2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ipeğimu canım hepsini denedik valla.hepsini ısırmaya çalışıyor kesinlikle emmiyor.memeyi kendinin bırakmasına bende çok memnunum.inşallah sizde benim gibi kolaylıkla bıraktırırsınız.bizde müzikli tuvaletlerden aldık indirime girmişti.bu kış başlamayı düşünüyorum bende tuvalet eğitimine

pirene maşallah doğaya canım negüzel koşuyor artık bizimki elinden tutunca yürüyor öbür türlü tek korkuyor varmı bunun bir yöntemi arkadaşlar.
pirene canım anne sütünün pek doyurduğunu sanmıyorum sadece vitamin anlamında iyidir.sen yinede yemek yedirmeye çalış sizin yediklerinizden artık ben illahi bu öğlen çorba olacak demiyorum annem neyaptıysa veriyor.ama daha sonra bu hafta ne yedi ne yemedi diye düşnüp ona göre özel şeylerde yapıyrum.bütün bebişlere bol iştaahlı günler.

merhaba Sibelcim uzunn zamandir yoktun buralarda Ada nasıl ?
yürüme konusunda benimkisi kendini yürüttürmüyordu hiç yürütmedik 13 aylık oulnca kendisi birden evi turlamaya basladı bizde sasırdık her bebeğini bir zamanı var anlasılan .sağlıklı olsunlar yeter ki

Merhaba kızlar,
Topik bayram tatiline girmiş herhalde pek sakin.
Biz bu bayramı evde geçiriyoruz. Annemlere gitmeyi planlamıştım ama hmilelik çıkınca o kadar yolu gitmek istemedim. Kısmet böyleymiş.
Yürümeyen bebeklerimiz var hatta çoğunluktalar galiba. Bu işin formülü yok arkadaşlar. Onlar ne zaman hazır hissederlerse o zaman yürüyorlar. İpek aniden yürümeye başladı. Yürümeden 3 gün öncesine kadar emeklemiyor, yerinden kalkamıyor, sıralamıyor kısaca hiçbirşey yapmıyordu mesela. Birden cesaretlenip kalorifer peteğine koştu. Kendi haline bırakmak en güzeli bence. Elinden tutup cesaret verin ama bacaklarına güç vermiyorsa ısrarcı olmayın derim.

merhaba herkese..uzun zaman oldu yazamadım..yaz sezonuyla işler okadar yoğun ki bende bunalmış durumdayım..çok şükür bugün tatil başlıyor :)
biraz ırmaktan haber vereyim..epeydir sıralıyordu zaten birkaç gündür koltuktan konsola,kolsoldan pufa kendi kendine gitmeye başladı.cesareti biraz gelmeye başladı :) sanırım kısa zamanda yürüyecek tek başına..onun dışında ırmakcık yaklaşık 20 gündür öksürüyor..garip ama gün içinde öksürmüyor geceleri öksürüyor ve uyumuyor.öksürünce kalkıyor..çok kuru bir öksürükte değil.3 kere götürdüm doktora herşey temiz.alerjik olma olasılığı yüksek dedi..bendede alerjik astım olduğu için risk altında..umarım değildir..onun dışında her duyduğu şeyi papağan gibi tekrarlamaya çalışıyor..çok komik oluyor ama :) isteklerini iyice anlatmaya başladı...kızımla 4 gün..kulağa çok hoş geliyor.umarım keyfili bir tatil olur..

gülsencim yanlış hatırlıyorsam kusura bakma vajina kapalılığı sanırım senin kızındaydı..bizde yaşadık aynı şeyi..bir anne için sıkıntılı bir düşünce..sağlık açısında giderilmesi gerekiyor.östrojenli krem bizde işe yaramadı.önce açıldı sonra tekrar kapandı..küçük bir operasyon geçirdi ırmak..ama korktuğum gibi birşey değildi.kesme v.s hiçbirşey yok zaten.o bölgeyi neşter gibi birşeyin arkasıyla gererek açıyor.ırmak 6 aylık falandı yaptırdığımızda canıda acımadı..ilk gün biraz yanma olabilir demişti dokotr.çok şükür sonrada tekrarlamadı.çocuk cerrahı ile görüşmende fayda var derim.çocuk doktorunun alanı değil çünkü..geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız..

bebekuzuada tatlım seninle görüşemedik.gece 9 lara 10 lara kadar çalıştığım için arayamadım seni..içimede dert oldu sonra çok istemiştim görüşmeyi..sanırım dönmüşsündür artık..

ipeğumu canım miniciğin nasıl gittin mi doktora?gelişmelerden haberdar et bizide..

tek tek yazmıyorum herkesi sevgiyle kucaklıyorum..şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum..sevdiklerinizle ve güzel yavrularınızla geçireceğiniz bal gibi bir bayram olsun :) öpüyorum herkesi ve dünya güzeli bebişleri...

Geçmiş olsun Elvan. inşallah allerjik bişeyi yoktur. Diş çıkarırken İpek'te geniz akıntısı olmuştu ama seninki biraz farklı gibi.
Buraya yazdıktan 30 sn sonra eşim aradı. Hazırlan gidiyoruz Altınoluk'a diyor. Dr'umu aradım. Gidebilirsin dedi o da. Bu akşam yola çıkıyoruz kısmetse.
Küçüğümü geçen cumartesi gördüm. Kalbi pıt pıt atıyordu. Kolları çıkmaya başlamış. Kafası da seçiliyordu. 7+4 olması gerekirken 8 haftalık çıktı. Dr iyi bakmışsın dedi. Valla ben hiçbirşey yapmadım.İpek'te süt içerdim soluma yatardım, portakal sularını içerdim bunda hiçbirşey yapmıyorum galiba çocuk başının çaresine bakmaya şimdiden alıştı dedim. İkinci çocuklar böyle azimli olurlar dedi dr da. 2 hafta sonrasına randevu verdi. Kontrolden 2 hafta sonra da kısmetse ikili teste gireceğiz. İkinci birinci farketmiyormuş. Şimdiden heyecanlıyım. Hatta bu sefer daha bir duygusallaştım. Bazı reklamlarda deli gibi ağlamak geliyor içimden. Özellikle de şu darüşşafakanınkinde. İpek'te bunları hiç yaşamamıştım mesela. Bir de kimin kucağında yeni doğmuş bebek görsem gözlerim doluyor. Sanki lohusayım. O zaman da İpek'e baktıkça ağlamak istiyordum. Bende şimdilik psikopat haberler bu şekilde.

Allah seni ne etmesin çatlak ...ben bunların hepsini ipekte yaşadım hala yaşıyorum bakalım hayırlısı ..ben en çok cinsiyetini mera kediyorum daha 8 hafta kadar var bakalım,aşermelerin nasıl,birde ne bileyim heyecan durumun ,düşüncelerin ne alemde...bende çok heyecan yaptım şimdi kalbini gördüm diyince heyecan banada gelmeye başladı...

Kızlar herkesin bayramını kutluyorum.
Kuzularınızla, sevdiklerinizle iyi bir bayram geçirmenizi diliyorum.
Amin canım inşallah ebibde bayramın mübarek olsun herşey gönlünce olsun...

kızlar eşimin bankadan yararlanması başladı ve hemen kızımı doğurduğum hastaneye başladım bende biraz tuzlu bir hastane idi artık nihayet bir çok şeyimizi ücretiz yapıyoruz ve en güzeli iyi doktorların elindeyiz artık...

su çiçeği aşımızı olduk,1 yaş aşımızı olduk doktor muayne etti herşey yolunda boyu 81 cm kilosuda 10,40 gr..
çok sevindim hiperaktifliğini konuştuk biraz ,ee çocuğu dopinglemişsiniz gayet normal dedi ...
ipek sabah diş ilacı
öğlen upravit
gün içinde b vitamini ve çinko alıyordu...
artık kan damlası
bunların hepsi doping olmuş ki birde sabahları köy pekmezi falan....

bunları kestik şimdi sadece diş ilacı kaldı birde tek bir tane vitamin verdi çok iyi diyorlar eczacılarda iştahta açıyormuş..

önümüzde ki ay gel kan alıp değerlerine bakalım dedi..göz içlerinden vajinasına kadar inceledi kaburgalarını tek tek elledi steteskopla dinlenmedik yeri kalmadı ey para sen nelere kadirsin..Allahım çok şükür kurtuldum..
önceki doktoru su çiçeği için 95 lira muayne ücretide 20 lira istiyordu burda hiç para vermedik...

bizden haberler böyle kızlar ...bayramınız müvbarek olsun allah tüm sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirip nice bayramlar görmenizi nasip etsin inşallah...

canım saol senin isimmi değişti.yoktum evet pc bozuktu yenisi alndı çok şükür.hep sizleri düşünüyordum.adacıkta iyi teyzesi yaramazlıklar artıyor artık dolap çekmece açılıp karıştırılıyor ramazanda biraz zor geçti oruç la ilgilenmek ama oda bitti hayırlısıyla
herkese iyi bayramlar.hihoyyyt

bayramınızı en içten dileklerimle kutar saglık ve huzur dilerim arkadaşlarım umarım iyi geçen bir bayram oluyordur bizimki malum gurbette bayram nası geçerse öyle ama bizimkilerin durumu daha vahim torunlarını çokk özlediler

sizlerim kzuları nasıll umarım iyidir

kağan yürüyor her yeri karıştırıyor vee artıkk çokkkk yoruluyorum

aşımızı daha olmadık su çiçegi dışında 1 yaş aşıaı nedir hurişim
dr olayına çok sevindim güzelim ne güzel ipektoşumuz ehill ellerde olacak oh oh çok iyi maşallahh kocaman kız olmuş kilo ve boy süper

ipegimu yazdıklarını okurken ben bile heyecanlandım o güzel mıcizenin kalbi atıyor ne güzel ne muhteşem duygulardı ayn ı duyguları hissetmek çok güzelldir heralde

elvancım kaganda balgamlı öksürügü atlatamadı gitti çok deil ama sabahları öksürüyor balgamı çıkarıyor rahatlıyor nedri bu anlamadım

canım su çiçeği hariç kızamık,kızamıkçık ve kabakulak aşısı yaptılar...bir bacağından da su çiçeğini yaptılar...

ipeğimu sağlıklı olmasına sevindimçzaten onlar bizden alıyorlar sen sonrası için yemen kendine bakman lazım...hurim sevindim doktor olayına,maşallah ipeğe tam yaşına uygun hatta boyu uzun bile.
bizde sabahladık saat beş oldu paşayı salıncakta(keendmiz yaptık böyle durumlarda iyi oluyor) sallıyorum.babasıda kalkayım yardıma demiyor bazen keşke olmasa diyorum n azından ayak bağı olmaz bende medet ummam((offff sanki karnı ağrıyor karnı tok,su verdim,gaz çıkarttı bayağı amann valla zaten hastayım arife günü ölüyordum daha yeni iyileşiyorum.bu akşam birde ev temizledim çok yoruldum oğlanla üşüttük herhalde...neyse ben doktora götürmüyorum hasta falan olmazsa götürmeyceğim yeeter gari,tartıda ölçülüyoruz zaten..her şey aynı şu uyusa birde ...öptüm sizi

selam herkesin bayramı mubarek olsun .artk benim atom karncadan fırsat bulup girip yazamıyorum .yeniden bebek bekleyenleri tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin .oğluşum çok yaramaz sanırım hiperaktif deval tepelerde bende peşinde saniye oturmuyor . böyle oluncada çok kaza atlatıyoruz . bayramn birinci günü düştü ağzını sivri bi kşeye vurdu dudakiçinde iki dikişimiz var ömrümüzden ömür gitti resmen eşim dayanamadı tansiyonu fırlad ben hastaneyi ayağa kaldırdım.neyseki atom karınca ertesi sabaha gayet enerjik uyandı sanki onun aznda dikiş yok yaramazlk tam gaz kafa göz sağlam büyütsem başka derdim yok benden bu kadar . hepinize kazasz sakin günler

merhaba kızlarrrr...
iyi bayramlar herkese...

elvancım naber nasılsın? artık pek giremiyorum buraya görüşemiyoruz..yazdıklarını fırsat olunca okuyorum..
huriş maşallah ipeğe..deniz bile erkek olduğu halde 78 cm boyu ben de oğlum uzun derdim ipekcik daha önde demek :) maşalhhh...doktor olayına sevindim çünkü hiçbir şey özel hastane gibi olmuyor...denize hamile kaldığım günden beri özeldeyiz işallahh 2.çocuğumu da aynı yerde doğurcam ve kontrolleri orda devam edicek...vitagil vitamin iyidir biz 2 kaşık kullandık günde...şuanda kullanıyoruz hiçbir şey...Allah sağlık versin hepsine...
emirhanerim nerdesin kız sen valla unuttum oğlunu senin :) umarım iyidir...
ipeğimu nasılsın nasıl gidiyor hamilleelik??? umarım bir sıkıntın yoktur...ne güzel bebeğin büyüyor hem içinde hem dışında..arada fazla yaş yok ohh en güzeli..bizde işallah deniz3.yaşına girince istiyoruz bakalım kısmet...eğer o zaman kadar kendinden ben geliyorum demezse :)
nar çok geçmiş olsun canım yaa ( üzüldüm bak şimdi..Allah beterindne sakınsın canım yaa ne kada rdikkat etsen de kaza geliyorum demiyor işte...

Deniz de kendi aleminde artık :)))
saçını kulağını elini gözüünü ayağını sorunca gösteriyor...
bıcır bıcır birşeyler anlatıyor...
tatil bitti evimizdeyiz artık..istanbul buz gibi..uzun kollluları giymeye başladık bile...

nesguik çookk güzel çıkmışsınız.saçların çok yakışmış hele kırmızı elbisene bayıldım...
valla hepiniz gibi kudurkla uğraşmaktan giremiyorum resim falanda yükleyemiyorum...emirhan iyi teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…