- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.461
kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum
zaten sütüm çok az birde göğsüm çok kötü yara yinede emzirmeye çalışıyordum ama bugün kızım hiç emmedisenağlamasenağlama
benimki de öyle canım ya emziği atıp parmağını emiyor
canım sütüm az olmasına rağmen hiç vazgeçmedim emzirmekten alabildiği kadar anne sütü diyorumCanımcım bende de ilk başlarda yara oldu zorla geçirttim kremler zeytinyağlar geçti sonra yağız hastaneye yattığında ağzı pamukçuk olmuştu o zaman gene yara oldu göğüslerim ama çok fena acıyodu canım çocuk emdikçe bi daha GARMASTAN diye bir merhem var onu kullandım çok şükür geçti sende kullan canım çok faydasıını görceksin
Emmesi konusunda da sürekli emzirme acıkmasını bekle iyice acıkınca tutar canım sık sık verirsen keyfe davranır almaz umarım tutar emzirebildikçe emzirmekten yanayım:teselli:
parmak ta emmıyor basıyor bagırmayı emzığı verıyorum susuyor coplatıyor ama tutmuyor be tutcam :))))))))))))
nazlıbahar senin 2. çocuğun sanırım erkekmi canım çok tatlı gözüküyo
herkese merhaba nasılsınız kızlar
gecmısı okuyamadım fazla vaktım yok bısey sormak ıstıyorum size
çınarın damakları çok kaşınıyo hatta agzıda akmaya basladı sızdede böyle bırsey varmı
herkez erken diş çıkartıcak falan dıyo.akannehir
Canım bizde öylr bişey yok.Diş en erken 4 aylıkken çıkarılır diye biliyorum,bence diş olması pek olası görünmüyor...herkese merhaba nasılsınız kızlar
gecmısı okuyamadım fazla vaktım yok bısey sormak ıstıyorum size
çınarın damakları çok kaşınıyo hatta agzıda akmaya basladı sızdede böyle bırsey varmı
herkez erken diş çıkartıcak falan dıyo.akannehir
bizimde salyalarımız akıyo tükürük çıkarıyo doktorumuza sorduk 2-3 ay sonra diş çıkarır dedi ondanmış.
Canım bizde öylr bişey yok.Diş en erken 4 aylıkken çıkarılır diye biliyorum,bence diş olması pek olası görünmüyor...
Canım bizde öylr bişey yok.Diş en erken 4 aylıkken çıkarılır diye biliyorum,bence diş olması pek olası görünmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?