- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.141
Selam kıslar uzun zamandır katılamıyordum aranıza evdeyim 2 aydır artık katılıcam vakit buldukça
Çok güsel haberler okudum hamiş arkadaşlar varmış hepsini tebrik ediyorum umarım çok rahat keyifli hamilelikler geçirirsiniz bende bu ay kendimden korkuyorum regl olmayı sabırsızlıkla bekliyorum eyvahedigeldismile starimu istanbula gelme olayınıza çok sevindim inş. olur ama avrupa yakasına gelin anadolu yakası olmasın opuyorumnanaktan
Karen sende işe girmişsin sanırım tebrik ederim tatlım nasıl memnunmusun şehir dışı demişsin eşinden dolayımı gitme durumunuz var?
selam kızlar..tekrardan merhaba..özlemişim burayı ..
starimu cnm ben ya ist avrupaya yada ankaraya tasınıcam nasipse.resmi evraklar gezio su an netice yi bekliorus.tam düzenimi kurmustum hersey yolundaydı derken eşim için b fırsat cıktı ...çok düşündük bende yeni işe girdim 5 ay oldu..ama ben de tayin isticem sanırım:=)bakalım..serramda bakıcıya alışmıştı..bende alışmıştım..bilmiorum burada diğer arklar bakıcılarından memnun mu??..ben basta cok cektim..ilk b kadını işe aldıım ilk gün sabah aradı ayagımı kırdım gelemiorum deyince kaldım sap gb ve yolları aayırdık zaten içimede sinmemişti:=)şimdki benle yasıt temizce b kadın.şükür şükür şükür..rahatımda yemegmi yapıodu evme el atıodu utume vs..serra uyuduunda tabe..şimdi tekrar boz bu duzeni güvenlr birilerini bul zor iş yaa..Allahım kolaylık verr inş..
canım o kahvaltıyı henüz yapmadım ama ipek her sabah 8 de kalkıyor
1 kaseye
10 bebe bisküvi
1 tatlı kaçığı pekmez
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı ceviz
diş ilacı
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı labne
yiyor...sonra yatıyor 11 de bir daha kalkıyor 1 tane yumurtayı yiyor...
bu her sabah böyle son 3 haftadır böyle gidiyoruz....
karen'im hayırlı olsun işin umarım iyi bir dadı bulursunuz ama lütfen şu dadı konusunda azıcık bana kulak veriniz.amartis te de söylemiştim beni dinlemedi...güvenmeyiniz garantileyin mutlaka evde bir dinleme cihazı bulundurun ve peşin peşin dadıya evde bir dinleme cihazı olduğunu söyleyin..buna hakkınız olduğunu gözünüzün bir süre arkada kalacağını alışma süresince dinleme cihazı olacağını kameranın bakıcıyı rahatsız edebileceği düşüncesi ile dinleme cihazı koyduğunuzu belirtin..
buna itiraz eden bakıcı dan zaten hayır gelmez gerçekten içinde çocuk sevgisi olan bakıcıda buna karşı çıkmaz.2 sene dadılık yapan biri olarak bunu öneriyorum...
teşekkür ederim sibelciğim şart değildir heralde dişleri çürümemesi içinmiş canım...bakalım çürüyecekmi ilaçların hepsini kesti doktor bir tek bunu sürekli kullandırıyor zaten içinde 400 adet var heralde kutu bitince ilacıda keser die düşünüyorum...oh maşallah ipektoşa afiyet olsun lop lop et olsun.bizim pek iştahımız yok. bu arada diş ilacını anlayamadım neden veriyorsun şartmı vermekmirmirmirmir
hoşgeldin canım .canım hepsine razıyım ama saaqtlerce ayağımsa sallamk ve yemek yemeyişi öldürüyor beni düşünsene akşamlar oluyor sen gün boyunca yemek yiyorsun ve bebeğine birşey yediremiyorsun mahvoluyorum .Merhaba Derin, arkadaşım ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum kızlardan en huysuz yaramaz naz ise eğer oğlanlardan da eminim kaan dır.Uyku ve yeme sorunumuz çok yok ama çok hareketli koltukların tepesinden inmiyor evde dağılmadık dolap çekmece kalmadı.Ayrıca şu çığlık olayı bizdede başladı 2 haftadır ne isterse çığlık atıyor düdük gibi.Apartmanda o kadar çocuk var sadece bizim sesimiz çıkıyor.Karşı komşumun 2 tane kızı var biri oğlumla yaşıt diğeride 3 yaşında hiç seslerini duymuyorum
ah derinim heralde senin çektiğini hiç birimiz çekmiyoruzdur die düşünüyorum.naz kız gerçekten naz kız oldu yani...çok çektiriyor sana ama büyüdükçe uslanacağını düşünüyorum inşallah
anlayamıyorum ki canım ya ,acaba sen yüksek sesle konuşuyorsun,yada bağırıyorsun ( ona olmasa bile) hırçın davranıyorsan senden almasın yada kaynanandan almasın..bilemiyorum ki huyu da olabilir inşallah düzelir ben sinirliyken,yada telaşlıyken ipekte aynı oluyor agresifleşiyor ben sakin olunca pamuk gibi oluyor,şu pskyatriye başlayalıdan beridir ipek çok sakinledi çünkü ben sakinim...anlatabildim mi..
bu konuda en çok ben tavsiye etmiştim belkide burda mutlaka kullanmamız gerekiyo diye...teşekkür ederim sibelciğim şart değildir heralde dişleri çürümemesi içinmiş canım...bakalım çürüyecekmi ilaçların hepsini kesti doktor bir tek bunu sürekli kullandırıyor zaten içinde 400 adet var heralde kutu bitince ilacıda keser die düşünüyorum...
sorma canım benim nazlı kızım çok yaramaz gerçi bütün bebekler yaramazdır ama bizim uyku sorunumuz çok berbat.vallahi ikinciyi bir istiyorum birde istemiyorum naz la ogün güzel ve uslu birgün geçirdiysek hemen sprali çıkartayım diyorum eğer çok berbat birgünse aman aman bir tane yeter diyorum . gerçi bir yaşına kadar çok daha fazla hiç susmadan ağlıyordu sanki düzelme var gibi yada bana öyle geliyor alıştığım için .bakalım artık kısmet .öle diyorlar bana ikinci bu kadar huysuz olmazderincim allah yardımcın olsun naz kızımız baya yaramazmış ben kızıma yaramaaz diyorum aman susayım ozaman.işalah geçiciir bu durum.bu arada 2.için cesaret edemiyorum diyosun ya 1.yaramaz olursa 2.uslu oluyormuş diğer durumdada tam tersi yani hiç durma 2.yap biran evvel belki durum değişir ha:)
saol huricim cvp için bakalım bizimde çarşamba günü randevumuz var.bu arada hafif bir idrar yolu enf. geçirdik bir ağlıyorduki çiş yaparken test için idrar almaya çalıştım aman ne zormuş kızlardan idrar almak hastalar hep derlerdi onları şimdi anlıyorum başıma gelince.neyse idrarı alamadan atlattık sanırım antibiyotikte başlamadım bakalım nolcak.bebişler hasta olmasın yaaaaaaaaaaa
saol huricim cvp için bakalım bizimde çarşamba günü randevumuz var.bu arada hafif bir idrar yolu enf. geçirdik bir ağlıyorduki çiş yaparken test için idrar almaya çalıştım aman ne zormuş kızlardan idrar almak hastalar hep derlerdi onları şimdi anlıyorum başıma gelince.neyse idrarı alamadan atlattık sanırım antibiyotikte başlamadım bakalım nolcak.bebişler hasta olmasın yaaaaaaaaaaa
slm kızlar napıyosunuz bakalııımmm...
sanırım bütün bebişler dellenmiş vaziyette..
bende bir bizde var sanıyodum bu durum...
çığlık atmalar,koltuk tepelerinde gezmeler hatta çamaşır makinesine tırmanmalar...
bide artık uzanamadığı yerlere ablasının banyoda duran taburesiyle ulaşıyo...
zıpır zıpır sürekli evin içinde...
hiç bi iş yapamıyorum...
bide şimdi melek kreşe başladı bu sene yarım gün gidiyo
sabah berrayla beraber bırak öğlen berrayla beraber al...
kollarım koptu...yere koysam etrafa sataşmaktan yürümüyo...
yakın allahtan kreş ama yinede çok yoruluyorum..
allah sonumuzu hayretsin...
narcım çok geçmiş olsun görünmeyen kaza işte..
bu konuda en çok ben tavsiye etmiştim belkide burda mutlaka kullanmamız gerekiyo diye...
meleğe de bu güne kadar kullandım...
ama geçenlerde diş hekimi bi arkadaşla bu konuyu konuşuyoduk
kendininde 3 yaşında bi oğlu var
sen kullandın mı dedim kulanmadığını söyledi
nedenini sordum
"gerek yok 5 yaşından sonra 6 ayda bir klor maskesi yaptırırsan dişlerine sorun olmuyo " dedi..
şimdiden boşuna kullanmaya gerek yokmuş...bende bıraktım artık kullanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?