2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ii geceleerrrrrr ben sahur için bişiyler hazırlıyayım en iyisimi....mirmirmirmir

ilsucum tuanaya masallah yeni resmini gordum simdi..muthis deisio bu kuzucuklar ya..41 kere masallah pıtırcıgıma..

dilaracım kızın okula baslamıs hayırlı ugurlu olsun ins cok basarılı olur annesi..

diloş kızın sabahcı mı öğlenci mi canım?

diloşum kızın okula başlamıştır bu gün hadi bakalım allah zihin açıklığı versin çooooook başarılı olsun inşallah

teşekkür ederim şekerlerr Şenizçok heyecanlı bi gündü akşama kadar kızım alınınları gözünün önünden ayırmadı oda benim buda benim yerim onuuu kuzumuuopuyorumnanaktan

doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıkla huzurla zihin açıklığıylaa büyüsünn yavrunna.s.

geçmiş olsun canımm çocuğu baya hırpalamışlarrr kıyamam ipeğee çocuklar sessizlikten çıkıp kalabalık bir ortama girerse böyle yapıyolarr benimkide geçen gün aynı böylee yaptı fıttırcaktımmÇok üzgünüm çoook

ahh ahhhhklava:

sen yokmusun demet gece gece altıma kaçırcammm:roflol:

senin kayınpeder kaynana tammmmklava: zatenn gıcığım var böyle huylarınıda okuyunca hepten boğasım geliyooookötükedihüso

dememtt allahh iyi etsin emmii kızz sen varya gece gece nerden aklına geldi bu fıkralarr delikafaduldendelikafadulden

bende seni özledim canummm Şenizama bugün çok yorgundum pestil oldumm beee dattım erkendennn:hulya:

wışş gece gece iştahım açıldıı eline sağlık tatlummmmcokacimcoook

yarın ancak 1 gibi girebilirim sabah 7,30 kalkıyorum kahvaltı ediyoruz 9 okuldayız12 çıkıyoruz okuldann ev okul arası 5 dakikaa ben gelene kadar kaynatmyın fazla sayfaları okumakla bitiremiyomm:sinifsinif:

sen gelmişin ben gitmişim yine rastlasamdıkkaydirigubbakcemile
benimki saat on da uyuyor bende onunla birlikte yatıyorum canım yoksa hortlak gibim olurum .bayramlıklsrınızı cici cici giyin .ay evet meleklerimizin ilk bayramları cok güzel gececek inş :1hug:

ben sütümü hiç sağmıyorum kızlar ya zaten çok sık emiyo ve sürekli evdeyim o yüzden sağma gereyi duymuyorum hiç
sağsam mı acaba
elektrikli pompa aldım 1 hafta kullandım o kadar

canim ben de hic sagmiyordum. sabahlari veya Eda azcik cok uyusa da emmese hep sutyenimi sirilsiklam yapiyordu. pompam oldugu halde sagmiyordum.

Gecen gun Dunya'nin bin turlu hali var. sagayim atayim buzluga 1-2 haftalik ne olur ne olmaz diye sagmaya basladim. oyle cok sagmiyorum. gece gogsumun birini bitirene kadar emziriyorum. ama zaten durdukca yeniden uretim oluyor bitmiyor. E otekisi tas gibi oluyor. bosa akiyordu. ya da Eda'ya inu veriyordum ki sertligi azalsin diye. ama bu sefer de diger memenin yagli kisimlarini kaciriyordu. en arkadan en yagli kisim gelir ya. neyse sagmaya basladim. sabahlari hangisi sertse sagip atiyorum buzluga. Allah gostermesin ama hastaligi var sokeli var. olur da antibiyotik kullanmam gerekir veya ne bileyim sutum azalir vs vs vs. her turlusu icin saklamaya karar verdim.

Benim de Medela. elektrikli. cok memnunum. sogutma kaplari vs de var. heryerde sagip cantasinda saklayabiliyorum sutu.

günaydin kibelecim .
soğutma kaplarını nereden aldın medelanın .bende sadece streil süt saklama poşeti var onu doldurup atıyorum buzluğa .gerçi şuana kadar 90 cc attım bi tane .benimde biriktirmrm lasım.

saol tatlım benimkinde yoktu .ekstra satılır dediğin gibi .bende geçen gün ağlıyodu susturmak için sac kurutma mak. açtım sakinleşti .ne enresan bu bebekler ya:)

Nesguik bayramlığınıx çok güzel oğlun güle güle giyinsin.

Melekcim Öykü babaya dönmeye baslamış özellikle göz ve kas yapısı önceleri sana benzetioyrdum ama cok değişmiş .bayramlıklarınız da çok şeker hele eteğine bittim.

Nurcum çok güleç bir kızın var hangi resimde olsa gülüyor .Benim kızımın gülmeleri çok uzun sürmüyor çok ciddiyiz.

bu da benim pıtırcığım uykuya dalmaya yakın .sıf kenarda sacları var kıvırcık onları topladım bende napalım sacımız yok :)

saol tatlım benimkinde yoktu .ekstra satılır dediğin gibi .bende geçen gün ağlıyodu susturmak için sac kurutma mak. açtım sakinleşti .ne enresan bu bebekler ya:)

Allah'tan cozuyoruz yavas yavas bebekleri.

biizm de aksamlari emme nobetimiz oluyor. cok huzursuzlaniyor hep emmek istiyor. cekersem memeden uyaniyor. mecburen beraber uyuyoruz. diyorum ki uyusa da soyle kocisle sohbet etsek. yok. beni uyuyuyor kendi uyumuyor. Adile Nasit gibi:) simidenm kocisle arama girdi:)

o yuzden ben de saat on, yataga kon modundayim. Millet muhabbetin belini kiriyor gece. cok ozeniyorum.

canim aslinda sogutma kaplarini kendin de yapabilirsin. neye sagiyorsan sutu onun etrafini saracak sekilde posete su koy dondur. seni bir sure idare eder o buz.

Utandırdın bızı teyzesı ... Çok bÜyÜdÜ sorma yavas yavas kılo da alıyor artık .
Edayı gÖremıyoruz canım sende bÜyÜmŞ halıyle ekle tamam mı

bizim kiz mizildaniyor. tam uyanmamis ama an meselesi. ben bir dusa gireyim o uyanmadan. yarin esimin memleketine gidiyoruz. 25 ine kadar yokuz. valiz vs hazirlanacak. getirdigimiz hediyeler zaten 1 koli. onlari bir hale yola koymam lazim.

kalca usg si cekilecek minnosumun.

hanimlar sizde de oyle mi? bebek dogdu dogali biz esimle uzaklastik. yani tek muhabbetimiz bebis oldu. uzuluyorum.

evet canım bizimde öyle epey bir uzaklastık birlikte vakit geçiremiyoruz .tartıştım hatta geçen gün sıf bu yüzden eşimle .zamana ihtiyacımız var sanirim.:bbo:

tmm canım sen banyonu et forsat varken , şimdiden ii yolculuklar size .
kalca usg sin de temiz çıkar inş .
bizde bayramın birinci günü tokata gideceğiz annemlerin yanina .10 saatlik yol uçakta yok mecburen otobüsle .

gnydn hanımlar masallah bebekler ve cicileri cok gzller bızde bgn bişicikler almaya cıkcaz baklım gamze hanım bu arada neler yapacak bgn yıne her sbh oz verıyor ama aksam yatarken bı konusuyroz ooooo soz nerede gamze nerede hele bgn alısverıste bakalım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…