- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.001
tabi birebir görmek daha ii olur senin için canım .ona göre karar verirsin .
öykü kucağa nezaman alıştı önceden öyle bi huyu yoktu sanirim
bide bana çok alıştı bitek ben de sakinleşiyo eşim falan sallıyo yada başkaları alınca ağlıyo bana gelince susuyo hem hoşuma gidiyo ama artık ağırlaştıkça yorulmaya başladım
nesguik canım avatarında gördüğüm kadarı ile deniz bebeği oturtmuşsun dr geçen gidişimizde sakın oturtmayın vede ayaklarının üzerine bastırmayın demişti
evbet canım ya akvaryum 300 ya parası çok önemli değil de
alcam denicem inşallah sever
artık arabaya yükler götürürüz bide ona alışırsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öle gözüküyor canım çünki bende dra itmeden önce öle oturtarak resminiçekmiştimnormalde oturtmuyordum ama dr söyleyince artık yapmam sanada hatırlatayım dedim
bunu en fazla 3 ay kullanabbilirsin melekcim..bence gerek yok eğer çalışmıyorsan yada bakıcın varsa bebeğine bakacak gerek yok...yazık vereceğin paraya çok pahalı biz sormuştuk 350 demişlerdi...büyüdüler zaten ve ilerde ordada durmaz çok zeki bunlar kucağın sıcaklığı gibi olmaz bu sandalyeler...anlarlar kucakta olmadıklarını...
yastıkla kenarlarını destekle yarım şekilde otutur pozisyonda otur birde tv yi aç bebek kanallarını zilesin :) bizimki ancak ozaman sakinleşiyor...
aklında olsunyerimseniben
canım öncelikle oğluna maşallah çok tatlı aynı sen olmuş gerçekten,yazını okuyunca sormak istedim doktorun tv izleme ile ilgili bişey demişmiydi sana,bana işitme testini yapan kişi 3 yaşına kadar tv yok,algılama odaklanma konusunda ilerde sorun yaşar falan dedi,özellikle tv seyrettirmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım.
cnm ben tv.yi açtığımda çocuk tvyi falan açıyorum yada cıvıl cıvılllı bir şey ve ağlayıp durmadığı zamanlar 10-15 dk oyalanmak adına bırakıyorum en azından yemeğimi yapıyorum...ama müzik kanalları yada program haber kanallarını kesinlikle açmıyorum yanında...eğer drun öle dediyse inanırım bende sorayım bu gidişe doktoruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?