2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım kozmonotlar çok kullanışlı oluyo her yönden sardığı için hiç biyerden hava alıpta gaz yapmıyo ve üşütmüyosunda ben ilk kızımda kullanmıştım bundada onu kullanıcam

ah canım sen zaten doğumdan beri çok uğraştın oğluşunla anca düzene girdiniz olcak böle şeyler artık az şeyler yaşamadınız
yanlış hatırlamıyosam

canım bende sağlık ocağında yaptırdım 2 bacaktanda birer aşı oldu bide koldan verem aşısı ve ben rotovirüsünü yaptırmadım
banada sağlık ocağındakiler fitile alıştırma dediler calpol önerdiler gider gitmez bi çay kaşığı verdim 8 saat sonra yine verdim ve gece sahur zamanı yine verecektimki bi baktım ateşi yükselmişti ama öle çok değildi tekrar verdim bugün ikinci günümüz bugünde verdim çünkü ağrısı olabilir diye ama yarına vermem artık

benim kızda 3180 daoğmuştu ilk ay 1 kilo aldı 2. ay 2 kilo almış çünkü rada 1kutu aptamil bitirdik canım yoksa seninki normal merak etme

sizede geçmiş olsun canım bak demresuya yazdım oku sende canım ihmal etme emi canım hadi tekrar geçmiş olsun

yoruldum bugün
pazar-market yaptık
eve geldik koşturarak yemek hazırlığı
sonrasında alınanlar yıka yerleştir
şimdi de mutfağı temizliycem
yarın evi derinden silip süpürmem lazım cam kapı falan
akşamında iftar hazırlığı ertesi gün kalabalık misafirim var
inşallah kızım üzmez beni
şu bayramıda atlatırsak bi düzene giricez inşallahh

hoşgeldin demet naber dememe kalmadı döktürmüşsün gene
hafsada gelmedi bu akşam
çiçekte erken kaçtı
huride az önce burdaydı

demresu star dust kızlar geçmiş olsun hadi atlatmışsınız aşıyı
inşallah ateşlenmez kuzular

starcım bizimkinde de huzursuzluk çok oldu
hafifte ateşlendi
sürekli kontrol et canım öyle bi saat bekleme

bizim 2 bacağa ayrı ayrı birde koluna verem aşısı yaptılar aynı anda çok ağlamıştı meleğimmafoldumben
atlattık çok şükür

kikoş huriş nabersiniz

kızlar malum ramazanda tatlı bol olur oda geçsin kendime çeki düzen verecem inşallah
ahanda bak tam buraya yazdım bu kilolar verilecek
artık karnımda çok acımıyo gibi biraz biraz spora başlıyacam
kararlıyım başarabilirim başaracağımmmmmmm

Maşallah kız ne hamaratsın. İftar temizlik 2 çocuk. Senin günün 24 saatten fazla galiba. Bir de foruma giriyorsun. 41 kere

Ben eltimden pilates cd'si alacağım. Yapabilir miyim:1no2:
Ama olsun niyet etmek belki yeterli olur.
Aldığım kiloları tatlı yememe rağmen hızla veriyorum. 2 hatta 1 kilo kaldı. Ama karnım kötü görünüyor. Hala buruşuk. Toparlanması için biraz spor lazım galiba.

hoşbuldum kikoşcum
sorma döktürdüm yine nefessizkaydirigubbakcemile3

ipeğimu hoşgeldin canım nasılsın prenses nasılŞeniz
ipek kızımız çokkk güzel annesi maşallahhh yaa hele o mevlüt kıyafetiyle olan resmine bittimmm çaldım resminizi haberin olsun öykünün albümünde duruyo arada bakıp seviyorum maşallah demeyi unutmadan tabiiiiopuyorumnanaktan

geldiiiiimmmmmmmmmmmm.bende ipeğimin resimlerini koydumda diğer topiğe geldim çekerlerr.kalabnalık ya uyku akıyo gfözümden ama gitmiyorum....kızızmıda yollamadım salonda yatıyo mememin altında dursun hehehehe

Canım benim sağol. Çalmak ne demek. İstediğin gibi kullan.
Fırsat bulursam yenilerini de ekleyeceğim.
Kız bugün durmadı. Kucakçı kesildi başıma. Anakucağında mekik çekiyor sürekli kalkmak istiyor. Sporcu olacak zilli. kaydirigubbakcemile3
Sırtım ağrıyor valla. Kamburum çıktı. Neyse geceleri biraz nefes alıyorum.

geldiiiiimmmmmmmmmmmm.bende ipeğimin resimlerini koydumda diğer topiğe geldim çekerlerr.kalabnalık ya uyku akıyo gfözümden ama gitmiyorum....kızızmıda yollamadım salonda yatıyo mememin altında dursun hehehehe

kendi yazdığımdan bi mok anlamadım...
geldim burdayım yani...
uyku başıma vurdu ama yatmıyorum daha..
kızımda yanımda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…