- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.421
kızlar artık çok zor oluyor girmek.gaz probleminden şikayet ediyorsunuz gaz yapan şeyleri yememeye çalışın birde omx diye bitkisel bir şurup var baya yardımı oluyor bir deneyin
dılos sorma vallahı butun gun sallasam baska bısey ıstemez gece gunduz sallanmak ıstıyo
senın yatak tıtresımlemı sallanıyo bıde kaca almıstın senın park yatagın guzeldı ben cok begenmıstım
dilara nasılsın canım.kızların nasıl
sağol canım iyiyiz çok şükür beizim çok gazımız yok allahtan olsada hemen geçiyo şükürrr:Saruboceq: sen nasılsın bera nasıl ayy nasılda tatlıı çıkmış maşallah kuzumaaaa
diloş benim sütüm artık iyiden iyiye azaldı günde 60cc bile çıkmıyor nasıl dereotunu çiğmi yiyorsunkızlar demetin dediğini yapıyorum dere otu dünden beri sütüm baya arttı dün öylen aksam bugün sabahta yedim hem koyulaştı hem artış var bi avuç dere otu 2 kaşık yoğurt az tuz birazcıkta su ayran kıvamında yapıp içiyorum başka türlü yiyemiyorum pek sevmiyorum kokusunu ama süt için katlanıyorumzemuszemus
diloş benim sütüm artık iyiden iyiye azaldı günde 60cc bile çıkmıyor nasıl dereotunu çiğmi yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?