2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ben hala son hız noonumma yiyorum kesemedim gazımı :icecream: :icecream: Sitesine yeni bi resim ekledim cnm en yenisi o her gün büyüyolar anacımmm bunlar alkisalkisalkis

bende kaçıyom kızlar dayanamıyom ama korkuyom yatarsamda kalkamam diye alışkın değilim malum ramazan boyu yattım eşekler gibi öffff allah affetsin

Off sorma demetimmm aslında kendi keyfimiz ugruna cocuuaa o kadar yol cektirces ama kasım sonu işe de baslıcam bilas uzaklasmazsam kışı zor geciririm sinir stresten lmaz:

iyi geceler tatlı rüyalar kıslarr benimki emiyo daha bi de ayakta sallama faslı var ben daa en az 1 saat ayaktayım :gitme:

kızlar bu akşam iftara sapancaya gittik
gölün yanından geçerken tam güneş batıyordu
güzelliğini anlatamammmm
ben böyle güzel bir gün batımı görmemiştim daha önce
güneş tam yumurta sarısı gibiydi etrafı resmen kızarmıştı harikaydı yaaaaaa
resmini çektik durun ekliyeyim size
eşime dedim ki bence bu gece kadir gecesi
nerden çıkardın dedi
bir sohbette dinlemiştim kadir gecesinde güneş hiç olmadığı kadar güzel olurmuş ve de sıcaklığıyla yakmazmış
neyse
iftarda kayınvaldem aradı bize gelceklermiş
bi rahat vermezlerki zati
dönmezdim ama tül diktiricem mutfağıma ona o yüzden tamam dedim hadi gelmişken ölçülerini de alır
herr neyseeeeeeee bunlar geldiler gittikten sonra telefon etti
bi hacı arkadaşları aramış medineden haber geldi bu gece kadir gecesiymiş diye
ben demiştimmmmmmmm dedim eşime

bu gece de bol bol dua edelim Rabbim kabul eder inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

zuzum seninkide alıştı 3 te uyumaya kızzz bak biz gece kuşlarınında aynen öleeee hemide hepimizinki kız
arada bidene erkek var çiçek in ki oda gelin bakıyomuş zaten itifar etti

Amin cnm nası sevindim anlatamam dün nerede yattıgımı bilmicek kadar yorgundum en son dua etmeye baslamıstım uykuya dalmısım daha solıcek cok seyim vardı bugün kaldıgım yerden devam ediyim yada bastan alırım artıık kaydirigubbakcemile3

zuzum seninkide alıştı 3 te uyumaya kızzz bak biz gece kuşlarınında aynen öleeee hemide hepimizinki kız
arada bidene erkek var çiçek in ki oda gelin bakıyomuş zaten itifar etti

Sorma kikoşum gecelerin sultanı oldu valla zemuszemus Boyle diildi 12 de uyuyup sabah 6 da kalkıyodu, simdi de aynı saatte kalkıyo ama 3 te uyuyo cacuuuuu :sinifsinif: Aslen uyuyo ama ayakta yataga koydumu anında top oluyo kaydirigubbakcemile3 Uykusuz kalan benim sallıcam diye :1shok:

Ben hala son hız noonumma yiyorum kesemedim gazımı :icecream: :icecream: Sitesine yeni bi resim ekledim cnm en yenisi o her gün büyüyolar anacımmm bunlar alkisalkisalkis

afiyet olsun gülüm yekaydirigubbakcemile3
anacım sitesini nası bulcam gıı ogün baktım sık kullananlara ekleseydim keşkemm
kimbilir ne tatlı olmuştur prensesimmmmmopuyorumnanaktan

bende kaçıyom kızlar dayanamıyom ama korkuyom yatarsamda kalkamam diye alışkın değilim malum ramazan boyu yattım eşekler gibi öffff allah affetsin

kaçın valla da bende gidem ütümü yapam sizi bırakamıyom vallaakaydirigubbakcemile3

Off sorma demetimmm aslında kendi keyfimiz ugruna cocuuaa o kadar yol cektirces ama kasım sonu işe de baslıcam bilas uzaklasmazsam kışı zor geciririm sinir stresten lmaz:

gidin canım Allahın izniyle bişeycik olmaz dinlen değişiklik olsun doğru söylüyorsunŞeniz

iyi geceler tatlı rüyalar kıslarr benimki emiyo daha bi de ayakta sallama faslı var ben daa en az 1 saat ayaktayım :gitme:

oyyyyy emiyomu bi yandan yerim onun gıdışınııııııııııcokacimcoook
ee hayde sende git bakalım iyi uykular canımmm:gitme:

şimdiden Allah kabul etsin canımcım

Ben yollarım siteyi sana tekrar demetimmmm hemşerimmm :hulya: Saol kuzu kulagım yirim topik hala kızı zehramıııı ısırırımmm butlarını valla delikafadulden cokacimcoook

Ben yollarım siteyi sana tekrar demetimmmm hemşerimmm :hulya: Saol kuzu kulagım yirim topik hala kızı zehramıııı ısırırımmm butlarını valla delikafadulden cokacimcoook

tamam bidenemm hemşerimmm gönderttttttttkaydirigubbakcemile2
yi tizesi ısırrrrrrrr tam ağzına layık vallaaaa

son kez iyi geceler kızlar byyyy

iyi geceler kuşummmmŞeniz

bende gideyim ütüye bismillah diyeyim başlayayım haydin iyi geceler Allah a emanetsiniz sizler ve kuzularınız Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahhhhhhhhhhhh

canım eskiler o süt kesiği şeklinde olan kusmaya annenin sütü yarıyo ondan derler.endişelenme yani.bizimkinde de oluyodu.korkmustum ama iyi bişeymiş. kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaslar...

Dün katılmıstım tekrar topic'e...
Ben sütümü sağıp bırakıyorum kızlar, çünkü ise basladım tekrar.
Defne 2,5 aylık...
10 gündür çok güzel içiyordu bıraktığım sütü, 2 gündür inat ediyormus anneme.Almıyor biberonu ne yapacağız bakalım...
Çok üzülüyorum, zaten bırakıp işe geliyorum diye yüreğim ezik.Birde bebeğim biberon almayıp ağlayınca daha çok üzülüyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…