- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.241
niye 1 saat daha dayanman lazım kikızım acıkmıştır gidip bi bakayımm
nasılda uykum geldi
1 saat daha dayanmam lazımmm:sinifsinif:
geldim kuşum şu an kızızm mızmız babası susturmaya çalışıyor ...
starcığım tulum bi harika çok yakışmış bayramda mis gibi gezer tulumuyla inşallah...
demetciğim geceleri takılamıyorum düzenmi bozdum öünküm...çok uykum oluyor ama pazartesiden itibazren düznm oturacak inşallah...
akşam 10 gibi bastırıyor uykum uyuyorum gece 3 de kalkıyorum 4 de yatıyorum sabah 8 de bi daha kalkıoyorum ve bütün gün uyuyamıyorum...kızım gündüz uyumuyor çünkü....
pazartesiden itibaren eşim gececi 12 de işe gidecek sabah 9 da gelecek....gündüz uyurum o evdeyken gece otururm heralde....inşallah...
cuma geceside sabahladığım için böyle oldu bide....ipin ucu bi kaçtım mı kötü oluyor...
kızımla kociş bakışıp koklaşırlarken kaçayım dedim.ben genelde gündüz akşama kadar burdayım kız duruyo çok şükür...sen gündüz yoksun :)
şükür bugünüme :Saruboceq:[/COLOR][/B]
ben de bugün nihayet röflemi yaptırdımmmmmmmm :dance:
dün gece yatmadan ve sabah sağdığım sütleri eşim içirdi , alışveriş de yapıp kendime gelip evin yolunu tuttum . servis doluydu hadi minibüse bineyim dedim , o da dolaşmadık yer bırakmadı , zaten eve yakın bi yerde inip taksiye binecektim , nasıl bi yağmur yağd aniden , arabalar suları yararak ilerliyordu bi ara .. eşim biraz rahatsızdı , yağan yağmuru görünce korkmuş , oğluşu hazırlayıp baba-oğul beni aldılar , ikisi de büyülenmiş gibi bakktı bana :))))))))))))))
neticede insan kendini acccaaaayip iyi hissediyor kendine bakınca , biraz vakit ayırınca .. çok iyi geldi bugün bana zemuszemus
ay bir de oğluşa ayıcıklı peluş bi tulum aldım hatta resmini de çektim eklerim şimdi delikafadulden
ben bu gece zannedersem erken kaçıcam çünkü yarına erken kalkmam lazım iftarım var şimdilik 5 kişi bakalım oyüzden kusura bakmayın anacım ve doğal olarakta yarın anca gece girebilirim
hepinize önce iyi sahurlar sonra hayırlı iftarlar arkadaşlar byyy
anammmm bende daha yazmadım gıııdelikafadulden
aynen bende senin gibi bir türlü inanamıyordum canım
ama şunu anladım ki Rabbim ne derse o oluyor
benim bu 5. hamileliğimdi
oğlum ilkti hiçbir sorun yaşamadım taki 8. ayıma kadar 8. ayda erken sancılanmıştım 15 gün hastanede yattım serumla durdurmuşlardı sonrasında da doğum sancısı vardı ama rahim açılmadı çok fazla rahim büzücü ilaç aldığım için mecbur sezeryan oldum 16 gün önce
2. hamileliğim oğlum 4 yaşındaykendi
farkında olmamıştım hamile kaldığımın ve temizlik yaparken ranzayı falan çektim
meğerse hamileymişim
düştü
5 ay sonra tekrar hamile kaldım onda 2 aylıkken kalbi durdu
4. de oğlumun ilkokula başladığı seneydi
herşey iyi gidiyordu
4.5 aylıkken sebepsiz kalbi durdu
yazarken bile içimden bişeyler kopuyor
erkekti
Rabbim öyle uygun görmüş...elimden hiçbişey gelmedi içim dağlandı
neyyyyyyyyseeeeeeeeeeeeeeeee
öyküme korunurken hamile kaldım o sayfayı kapatmıştım artık
hamile olduğumu öğrendikten sonra 2 ay hep ağladım yine aynı şeyleri yaşıyacağım diye
çok şükür binlerce şükür rabbime:Saruboceq:
herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr isteyene versin Rabbimmmmmmm:Saruboceq:
işte böyle canım....ne kadar uzun yazdım yavvvv
kızzzzzzzzzzzzzzzzz o ne demek öyle iyiki bana benzemedi felan delüüüü gelirsem orayaaaaaklava:
dün baya bi zor geçti
aşılar kızıma ağır geldi
çok huzursuzdu hiç durmadı
8 saat arayla 3 yarım paranox fitil verdim
buna rağmen hafif ateşi vardu yavrumun
sabaha kadar başında bekledim
ateş çok tehlikeli çok korkarım ateşten
Rabbim korusun yavrularımızıı
bu arada ben gene tek başıma konuşmaya başladımmmmm-tatlicadiarzu-
diloşum hurişim nerelerdesiniz yahuuu
nazlıbaharda yok bu gece 2 çocukla napsın sızmış kalmıştır
diloşta aynı şekilde
hafsadaaaaaaa
yoksa pikaçumu kovalıyorsunuz yaramaslarrrrrrrrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
starcığım tulum bi harika çok yakışmış bayramda mis gibi gezer tulumuyla inşallah...
demetciğim geceleri takılamıyorum düzenmi bozdum öünküm...çok uykum oluyor ama pazartesiden itibazren düznm oturacak inşallah...
akşam 10 gibi bastırıyor uykum uyuyorum gece 3 de kalkıyorum 4 de yatıyorum sabah 8 de bi daha kalkıoyorum ve bütün gün uyuyamıyorum...kızım gündüz uyumuyor çünkü....
pazartesiden itibaren eşim gececi 12 de işe gidecek sabah 9 da gelecek....gündüz uyurum o evdeyken gece otururm heralde....inşallah...
cuma geceside sabahladığım için böyle oldu bide....ipin ucu bi kaçtım mı kötü oluyor...
kızımla kociş bakışıp koklaşırlarken kaçayım dedim.ben genelde gündüz akşama kadar burdayım kız duruyo çok şükür...sen gündüz yoksun :)
herkese günaydın kızlarrr istanbul baya soğudu dışarı çıkarken hırkasız çıkılmıyooooo:bbo:
günaydın herkese
Günaydın Diloşum erkencisin sende benim gibi .7 de ıhlamaya basladı uyutmadı benim kız .
kimsecikler yok
bizim kiz aksamlari eger uykuya dalamiyorsa cok fena oluyor yaaa. surekli memede durmak istiyor. ama sinirleniyor da. memeyi aliyor cekiyor. emmek iztiyor bulamiyor vs vs. saatlerce kolumda. daliyor yatagina yatiriyorum 5 dak gecmiyor uyaniyor. oto koltugunda gene oyle. artik son care yataga gidiyoruz ikimiz de yatiyoruz. o meme emerek uyuyor ben de siziyorum o arada. her aksam diyorum ki uyutayim keyif catayim. ama yok. 1 haftadir her aksam boyleyiz. aglamiyor da ama huzursuz. gozleri kipkirmizi oluyor da uyuyayim demiyor. memeden ayirmayacan.
bu arada ben cay icmeyi cok ozledim yaaaaa. bebegin uykusunu kacirir diye icmiyorum.
biz de bayrama 10 gunlugune esimin memleketine gidecez carsamba sabah. eda ya giyecek cok sey aldim. ama hic 3 ay donemi icin almamisim simdi sikinti cekiyorum biraz. yani evde giiydirecek sey var da bayramda guzel seyler lazim. tavsiye verin hanimlar. nerden alayim?
bir de hanimlar biz evlendigimizde direkt ABD ye gittigimiz icin yatak odasi disinda mobilya almadik.
oturma odasi yapmayacagim. salonda oturuyoruz zaten. salona uygun hem kasali hem hepsi acilip yatak olabilen hem modern hem sik bir takim ariyoruz. tv unitesi ve yemek masasi. kocaman bir salonum var baska da bir sey koymayacam. asil ama sik bir iki aksesuar. o kadar. ama nerde alacam? bakiyorum internetten. guzel modellerin kasasi yok. yatak olmuyor vs vs. yatak olup kasalilar klasik oturma gruplari. istikbalin falan. ikisinin birlesimi yok. benim misafirim cok gelir. kayinvalidemle papaz olurum valla yatiracak yer bulamazsam. cunku yun yatak yapmis bir suru. goturun dedim goturmediler. biz nerde yatacaz dediler. ben de gelince hepsini depoya kaldirdim. o yuzden agizlarina laf vermemek icin boyle bior sey almam lazim. kumasi nasil olsun, leke tutmayan bir sey olmasi lazim. 2 gunden ufakliklar ek gidaya gececek. terletmemesi leke tutmamasi kolay silinmesi onemli.
tasvsiye verin guzel modeller. modern, kolay silinebilir halilar.leke tutmayan.
(yatak odasini da dumanlar mobilya diye bir yerden aldim. SAKIN almayin. suslu puslu ama acayip kalitesizmis. Dunya para verdik. ama bir ise yaramazmis. heryeri elimde kaldi. tamir ede ede yenileye yenileye bir hal olduk. pisman oldum. hani deseler ki daha adi nasil olur, ancak boyle olur. ama goruntusune bak muhtesem. zaten ona kandim. adamlar da mallarini ove ove bitiremediler. 2.5 senelik yatak odasi. 6 ay yattim. 2 sene yoktum bu hale geldi goruntude bir sey yok ama mesela ayaklari kirildi komidinlerin. cunku metale benzeyen plastik gibi bir malzeme kullanmislar. elimle bile cat dedim kirdim yani. dolabin arkasindaki sunta tamamen cikmis. zaten civiler 5 cm. yarisi icerde yarisini bukmusler disari dogru. hayir uygun boyda civiniz mi yoktu. hepsini soktum. 5 cm ara ile minik civilerle civiledim. saglam oldu. bu arad bunlari ben yapiyorum haaa. bizim kocis hic anlamaz bu islerden. ben ise zevk alirim. neyse orasini da tamir ettik. artik birseycik olmaz. simdi koctastan ayak alip tum ayaklari kaliteli malzeme ile degistirecem. yani yeniledik ama aldigima alacagima pisman oldum. dunya para vermek de cabasi
canım eşim doktorumuza sormuş biz aşıya giderken bi yarım fitil verdik
sonra 8 saat sonra da verdik hafif bir ateş vardı
ve gece baktım sanki yükselecek ateşi bir yarım fitil daha verdim çok şükür ki normale döndü
fitilin arka kısmını bıçakla kestim canım kalan kısımları attım kullanılmazmış
o kadar çok ateşlenmedi çok şükür ki zaten ince bir kısakollu bady ve ince bir alt pijama giydirdim gece üzerine de çok ince bir battaniye örttüm birde başında bekledim
ama aklında olsun sirkeli suyla yıkadığın bezi sadece ayaklarına koyacaksın çok ateşliyse
sirke ateşi çekiyormuş
o yüzden başına koymak özellikle tehlikeliymiş
duş aldırmak en etkili çözümlerden biri
ateşi yüksekse soyacaksın
ayy çok zor oluyor ateş ben oğlumda çok yaşadım insanın ömründen ömür gidiyor hiç ihmale gelmez baktın baya yükseliyo hemen acile götür orada iğne yapıyorlar ve ateşi düşmeden göndermiyorlar
allahım allahımmmmmmmmm Rabbim nazarlardan saklasın bu çin işi japon işi yakışıklı tosbanı
birdaha yazayım dedim dayanamadımmmmm
ohh ne iyi yapmışsın insan kendine geliyo vallahi bende bazen bırakıp eşime 2 saat kayboluyom ortalıktan ne yaparsanız yapın diyorum uyut salla süt ver ben neler çekiyom gör diyorum oda hak veriyo tabii şükürr bakmam demiyoo sağolsun yinede kocişlerimizdennyerimseniben
oyy oyy yerim ben bu tosbayııı stoşş çok taluuu olmuşş yaaaa maşallahhhhhhhhhhŞeniz
herkese günaydın kızlarrr istanbul baya soğudu dışarı çıkarken hırkasız çıkılmıyooooo:bbo:
teşekkürler ilsucummmm , geceleri yatırmam onunla heralde ya ,oturduğumuz ev merkezi ısınmalı , ısınma sorunu yaşamadık geçen kış , peluş ve içi de penye terletmez mi ki , ne biliim :uhm: ,günaydın herkese
Starcım çok güsel tulum ya ii aklınıza gelmiş geceleri üşümez hem onunla çok sekey olmuş annesi .gözleri cekik cekik çok güsel masallah .çok mutlu duruyor.
.
Ay maaşallahÇok Tatlı ya...:)))Dayanamadım yazdım..
oyyyy yerim ben senin masum masum bakan gozlerini,... canim cok tatli masllah.
bu arada ben cay icmeyi cok ozledim yaaaaa. bebegin uykusunu kacirir diye icmiyorum.
biz de bayrama 10 gunlugune esimin memleketine gidecez carsamba sabah. eda ya giyecek cok sey aldim. ama hic 3 ay donemi icin almamisim simdi sikinti cekiyorum biraz. yani evde giiydirecek sey var da bayramda guzel seyler lazim. tavsiye verin hanimlar. nerden alayim?
bir de hanimlar biz evlendigimizde direkt ABD ye gittigimiz icin yatak odasi disinda mobilya almadik.
oturma odasi yapmayacagim. salonda oturuyoruz zaten. salona uygun hem kasali hem hepsi acilip yatak olabilen hem modern hem sik bir takim ariyoruz. tv unitesi ve yemek masasi. kocaman bir salonum var baska da bir sey koymayacam. asil ama sik bir iki aksesuar. o kadar. ama nerde alacam? bakiyorum internetten. guzel modellerin kasasi yok. yatak olmuyor vs vs. yatak olup kasalilar klasik oturma gruplari. istikbalin falan. ikisinin birlesimi yok. benim misafirim cok gelir. kayinvalidemle papaz olurum valla yatiracak yer bulamazsam. cunku yun yatak yapmis bir suru. goturun dedim goturmediler. biz nerde yatacaz dediler. ben de gelince hepsini depoya kaldirdim. o yuzden agizlarina laf vermemek icin boyle bior sey almam lazim. kumasi nasil olsun, leke tutmayan bir sey olmasi lazim. 2 gunden ufakliklar ek gidaya gececek. terletmemesi leke tutmamasi kolay silinmesi onemli.
tasvsiye verin guzel modeller. modern, kolay silinebilir halilar.leke tutmayan.
(yatak odasini da dumanlar mobilya diye bir yerden aldim. SAKIN almayin. suslu puslu ama acayip kalitesizmis. Dunya para verdik. ama bir ise yaramazmis. heryeri elimde kaldi. tamir ede ede yenileye yenileye bir hal olduk. pisman oldum. hani deseler ki daha adi nasil olur, ancak boyle olur. ama goruntusune bak muhtesem. zaten ona kandim. adamlar da mallarini ove ove bitiremediler. 2.5 senelik yatak odasi. 6 ay yattim. 2 sene yoktum bu hale geldi goruntude bir sey yok ama mesela ayaklari kirildi komidinlerin. cunku metale benzeyen plastik gibi bir malzeme kullanmislar. elimle bile cat dedim kirdim yani. dolabin arkasindaki sunta tamamen cikmis. zaten civiler 5 cm. yarisi icerde yarisini bukmusler disari dogru. hayir uygun boyda civiniz mi yoktu. hepsini soktum. 5 cm ara ile minik civilerle civiledim. saglam oldu. bu arad bunlari ben yapiyorum haaa. bizim kocis hic anlamaz bu islerden. ben ise zevk alirim. neyse orasini da tamir ettik. artik birseycik olmaz. simdi koctastan ayak alip tum ayaklari kaliteli malzeme ile degistirecem. yani yeniledik ama aldigima alacagima pisman oldum. dunya para vermek de cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?