- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.941
NİLAYCIM çok üzüldüm keşke işe başlamadan kendin alıştırsaydın biberona belki o zaman sorun çıkarmadı sen yanında olduğun için umarım yeniden alır biberonu
emell maşallah oğluşuna yaa çok tatlı olmuş annesi tam ısırmalık çok güzel bi foto olmuş harika görünüyorsunuz ana oğul 41 kere maşallah
Haklısın Hürrecim keske ise baslamadan alıstırsaydım biberona. ama 10 gün güzel içti sütünü biberondan 2 gündür huysuzluk ediyor.
Birazda nezle olmus burnu tıkalı sümükleri akıp duruyor yazık.
Dr götürdüm iki surup verdi.
Ama kılo alımı çok iyi bebeğimin ayda 1,500 gr alıyor dr sadece anne sütüne devam dedi.Ama böyle inat edip içmezse sütünü kilo alamayacak diye üzülüyorum ...
Emel 40 kere maasallah oğluna nazarlardan korusun rabbim çok tatlı yaww, küçük tosuncuk...
Seninde gözlerinin içi gülüyor çok güzel bir anne olmussun Allah sizi bir ömür ayırlasın insallah
Selam arkadaslar...
Dün katılmıstım tekrar topic'e...
Ben sütümü sağıp bırakıyorum kızlar, çünkü ise basladım tekrar.
Defne 2,5 aylık...
10 gündür çok güzel içiyordu bıraktığım sütü, 2 gündür inat ediyormus anneme.Almıyor biberonu ne yapacağız bakalım...
Çok üzülüyorum, zaten bırakıp işe geliyorum diye yüreğim ezik.Birde bebeğim biberon almayıp ağlayınca daha çok üzülüyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet amatist yaa 10 gün aldı biberonla içiyordu sütünü, 2 gündür inat ediyor....
Cadı kız kasıkla da çok zor oluyor vermek, döke saça dün zor doyurmus annem
İlla memeden emecek sütü, memede keyif yapıyor.25-30 dk emiyor bir memeyi yaramaz kızım benim...
günaydın kızlar
10 gündür biberon alıyor muydu?
maşallah size yaa.kız harika olmuş bu dikkat et kızlar kapıyı çalmaya başlamasın
emelcim maşallah canım size
emelcim çok çok güselç çıkmışsınız analı oğullu . egeninde gözleri renkli senin gibi sanirim .çok tatlı masalalh
emelcim maşallah oğluşuna koca adam olmuş bile tam yemelik hakkaten
:))) teşekkürler teyzesiiii.... oğlum azıcık daha büyüsün buradan kız beğencez :))))
sağol cnm allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın rabbim ayrımasın..
sağol tatlımm.. benimkiler yeşil oğlumunkiler mavii dayısının gözlerinden :)))
kızlar ben kilo bunalımına giriyorum galiba ..aynalara bakamz oldum ya..hiç bir şeyim olmuyor aldığım eşofmanların dizleri patladı offf.bunalıyorum artık dün akşam dayım eniştemler kiloların kalmış yüzün kocaman yuvarlak olmuş irileşmişsin ...beni bile döversin falan dediler hepten dağaldım yaaaaa......
bide bişey socam kurban bayramında kızımın kulaklarını deldirsem küpelerini taksam nasıl olur....
ben erken taktırmak istiyorum ilerde taktırırsam eliyle oynayıp yara edebilir.şu anda ona aşı olmuş gibi gelir ağlar ve susar..ama büyüdükçe çekip kanatabilir die....bide biraz erkeğe benziyo azcık kız olduığu belli olsun die.ne dersiniz.
ay ay büyümüşte kız beğenecekmiş yerim ben o yakışıklıyı
annesi benim için kokla o kuzuyu
kızlar ben kilo bunalımına giriyorum galiba ..aynalara bakamz oldum ya..hiç bir şeyim olmuyor aldığım eşofmanların dizleri patladı offf.bunalıyorum artık dün akşam dayım eniştemler kiloların kalmış yüzün kocaman yuvarlak olmuş irileşmişsin ...beni bile döversin falan dediler hepten dağaldım yaaaaa......
bide bişey socam kurban bayramında kızımın kulaklarını deldirsem küpelerini taksam nasıl olur....
ben erken taktırmak istiyorum ilerde taktırırsam eliyle oynayıp yara edebilir.şu anda ona aşı olmuş gibi gelir ağlar ve susar..ama büyüdükçe çekip kanatabilir die....bide biraz erkeğe benziyo azcık kız olduığu belli olsun die.ne dersiniz.
ay ay büyümüşte kız beğenecekmiş yerim ben o yakışıklıyı
annesi benim için kokla o kuzuyu
cnm benim çok tşk....
bugün 3. ayımızı doldurduk maşallahh bizeee
ayy oğlumu özledim yaaa benn... bi de kötü haberrr aldım bugün bayram da da çalışıcam((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?