- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.581
:roflol::roflol::roflol:şimdi o da burayı takip ediyomuş birazdan yazar sana nesi var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komik olur heeeee
Bende pes ediyorum sanırım,oğlum kıpırdanmaya başladı o uyanmadan babasına sahur hazırlıyım çok uykum varrrrrrrrr ama sohbet güzeldi hepinizi öpüyorum iyi geceler,kuzulara ve kendinize iyi bakın :1hug: opuyorumnanaktan
Oyyyyy o zaman uykusu kaçtı onun ama birazdan yorulup uyucak emin ol emzik veriyo muydun ?
:roflol::roflol::roflol:
ya ben şimdi tartıldım 84.6 çıktım
ama tabi moral bozmak yok bayram boyunca tatlı malum olacak bayram sonuda inşallah kısarız gırtlağı diyerekten bi tabak dolusu tatlıyı alıp geldim şimdi hehe
ayyy yerim kız ben onu ya şimdi tam dilide dönmüyodur ne şeker anlatıyodur o küçücük beynindeki pespembe dünyayıopuyorumnanaktan
iyi uykular çiçekcim benide bastırdı uyku ama ayak sürtüyorum azıcık sahura yaklaşayım diye eşime hazırlıycam
erken hazırlayınca adamcağız bide ezan bekliyor namaz için kıyamam ben ona zaten akşama kadar çalışıyoooooo
1 saat daha dayanabilsemmmmmmm
kikoşum vercez bu kiloları başka yolu yok anacım
yahu günde bi yarım saat yürüyüşe ayırabilsem kesin 1 ayda veririm ben kendimi biliyorum ama yok anacımmmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:
yaaa sorma çok şeker oluyooo...hergün yeni kelimeler öğreniyo...bu aralar bişey sorduğu zaman sonunda "beni annıyomuşuuuunnnn" diyo...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende sahuru bekliycem bu gidişlee..
gerçi eşim pizza istemişti ama yapamıycam galiba kızların ikiside daha uyumadı
o zaman sana pratik iki yöntem
ilkinde akşamdan kalan pideleri minik minik doğra
2 yumurtayı kır çırp iyice
içine bol kaşar doğra
sucuk doğra
zeytin severse zeytin
iyice karıştır bunları
tavaya az bi yağ koy
bu malzemeyi güzelce yay bastırarak
altı kızarınca bi kapakla çevir üstüde kızarsın
harika oluyor
ikincisi
bütün pideyi ikiye ayır üstünü al
altına bol kaşar rendele
üzerine sosis sucuk zeytin ne istersen diz
fırında kızart bu da güzel oluyor
arzuna kalmışşşşşcokacimcoook
canım bak sana bi öneride bulunayım
yeni konuşmaya başladığı için bi çok kelimenin telafüzü değişiktir şimdi mesela benim kızım bismillah yerine ihbinallah diyodu
halen biçok harfi çıkaramaz yambil yambil konuşur
bende hoşuma giden bazı kelimelerini kaydediyorum yani bi yere not ediyorum sende yapmaya çalış
zamanı gelincede bak sen bu kelimelere bunları diyodun felan işte
ha bu arada yeni anne olan arkadaşlarım sizinde kulağınıza küpe olsun:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?