2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

NıLAYCIM çok üzüldüm keşke işe başlamadan kendin alıştırsaydın biberona belki o zaman sorun çıkarmadı sen yanında olduğun için umarım yeniden alır biberonu

emell maşallah oğluşuna yaa çok tatlı olmuş annesi tam ısırmalık çok güzel bi foto olmuş harika görünüyorsunuz ana oğul 41 kere maşallah

çok teşekkür ederim cnm. sağol. bütün annelere ve bebişlere maşallah

Haklısın Hürrecim keske ise baslamadan alıstırsaydım biberona. ama 10 gün güzel içti sütünü biberondan 2 gündür huysuzluk ediyor.
Birazda nezle olmus burnu tıkalı sümükleri akıp duruyor yazık.
Dr götürdüm iki surup verdi.
Ama kılo alımı çok iyi bebeğimin ayda 1,500 gr alıyor dr sadece anne sütüne devam dedi.Ama böyle inat edip içmezse sütünü kilo alamayacak diye üzülüyorum ...

Emel 40 kere maasallah oğluna nazarlardan korusun rabbim çok tatlı yaww, küçük tosuncuk...
Seninde gözlerinin içi gülüyor çok güzel bir anne olmussun Allah sizi bir ömür ayırlasın insallah

canımm... çok teşekkürlerrr oğlum benimle yaa ondan çook mutluyumm.... gördüğüm bütün anneler güzell yaa...maşallahh hepsinee

günaydın kızlar

10 gündür biberon alıyor muydu?

maşallah size yaa.kız harika olmuş bu dikkat et kızlar kapıyı çalmaya başlamasın

Evet amatist yaa 10 gün aldı biberonla içiyordu sütünü, 2 gündür inat ediyor....
Cadı kız kasıkla da çok zor oluyor vermek, döke saça dün zor doyurmus annem

ılla memeden emecek sütü, memede keyif yapıyor.25-30 dk emiyor bir memeyi yaramaz kızım benim...

emelcim çok çok güselç çıkmışsınız analı oğullu . egeninde gözleri renkli senin gibi sanirim .çok tatlı masalalh

hehehe naz yapıyor şeker sen yoksun yaa ondan . korkma alır yeniden benimkide işe başladığımda yaptı aynı şeyleri ki oğlum doğduğundan beri benden hiç emmedi hep biberona alışık. ama ilk işe geldiğimde yemek yemedi bana küstü falan şimdi düzene girdi. annen çok acıkmadan vermesin biberonu acıkınca öle bi alıyor görme.

günaydın kızlar

10 gündür biberon alıyor muydu?

maşallah size yaa.kız harika olmuş bu dikkat et kızlar kapıyı çalmaya başlamasın

:))) teşekkürler teyzesiiii.... oğlum azıcık daha büyüsün buradan kız beğencez :))))

emelcim maşallah canım size

sağol cnm allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın rabbim ayrımasın..

emelcim çok çok güselç çıkmışsınız analı oğullu . egeninde gözleri renkli senin gibi sanirim .çok tatlı masalalh

sağol tatlımm.. benimkiler yeşil oğlumunkiler mavii dayısının gözlerinden :)))

ayy oğlumu özledim yaaa benn... bi de kötü haberrr aldım bugün bayram da da çalışıcam ((((((

ay ay büyümüşte kız beğenecekmiş yerim ben o yakışıklıyı
annesi benim için kokla o kuzuyu

kızlar ben kilo bunalımına giriyorum galiba ..aynalara bakamz oldum ya..hiç bir şeyim olmuyor aldığım eşofmanların dizleri patladı offf.bunalıyorum artık dün akşam dayım eniştemler kiloların kalmış yüzün kocaman yuvarlak olmuş irileşmişsin ...beni bile döversin falan dediler hepten dağaldım yaaaaa......

bide bişey socam kurban bayramında kızımın kulaklarını deldirsem küpelerini taksam nasıl olur....
ben erken taktırmak istiyorum ilerde taktırırsam eliyle oynayıp yara edebilir.şu anda ona aşı olmuş gibi gelir ağlar ve susar..ama büyüdükçe çekip kanatabilir die....bide biraz erkeğe benziyo azcık kız olduığu belli olsun die.ne dersiniz.

ayy hurişim hiç sorma o kşloları bende depresyona girmek üzereyim birde süt olsun diye afedersin öküz gibi yiyorum
dün akşam gelen misafirimin 1 yaşında kızı var son 6 ayda 12 kilo verdim diyor bende darısı başıma dedim

:))))) çok komik geliyo dimiii :))) koklarım tabii teyzesi :1hug:

kıyamam tatlım yaa zamanla hepsi verilir ama tabii sen yine de dikkat et pek kafana takmamaya çalış bana da aynı laflar söyleniyor bi paşa getirdim dünyaya olacak o kadar veririm ben diyorum laf ettirmiyorum..:))

aslında bence çok küçük değil mi küpe için.. tabii yine de sen bilirsin istersen önce dr una sor cnm

hehe bakın zaman çabuk geçecek 20 sene devam edersek buradan görürüz sizin kızlar la bizim oğlanlar bişi yaparlarsa karışmam bak mesul değiliz dimi emelcim?

cnm benim çok tşk....
bugün 3. ayımızı doldurduk maşallahh bizeee

hayırlısı olsun iki üç güne kadar kahkaha çalışmaları başlıyor haberin olsun çok tatlı atıyorlar ilk kahkahalarını :))

ayy oğlumu özledim yaaa benn... bi de kötü haberrr aldım bugün bayram da da çalışıcam ((((((

bu çok kötü iştee ((

yaw kızım takma kiloları yaa. yeni doğum yaptın daha bak 6.ayında gelmeden hepsini vermiş olacaksın. bir de millete ne yaa çok sinirleniyorum valla böyle söyleyenlere klava:
sen keyfine bak yemeği oranla ama yememezlik yapma süt giderse ne olacak o bebiş ne ile beslenecek. onun içinde bişi diyeceklermi o zaman.

erkek kız ayrımına gelince o kız sen biliyorsun hemide çok güzel. ama küpe bu dönemde takılırsa takdır.ama dikkat etmelisin koparıp atmasın sonra kulağuna zarar vermesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…