kadarda okuncak sey ama zaman yok, uyku yok kaydirigubbakcemile3 Dogumdan once yatcas kalkcas diye sayıyodum simdi sayamıyorum bile yatamadıgım icin kafamçokkarıştı Umarım bütün bıdıklar iyidir. Biz 1,5 aylık olduk dün ama hala uyku düzenimizi oturtamadık, gece gündüz oturuyorus boncuk boncuk, sürekli cok cok emiyorus, meme en iyi arkadasımız sırdaşımız, anne baba üzdümü memeye anlatıyorus derdimizi ıhlaya pıhlaya sırnaşık şey 15 gün sora aşılarımızı olcas, bakem baska neler var ay herseyi bi anda anlatmaya calısmak ne zormus yahu kaydirigubbakcemile3
bende bugün bi kadındoğumcuya gözüktüm alttan üstten heryerden baktı ve hiç bişe bulamadı şaştım kaldım
e ben bu acıları niye çekiyom dedim
okadarda olcak ameliyat bu dedi
kananmam bitince tekrar gel bakalım dedi
ama 1 hafta önceki doktorda aşırı enfeksiyon var dedi ama hiç ilaç kullanmadım nere gitti bu enfeksiyonlar ay kafayı yicem yaaaa
BENİM KULLANDIĞIM BUNDAN DİLARACIM VE GAZ YAPMIYOR İÇİNDE KÜÇÜK Bİ MEKANİZMA VAR
Selam arkadaşlar...
Benim oğluşumun çok gazı var.Bende rezene veriyorum,eşim aktardan almıştı .Çok az verdiğim için mi acaba etkisini pek göremiyorum.Ne kadar vermek gerek acaba?1-1.5 çay kaşığı günde çok mu az? Gaz için başka yöntemler konuşulmuştur muhakkak ama oğluşum pek uyumadığı için (şu anda da bir yandan emziriyorum)forumu çok takip edemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
ya evet su rezeneyi ne kadar veriosunuz bebelere kızlar?
kızımın gaz sancıları bugün çok fazlaydı sabah 5 ten beri uyumadı çocuk sabah 5e kadar ben baktım 5 ten sonra babamız bakmış öle derin uyumuşumki o mamasınıda yapıp yedirmiş çocuk deli gibi ağlayıp durdu sanki kestiler onu druma tlf açtım paranox fitili yarım yapabilirsindedi yaptım ama yine fayda etmedi 3 saat sonra yine aradım bu sefer şurup verdinurse harveys diye çocuk anca rahatladı şimdi uyuyor arkadaşım sal diye bi damlayı önerdi dra sordum burada bulamazsın dedi hakikattende bulamadık kaçak geliyormuşanca büyükşehirlerde bulunuyormuş selsin galiba kullanıyormuş birebir geliyormuş gaz sancısına neyse yarın kontrolumuz var drumuz çağırdı gideceğiz artık uzak olduğu için gelmeyin demişti ama ağrılarımız olunca gelmeniz gerekiyor dedi
akşam misafir haber vermişti bende bütün gün temizlikti ikramdı naz hanımın çamaşırlarını yıka ütüle duştu derken gece 9 u buldu işimin bitmesi ama benim misafirler unutup tiyatroya gitmişler bu gece geliyorlar sinir oldum ben bütün gün koşturdum bu gecede benim kabul etmemem lazım ama neyse
bende kanguru almayı dusunuyorum erkek bebeklere zararlı dıye duydum bu yuzden kararsızım
çınar sürekli kucak ve sallanmak ısteyen bır bebek baska turlu sakınlestıremıyorum sanırım kanguru alıcam
en buyuk hatayı sallanan besık almayarak yaptım sımdı sallanan besık arastırıyorum uygun fıyata bulursam hemen alıcam
fena alıştı desene canım bence sallanan park yataklar var onlardan al hem geniş yatak hem sallanıyo 2 3 yaşına kadarda yatar içinde sende rahat edersin benim park yatak memnunum tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?