- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.921
hoşbulduk kuşummm
aman be anacım nasıl olayımm
gündüz kız kucağımda yapışık ikizler gibiyiz valla
hiçbi iş yapamıyorum
eşim geliyo ben koşturmaca yemeğe girişiyorum
sonra sofrayı kaldırrrr
sonra çay faslııııııııııı
sonra onları toplaaaaaaa
aralarda tabe emişip koklaşıyoruz prensesle
babasında olsada gözler hep bende
babamız kıskanıyo seni görünce hareketleniyo diyo yakında anneeeeeeeeee diye bağırırsa şaşmam diyokaydirigubbakcemile3
gece yapmaya çalışıyorum işleri napiim
aslında bu geceye de çok iş var anca bulaşık makinasını boşalttım çamaşır attım ama daha da ütü var yapılacakkk:umursamaz:
kayınvaldemler bendeydi gene geç gittilerr
bir sor bin ahh işit oldu bu benimkiiiakannehir
sen nasılsın canım kızlar nasıl
canımmmmmmmmm bidenemmmmmmm zuzummmmmmm
artıkın nonnuma dan tiksindim biliyomusunnnakannehirkaydirigubbakcemile3
daha da yemem sanırsammm-tatlicadiarzu-
canım öykününde oluyo arada ekşimik gibin yoğurt gibin:sinifsinif:
sanırsam üşüyorlar:gitme:
artık havalar serin dikkat etmemiz lazım
ayyyy yerim ben tombalağımııı özledim gııı yeni resmi yok muuuuopuyorumnanaktan
aslında bende çok yorgunum yahu ama işleri de halletmem lazım hele ütü çok birikti:umursamaz:
aman be canım bi düzene girselerdi hayırlısıyla
maşallah de kızzz nazar edecen kendiniiilmaz:
aman ne filmi izliycen bee boşver gel biz burda film çeviriyozzzzkaydirigubbakcemile3
misafirleri nettün nasıl geçti:hulya:
hoşbulduk bacım naber bakalım nasıl gidiyor 2 gündür görüşemedikkkkŞeniz
aynen valla yelek giyiyoruz bizde ama uykudan kalkınca
he canım çok yakıştı bacaklar zati boğum boğum cadının yiyorum vallaaa:lepi:
kızzzzz ne tatili bu havadaaaaaaaaa delüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
kızımı hasta edersen sorarım ben sanaaaalmaz:
benim kociş de diyor 1 haftalığına didime gidek ramazandan sonra diye ama bende cesaret yok pek :umursamaz:
kızlar bu akşam iftara sapancaya gittik
gölün yanından geçerken tam güneş batıyordu
güzelliğini anlatamammmm
ben böyle güzel bir gün batımı görmemiştim daha önce
güneş tam yumurta sarısı gibiydi etrafı resmen kızarmıştı harikaydı yaaaaaa
resmini çektik durun ekliyeyim size
eşime dedim ki bence bu gece kadir gecesi
nerden çıkardın dedi
bir sohbette dinlemiştim kadir gecesinde güneş hiç olmadığı kadar güzel olurmuş ve de sıcaklığıyla yakmazmış
neyse
iftarda kayınvaldem aradı bize gelceklermiş
bi rahat vermezlerki zati
dönmezdim ama tül diktiricem mutfağıma ona o yüzden tamam dedim hadi gelmişken ölçülerini de alır
herr neyseeeeeeee bunlar geldiler gittikten sonra telefon etti
bi hacı arkadaşları aramış medineden haber geldi bu gece kadir gecesiymiş diye
ben demiştimmmmmmmm dedim eşime
bu gece de bol bol dua edelim Rabbim kabul eder inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
zuzum seninkide alıştı 3 te uyumaya kızzz bak biz gece kuşlarınında aynen öleeee hemide hepimizinki kız
arada bidene erkek var çiçek in ki oda gelin bakıyomuş zaten itifar etti
Ben hala son hız noonumma yiyorum kesemedim gazımı :icecream: :icecream: Sitesine yeni bi resim ekledim cnm en yenisi o her gün büyüyolar anacımmm bunlar alkisalkisalkis
bende kaçıyom kızlar dayanamıyom ama korkuyom yatarsamda kalkamam diye alışkın değilim malum ramazan boyu yattım eşekler gibi öffff allah affetsin
Off sorma demetimmm aslında kendi keyfimiz ugruna cocuuaa o kadar yol cektirces ama kasım sonu işe de baslıcam bilas uzaklasmazsam kışı zor geciririm sinir strestenlmaz:
iyi geceler tatlı rüyalar kıslarr benimki emiyo daha bi de ayakta sallama faslı var ben daa en az 1 saat ayaktayım :gitme:
Amin cnm nası sevindim anlatamam dün nerede yattıgımı bilmicek kadar yorgundum en son dua etmeye baslamıstım uykuya dalmısım daha solıcek cok seyim vardı bugün kaldıgım yerden devam ediyim yada bastan alırım artıık kaydirigubbakcemile3
Sorma kikoşum gecelerin sultanı oldu valla zemuszemus Boyle diildi 12 de uyuyup sabah 6 da kalkıyodu, simdi de aynı saatte kalkıyo ama 3 te uyuyo cacuuuuu :sinifsinif: Aslen uyuyo ama ayakta yataga koydumu anında top oluyo kaydirigubbakcemile3 Uykusuz kalan benim sallıcam diye :1shok:
afiyet olsun gülüm yekaydirigubbakcemile3
anacım sitesini nası bulcam gıı ogün baktım sık kullananlara ekleseydim keşkemm
kimbilir ne tatlı olmuştur prensesimmmmmopuyorumnanaktan
kaçın valla da bende gidem ütümü yapam sizi bırakamıyom vallaakaydirigubbakcemile3
gidin canım Allahın izniyle bişeycik olmaz dinlen değişiklik olsun doğru söylüyorsunŞeniz
oyyyyy emiyomu bi yandan yerim onun gıdışınııııııııııcokacimcoook
ee hayde sende git bakalım iyi uykular canımmm:gitme:
şimdiden Allah kabul etsin canımcım
Ben yollarım siteyi sana tekrar demetimmmm hemşerimmm :hulya: Saol kuzu kulagım yirim topik hala kızı zehramıııı ısırırımmm butlarını valla delikafadulden cokacimcoook
son kez iyi geceler kızlar byyyy
şuanda böyle zuzum :)
Kızlar yaaaa Alya 2 gündür peynir kesiği şeklinde ve ekşi süt kokulu kusuyo, hemen hemen her emzirmeden sora az cok cıkıyo bişi, pazar günü dısarı cıkmıstık hava bilas rüzgarlıydı gerci sardık sarmaladık ama, bi de yine 2 sabahtır sen tekme tokat aç üstünü öylece yat ben sabah kalktıgımda gördüm örttüm ama kimbilir ne kadar zamandır öyleydi :sinifsinif: Doktoruna mail attım ama anca sabaha cevap gelir, sizce üşütmüş müdür, baska belirti de yok ateş, ishal, huysuzluk vb., napsam acep CADIARZU
sağol canımcım.bilmiyorum acaba kaç günde gelir kargoyla...teşekkür ederim canım samsuna kargolasam kaç günde gelir :lepi:hihoyyytcokacimcoookalkisalkisalkis
ne güzel yaaa Mevlam ne güzel yaratmış ne güzel bir denge kurmuş...bakın şu güzelliğe kızlarrrrrr
ezandan 10 dk önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?