2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

biz iyiyiz.oğlum 3.ayıda bitirdi.:)) her şey yolunda biraz yemeği azalttı o kadar. sen nasılsın eyetkiner ibrahim ege?

maşallah oğluna.. benim paşam da çok iyi teyzesi sağoll... biz de 2 gün sonra 3. ayımızı bitiriyoruz. zaman ne çabuk geçiyo

almıyorsa zor aldırırsın. benimki hiç emmedi çok aç olduğunu bir iki cuk cuklayım fırlatıyor. çok komik oluyoo...şu dönenceler ilgisni çekmiyor mu?

maşallah oğluna.. benim paşam da çok iyi teyzesi sağoll... biz de 2 gün sonra 3. ayımızı bitiriyoruz. zaman ne çabuk geçiyo

valla şekerim öle bak 3 ay geçti bile bir bakacağız yaşını doldurmuş. iş hayatı nasıl başladın dimi. ben alıştım artık çok koymuyor egeyi evde bırakmak ama saat 16.00 olunca buradan nasıl çıktığımı bilmiyorum gittiğimde uyanıl oluyor bir gülücüklerle karşılıyor ki beni sorma çok hoş oluyor. bazende küsüyor yüzüme bakmıyor eç kalırsam yarım saat uğraşıyoruzç geçen kafasını tuttum çevirmesin baksın diye bakmayacak ya bana gözlerini kapattı. sabahta gülücüklerle uğurluyor ( kalbim orada ama yapacak bişi yok tabii

aynen.. canım ben de alıştım artık.. sanırım mecburiyetten alışmak zorundayız.. oğlumu yine çok özlüyorum dayanamıyorum bazen ama napalımm.. karışık duygular içindeyim. işyerimde de pek huzurlu değilim. ama eve gidince herşeyi unutuyorum

evet haklısın.işyernde husursuzsan çok kötü üzüldüm şimdi

kızlar herkese merhaba dicektim ki bir ciyaklama sesi duydum.neyse ben kaçayım.bu arada ne güzel 3ayını bitirenler var.oyoyoy kocaman olmus kuzucuklar masallah.biz daha 2 yi yeni bitirdik.darısı bizim de başımıza.neyse bebişlere kocaman öpücük opuyorumnanaktan ben gittim :gitme:

malesef cnm... insanlar çıkarlarını düşünüp ikiyüzlülük yapınca tahammül edemiyorum.. bizim memlekette de kuraldır yaa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye... işte böyle.. düzelmezse çıkıcam artık işten başka bi iş bakıcm

çok sağol canım.bir anda geçiyor emin ol :) hem 3.aydana sonra sıkıntıları da azalıyor

hay allah.piyasa da o kadar kötü ki iş bulmadan sakın çıkma

evet cnm haklıısn iş bulmadan çıkılmaz.. bi de foça gibi bi yerde iş bulmak çoook zor.. bi de sigortam var... dayanabildiğim kadar artık napalımm

emel sende mi girdin çalışanlar grubuna
demek bi kuzucuk daha anne yolu gözlüyor
o karışık duygular tüm çalışan annelerde var bende çok özlüyorum öğle arası bi saat gidip emziriyorum ama evde kalmak gibi olmuyor tabi
suçluluk duygusu ağır basıyor yanında değilken ama hep onların geleceği için tabi bunlar
ama alenen annemi ve kayınvalidemi kıskanıyorum (onlar bakıyo da) benneyaptımki

evet cnm yaaa... kıyamam oğluma.. az önce yeni ciciler aldım oğluma giydirince resim çelip koyarım buraya.. kot pantalon ve sweet aldım çok tatlı yaa... içinde oğlumla düşünemiyorum çok yakışıklı olacak paşamm

bende almıştım kazak hırka bahçıvan...henüz giydirmedim sadece resmini çekip koymuştum buraya...

ben çalışmıyorum,hamileyken çağrı merkezinde çalışıyordum ama 2 aylık olunca ayrılmak zorunda kaldım radyasyon tehlikesi yüüznden...

iyikide oğlumun yanındayım...bazen markete çıkıyorum komşuma bırakıp ama eve nasıl geldiğimi bilmiyorum valla acele acel o kadar özlüyorum desem yeridir...abartı olcak ama fazla uyuyunca bile çıldırıryorum koklamak öpmek için...
hele sevildiğini bilip bana kahkahalı gülmesi yokmu ölcem sanıyorum mutlulktan :)

Son düzenleme:
Herkese selamm,nasılsınız inşallahhhhhhhhh
Valla ben oturdum oğlumu aldım ayaklarıma sallıyorum,sabahtan beri bi evi süpürebildim bide mutfağı toparladım güya bissürü şey yapacaktım.Ya Ali Eymen bazen uyurken birden refleks olarak kollarını kaldırıyo 1-2 saniye öyle kalıyo sonra var gücüyle ağlamaya başlıyo korkuyo yani uykuda.bugünde oldu aynı şey o yüzden ayaklarıma aldım kollarını tutuyorum en azından korkmuyo o zaman.Kollarını sarmayı denedik ama çok sıkılıyo onada uyanıyo.Her zaman olmuyo ama bi yere gidip gelince daha çok nazar oluyo sanırım.Herkes hoca bulun okutun diyo fikri olan var mı ?
Kocişinde dişi ağrıyo doktora gitti ilaç yazmış iltihaplı diş,geçerse akşama personel arkadaşların iftarı var belki oraya gidicez.Şimdi diceksiniz hem uykuda korkuyo hem bi yerden geri kalmıyon :kedi: Ama insan sıkılıyo evdeee

uykuda o refleksi yapması normal benimkide yapıyor...araştırdık sebebi: gün içinde yaşadığı birşeyden etkilenmesi..mesela severken havalı sevme yada havaya kaldırma yada biraz hırpalayarak sevme gibi...

battaniyesiyle kollarını sıkı kapa...hem eli yüyüze değince zırt pırt. uyanmaz.....biizmki zaten sürekli yüz üstü yatıyor...sürekli..ne yan ne sırt üstü yatıyo.. ayağımda sallarken sırt üstü uyutup gene yatağına koyarken yüzüstü yatırıyorum...CADIARZU

CANIM GÜLE GÜLE GıYSıN PAŞAN CıCıLERıNı , hepsi birbirinden güzel
valla hiç abartı değil bence , çünkü ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hatta dayanamayıp uyurken bile uyanmasın diye dualar eşliğinde usulcacık alıyorum yerinden , koklayıp küük öpücükler kondurup yerine yatırıyoum tekrar :asigim: :kedi:

çok sağol canım benim....valla ben yanındayken dahi özlüyorum..zırt pırt yanına gidip bakıyorum 5 adım yatak odamla pc.nin olduğu oda...ama gene de aklım kalıyo...geçen gün kanepenin üzerine oturtup kenarlarına yastık koydum yemek yapıyodum içeri bi geldim zavallımın yüzüne gelmiş yastığın biri debeleniyor :)

maşallah çok hareketli..bırakmaıyorum desteksiz koltukta...60 cm boyu 5.40 kilosuydu 1 hafta önce...

Doktordan geldik kızlar bgn tam 2 aylık olduk
nihayet kilo almış kızım geçen ay 3800 civarıydı 5 kilo 60 cm olmuş .dr gayet ii dedi .günde 2 kere mama veriyordum onun faydası olmuş demekki .ilk ay 600 gr almıştı cünkü bu ay 1200 gr almış

canımm aldıkların çok güzell iyi günlerinde giysin oğluşun...
çok haklısın insan çok fazla özlüyor... işe giderken annecik çalışmak zorunda bebeğim senin için sana gelirken ne alayım annecim diyorum gözlerim doluyo. napalım herşey onlar için...

ilsucum maşallah prensesine... benimki de ne kadar oldu acaba en son aşıdayken 5,5 kiloydu... güzel toparladı kendini paşam. küçük doğduğu halde yetişti hemen hemen. çok şükür

Emelcım senınkı epey zayıf doĞmuŞtu Çok ıı kılo almıŞ canım .6 yı geÇmıŞtır sımdı .sende mama verıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…