2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım niye takıyosun ki.daha doğum yapalı ne kadar oldu ki.elbet verilir kilolar.hepimiz aynı durumdayız.ipek böceğin olmasaydı dal gibi ipince kalırdın.kilon da olmazdı.razı mısın buna.bosver sarıl yavruna keyfini çıkart.elalemin herşeye diyecek bi lafı vardır.küpe konusunda aslında bende merak ediyorum.kaynanam tutturdu deldir kulağını.küpesini tak. erkeğe benziyor.kız olduğu anlaşılsın diyor.ama ben korkuyorum yavrum çok küçük.bide elleri hep yüzünde kulağında sanki tutup çeker gibi geliyo bana.

kızlar bişey soracam.doğumdan sonra doktorunuza hediye aldınızmı.ben almak istiyorum ama ne alsam karar veremedim.doktorum sağolsun çok ilgilendi bizimle.doğum erken olduğu için kimse gelmemişti daha yalnızdık.bide sezeryan oldu.doktor annem gibi ilgilendi hastanede benle.kayısı hoşafı bilem yaptı getirdi yani.

kızlar walla benden solemesı sut olsun dıye habı re yemeyın ben kızmda ole yaptım 58kılodan 75 cıktım ve 5yıl aynı kıloda kaldım oğluma hamıle kaldım suan ole yapmıyorum sut yapıacak kılo yapmayacak seylerı ve duenlı yemeye basladım bakalım sonuc ne olacak pazartesıden berı dıkkatlı yıyorum bakalım nolcak sonuc ve sut hala eskısı gıbı hatta duzenlı yıyınce daha da bı artmıs gıbı gelıyor bana bence tamda oğun olusturamadım henuz ama kızım okula baslayınca erken kalkıcaz mecburen duzen olusacak ınsallah

cemremcim benim kayınpederim doğumdan sonra bi paket çikolata yaptırmış birde gömlek alıp götürmüştü doktoruma

selam kızlarr çok yorgunum kaç gündür koşturuyorum okul başladı sabah 8 de ayaktayız hep beraber:) kahvaltı yemiyo kızz bir saat dil dök sözler feryat figan iki lokma bişey yiyo hemen giyinip okula tabi o arada bütün yataklar tolanıyo biraz mutfağı toplarlıyorum kızı emziriyorum çıkıyoruz eşime bırakıyorum ben yokken saat 12 civarı geliyoruz üst baş değiş bebekle ilgilen emzir üstünü başını değiştir evi toplaa mutfakta yemek yap arada kızları besliyorum ayy akşam ne çabuk oluyo anlamıyorumm allahtan bayramdan sonra öylenci gidicek okula yoksa halimiz harapp sabah kalkmak istemiyo kahvaltı yada herhangi bişey yemek istemiyo uykus sersemii bayramdan sonra bu sorunumuz kalmıcak inşallahh:ecrin_bebek:

çok sağolun kızlarrr.. çok teşekkürlerr tatlı teyzeler,iiii

cemreceğim ben hediye falan almadım ne alcam ya çatır çatır para alıyorlar bedava mı yaptılar sanki

haklısın aslında normalde hayatta almam.ama kadın gerçekten çok ilgilendi doğum sırasında.ve sonrasında.son anda sezeryana almak zorunda kaldı.annemler falan gelmemişti.kimsemiz yoktu.acıdı halimize galiba :kedi: neyse bi düşüneyim bakalım

bu arada bi yandan mutfağı temizliyom,bi yandan cadı kızımla ilgileniyom bi de burda laf yetiştirmeye çalısıyom.hay allahım ya. :umursamaz:

Selam kızlar ÖykÜ hıÇ durmuyo ya yalnızım sÜreklı kucakta bıraktı mı basıyo yaygarayı yemek bıle zor yıyorum
Şımdı nette arŞtırdım
kendı sallanan fısher prıce nın akvaryum salıncaĞını almayı dÜŞÜnjÜyorum
kullanan varmı aranızda memnıunmusunuz

nasılsın canım
biz markete gidip geldik kuzuma kvet süngeri aldım
tuanam nasıl annesi enim için kokla kuzunu

iyiyiz biz bitanem
ilaydam nasıl dışarıyı gezmeyi seviyor mu isende benim için öp kokla annesi
küvet süngeri bende de var hiç kullanmadım ama ,

slm kızlar bizde kızımla çarşıya indik ilk defa hava çok güzel bugün hemde pazarımızdı bugün ama pişmanoldum okadar yorucu olduki arabasınıda almıştım ama hem alışveriş hemaraba çok zor oldu bir daha götürmem birde herkez kızıma baktı her dk insanlar maşallah maşallah çok korktum inş nazar olmazartık pazarı gezemedik deniz kıyısında dolaştık biraz kızımada dün karamürselde kürkmontlardan beğenmiştik babası ile onu aldık harika bişeyya eskidende bayılırdım onlara zaten üzeri incilerle süslü ama 6 aylık olunca giyecek nasıl dayanıcam bilmem 3 aylığı yoktu çünki
vallahi huri bende çok takıyorum kilo meselesine herkez bişey söylüyor sinir oluyorum dün kıyafet almaya gişttim sadece bluz bulabildim pantolon bile bulamadım poooma göre

cemrem ben hastaneden çıkarken çikolata dra ve hemşirelere çikolata çiçek yaptırmış eşim dra ilk muayeneye giderkende çok güzel bir çiçek yaptırdık

eyetkiner maşallah canım sana ve paşana ne kadarda güzel çıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…