- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.601
oooofff oooffff uyumuyooo yaaa...büyük uyudu şimdi de hanfendiyi bekliyom.....
ilsucum tuanaya masallah yeni resmini gordum simdi..muthis deisio bu kuzucuklar ya..41 kere masallah pıtırcıgıma..
dilaracım kızın okula baslamıs hayırlı ugurlu olsun ins cok basarılı olur annesi..
diloş kızın sabahcı mı öğlenci mi canım?
diloşum kızın okula başlamıştır bu gün hadi bakalım allah zihin açıklığı versin çooooook başarılı olsun inşallah
Ayyy ya geçmiştende alıntı yapmıştım unutmuşum,diloşada hayırlı olsun diycektim okul için. üstte kaldı ama olsun diloşum ne güzel ne mutlu sana kızın kocaman olduda okullara başladı,Allah bizede bugünleri göstersin inşallah opuyorumnanaktan
slmmmm ben geldimmmm
bugün iremimin doğum günüydü
beraber pastasını yaptık akşamda babası ramazan şenliklerine götürdü baya eğlendik şimdi birazdanda mumlarımızı üflicez geç kaldık ama güç olmasın dedik
geldim kızlar doktora uçtuk geldik...
kızımın sorunu psikolojikmiş....:1no2:
akşam iftarda annemlerdeydik..oraya halamlarda gelmiş..iki halamda çok yüksek sesle konuşan çok cilveli fıkır fıkır kadınlar ..ipeğide ilk defa gördüler bu akşam...zaten annemde torununu göstermek için çağarmış beni halamlardan haberim yoktu....bi gittik bizim ipek direk kollarda..bi onun kolunda bi bunun..hoppacık ninnacık derken çocuk sarsıldı..ne emiyo ne rezenesini içiyo ne susuyo akşamın sonuna doğdu ağlamaya başladı...halamlar gitti anam susturamıyorum....babam bizi eve bıraktı....arabada uyudu hah dedin oh sıkıntıdan yapmış...
eve geldik ipek aynı ipek uyumuyor durmuyor..fıttırdım ya ..babası oyaladı biraz bu seferde tuhaf sesler çıkarmaya başladı...fitili attım...emzirmeye kalktım nefes alamıyuormuş gibi hiiiii sesi çıkarttı..neyse o geçti hadi rezenesini vereyim dedim genzine kaçtı yine hiiiiii die ....hadi onuda atlattık sallıyım beşiğinde uyusun fitilde attım uyur dedim yine bi gak guk hiiii gözler kızardı gözleri dönmeye başladı ..eşime bağardım yürü doktora gidiyoruz...aksi gibi eşimde bu hafta gececi bu gece işe gidecek...hemen doktora koştuk baktı etti dinledi ciğerlerine baktı ...hiç bir şeyi yok dedi..fitilin etkisiyle uyudu zaten yolda....
hiç bir şeyi yok tamamen psikolojik yorulmuş hırpalanmış dedi...tabi anlattım misafirlikteydik die....biraz gazı var ama onun harici bişeyi yok dedi..eve geldik hala uyuyo pijamalarını giydirdim yatırdım çok şükür kızım uyuyor babası işe gitti...herşey yolunda ama bu çıkardığı sesler çok ürkütüyor beni yaaaaaa:sinifsinif:
ben kayınpederden dertliyim de ondan....laelaelaelaelae
bu kadar gerii maydanoz bilmiş gibi duran ama bilmeyen ..sen saatlerce dil dök kendi kafasında ki doğrudur...bi o kadar iyilik meleğidir ama sinir etmekten başka bi işe yaramaz :bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden
çok dobra açık ve net oldu heralde
meselaaaaa
[COLOR="Navy"]*kız hapşırır hiiiiiii üşüdü huriş hastalandıııı...
*kız öksürdü doktora gidelim mi gızımmm...
*kız ağladı alır başını gider sokağa asla dayanamaz ağlamasına...
*geçen ki yağmurda 6:45 kapı çalıyor eşim bi fırladı delikten baktı kayınpeder...açtı noldu baba :1shok: dsms sana şemsiye getirdim oğlum yağmur yağıyor belki şemsiyen yoktur...
* kıza rezene çayı hazırlarım oraya gidince...sıcak olmasın gızım biraz suyu ılıt gızım biberonu bi çalkala gızım ...
*geçende dedim kızdan gündüz hiç bişey yiyemiyorum akşam bizimki gelsinde karnımı doyurayım diye bakıyorum dedim kaynanama ...hiiiii ben geleyim kızızm sana hergün yemek hazırlıyım...ciddi söylüyor..ya baba olurmu öyle şey saçmalama yani o kadarda değil ekmek arası yapıyorum ben yani ben şimdi bana yemek verin diye mi dedim sen lafları nasıl anlıyorsun öyle yaaaaa...
* en büyük lafı zaten....seneye ipeği kaynanaya bırak sen işe gir...demesi...
sebep kaynıma ev alınacak..ben çalışıcam kaynana emekli maaşı var kayınpeder emekli maaşı eşim çalışcak niyeymiş kaynıma ev almaya..bende dedim ki ben evladımı evde bırakcam çalışcam kaynıma ev almaya yok yaa o kadar eziyeti çekene kadar kendime ev alırım ....dedim bende...hohohohohohoh mananeeee[/COLOR]
cadıya bak yaaaaa
tam 3 kere geldim pc basına uyutup hep uyandı döndüm ahanda bu 4.
başka gece kimse yokken uyur uyumayacağı tuttu cadınınnnn
gene mızırdıyo
bi fıkra yollayayım barı gelene kaa okuyun
[/FONTBir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100'le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar: "Nasıl 150 aldı?" Hoca da anlatmaya başlamış: "Önce bujileri değiştirdi sonra motor'a rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar: - "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da: - "iyi de tüm bunları egzozdan yaptı" diye cevap vermiş.]
hehheee bende çok güldüm valla kızlar:roflol:
hurişcim yat barim hade ablandan izin çıktı
iyi uykular canım
valla ben şaşkaloz oldum bu kız durmuyo anacım
muhabbeti kaçırdım valla
cadı işte ne güzel iki muhabbet etceydik:1closedeyes:
kayınpederler heeeee
ahh ah ne siz sorun ne ben söyliim
aslında severim ama çoğu zaman çok düşüncesiz
hiç düşünmez bunların planları programlarımı var ya da müsaitler mi acaba diye
sağolsun eşimde şimdiye kadar hiçççççç ters lafı bırakın of bile dememiştir ailesine özellikle babasına
şimdi bizimkiler 2 erkek ve 1 kız kardeşler
hepimizde de var araba çok şükür
kayınpederimin durumu da gayet iyi ve bir araba alacak kadarda bankada parası var
ama almıyo ne gerek var sizlerde var ya diyo
bunlar her yaz köydeki eve giderler bahçe fındık falan muhabbeti
ve her defasında ya eltimlerin ya da bizim arabayı alır gider
yaz bitene kadar bi birimizinkini bi öbürününkini alır esir eder
ee bizlerde alışmışız arabaya
sinirrrrrrr oluyoruz yani anlıyacağınız
bugün gene aldı bizim arabayı
benim babamın arabasına güveniyo karşılıklı oturuyoruz ya babamlarla
ondan alırsınız diyomuş eşime
bakarmısınız yaa gel de deli olmaklava:
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor da adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki: - "Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel." Adam bir hafta sonra gelince doktor: - "Öksürüğün nasıl oldu?", deyince adam da: - "Cesaret edip de öksüremiyorum ki!":roflol::roflol:sırnaşık şey
maşallah sana canımmm
kesin temmuz annelerindedndir bizi bizden başka kim netsün kızzzz:hulya:
ayy diloşu özledim ohh bugün fıstığımız okullu oldu ne de güzel yakışmıştır kıyafetleri yerim ben onu yerrrrrr minik öğrenciiiopuyorumnanaktan
o zaman sana pratik iki yöntem
ilkinde akşamdan kalan pideleri minik minik doğra
2 yumurtayı kır çırp iyice
içine bol kaşar doğra
sucuk doğra
zeytin severse zeytin
iyice karıştır bunları
tavaya az bi yağ koy
bu malzemeyi güzelce yay bastırarak
altı kızarınca bi kapakla çevir üstüde kızarsın
harika oluyor
ikincisi
bütün pideyi ikiye ayır üstünü al
altına bol kaşar rendele
üzerine sosis sucuk zeytin ne istersen diz
fırında kızart bu da güzel oluyor
arzuna kalmışşşşşcokacimcoook
selam kızlarrr
nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıl
karenimmm serram rahatsızlanmış canım çok geçmiş olsun
şimdi nasıl inşallah atlatmıştır
ilsucum nasılsın çitlembiğim nasıl annesi
ben 3 ünüde uyuttum kaçtım:)
bugün kuzucuklarımıza bayramlıklarını aldık baya bi yorulduk ama deydi
yavrularımızın ilk bayramı opuyorumnanaktan
ben sütümü hiç sağmıyorum kızlar ya zaten çok sık emiyo ve sürekli evdeyim o yüzden sağma gereyi duymuyorum hiç
sağsam mı acaba
elektrikli pompa aldım 1 hafta kullandım o kadar
saol tatlım benimkinde yoktu .ekstra satılır dediğin gibi .bende geçen gün ağlıyodu susturmak için sac kurutma mak. açtım sakinleşti .ne enresan bu bebekler ya:)
hanimlar sizde de oyle mi? bebek dogdu dogali biz esimle uzaklastik. yani tek muhabbetimiz bebis oldu. uzuluyorum.
bizim kiz mizildaniyor. tam uyanmamis ama an meselesi. ben bir dusa gireyim o uyanmadan. yarin esimin memleketine gidiyoruz. 25 ine kadar yokuz. valiz vs hazirlanacak. getirdigimiz hediyeler zaten 1 koli. onlari bir hale yola koymam lazim.
kalca usg si cekilecek minnosumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?