- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.061
evet canım kozmonotlar çok kullanışlı oluyo her yönden sardığı için hiç biyerden hava alıpta gaz yapmıyo ve üşütmüyosunda ben ilk kızımda kullanmıştım bundada onu kullanıcamSelammmmmm kızlar nasılsınız?
Ben ayakta uyuyorum,kendimi bi türlü dinlenmiş hissedemiyorum.Uykumu almış olsamda zinde değilimBide iş stresine girdim sanırım,kışlıklar çıkacak,camlar silinecek vs.gözümde büyüyo nedense.
Neyyyse bugün dışarı çıktık,oğluma uyku tulumu,eşofman takımı,peluş bataaniye,biberon(annemde kullanmak için),ayakkabı,mendil ve çorap aldım.Bide ayaklı mont baktım ama henüz gelmemiş kozmonot deniyomuş onlara onuda öğrenmiş olduk :) Daha erken dediler,iyi bakalım çıkınca alırız inş. Benim öyle bişey almam şart taşınma işi olmadı çünkü hergün bebeğimi anneme bırakıp alıcaz üşütmesin kuzum
Yaa inşallah geçmezse işimiz zor zaten,gece bile saçmalıyorum bazen.Eşim izinli ya benden sonra yatıyor geçen gece yatmış banada diyoki gel kolumda yat uyku sersemi tamam maması bitsin geliyorum demişim :kedi: çok güldü gece ya gülme sesine kendime geldim
canım bende sağlık ocağında yaptırdım 2 bacaktanda birer aşı oldu bide koldan verem aşısı ve ben rotovirüsünü yaptırmadımbiz bugün aşıya gittik teyzeleri,koldan ve bacaktan birer aşı birde rota virüsü aşısını yaptırdık.yavrum iki aşı arasında hemşire rota virüs aşısını verdi acıdan bide acıkmıştı aşıyı bir emiyo inanamazsınız.
koldan verem,bacaktan 5li karma yapıldı,bir aşı daha varmış onu öbür ay yapalım dedi,sizde toplam kaç aşı yapıldı kızlar?
bugün 68 günlüğüz ve 5 kilo olduk sonunda çok şükür,3195 gram doğdu,hemşire doktor normal diyor ama kilo alımı konusunda şüphelerim var helede burdan 6-7 kiloları okuyunca,bu arada o bebişlerimizede 41 kere maşallah.sizce nasıl kızlar ya
selam kızlar
bugün 2. ay karma aşılarımızı olduk
çok nazlı oldu kuzum , ememiyor bile, mızıl mızıl ağlamaktan ...
artık sağıp verdim .. bu kez üzüntüden midir nedir 50 cc zor çıktı .. onu da sağana kadar uyudu oğlum , 3 saat sonra uyandı , az önce verdim yeniden uyudu ..
naapıcam kızlar bi akıl verin .. her saat ateşini mi ölçmem gerekiyor yükselip yükselmediğini öğrenmem için ..
en son 37,1di yanlış ölçmediysem koltuk altından dijital termometreyle ..
aşıdan gelince eve 1 çay kaşığı calpol verdim , bi daha vermeme gerek var mı bu ateşle ?? hemşire huzursuzlanır da ağlarsa çok ve baktın biraz da ateş yaptı , o zaman 1 çay kaşığı ver yine dedi ..
siz ne yaptınız aşıdan sonra ???
yoruldum bugün
pazar-market yaptık
eve geldik koşturarak yemek hazırlığı
sonrasında alınanlar yıka yerleştir
şimdi de mutfağı temizliycem
yarın evi derinden silip süpürmem lazım cam kapı falan
akşamında iftar hazırlığı ertesi gün kalabalık misafirim var
inşallah kızım üzmez beni
şu bayramıda atlatırsak bi düzene giricez inşallahh
kızlar malum ramazanda tatlı bol olur oda geçsin kendime çeki düzen verecem inşallah
ahanda bak tam buraya yazdım bu kilolar verilecek
artık karnımda çok acımıyo gibi biraz biraz spora başlıyacam
kararlıyım başarabilirim başaracağımmmmmmm
Maşallah kız ne hamaratsın. İftar temizlik 2 çocuk. Senin günün 24 saatten fazla galiba. Bir de foruma giriyorsun. 41 kere
hoşbuldum kikoşcum
sorma döktürdüm yine nefessizkaydirigubbakcemile3
ipeğimu hoşgeldin canım nasılsın prenses nasılŞeniz
ipek kızımız çokkk güzel annesi maşallahhh yaa hele o mevlüt kıyafetiyle olan resmine bittimmm çaldım resminizi haberin olsun öykünün albümünde duruyo arada bakıp seviyorum maşallah demeyi unutmadan tabiiiiopuyorumnanaktan
geldiiiiimmmmmmmmmmmm.bende ipeğimin resimlerini koydumda diğer topiğe geldim çekerlerr.kalabnalık ya uyku akıyo gfözümden ama gitmiyorum....kızızmıda yollamadım salonda yatıyo mememin altında dursun hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?