2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar
telsim hATTI OLANLAR ÇEKıYOMU TELEFONUNUZ.SABAHTAN BERı ÇEKMıYO

SEZERYAN OLANLAR DıKıŞLERıNıZ KIRMIZIMI.BENıM KIRMIZI 3.AYA GıRıCEZ KORKTUM VALLA

Herkese merhaba...

Bugün 40 günlük oluyoruz :)

Adet olacak gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı.

Biz geçen hafta yasağı deldik. Henüz doktor kontrolüme de gitmemiştim, haftasonu gitmeyi planlıyorum. Hormonlar dolayısıyla kuruluk olabileceğini duymuştum. Ben de olmaz sanıyordum ama bende de oldu. Hafiften canım yandı bu yüzden.Azcık ta tahriş oldu,su değince yandı ama geçti 3-5 saat sonra.

Biz 4 yıldır geri çekme yöntemi mi ne diyorlar o şekilde korunuyorduk. Eşim içime boşalmıyordu yani.Ama şimdi kondom kullanmamız gerekecek, korkarım başka türlü.Benim eşim de kondom satın almaya utanıyor .Benden önce napıyordu bilmiyorum,kızlar alıyordu herhalde.

Sabah kızımın kaka tahlili için doktora gittik. Normalde her bezi kakalı nerdeyse,yapmayacağı tuttu orada. Bekle beklee... Eve gelince yaptı,eşim götürdü bezini.Birşey çıkmamış çok şükür.

kikole bende yen duydum canım yazdığını ama adı üstünde asit yine bir uzman kontrolünde kullanmak gerekir.

dilara sana hayranım maşallah iki çocukla bendede 8 misafir vardı geçengün annem geldi yaptı yemeklerimi sağolsun.bugünde annemleri çağırdım annem erken gelecek yine bakalım:kedi:

canım inşaallah kkızın düzene girer de sen aramıza rahat katılırsın özlemimiz biter...Berrağı kokladım senin için teyzesi hıımm mis gibi...sen Öykü Zehramızı kokla benim için....
bu arada bende adet olduğumu gördüm ama rüyamda kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
şu spirali bi taktıramadım yeteee gayrukk gidecem eczaneye kondom alacam artık yetti be...hohohohohoh
git eczaneye al canım kim tutar seni
günaydın herkeze nasılsınız hepinize huzur dolu bir gün diliyorum

çok mutluyum kızlar ya öykü artık onunla konuştuğum zaman gülüyo bana agu agu sesleri çıkartıyo çok muhtesem bişey bu ya
sana da huzur dolu bir gün nasip olsun canım...Demek Öykü kız agulamaya başladı maşallah çok güzel bir duygu...

Gaydın canım nasılsın?Seni görünce bi selam vereyim en azından dedim uzun uzun yazışmak mümkün olmuyor artık.Şu anda da şansımı zorluyorum,benim oğluş durmuyor,kımıl kımıl.,kucağımda ağladı ağlayacak.Senin Yağızın nasıl canım?

selam kıslar nasılsınız bakalım bende paşamı yanıma aldım ufak salıncak tarzı bişiyvar onda uyuyo
kımıldadıkça pışpışlıyorum
confüsecüm iyiyim paşayla uğraşmaya devam tatlım evet gerçekten yazmak çok zor oluyo sürekli ilgi onlarda olsun istiyolar bizimki son 3 gündür gündüzleri çok az uyuyo yarım saat uyuyo kalkıyo hemen 3-4 saat uyku nerde imkan yok:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…