2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ohhhh valla maşallah banaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

gözlerim ağrıdı valla ne uzun bir alıntı oldu :lepi:

kismecikler yok kalmışım tek başıma

la la laa laaaaaaazemuszemus

ahanda huriş geldiiiiidelikafadulden

sende yazmadan kaç bak nasıl yoluyorum seniiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile

geldim kuşum şu an kızızm mızmız babası susturmaya çalışıyor ...
starcığım tulum bi harika çok yakışmış bayramda mis gibi gezer tulumuyla inşallah...

demetciğim geceleri takılamıyorum düzenmi bozdum öünküm...çok uykum oluyor ama pazartesiden itibazren düznm oturacak inşallah...

akşam 10 gibi bastırıyor uykum uyuyorum gece 3 de kalkıyorum 4 de yatıyorum sabah 8 de bi daha kalkıoyorum ve bütün gün uyuyamıyorum...kızım gündüz uyumuyor çünkü....

pazartesiden itibaren eşim gececi 12 de işe gidecek sabah 9 da gelecek....gündüz uyurum o evdeyken gece otururm heralde....inşallah...

cuma geceside sabahladığım için böyle oldu bide....ipin ucu bi kaçtım mı kötü oluyor...

kızımla kociş bakışıp koklaşırlarken kaçayım dedim.ben genelde gündüz akşama kadar burdayım kız duruyo çok şükür...sen gündüz yoksun :)

şükür bugünüme :Saruboceq:[/COLOR][/B]

niye 1 saat daha dayanman lazım ki[/QUOTE]

hoşgeldin canım
benimki gündüz uyumuyorkaydirigubbakcemile
anacım hiç bi iş yaptırtmıyor bana
ya kucağımda uyuyacak ya da yatıcaz beraber memişe dayayacak yüzünü öyle uyuyacak
gündüz başka türlü uyumuyor

inşallah bi düzene gireriz aynen benimde düzen müzen hak getire

1 saat sonra sahur hazırlayıp yatıcam da ondan
akşamdan ısmarladılar istediklerini benim paşalar
yarın oğlumda tutacak yalvardı durdu bütün gün

ohh ne iyi yapmışsın insan kendine geliyo vallahi bende bazen bırakıp eşime 2 saat kayboluyom ortalıktan ne yaparsanız yapın diyorum uyut salla süt ver ben neler çekiyom gör diyorum oda hak veriyo tabii şükürr bakmam demiyoo sağolsun yinede kocişlerimizdennyerimseniben
işte benim tosbaaaaam :asigim:

oyy oyy yerim ben bu tosbayııı stoşş çok taluuu olmuşş yaaaa maşallahhhhhhhhhhŞeniz

hadi kolay gele anacımm allah yardımcın olsunn neyseki kayınvalden yanındaaa e3n azından çocukla ilgilenir sen arada emzirmeye gelirsin iş arasındaaaakaydirigubbakcemile5

oyy oyy demetimm ağlanmazmı bende senin yerinde olsam hamile kalmaya korkardımm tabikii bu kadar kayıptan sonraa zorrr ama çok şükür çileğinee kavuştunnn allah çileğinle oğluşunaa uzun ömürler versinnn:Saruboceq:

oyy kıyamma çileğee geçmiş olsun canım şimdi daha iyidir umarummm:Saruboceq:

ahh hurişş düzen bi gittinmi gelmiyo anacım heleki misafirliğe felan gidelim çok huysuz oluyo inadından uyumakta istemiyoo benim kız kalabalığı hiç sevmiyo ne yapcam bilmiyorummmm dün ayak üstü gezme dönüşü kayınvaldeme girelim dedikk yarım saat anca durdu mızz mızz bi başladı susmuyoo uykusu varr yerini arıyoo kucakta bilee durmadıı dışarı çıktk 2 sokaka aramız var eve gelene kadar açık havada sızdı kaldı uyuduu zillilmaz:

günaydın herkese

Demetcim gecelerin prensesi alıntılarını okurkene vallahi basım döndü sana bi alkış hepsine de cevap vermişsin .
Zehra ateşlenmiş canım asıdan sonra geçmiş olsun .gerçekten de 3 lu ası ağır oluyor ,Allah sağlık versin tüm kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimize.

Starcım çok güsel tulum ya ii aklınıza gelmiş geceleri üşümez hem onunla çok sekey olmuş annesi .gözleri cekik cekik çok güsel masallah .çok mutlu duruyor.

Günaydın Diloşum erkencisin sende benim gibi .7 de ıhlamaya basladı uyutmadı benim kız .

günaydın herkese

Günaydın Diloşum erkencisin sende benim gibi .7 de ıhlamaya basladı uyutmadı benim kız .

günaydın şekerr vallahi benim kız uyuyodu benim uykum kaçtı bi buraya göz atayım dedim sonra kızı uyandırdım ben saat 9 olmadan uyandırıyorum kızı uyku düzenimiz bozulmasın diye bide çok uyudu ondan kaldırdım her sabah kendi kalkardıı bu sabah mıyışık:) dün gezdik biraz gündüz pek uyumadı eve geldik ben mutfağa girdim beni emmedi çok ağladı zilli bide mama yapıp deneyim dedim 120 cc mamayı dakkada bitirdi anında olduğu yerde sızdı saatte 6,30 akşam bi uyudu kalkmadı taki bu sabah 8,30 da zorla uyandırdım uykusunu açtımm akşam 6,30 uyudu gece 1 de emmmeye kalktıı sonra saat 5 te kalktı emdi sonraa saat 7,30 da kalktı emdii 8,30 ben zorla uyandırdım uykucu kızımmmkaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok

bizim kiz aksamlari eger uykuya dalamiyorsa cok fena oluyor yaaa. surekli memede durmak istiyor. ama sinirleniyor da. memeyi aliyor cekiyor. emmek iztiyor bulamiyor vs vs. saatlerce kolumda. daliyor yatagina yatiriyorum 5 dak gecmiyor uyaniyor. oto koltugunda gene oyle. artik son care yataga gidiyoruz ikimiz de yatiyoruz. o meme emerek uyuyor ben de siziyorum o arada. her aksam diyorum ki uyutayim keyif catayim. ama yok. 1 haftadir her aksam boyleyiz. aglamiyor da ama huzursuz. gozleri kipkirmizi oluyor da uyuyayim demiyor. memeden ayirmayacan.

bu arada ben cay icmeyi cok ozledim yaaaaa. bebegin uykusunu kacirir diye icmiyorum.

biz de bayrama 10 gunlugune esimin memleketine gidecez carsamba sabah. eda ya giyecek cok sey aldim. ama hic 3 ay donemi icin almamisim simdi sikinti cekiyorum biraz. yani evde giiydirecek sey var da bayramda guzel seyler lazim. tavsiye verin hanimlar. nerden alayim?

bir de hanimlar biz evlendigimizde direkt ABD ye gittigimiz icin yatak odasi disinda mobilya almadik.
oturma odasi yapmayacagim. salonda oturuyoruz zaten. salona uygun hem kasali hem hepsi acilip yatak olabilen hem modern hem sik bir takim ariyoruz. tv unitesi ve yemek masasi. kocaman bir salonum var baska da bir sey koymayacam. asil ama sik bir iki aksesuar. o kadar. ama nerde alacam? bakiyorum internetten. guzel modellerin kasasi yok. yatak olmuyor vs vs. yatak olup kasalilar klasik oturma gruplari. istikbalin falan. ikisinin birlesimi yok. benim misafirim cok gelir. kayinvalidemle papaz olurum valla yatiracak yer bulamazsam. cunku yun yatak yapmis bir suru. goturun dedim goturmediler. biz nerde yatacaz dediler. ben de gelince hepsini depoya kaldirdim. o yuzden agizlarina laf vermemek icin boyle bior sey almam lazim. kumasi nasil olsun, leke tutmayan bir sey olmasi lazim. 2 gunden ufakliklar ek gidaya gececek. terletmemesi leke tutmamasi kolay silinmesi onemli.

tasvsiye verin guzel modeller. modern, kolay silinebilir halilar.leke tutmayan.

(yatak odasini da dumanlar mobilya diye bir yerden aldim. SAKIN almayin. suslu puslu ama acayip kalitesizmis. Dunya para verdik. ama bir ise yaramazmis. heryeri elimde kaldi. tamir ede ede yenileye yenileye bir hal olduk. pisman oldum. hani deseler ki daha adi nasil olur, ancak boyle olur. ama goruntusune bak muhtesem. zaten ona kandim. adamlar da mallarini ove ove bitiremediler. 2.5 senelik yatak odasi. 6 ay yattim. 2 sene yoktum bu hale geldi goruntude bir sey yok ama mesela ayaklari kirildi komidinlerin. cunku metale benzeyen plastik gibi bir malzeme kullanmislar. elimle bile cat dedim kirdim yani. dolabin arkasindaki sunta tamamen cikmis. zaten civiler 5 cm. yarisi icerde yarisini bukmusler disari dogru. hayir uygun boyda civiniz mi yoktu. hepsini soktum. 5 cm ara ile minik civilerle civiledim. saglam oldu. bu arad bunlari ben yapiyorum haaa. bizim kocis hic anlamaz bu islerden. ben ise zevk alirim. neyse orasini da tamir ettik. artik birseycik olmaz. simdi koctastan ayak alip tum ayaklari kaliteli malzeme ile degistirecem. yani yeniledik ama aldigima alacagima pisman oldum. dunya para vermek de cabasi

Merhaba
Hangi ildesiniz bilmyorum ama Biz mobilyamızı inegöl de yaptırarak aldık, yani hazır imalat dükkandaki mobilya değildi. İmlatçıya gidip show room larından modellere baktık şu olsun burası olmasın daha geniş/dar oldun seçtik hep, salon takımı da bizim ki açılır kapanır ve dışardan klasik görünüşlü, kumaşını da orda kumaş çeşitleri gösterdiler onlar arasından seçtik.. Tek memnun kalmadığım kendi renk seçimim oldu:)) Bizimki Şeşkalar Mobilya Bursa İnegöl yolunda tam otoyol üstünde.. İstersen bakın ..

Selamlar

kibeleciğim ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem uyku dışında etkiliyorsa bilemem ama ben çayımı bırakmadım arkadaşım eskisi kadar çok olmasada içiyorum yani sabah akşam açık....kızımın uykusuda öyle ahım şahım bi bozukluk yok....hamileykende içiyordum şimdide içiyorum...akşamları bi yere misafirliğe gitmediysek kurulmuş saat gibi uykusu düzenli maşallah....

sağol tatlım verdiğin bilgiler içinnnnnnnn opuyorumnanaktan :1hug:

allahım allahımmmmmmmmm Rabbim nazarlardan saklasın bu çin işi japon işi yakışıklı tosbanı
birdaha yazayım dedim dayanamadımmmmm

aaaamin demet teyzemissssssssssssss Şeniz

sağol tatlımmmŞeniz , inşallah .. biz bayramlıklarımızı aldık buarada , onları da ekleyeyim yerimseniben
ya bi ara hamileyken negüzel ekliyorduk resimleri felan , onlara bakmak çok hoş olurdu . eee tabi şimdi 2 laf etmeye zor vakit buluyor bebişlerin resimlerini bile eklemeye zaman kalmıyor diimi nerrrrrde bi de ciciş resmi ekliycesss :sm_confused:

herkese günaydın kızlarrr istanbul baya soğudu dışarı çıkarken hırkasız çıkılmıyooooo:bbo:

günaydın tatlımmmmm
iyi yapmışım dimiie yerimseniben ay bugün de pazar var , kıyafet-züccaciye bugün , gidip oğluşa mevsimlik bi şeyler mi alsam ?? daha geçen hafta bugün bu sıralarda giyecek kısa kollu bodysi yok diye sızlanıp gitmiştim , şimdi de ince mevsimlik uzun kollu body ve tek alt felan baksam iyi olcak ama babamız biraz rahatsız ve sağılmış sütümüz yok bugün :1no2:
tosbaaam da öper seni teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.

günaydın herkese

Starcım çok güsel tulum ya ii aklınıza gelmiş geceleri üşümez hem onunla çok sekey olmuş annesi .gözleri cekik cekik çok güsel masallah .çok mutlu duruyor.

.
teşekkürler ilsucummmm , geceleri yatırmam onunla heralde ya ,oturduğumuz ev merkezi ısınmalı , ısınma sorunu yaşamadık geçen kış , peluş ve içi de penye terletmez mi ki , ne biliim :uhm: ,
boncuk prenses tuana nasıl :asigim:????

Ay maaşallah Çok Tatlı ya...:)))Dayanamadım yazdım..

iyi yaptın canım yazmakla , teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiiii Şeniz
biz de hamileyken doğumu yakın olan yada doğum yapmış olan ayların topiklerine uğrar yazardık böyle ..
inşallah sen de sürecini sağlıkla tamamlar yine sağlıkla ve kolay bir doğumla kucağına alırsın mis kokulu paşanı :Saruboceq::asigim:

oyyyy yerim ben senin masum masum bakan gozlerini,... canim cok tatli masllah.

teşekkürler canımmmmmm Şeniz

çayın öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum .. zaten sadece kahvaltıda içerim , hamileyken de içtim şimdi de içiyorum ,hem de içme şeklimi ( yani orta demli ) değiştirmeden ve uykusuna etki etmedi bende :sm_confused:

kızına kıyafet almak için Joker-belki Toyiki-Mothercare-LCW-Kanz-Palyaço-Bücürüx-Ceylan Bebe-Chicco satan herhangi bir mağaza-Kurtköy Kipa ( ben ayıcıklı tulumu Kipanın market içindeki kendi bebe tekstil bölümünden aldım , kız bebek-çocuklar için de var böyle tulum ve daha inceleri .. hatta kız bebek-çocuklar için daha fazla ve cicili şeyler vardı , tavsiye ederim )

hem şık hem modern hem de silinmesi kolay olsun istiyorsan Seray derim ben :lepi:
yada Rapsodi .. her ikisinin de tarzı aynı ama Seray daha kalitelidir muhakkak a.s
benim oturma odası kanepelerim Seray , kılıfları çıkıp makinede yıkıyor ve çabucak kuruyor , bi şey döküldü mü silinmesi de kolay .. modern tarda modellerinin yanı sıra tarz diyebileceğimiz şık modelleri de var güzel ve leke tutmaz kumaştan yerimseniben

benim de yatakodası mobilyam neredeyse evlendiğimiz ilk sene arıza çıkarmaya başladı , aynen seninki gibi görünüşe aldandık , suntalem mi ne karın ağrısıysa işte o malzemeden olduğu için en ufak bi şey dökülse üstüne ( parfüm-aseton vb ) rengi bi tuhaf oldu o bölgenin , çabuk çıktı kapakları felan .. kapak düşmüş azcık hangi arada olduysa aşındırmış - kaldırmış hatta mobilyanın cilasını

starcım ozaman gerek yok eviniz ii ısınıyorsa , ben kendi evim gibim sandim .yahu bizim ev zor ısınıyor tuanayı ii sarıp sarmalamam lazım kışın .
tuana da napsın tatlım uyuyor şuanda .çifter çifter kaka yapmaya alıştı artık mecburen suyun altında yıkıyoz artık mendiller dayanmıyor:)

kibelecim kıyafet konusunda kanz ve bücürükten almıştım gezmelik giysilerini çok güzel ve kumaşları kaliteli tavsiye ederim.
star daha detaylı yazmış sana gerçi alınacak mağazalarıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…