- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.821
Doktordan geldik kızlar bgn tam 2 aylık olduk
nihayet kilo almış kızım geçen ay 3800 civarıydı 5 kilo 60 cm olmuş .dr gayet ii dedi .günde 2 kere mama veriyordum onun faydası olmuş demekki .ilk ay 600 gr almıştı cünkü bu ay 1200 gr almış
Herkese selamm,nasılsınız inşallahhhhhhhhh
Valla ben oturdum oğlumu aldım ayaklarıma sallıyorum,sabahtan beri bi evi süpürebildim bide mutfağı toparladım güya bissürü şey yapacaktım.Ya Ali Eymen bazen uyurken birden refleks olarak kollarını kaldırıyo 1-2 saniye öyle kalıyo sonra var gücüyle ağlamaya başlıyokorkuyo yani uykuda.bugünde oldu aynı şey o yüzden ayaklarıma aldım kollarını tutuyorum en azından korkmuyo o zaman.Kollarını sarmayı denedik ama çok sıkılıyo onada uyanıyo.Her zaman olmuyo ama bi yere gidip gelince daha çok nazar oluyo sanırım.Herkes hoca bulun okutun diyo fikri olan var mı ?
Kocişinde dişi ağrıyo doktora gitti ilaç yazmış iltihaplı diş,geçerse akşama personel arkadaşların iftarı var belki oraya gidicez.Şimdi diceksiniz hem uykuda korkuyo hem bi yerden geri kalmıyon :kedi: Ama insan sıkılıyo evdeee
Emelcİm senİnkİ epey zayıf doĞmuŞtu Çok İİ kİlo almıŞ canım .6 yı geÇmİŞtİr sİmdİ .sende mama verİyor musun
canımm aldıkların çok güzell iyi günlerinde giysin oğluşun...
çok haklısın insan çok fazla özlüyor... işe giderken annecik çalışmak zorunda bebeğim senin için sana gelirken ne alayım annecim diyorum gözlerim doluyo. napalım herşey onlar için...
kıyamam emelcim yaaa :teselli:
canımmmm , dediğin gibi herşey onlar için .. bakalım kasım ayı yaklaştı , inşallah programım az olur da ücretsiz izin almk zorunda kalmam en de :bbo:
şuanda böyle zuzum :)
çok sağol canım benim....valla ben yanındayken dahi özlüyorum..zırt pırt yanına gidip bakıyorum 5 adım yatak odamla pc.nin olduğu oda...ama gene de aklım kalıyo...geçen gün kanepenin üzerine oturtup kenarlarına yastık koydum yemek yapıyodum içeri bi geldim zavallımın yüzüne gelmiş yastığın biri debeleniyor :)
maşallah çok hareketli..bırakmaıyorum desteksiz koltukta...60 cm boyu 5.40 kilosuydu 1 hafta önce...
evet cnm yaa sağlıklı olsunlar da.. akşam çok özlüyorum diye babamız hazırlıyo yemeği çayı... ben oğlumla koklaşıyorum kıyamam kocama da... inşallah sen de ücretsiz almak zorunda kalmazsın cnm herşey yolunda istediğin gibi gider
maşallahhhhh paşaya
keyfe bak :)))
aynen .. bazen eşim alıyor yada bi başkası , sanki bi başkasının kucağında daha net göredüğümüzden midir nedir çok şirin geliyor ve içim kaynıyor , resmen onalrın kucağından alıp sımmmmsıkı sarılmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
benim tosaaam da çok hareketli , pat o yanında pat bu yanında düşüyo poposunu ve ayaklarını yukarı dikip , ben de o yüzden uyuduğu ve yan yatma yatığında mızıklamadan yattığı zaanlar hariç yalnız bırakıp neredeyse wc ye bile gitmiyorum :sm_confused:
paşamızın boyunave kilosu kocaman maaaşallahhhh
paşam uyanmadan tırnaklarını keseyim ben ..
daha önceden yazdım mı bilmiyorum , ben tosbaaamın tırnaklarını manikür makaı var ya ucu yukarı doğru hafif kıvrık ince uçl , işte onunla kesiyorum ve çok rahat kullanımı bebe tırnak makaına göre .. benim için tırnak kesmek kabutu , şimdi çok rahat ettim COLOR]
inşallah canım yaaa :Saruboceq:
aman ne iyi eşin bak ne güzel anlayışlı , o da çlışıyor ve özlüyor oğlunu ama fedakalık yapıyor kendince :asigim:
Allah mutluluğunuzu bozmasın ve nazarlardan saklasın
ACİLLLLLLLLLLLLL
aranızda hala göğüs pedi kullanan varmı..valla bebek bezinden daha çok alyıoruz göğüs pedini..sağdan emerken sol akıyo..soldan emerken sağ...hep akar mı böle yaaa
valla bıktım pedlerden öfff
ilsucum maşallah prensesine... benimki de ne kadar oldu acaba en son aşıdayken 5,5 kiloydu... güzel toparladı kendini paşam. küçük doğduğu halde yetişti hemen hemen. çok şükür
ACİLLLLLLLLLLLLL
aranızda hala göğüs pedi kullanan varmı..valla bebek bezinden daha çok alyıoruz göğüs pedini..sağdan emerken sol akıyo..soldan emerken sağ...hep akar mı böle yaaa
ACİLLLLLLLLLLLLL
yetişiyorlar canım yetiştikleri zamanda duruyorlar :) ben senden bir hafta önce doğum yaptım. 35.hafta da doğdu.ilk iki ay hızla kilo aldı şimdi durdu.sanırım bir de diş çıkacak habire biberonla kaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?