- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.081
Benim oğlumda ayın 7 sinde 14 aylık olucak ,bu aralar pek iştahı yerinde değil.sağdaki azı dişi çıktı.toplam 9 dişimiz oldu.ancak geceleri mutlaka bir defa kalkıyor benimki meme emmediği için mama veriyordum.artık bir yaşından sonra süte geçtik severek içiyor.ne yazık ki mama gibi tok tutmuyor saanırım herhalde o yüzden gece kalkıyor bende tam bilemiyorum akşam yemeğini yiyor.sonra süt içiyor niye kalkıyor anlamadım sizin uykularınız nasıl gece bir defa kalkması normal mi?
gece kalktığı zaman hemen sütünü verip yatırıyorum uykusu kaçmasın diye.acaba gece süt içmeye alıştığı için mi kalkıyor.offf ne böyle bilemiyorum.yardımmm.
öncelikle kocaman bir maşallah benim kızım gece en az 4 _5 kere uyanıyor..ağlıyor sürekli emmek istiyor gece süt içirip yatırıyorum karnı tok biliyorum niye bu kadar uyanıyor anlamış değilim...doğru dürüst uyku yok tabi ben de uyuyamadığım için çok yoruluyorum haliyle sinirlerim bozuluyor ama sabrediyorum..sizin oğlunuz da aslında emmiyormuş emen çocuk daha çok uyanıyor...bir defa kalkması çok değil canım bi de beni düşün ben bir defa kalksa bayram edecem..Benim oğlumda ayın 7 sinde 14 aylık olucak ,bu aralar pek iştahı yerinde değil.sağdaki azı dişi çıktı.toplam 9 dişimiz oldu.ancak geceleri mutlaka bir defa kalkıyor benimki meme emmediği için mama veriyordum.artık bir yaşından sonra süte geçtik severek içiyor.ne yazık ki mama gibi tok tutmuyor saanırım herhalde o yüzden gece kalkıyor bende tam bilemiyorum akşam yemeğini yiyor.sonra süt içiyor niye kalkıyor anlamadım sizin uykularınız nasıl gece bir defa kalkması normal mi?
gece kalktığı zaman hemen sütünü verip yatırıyorum uykusu kaçmasın diye.acaba gece süt içmeye alıştığı için mi kalkıyor.offf ne böyle bilemiyorum.yardımmm.
ahh canım benim geçmiş olsun...inşaallah en yakın zamanda düzelir kızın..ya ne dertler var Yarabbim..Herkese merhaba,
tüm hamile arkadaşlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum...
Dün Duru'yu yeni bir çocuk doktoruna götürdük ve doktorumuzun her cocuga yaptıgını söyledigi rutin muaynenin sonunda kızımızınn vajinasının kapalı oldugunu ôgrendik.
Bu ayına kadar hiç bir muaynesinde durunun vajinasına bakılmamıstı.ergenlikte regli olacagı yer tamamen kapanmıs delik gözûkmûyor ve bu ne zamandır böyle bilemiyorum?doktor bu problemin 6.aydan itibaren bircok kız bebekte göruldügünü sebebinin pisik kremi ve bezin vajinayı sıkıstirdıgını söyledi.duruyu banyo yaptırdıktan sonra kimi zaman ben kızarıklık var diye vajına dudaklarına krem sürüyordum buda iceri kacarak vajinayı yapıstırmıs.bu durum ileride böbrek yetmezligi, idra yolu enfeksiyonu,ergenlikte adet görememe gibi bir cok soruna neden oluyor.bize östorojen icerikli birkrem verdi ve bir ay boyunca bunu vajinasına sürün dedi ve mümkün oldugunca altını bezlemeyin dedi.ilacla vajinanin yapısıkligının acilabilecegîni söyledi...
Hamileliğimi kutlayan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...
Bende Deniz'imi yarın sütten kesmeyi düşünüyorum.Zira çok zor olmaya başladı.zaten gece uykusu pek yoktu,son 1 haftadır abartısız gece her yarım saatte bir uyanıyor diyebilirim.Onunla uyuyorum artık.Ve de mememi hiç bırakmak istemiyor.Dişlerinin arasına sıkıştırıyor,çekmeye çalışınca bırakmıyor,canım çok yanıyor.Az önce uykusu geldi ve uyutmaya götürdüm odasına.Yanına yatıp her zaman ki gibi verdim ağzına mememi.Uyudu ,mememi çekmeye çalışınca yine bırakmadı ve ben çekmeye zorlayınca canım çok yandı.o ağlayarak tekrar uyandı,ben hem acıdan hem sinirden ağladım.Doğduğundan beri uyku problemi var ama her geçen gün daha da kötüleşti.Artık dayanacak gücüm kalmadı.
Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
İpeğimu ve Adenzar;
Tebrik ediyorum arkadaşlar.Yalnız değilmişim çok sevindim.Hiç kolay olmayacak ama ...
İpekler aynı gidiyor canım resmen göğüsümü emzik olarak kullanıyor çünkü sol göğüsümden hiç süt gelmiyor ama o sol göğüsümüde abanarak içiyor yani içiyormuş gibi yapıyor oysa süt yokklava:
bu arada dün sirke denemesi yaptım pamuğa sirkeyi döktüm göğsümde beklettim bir süre sonra ipek emmek istedi 3 kere ıyyykkk yaptı 4. de zorladı kendini emicem diye ve kaptı memeyi....resmen yüzünü buruştura buruştura emdi hatun ya ne inatçı bir kızım var...alsanaalsanasmile
bu arada eşimle ben, ipeğe hiper aktif teşhisi koyduk :) anam resmen durmuyor, koltuklara tırmanıyor, sürekli konuşuyor ,ağzı hiç kapanmıyor ya mızmız yada bağırıyor yada konuşuyor, günde en az, çok ciddi söylüyorum ! 250 kez anne diyordur ..kesinlikle..!. oturmak istemiyor, hep koşuyor sokağa çıkardığımda elimi tutmak istemiyor, kollarını iki yana açıyor, ağızınıda gök yüzüne açıyor koşmaya başlıyor,oturup oyun oynamamız ve kitap okumamız 5 dakkaya çıkmıyor zaten bir tek o zamanlarda oturtabiliyorum.yap boz yaparken yada kitapların resimlerine bakarken sakinleşiyor ama uzun sürmüyor. mama sandalyesinde kilitli olduğu halde ayağa kalkıyor.bilmiyorumkismile.sempatiksalakcinni:çok üzgünüm:
Hamileliğimi kutlayan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...
Bende Deniz'imi yarın sütten kesmeyi düşünüyorum.Zira çok zor olmaya başladı.zaten gece uykusu pek yoktu,son 1 haftadır abartısız gece her yarım saatte bir uyanıyor diyebilirim.Onunla uyuyorum artık.Ve de mememi hiç bırakmak istemiyor.Dişlerinin arasına sıkıştırıyor,çekmeye çalışınca bırakmıyor,canım çok yanıyor.Az önce uykusu geldi ve uyutmaya götürdüm odasına.Yanına yatıp her zaman ki gibi verdim ağzına mememi.Uyudu ,mememi çekmeye çalışınca yine bırakmadı ve ben çekmeye zorlayınca canım çok yandı.o ağlayarak tekrar uyandı,ben hem acıdan hem sinirden ağladım.Doğduğundan beri uyku problemi var ama her geçen gün daha da kötüleşti.Artık dayanacak gücüm kalmadı.
Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
İpeğimu ve Adenzar;
Tebrik ediyorum arkadaşlar.Yalnız değilmişim çok sevindim.Hiç kolay olmayacak ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?