2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar artık çok zor oluyor girmek.gaz probleminden şikayet ediyorsunuz gaz yapan şeyleri yememeye çalışın birde omx diye bitkisel bir şurup var baya yardımı oluyor bir deneyin

kızlar artık çok zor oluyor girmek.gaz probleminden şikayet ediyorsunuz gaz yapan şeyleri yememeye çalışın birde omx diye bitkisel bir şurup var baya yardımı oluyor bir deneyin

canım ben artık ınanmıyorum sutten bebege gaz gecer lafına

ben cok denedım gaz yapmayan seylerı asla yemedım sut yogurt gazlı ıcecekler nohut kuru fasulye falan bunları yemedıgım zamanlarda gazdan catlıyodu çınar artık herseyı yemeye basladım ınan bana gaz sorunumuz yıne aynı degısen bırsey yok neden oğlum bunların vıtamınından mahrum kalsınkı ben ınanmıyorum böyle bırseye
bu surubu eczacı tavsıye ettı bıze bı ara onuda alıp deneyecegım

canım mesela süte azıcık bal koyarsan gaz yapmazmış baklagilleride iki defa pişiriyoruz gerçi bizimde var gaz sorunumuz ama dikkat edince biraz daha azalıyor.bu arada bebeğe süt yararsa kusar diyorlar ne derece doğru bilemem

dılos sorma vallahı butun gun sallasam baska bısey ıstemez gece gunduz sallanmak ıstıyo
senın yatak tıtresımlemı sallanıyo bıde kaca almıstın senın park yatagın guzeldı ben cok begenmıstım

evet canım titreşimli müziğide var başında oyuncakları asılı kraftın sallanıyoda fatih saraçhaneyi biliyosundur ordan aldık 240 ytl peşin almıştım he bide kraftın yine aynı model çıkardı yeni ürünü dikkat et çoğu yer aynı ürün diye kazıklamaya çalışıyo yeni ürünü pahalı 360 ytl he birde sıkı pazarlık yapın bize 320 ytl dediler 240 ytl düşüttürdüm ama sıkı pazarlık yapmıştımkaydirigubbakcemile3

kızlar demetin dediğini yapıyorum dere otu dünden beri sütüm baya arttı dün öylen aksam bugün sabahta yedim hem koyulaştı hem artış var bi avuç dere otu 2 kaşık yoğurt az tuz birazcıkta su ayran kıvamında yapıp içiyorum başka türlü yiyemiyorum pek sevmiyorum kokusunu ama süt için katlanıyorumzemuszemus

sağol canım iyiyiz çok şükür beizim çok gazımız yok allahtan olsada hemen geçiyo şükürrr:Saruboceq: sen nasılsın bera nasıl ayy nasılda tatlıı çıkmış maşallah kuzumaaaa

bizde iyyiz çok şükür.yavaş yavaş oturuyor herşey.gaz problemimizde biraz olsun hafifledi.ama gene var tabi.şu anda mışıl mışıl uoyıyır.resimdeki pozisyonda.bayılıyor öyle uyusun.senin kızında çok tatlı maşallah.allah hepsini nazarlardan korusun.şu dereotunu bende denim bakalım.

GÜNÜN konusu gaz galiba kızlar kullandığınız gaz ilacını aman değiştirmeyin o zaman daha çok zar oluyor bebekte biz metsilden zincoya döndük mahvoldu yavrum tekrar metsile döndük çok rahatız maşallah

diloş benim sütüm artık iyiden iyiye azaldı günde 60cc bile çıkmıyor nasıl dereotunu çiğmi yiyorsun

biz sab kullanıyoruz tavsiye ederiz.bende metsil tablet kullanıyorum sütümden geçsin diye.eczacı verdi.doktor vermedi diyede sordu.sende kullan faydasını görüceksin dedi.bende alıyorum şimdi yemeklerden sonra.birde muskat var aktardan alınıyor.mamasının içine rendenin ince tarfı ile rendeliyorsun.gaza çok iyi geliyormuş.ne duysak yapıyoruz.

Bende dÜn yeŞıl bıber yedım 5 tane falan sabaha kadar sÜtÜn aktı ya bıber yaptı dıye ŞÜphelenıyorum bıde onu deneyın sabah saĞdım resmen gÖĞsÜmden sÜt fıŞkırıyor taŞ gıbı olmuŞlar resmen

SLM kizlar nasilsiniz,
bizimde gaz imiz biraz hafifledi sanki,
gece sadece iki defa kalkiyo ve bizi fazla ugrastirmadan misil misil uyuyo tabi bizim yatakta yatmak sartiyla...
birde kizlar sizin sutunuz sonradan mi azaldi yoksa bastan beri azmi geliyodu? Benim sutum cok fazla geliyo, acaba 2. aydan sonra azalirmi? simdiden sagip biriktirsemmi??

slm kızlaar yarın ilk asımız var ve ben ilac veripdemi gideyim yoksa vermeyeyimmi kararsızım sizler neler yaptınız ne verdiniz ilac olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…