2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

şimdi o da burayı takip ediyomuş birazdan yazar sana nesi var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komik olur heeeee
:roflol::roflol::roflol:
ya ben şimdi tartıldım 84.6 çıktım
ama tabi moral bozmak yok bayram boyunca tatlı malum olacak bayram sonuda inşallah kısarız gırtlağı diyerekten bi tabak dolusu tatlıyı alıp geldim şimdi hehe

seda hoşgeldin anacım bebiş nasıl büyüyor mu

bikaç gecedir görüyorum seni yazmıyorsunda

ağustos annelerindenmiydin sen canım

:teselli: :teselli: :teselli: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr :hulya: :hulya: :hulya:

Oyyyyy o zaman uykusu kaçtı onun ama birazdan yorulup uyucak emin ol emzik veriyo muydun ?

veriyorum ISRARLAAAA ....benim büyük kız emzik almadı hala parmak emiyo..lmaz: lmaz: ..
hatta geçen gün baktım berranında baş parmağını tutmuş "bak beyya bunu böle emecen tamam mıııııııııııı"diyo...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lmaz:
neyse uyucak gibi galiba...
[/QUOTE]

ayyy yerim kız ben onu ya şimdi tam dilide dönmüyodur ne şeker anlatıyodur o küçücük beynindeki pespembe dünyayıopuyorumnanaktan

bende bi saattir mutfağa gide gele 1 pideyi bitirmişim beeeeee.ayy bi anda kendimi şahika gibi hissettim..:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

iyi uykular çiçekcim benide bastırdı uyku ama ayak sürtüyorum azıcık sahura yaklaşayım diye eşime hazırlıycam
erken hazırlayınca adamcağız bide ezan bekliyor namaz için kıyamam ben ona zaten akşama kadar çalışıyoooooo
1 saat daha dayanabilsemmmmmmm

kikoşum vercez bu kiloları başka yolu yok anacım
yahu günde bi yarım saat yürüyüşe ayırabilsem kesin 1 ayda veririm ben kendimi biliyorum ama yok anacımmmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:

ayyy yerim kız ben onu ya şimdi tam dilide dönmüyodur ne şeker anlatıyodur o küçücük beynindeki pespembe dünyayıopuyorumnanaktan

yaaa sorma çok şeker oluyooo...hergün yeni kelimeler öğreniyo...bu aralar bişey sorduğu zaman sonunda "beni annıyomuşuuuunnnn" diyo...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende sahuru bekliycem bu gidişlee..

gerçi eşim pizza istemişti ama yapamıycam galiba kızların ikiside daha uyumadı

yaaa sorma çok şeker oluyooo...hergün yeni kelimeler öğreniyo...bu aralar bişey sorduğu zaman sonunda "beni annıyomuşuuuunnnn" diyo...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bak sana bi öneride bulunayım
yeni konuşmaya başladığı için bi çok kelimenin telafüzü değişiktir şimdi mesela benim kızım bismillah yerine ihbinallah diyodu
halen biçok harfi çıkaramaz yambil yambil konuşur
bende hoşuma giden bazı kelimelerini kaydediyorum yani bi yere not ediyorum sende yapmaya çalış
zamanı gelincede bak sen bu kelimelere bunları diyodun felan işte

ha bu arada yeni anne olan arkadaşlarım sizinde kulağınıza küpe olsun:dance:

bende sahuru bekliycem bu gidişlee..

gerçi eşim pizza istemişti ama yapamıycam galiba kızların ikiside daha uyumadı

o zaman sana pratik iki yöntem

ilkinde akşamdan kalan pideleri minik minik doğra
2 yumurtayı kır çırp iyice
içine bol kaşar doğra
sucuk doğra
zeytin severse zeytin
iyice karıştır bunları
tavaya az bi yağ koy
bu malzemeyi güzelce yay bastırarak
altı kızarınca bi kapakla çevir üstüde kızarsın
harika oluyor

ikincisi

bütün pideyi ikiye ayır üstünü al
altına bol kaşar rendele
üzerine sosis sucuk zeytin ne istersen diz
fırında kızart bu da güzel oluyor

arzuna kalmışşşşşcokacimcoook

kızlar benim uykus ınırıda aştı ben kaçarım size bol muhabbetler sıkın dişinizi hadi az kaldı
bu arada benim eşime halen kaynanam hazırlıyo yemekleri o gidince malum bana kalacak ozaman sabahlarım sizle ama şimdilik benden bukadar
zaten bu gece fazla dalamadık nedense hepimizin kızlarda bi aksilik vardı
allah kolaylık versin

ııımmmmmm...süpermiş vallaa...en kısa zaman da deniycem....bu gece kızlar çoştu yaaaaaaa...yada onlara mı yaptırsam.. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :hulya:

yapıyorum canım...
belli aralıklarla alıyorum kızı karşıma ne demişse hepsini tekrar etiriyorum kameraya çekiyorum....daha geçen gün ay dede şarkısını öğrenmiş onun çekimleri vardı...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilerde dediğin gibi çok hoş olacak...:hulya: :hulya:

kikoşummm kuşummm hade iyi uykular tatlım

yaparsanız afiyet olsun kızlar gerçekten çok güzel oluyor hemde bayat pideler değerleniyor

iyi fikir hafsacım dur bende kızımı kaldırayımmm yapsınnkaydirigubbakcemile3

anammm uyku bastırdı iyiceeeeee:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…