- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.981
iyiyiz biz bitanem
ilaydam nasıl dışarıyı gezmeyi seviyor mu isende benim için öp kokla annesi
küvet süngeri bende de var hiç kullanmadım ama ,
GÜLE GÜLE KULLANIN BOL BICI BICILI GÜNLERDE İNŞALLAHnasılsın canım
biz markete gidip geldik kuzuma kvet süngeri aldım
tuanam nasıl annesi enim için kokla kuzunu
evet canım onlara da bi sorayım benim almak istediğim mi acabaHoşgeldin Melekcim
Demet ve Selsinde o marka salıncak var .Demet çok metherdiyordu canım kullanışlı bişeymiş .
seviyor teyzesi puseti ile arabasınıda alıyoruz üzerini örtmezsek çok rahat geziyor
süngeri biraz önce kullandım çok sevdi çok rahat tek başıma yıkadım
beyazcım ben akvaryum değilde orman sesleri diye aldım bugün geldi hemen denedik çok güzel kuzumda çok sevdi valla
GÜLE GÜLE KULLANIN BOL BICI BICILI GÜNLERDE İNŞALLAH
evet canım onlara da bi sorayım benim almak istediğim mi acaba
10 kiloya kadarmış ama maksimum bu bıdıklar ne zaman kaç aylıkken 10 kilo olur acaba
su an 4,5 kilo öykü
bakalım canım ya ben de haftasonu almayı düşünüyorum kendi kendine sallanıyo mu sizinkide
güzelmiş canım ya ne kadar fiyatı
200e aldım canım akvaryum 300dü heö yer kaplıyor benim aldığım katlanıp kaldırılabiliyorda birde gittiğin yere taşıyabiliyorsun
nebileyim ilsucum ya bakalım artık haftasonu gezerken bakçam ikisinden birine
bide akvaryum mama sandalyesi gibi ek mamalara geçince de rahat olur diye düşündüm
bide sallanma şekli değiştiriliyo sağa solla sallanıyo öykü öyle seviyo ileri geri ssallanmaktan hoşlanmıyo pek onu düşündüm
nebileyim ilsucum ya bakalım artık haftasonu gezerken bakçam ikisinden birine
bide akvaryum mama sandalyesi gibi ek mamalara geçince de rahat olur diye düşündüm
bide sallanma şekli değiştiriliyo sağa solla sallanıyo öykü öyle seviyo ileri geri ssallanmaktan hoşlanmıyo pek onu düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?