- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.801
biz iyiyiz.oğlum 3.ayıda bitirdi.:)) her şey yolunda biraz yemeği azalttı o kadar. sen nasılsın eyetkiner ibrahim ege?
herkese merhaba...
kızlar biz bu gün dr gittik... hilalim çok huysuz diye...
bize emzik verin oyalansın fazla emzirme dedi..
ben de emzik verdim 2 çekti ondan beri feryat figan...
mahvolduk resmen... emzik kullanan varmı aranızda....
nasıl alıştıracağım ki
hiç de sevmem emziği aslında...
maşallah oğluna.. benim paşam da çok iyi teyzesi sağoll... biz de 2 gün sonra 3. ayımızı bitiriyoruz. zaman ne çabuk geçiyo
almıyorsa zor aldırırsın. benimki hiç emmedi çok aç olduğunu bir iki cuk cuklayım fırlatıyor. çok komik oluyoo...şu dönenceler ilgisni çekmiyor mu?
valla şekerim öle bak 3 ay geçti bile bir bakacağız yaşını doldurmuş. iş hayatı nasıl başladın dimi. ben alıştım artık çok koymuyor egeyi evde bırakmak ama saat 16.00 olunca buradan nasıl çıktığımı bilmiyorum gittiğimde uyanıl oluyor bir gülücüklerle karşılıyor ki beni sorma çok hoş oluyor. bazende küsüyor yüzüme bakmıyor eç kalırsam yarım saat uğraşıyoruzç geçen kafasını tuttum çevirmesin baksın diye bakmayacak ya bana gözlerini kapattı. sabahta gülücüklerle uğurluyor( kalbim orada ama yapacak bişi yok tabii
aynen.. canım ben de alıştım artık.. sanırım mecburiyetten alışmak zorundayız.. oğlumu yine çok özlüyorum dayanamıyorum bazen ama napalımm.. karışık duygular içindeyim. işyerimde de pek huzurlu değilim. ama eve gidince herşeyi unutuyorum
çok sağol canım.bir anda geçiyor emin ol :) hem 3.aydana sonra sıkıntıları da azalıyorkızlar herkese merhaba dicektim ki bir ciyaklama sesi duydum.neyse ben kaçayım.bu arada ne güzel 3ayını bitirenler var.oyoyoy kocaman olmus kuzucuklar masallah.biz daha 2 yi yeni bitirdik.darısı bizim de başımıza.neyse bebişlere kocaman öpücük opuyorumnanaktan ben gittim :gitme:
malesef cnm... insanlar çıkarlarını düşünüp ikiyüzlülük yapınca tahammül edemiyorum.. bizim memlekette de kuraldır yaa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye... işte böyle.. düzelmezse çıkıcam artık işten başka bi iş bakıcm
emel sende mi girdin çalışanlar grubuna
demek bi kuzucuk daha anne yolu gözlüyor
o karışık duygular tüm çalışan annelerde var bende çok özlüyorum öğle arası bi saat gidip emziriyorum ama evde kalmak gibi olmuyor tabi
suçluluk duygusu ağır basıyor yanında değilken ama hep onların geleceği için tabi bunlar
ama alenen annemi ve kayınvalidemi kıskanıyorum (onlar bakıyo da) benneyaptımki
Herkese selamm,nasılsınız inşallahhhhhhhhh
Valla ben oturdum oğlumu aldım ayaklarıma sallıyorum,sabahtan beri bi evi süpürebildim bide mutfağı toparladım güya bissürü şey yapacaktım.Ya Ali Eymen bazen uyurken birden refleks olarak kollarını kaldırıyo 1-2 saniye öyle kalıyo sonra var gücüyle ağlamaya başlıyokorkuyo yani uykuda.bugünde oldu aynı şey o yüzden ayaklarıma aldım kollarını tutuyorum en azından korkmuyo o zaman.Kollarını sarmayı denedik ama çok sıkılıyo onada uyanıyo.Her zaman olmuyo ama bi yere gidip gelince daha çok nazar oluyo sanırım.Herkes hoca bulun okutun diyo fikri olan var mı ?
Kocişinde dişi ağrıyo doktora gitti ilaç yazmış iltihaplı diş,geçerse akşama personel arkadaşların iftarı var belki oraya gidicez.Şimdi diceksiniz hem uykuda korkuyo hem bi yerden geri kalmıyon :kedi: Ama insan sıkılıyo evdeee
bende almıştım kazak hırka bahçıvan...henüz giydirmedim sadece resmini çekip koymuştum buraya...
ben çalışmıyorum,hamileyken çağrı merkezinde çalışıyordum ama 2 aylık olunca ayrılmak zorunda kaldım radyasyon tehlikesi yüüznden...
iyikide oğlumun yanındayım...bazen markete çıkıyorum komşuma bırakıp ama eve nasıl geldiğimi bilmiyorum valla acele acel o kadar özlüyorum desem yeridir...abartı olcak ama fazla uyuyunca bile çıldırıryorum koklamak öpmek için...
hele sevildiğini bilip bana kahkahalı gülmesi yokmu ölcem sanıyorum mutlulktan :)
CANIM GÜLE GÜLE GİYSİN PAŞAN CİCİLERİNİ , hepsi birbirinden güzel
valla hiç abartı değil bence , çünkü ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hatta dayanamayıp uyurken bile uyanmasın diye dualar eşliğinde usulcacık alıyorum yerinden , koklayıp küük öpücükler kondurup yerine yatırıyoum tekrar :asigim: :kedi:
bende almıştım kazak hırka bahçıvan...henüz giydirmedim sadece resmini çekip koymuştum buraya...
ben çalışmıyorum,hamileyken çağrı merkezinde çalışıyordum ama 2 aylık olunca ayrılmak zorunda kaldım radyasyon tehlikesi yüüznden...
iyikide oğlumun yanındayım...bazen markete çıkıyorum komşuma bırakıp ama eve nasıl geldiğimi bilmiyorum valla acele acel o kadar özlüyorum desem yeridir...abartı olcak ama fazla uyuyunca bile çıldırıryorum koklamak öpmek için...
hele sevildiğini bilip bana kahkahalı gülmesi yokmu ölcem sanıyorum mutlulktan :)
Doktordan geldik kızlar bgn tam 2 aylık olduk
nihayet kilo almış kızım geçen ay 3800 civarıydı 5 kilo 60 cm olmuş .dr gayet ii dedi .günde 2 kere mama veriyordum onun faydası olmuş demekki .ilk ay 600 gr almıştı cünkü bu ay 1200 gr almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?