- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.041
kızlar siz bişey sorcam??ben yarın doktora gidiyorum bu 40 bittikten sonraki kontrol olcak bunda sadece ultrasonlamı kontrol ediyo biliyormusunuz??yoksa alttanda bakıyormu ??
kızlar siz bişey sorcam??ben yarın doktora gidiyorum bu 40 bittikten sonraki kontrol olcak bunda sadece ultrasonlamı kontrol ediyo biliyormusunuz??yoksa alttanda bakıyormu ??
alttan bakılıyo canım smear alınıyor , transvajinal usg ile bakılıyor .. bana öyl yapıldı canım ..
korkunun ecele faydası yok ben de 7. haftada gittim :bbo:
ay çok güldüm demresu :)
senin bebek kız bişi olmaz :)
fitil gerçekten pis yaa...damlası ver biizm oğlanın..
ben bile bu yaşımda ne olursa olsun fitil yemem :) kii bebeğe hayatta aslaaaa....hele 6 saatte 1 verme ya...eğer ateşi yoksa nie veresinki...
üstelik ben reglendimdebu şekildede gitmek hiç istemiyorum aslında eğer alttan bakılıyorsa tabiii
ay çok güldüm demresu :)
senin bebek kız bişi olmaz :)
fitil gerçekten pis yaa...damlası ver biizm oğlanın..
ben bile bu yaşımda ne olursa olsun fitil yemem :) kii bebeğe hayatta aslaaaa....hele 6 saatte 1 verme ya...eğer ateşi yoksa nie veresinki...
hayır ben spinalle oldum bana ultrasonla baktı...gayet iyi dedi...iyileşmiş su da toplammaış dedi...benim çok şükür yaralı bölgemden su falan gelmedi kimi arkdaştan su da gelmiş bi süre..çok şükür atlattım :)
9 ay boyunca alttan 1 kez bile bakmadı doktorum :)
sezeryandadamı:gitme::gitme:korkutma beni:uhm: yaa
benim aldığım aşının ismi rotarix,2 doz vuruluyomuş 2. ve 4.aylar sanırım
evet ya ben rotavirüs aşısını almış öle gitmişti doktora ondan onu yaptı ve ağır gelir diye heralde bir aşıyı öbür aya bıraktı ama o aşı ne bilmiyom pnomokok ne aşısı?
sen yine de büyük konuşma canım , Allah mecbur bırakmasın , aratmasın da :Saruboceq:
inanır mısın ( yada hatırlar mısın ) erken doğum tehdidimiz vardı ben ve comebaby nin ve erken doğumu önleyen , muadili kabul görmeyen , makattan uygulanan , dahası piyasada bulunmayan fitili çeşitli illerden bulana kadar canımız çıktı .. hem vajenden hem makattan uygulamadığım fitil kalmadı ve antibiyotiğinden ödem gidericisine , progesteron desteği iğnesine + bi dünya türlü dertlere çare poşet poşet ilaç ....
amma amma ben,sen erkek bebeklerde diye özellikle belirttiğin için öyle dedim diiiii naniknanik
ohh sevindim şimdizemuszemusaslında bana bi lkere alttan baktılar ve 2 gün sonra erken doğum yapmış oldumÇok üzgünüm çoookgerçi benim kabahattimde var su geliyo gi
bi hissettim ve öle deyincede anlamanın yolu oymuş
bende dolmuşa minübüse falan binmem canım....otobüs en güvenlisi inanırmısın hamileyken bile taksiye nadir bindim çünkü takiler çok sarsıyor ototbüs en sağlıklısı bence ....hadi bakalım huri atlatmışsın misafirleri
git gez yarın da ben daha hiç yalnız çıkmadım zaten bebekle çıkamam ki anca arabayla eşim götürürse yoksa dolmuşa falan binemem ki minik kuzuyla
bende çok dikkat ediyorum otutturmamak için oto koltuğunda bile tedirginim aslında ama hanım yatmıyor ki boyun kasları yırtılacak kızızn hep kalkmak istiyo kendini zorluyor kalkmaya çalışıyor...nesguik canım avatarında gördüğüm kadarı ile deniz bebeği oturtmuşsun dr geçen gidişimizde sakın oturtmayın vede ayaklarının üzerine bastırmayın demişti
ben fitili çok seviyorum kızlar kazıyorum tebeşir gibi yarısını koyuyorum çok rahatlıyor kızım...hemen uykuya geçiyor top atsan uyanmıyor....evet ya ne pis şey şu fitil banada doktor yazarken kendisine sinir oldum ama napalım bana yarım yarım at dedi 6 saatte bir ,gerçi benim bebişte kız ya bişey olmaz heralde
o dinlenememe bended evar canım ya..amartis söylemişti bi süre sonra geçiyor demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?