2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar siz bişey sorcam??ben yarın doktora gidiyorum bu 40 bittikten sonraki kontrol olcak bunda sadece ultrasonlamı kontrol ediyo biliyormusunuz??yoksa alttanda bakıyormu ??

alttan bakılıyo canım smear alınıyor , transvajinal usg ile bakılıyor .. bana öyl yapıldı canım ..
korkunun ecele faydası yok ben de 7. haftada gittim :bbo:

kızlar siz bişey sorcam??ben yarın doktora gidiyorum bu 40 bittikten sonraki kontrol olcak bunda sadece ultrasonlamı kontrol ediyo biliyormusunuz??yoksa alttanda bakıyormu ??

hayır ben spinalle oldum bana ultrasonla baktı...gayet iyi dedi...iyileşmiş su da toplammaış dedi...benim çok şükür yaralı bölgemden su falan gelmedi kimi arkdaştan su da gelmiş bi süre..çok şükür atlattım :)
9 ay boyunca alttan 1 kez bile bakmadı doktorum :)

sen yine de büyük konuşma canım , Allah mecbur bırakmasın , aratmasın da :Saruboceq:
inanır mısın ( yada hatırlar mısın ) erken doğum tehdidimiz vardı ben ve comebaby nin ve erken doğumu önleyen , muadili kabul görmeyen , makattan uygulanan , dahası piyasada bulunmayan fitili çeşitli illerden bulana kadar canımız çıktı .. hem vajenden hem makattan uygulamadığım fitil kalmadı ve antibiyotiğinden ödem gidericisine , progesteron desteği iğnesine + bi dünya türlü dertlere çare poşet poşet ilaç ....

amma amma ben,sen erkek bebeklerde diye özellikle belirttiğin için öyle dedim diiiii naniknanik

ohh sevindim şimdizemuszemusaslında bana bi lkere alttan baktılar ve 2 gün sonra erken doğum yapmış oldumÇok üzgünüm çoookgerçi benim kabahattimde var su geliyo gi
bi hissettim ve öle deyincede anlamanın yolu oymuş

yapcak bişey yok artık napalım regliyim derim daha sonra geliyim derim eğer öle bişey olursa ...bu arda benim oğlan uyandı yanına gitmem gerekiyor babası susturmayı beceremedi..herkese iy akşamlar bebişlerede tatlı rüyalar

hmm bilmiyorum ki , bize ağır gelir diye o rotavirüsünü bıraktırdı ama zaten yarın dr ne derse onu yapıcaz .. pnomokok ne hakkaten ya ...
ben ebekle ilgili ( bebek bakımı hariç 9 hiç bir şeyi araştıramıyorum netten .. hala öğrendiğim her olumsuzluğun başıma geleceği korkusu var paranoyaklık derecesinde olmasa da var yine de kaydirigubbakcemile3 naapiim hamilelikte başıma gelmeyen kalmayınca tedirgin oluyo insan ister istemez benneyaptımki
dr.un söylediği ve burada okuduklarımla yetiniyorum:1rolleyes:

tabi canım işin içine can pahası girince var bişi...töbe töbe ozaman yeriz lülülülülülü

amma amma ben,sen erkek bebeklerde diye özellikle belirttiğin için öyle dedim diiiii naniknanik

biliyorumm canummmm şaka dedim...yatıcam şimdi bende...öfff gündüz oğlandan duşa bile giremiyorum tekiz evde korkuyorum bişi olur uyanır çok ağlar falan diye canım gidiyo..şlimdi gircem duşa :) iyi geceler herkeseeeeee...bebeişlere mışıl mışıl uykularrrrrr.....

hımmmm...valla ben spinal oldum çokda rahatttı bende çok korktum ama bakmadı alttan.sanırım spinal sırasında rahimi toprlayıcı birşey atarmış içerden öle demişlerdi...neyse neee korkma sen git dinlen uyu...hiçbirşeyin çıkmaz işallah ... ozaman bebeğinin de hepatit b aşısı var yarın...

Selammmmmm kızlar nasılsınız?
Ben ayakta uyuyorum,kendimi bi türlü dinlenmiş hissedemiyorum.Uykumu almış olsamda zinde değilim Bide iş stresine girdim sanırım,kışlıklar çıkacak,camlar silinecek vs.gözümde büyüyo nedense.
Neyyyse bugün dışarı çıktık,oğluma uyku tulumu,eşofman takımı,peluş bataaniye,biberon(annemde kullanmak için),ayakkabı,mendil ve çorap aldım.Bide ayaklı mont baktım ama henüz gelmemiş kozmonot deniyomuş onlara onuda öğrenmiş olduk :) Daha erken dediler,iyi bakalım çıkınca alırız inş. Benim öyle bişey almam şart taşınma işi olmadı çünkü hergün bebeğimi anneme bırakıp alıcaz üşütmesin kuzum

hadi bakalım huri atlatmışsın misafirleri
git gez yarın da ben daha hiç yalnız çıkmadım zaten bebekle çıkamam ki anca arabayla eşim götürürse yoksa dolmuşa falan binemem ki minik kuzuyla
bende dolmuşa minübüse falan binmem canım....otobüs en güvenlisi inanırmısın hamileyken bile taksiye nadir bindim çünkü takiler çok sarsıyor ototbüs en sağlıklısı bence ....
ayrıca çok açılmıyorum benim evden şişli cevahir tek otobüs 20 dakka bile sürmüyor...kızıma çok güveniyorum kanguruya bindi olay bitti 4 saat sesi çıkmdan duruyor...gezmeyi çok seviyor...cevahirde emzirme odası alt değiştirme yerleri olduğu için orda çok rahatım...

nesguik canım avatarında gördüğüm kadarı ile deniz bebeği oturtmuşsun dr geçen gidişimizde sakın oturtmayın vede ayaklarının üzerine bastırmayın demişti
bende çok dikkat ediyorum otutturmamak için oto koltuğunda bile tedirginim aslında ama hanım yatmıyor ki boyun kasları yırtılacak kızızn hep kalkmak istiyo kendini zorluyor kalkmaya çalışıyor...

evet ya ne pis şey şu fitil banada doktor yazarken kendisine sinir oldum ama napalım bana yarım yarım at dedi 6 saatte bir ,gerçi benim bebişte kız ya bişey olmaz heralde
ben fitili çok seviyorum kızlar kazıyorum tebeşir gibi yarısını koyuyorum çok rahatlıyor kızım...hemen uykuya geçiyor top atsan uyanmıyor....
tabi doğduğundan beri 3 kez falan kullandım fitil

o dinlenememe bended evar canım ya..amartis söylemişti bi süre sonra geçiyor demişti...

Yaa inşallah geçmezse işimiz zor zaten,gece bile saçmalıyorum bazen.Eşim izinli ya benden sonra yatıyor geçen gece yatmış banada diyoki gel kolumda yat uyku sersemi tamam maması bitsin geliyorum demişim :kedi: çok güldü gece ya gülme sesine kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…