2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ilsucummmmmmm süper haberlerle gelmişsiniz :lepi:
Tuana kıza maaaşallahhhhhhh
inşalah hep böyle devam eder, güzel güzel büyür , anneisnin de endişeleri gider :1hug:

canım benimki de çok nazarlanıyordu.. anne babanın da nazarı değiyormuş.. ben yastığının altına küçük kuran koydum şimdi daha rahat uyuyo..

Emelcİm senİnkİ epey zayıf doĞmuŞtu Çok İİ kİlo almıŞ canım .6 yı geÇmİŞtİr sİmdİ .sende mama verİyor musun

evet cnm 36 haftalıktı. 2450 doğdu.. tabii mama veriyorum zaten pek emmedi toplasam ara ara 1 ay emdi sonra aptamil.. çok üzülüyordum ama o da böyle büyüyecekmiş demekki o kadar küçüktü ki meme başım da yoktu onun için çok zorlandı biberon kolay geldi.. sağıp verdim ama o zaman da sütüm azaldı... şimdilik mama ya devam...

kıyamam emelcim yaaa :teselli:
canımmmm , dediğin gibi herşey onlar için .. bakalım kasım ayı yaklaştı , inşallah programım az olur da ücretsiz izin almk zorunda kalmam en de :bbo:

kıyamam emelcim yaaa :teselli:
canımmmm , dediğin gibi herşey onlar için .. bakalım kasım ayı yaklaştı , inşallah programım az olur da ücretsiz izin almk zorunda kalmam en de :bbo:

evet cnm yaa sağlıklı olsunlar da.. akşam çok özlüyorum diye babamız hazırlıyo yemeği çayı... ben oğlumla koklaşıyorum kıyamam kocama da... inşallah sen de ücretsiz almak zorunda kalmazsın cnm herşey yolunda istediğin gibi gider

şuanda böyle zuzum :)

maşallahhhhh paşaya
keyfe bak :)))

aynen .. bazen eşim alıyor yada bi başkası , sanki bi başkasının kucağında daha net göredüğümüzden midir nedir çok şirin geliyor ve içim kaynıyor , resmen onalrın kucağından alıp sımmmmsıkı sarılmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
benim tosaaam da çok hareketli , pat o yanında pat bu yanında düşüyo poposunu ve ayaklarını yukarı dikip , ben de o yüzden uyuduğu ve yan yatma yatığında mızıklamadan yattığı zaanlar hariç yalnız bırakıp neredeyse wc ye bile gitmiyorum :sm_confused:
paşamızın boyuna ve kilosu kocaman maaaşallahhhh

inşallah canım yaaa :Saruboceq:
aman ne iyi eşin bak ne güzel anlayışlı , o da çlışıyor ve özlüyor oğlunu ama fedakalık yapıyor kendince :asigim:
Allah mutluluğunuzu bozmasın ve nazarlardan saklasın

sağol tatlım....boylu bir bebek...keyif adamı diyo babası...ben hele komşuya bile vermekten çekinir oldum..komşum geliyo laf da anlamıyolar şap şup öpüyolar..ne yalan söylim kimi zaman kapıyı dahi açmıyorum evde olduğum halde..tiksinir oldum delikafaduldenonlar öper öpmez ben banyoya sokuyorum bi güzel lifleyip köpüklüyorum oğlumu....el almein bebeği öpülürmü yaaa....:uhm:bak gene sinir oldum

paşam uyanmadan tırnaklarını keseyim ben ..
daha önceden yazdım mı bilmiyorum , ben tosbaaamın tırnaklarını manikür makaı var ya ucu yukarı doğru hafif kıvrık ince uçl , işte onunla kesiyorum ve çok rahat kullanımı bebe tırnak makaına göre .. benim için tırnak kesmek kabutu , şimdi çok rahat ettim COLOR]

birde oğlumun göz kontrolü başladı artık...çağırınca o tarafa yönelip glücükler atıyo..bazen evde işim olduğunda yere yastıkla destekleyip oturtuyorum pür dikkat plazmayı izliyo...yemek yutmak istiyorum..onu hareketli ekran cezbediyo sanırım....büyüyolar yaaa :)

ben oğlumun tırnaklarını önce dişimle kenarından kırıp elimle çekip kesiyorum...henüz başlamadım tırnak makasına..en rahatı dişimle kırıp çekmek oluyor...doğdu doğalı 1 kez bile eldiven takmadım

Son düzenleme:
ACıLLLLLLLLLLLLL

aranızda hala göğüs pedi kullanan varmı..valla bebek bezinden daha çok alyıoruz göğüs pedini..sağdan emerken sol akıyo..soldan emerken sağ...hep akar mı böle yaaa

valla bıktım pedlerden öfff

evett yaa kıyamam ona da... ama biraz da kendi menfaati için ben oğlumu çok özlüyorum diye ağlamaya başlayıncaa... bi de azıcık sinirli oluyorum diyee :)))))))

Canım ben kullanıyorum ve en iyisi chicconun geçirmez özellikle olanı harika bir ped ne kadar akarsa aksın dışarı sızdırmıyo tavsiye ederim bebekler 5-6 aylık olduktan sonra o kadar akmaz sanırım çünkü bi çoğunu emicekler zaten şimdi fazla geliyo o zaman yetmicekkafamçokkarıştı

ilsucum maşallah prensesine... benimki de ne kadar oldu acaba en son aşıdayken 5,5 kiloydu... güzel toparladı kendini paşam. küçük doğduğu halde yetişti hemen hemen. çok şükür

yetişiyorlar canım yetiştikleri zamanda duruyorlar :) ben senden bir hafta önce doğum yaptım. 35.hafta da doğdu.ilk iki ay hızla kilo aldı şimdi durdu.sanırım bir de diş çıkacak habire biberonla kaşıyor.

çiceksim selam benim eymen yağızımda çok huzursuzdu uyku sorunu vardı annem giresundan dua yazdırdı sürekli onu takıyoruz maşallah şimdi daha düzenli uykusu ve huzursuzlukları nazar duası ve uyku duası yazdırmış canım
birde o kollarını açıp korkup sıçrama yağızdada vardı onun içinde bende sıkı sıkı sarıyorum ya kundak ya battaniye ya başörtüsü ne bulursam ancak o şekilde uyuyo sonra açıyorum çok bunalırsa daldıktan sonra ama alışıyo aşağıda kalmasına pek kılmıldatmıyo sende dene istersen

ılsu maşallah tuana hanıma ne güsel toparlamış ilk ay bizimkide fazla kilo almıştı ama o şekilde devam etmiyomuş en az 600 gr alması gerekiyomuş 2. aydan sonra maşallah barekAllah fıstığa

ben de kullanıyorum canım ..sanırım en iyi chicconunki .. denemek için bebedorunkini aldım , ama ı-ıhhh , tamam o da jelli felan ama chicco ibi yumuşak dokunuşlu değil , bldiğin kağıt gibi ya
öyle anlattığın gibi foşur foşur gelmiyor ama sızıntı şeklinde oluyor bazen , özellike de 2 emme arası uzadıysa ...

hadi yaaaa , kocaman olmuş da dişi çıkıyormuş paşamızın :asigim:
canım nasılsın , bir kaç sefer tam ben geldim sen çıktın , bi trlü karşılaşamadık , umarım herşey yolundadır iş-güç-ev-bebiş-yeni hayat yeni düzen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…