- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.961
kızlar ben kilo bunalımına giriyorum galiba ..aynalara bakamz oldum ya..hiç bir şeyim olmuyor aldığım eşofmanların dizleri patladı offf.bunalıyorum artık dün akşam dayım eniştemler kiloların kalmış yüzün kocaman yuvarlak olmuş irileşmişsin ...beni bile döversin falan dediler hepten dağaldım yaaaaa......
bide bişey socam kurban bayramında kızımın kulaklarını deldirsem küpelerini taksam nasıl olur....
ben erken taktırmak istiyorum ilerde taktırırsam eliyle oynayıp yara edebilir.şu anda ona aşı olmuş gibi gelir ağlar ve susar..ama büyüdükçe çekip kanatabilir die....bide biraz erkeğe benziyo azcık kız olduığu belli olsun die.ne dersiniz.
ayy oğlumu özledim yaaa benn... bi de kötü haberrr aldım bugün bayram da da çalışıcam((((((
hehe bakın zaman çabuk geçecek 20 sene devam edersek buradan görürüz sizin kızlar la bizim oğlanlar bişi yaparlarsa karışmam bak mesul değiliz dimi emelcim?
hayırlısı olsun iki üç güne kadar kahkaha çalışmaları başlıyor haberin olsun çok tatlı atıyorlar ilk kahkahalarını :))
bu çok kötü iştee((
yaw kızım takma kiloları yaa. yeni doğum yaptın daha bak 6.ayında gelmeden hepsini vermiş olacaksın. bir de millete ne yaa çok sinirleniyorum valla böyle söyleyenlereklava:
sen keyfine bak yemeği oranla ama yememezlik yapma süt giderse ne olacak o bebiş ne ile beslenecek. onun içinde bişi diyeceklermi o zaman.
erkek kız ayrımına gelince o kız sen biliyorsun hemide çok güzel. ama küpe bu dönemde takılırsa takdır.ama dikkat etmelisin koparıp atmasın sonra kulağuna zarar vermesinde.
hay maşallah ana oğul ne güzel bi ikili olmussunuz.;Allah nazarlarda nsaklasın.oğlun çok tatlı maşallah maşallah.ay bebişlerin resimlerine bakarken nazarım değecek diye korkuyorum.ekrana doğru okuyup üflüyorum bide kaydirigubbakcemile3
cemreceğim ben hediye falan almadım ne alcam ya çatır çatır para alıyorlar bedava mı yaptılar sanki
merhaba nur merhaba diloşşş
kimseden ses solulk çıkmıoo
nasılsın canım
biz markete gidip geldik kuzuma kvet süngeri aldım
tuanam nasıl annesi enim için kokla kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?