2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız bir sürü ütüm var onları yapıyorum nazımın çamaşırları bitti şimdi kahve molası verdim eşim gülüyorminik minik işin zor senin bunlarla diyor şimdide diğer çamaşırlara devam edeceğim gündüz naz süreklikucakta yada beşikte sallanıyor vaziyette olduğundan iş yapamıyorum tek uzun uykusu bütün gün uyumadığından akşam 8 30 gibi uyuyor gece 2 ye kadar ondan sonra yine 2saatte bir mamaya uyanıyor aslında o uyuyunca bende uyusam işim oluyor uyuyamıyorum sersem sersem dolaşıyorum uykusuzluktan artık

hadi bakalım huri atlatmışsın misafirleri
git gez yarın da ben daha hiç yalnız çıkmadım zaten bebekle çıkamam ki anca arabayla eşim götürürse yoksa dolmuşa falan binemem ki minik kuzuyla

bide bana çok alıştı bitek ben de sakinleşiyo eşim falan sallıyo yada başkaları alınca ağlıyo bana gelince susuyo hem hoşuma gidiyo ama artık ağırlaştıkça yorulmaya başladım

bide bana çok alıştı bitek ben de sakinleşiyo eşim falan sallıyo yada başkaları alınca ağlıyo bana gelince susuyo hem hoşuma gidiyo ama artık ağırlaştıkça yorulmaya başladım

kuzucum süt kokunu hissediyoyoda ondan hihoyyyt
melek bunlar melek...göğsümde nefes alıp verişi yokmu delikafadulden

iyi geceler melek evet canım bizde kendimiz yaptık her gelen kucağına aldı babası ben anneannemiz sürekli kucağımızda tuttuk şimdi oda kucakistiyor insan kokusuna alıştı gelinimizde benden 35 gün sonra doğum yaptı vallahi bizlere bile vermiyorsürekli koynunda memede bebeğini yatırıyor anneme bile vermedi annem panik atak elleri biraz titriyor ama benim kızım sürekli annemin kucağında anneme bırakıp çarşıya gidip geliyorum her işimi yapıyorum otutıuyor geçen gün bana geldiler annem kızım diye karşıdan seviyor oda al anne tut biraz demiyor çok üzüldüm bilmem omu doğru yapıyor ama bebeğin herşeyini anneme aldırdı uyku setlerine kadar söylesen olmaz görümceyiz çünki
ayyyy farkında olmadan içimi döktüm kimseye bişeysöyleyemiyorsun allahtan allah bana verdide yoksa gidip sevemiyecektik yeğenimizi annemde torununu

almak istediğim salıncak bu kızlar

bunu en fazla 3 ay kullanabbilirsin melekcim..bence gerek yok eğer çalışmıyorsan yada bakıcın varsa bebeğine bakacak gerek yok...yazık vereceğin paraya çok pahalı biz sormuştuk 350 demişlerdi...büyüdüler zaten ve ilerde ordada durmaz çok zeki bunlar kucağın sıcaklığı gibi olmaz bu sandalyeler...anlarlar kucakta olmadıklarını...
yastıkla kenarlarını destekle yarım şekilde otutur pozisyonda otur birde tv yi aç bebek kanallarını zilesin :) bizimki ancak ozaman sakinleşiyor...

aklında olsunyerimseniben

Son düzenleme:
nesguik canım avatarında gördüğüm kadarı ile deniz bebeği oturtmuşsun dr geçen gidişimizde sakın oturtmayın vede ayaklarının üzerine bastırmayın demişti

nesguik canım avatarında gördüğüm kadarı ile deniz bebeği oturtmuşsun dr geçen gidişimizde sakın oturtmayın vede ayaklarının üzerine bastırmayın demişti

cnm oturmuyor aslında altındaki pamuk yastıklar yanlarıda öle...eğimli ama fotoyu yukardan çektik diye öle...ayaklarının üzerine bende bastırmam yazık ağırlığını verince ayaklara birçok rahatsızlık olabilir...

öle gözüküyor canım çünki bende dra itmeden önce öle oturtarak resminiçekmiştimnormalde oturtmuyordum ama dr söyleyince artık yapmam sanada hatırlatayım dedim

evbet canım ya akvaryum 300 ya parası çok önemli değil de
alcam denicem inşallah sever
artık arabaya yükler götürürüz bide ona alışırsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

melekcim akvaryum salıncak biraz yer kaplıyo almadan önce bunu bir düşün derim bu yağmur ormanı salıncak daha portatif ve şirin diyebilirim boyut bakımıdan,akvaryumunun fiyatını internetten daha uygun bulduğumu hatırlıyorum iyice araştır derim.

canım öncelikle oğluna maşallah çok tatlı aynı sen olmuş gerçekten,yazını okuyunca sormak istedim doktorun tv izleme ile ilgili bişey demişmiydi sana,bana işitme testini yapan kişi 3 yaşına kadar tv yok,algılama odaklanma konusunda ilerde sorun yaşar falan dedi,özellikle tv seyrettirmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım.

cnm ben tv.yi açtığımda çocuk tvyi falan açıyorum yada cıvıl cıvılllı bir şey ve ağlayıp durmadığı zamanlar 10-15 dk oyalanmak adına bırakıyorum en azından yemeğimi yapıyorum...ama müzik kanalları yada program haber kanallarını kesinlikle açmıyorum yanında...eğer drun öle dediyse inanırım bende sorayım bu gidişe doktoruma...

biz bugün aşıya gittik teyzeleri,koldan ve bacaktan birer aşı birde rota virüsü aşısını yaptırdık.yavrum iki aşı arasında hemşire rota virüs aşısını verdi acıdan bide acıkmıştı aşıyı bir emiyo inanamazsınız.
koldan verem,bacaktan 5li karma yapıldı,bir aşı daha varmış onu öbür ay yapalım dedi,sizde toplam kaç aşı yapıldı kızlar?
bugün 68 günlüğüz ve 5 kilo olduk sonunda çok şükür,3195 gram doğdu,hemşire doktor normal diyor ama kilo alımı konusunda şüphelerim var helede burdan 6-7 kiloları okuyunca,bu arada o bebişlerimizede 41 kere maşallah.sizce nasıl kızlar ya

bi sor bakalım canım burda da paylaş lütfen bende emin olmak istiyorum yani baby tv falan seyrettirilebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…