- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.081
Ben eltimden pilates cd'si alacağım. Yapabilir miyim:1no2:
Ama olsun niyet etmek belki yeterli olur.
Aldığım kiloları tatlı yememe rağmen hızla veriyorum. 2 hatta 1 kilo kaldı. Ama karnım kötü görünüyor. Hala buruşuk. Toparlanması için biraz spor lazım galiba.[/QUO
oh maşallah 1 kilodan bahsediyosun ya biz napalım 14 kilo var
ha bu arada senin kahve limon işi ne alemde canım
ben madecassol ve ayncel kreme devam ediyom ama daha farkı farkedemedim
Ben eltimden pilates cd'si alacağım. Yapabilir miyim:1no2:
Ama olsun niyet etmek belki yeterli olur.
Aldığım kiloları tatlı yememe rağmen hızla veriyorum. 2 hatta 1 kilo kaldı. Ama karnım kötü görünüyor. Hala buruşuk. Toparlanması için biraz spor lazım galiba.[/QUO
oh maşallah 1 kilodan bahsediyosun ya biz napalım 14 kilo var
ha bu arada senin kahve limon işi ne alemde canım
ben madecassol ve ayncel kreme devam ediyom ama daha farkı farkedemedim
Aslında yapsam bir işe yarayacak gibi görünüyor ama banyoyu bile hızla yapıp çıkıyorum. Düzenli yapamadığım için çok gelişme kaydedemedim. Ben içine lavanta yağı da katıyorum bu arada. Bir de topiklerin birinde kantaron yağından bahsetmişler. Bunu biri sezeryan yeri için kullanmış. Çatlaklarında düzelme farketmiş. Onu da listeme dahil edeceğim. Ayncel emzirme döneminde kullanılmıyor galiba. Dr'a sor derim. Evde madecasol ayncel, evigen var ama kullanmıyoru. Zaten 1 sene düzenli kullanmak gerekiyormuş.
ipeğimu demetim kikoşum nasılsınız yahuuuu...
kızlar ya kaynanam ipeği her fırsatta kucağına alıyor sdımsıkı tutuyor ve uyutuyor.kadında uyutma hastalığımı var ne..hiç sevmiyor kızı direk kucağında topaç gibi sıkıyor uyuytoyur..hayır bişey değil kız öyle uyumaya alışacak hep isteyecek bende boğuvericem..
kayınpederde yanaklarına dudaklarını deydirip duruyor...gızımmm gıızııımmm die die öpmüyor ama dudaklarını yanaklarına deydiriyor.onun nefesinin üflemesine bile tahammülüm yok ya ne sinir bozucu bişeyyyyyy
kikoşcum aynen bende sinir oluyorum kilolarıma
hiç alışkın değilim bu kadar kilolu olmaya
gerçi 20 kg gitti benim kaldı vermem gereken 10 kg
hamileliğime 59 la başladım tamda kilo aldığım bir zamanda
ve 85 e çıktımakannehir
sanırım çoğu ödemdi o yüzden hızla gittiler
ama spora başlıycam inşallah bayram geçsin bi düzene girelim oğluş okula başlasın
azimliyim kararlıyımmmmdelikafadulden
ipeğimu maşallah sana canım valla hiç kilo lafı etme yolarımmmmm
he bide ne hamaratlığı anacım mecburiyet desek daha doğru olurrrrrrrrr
kayuınpederimin bi lafı vardır
zor başa geldimi don başa geçer diye:roflol:
bu madecassol bebek pişiklerinede iyi geliyomuş ama ben oyüzden pek tereddüt etmedim
ayncel de bende tereddüt ettima am çatlaklarada erken tedavi şart bakalım bi tüp aldım madecassolda 2.tüpteyim
uyku tepeme bindi neyse 2 saat oldu kızı emzireli 2:15 de falan kalkarım ben ....
sinir oldum benim laptop gitti
kitlendi kaldı bissürü de yazmıştım
yiğitin pc ye geçtim
E hadi yat o zaman.
ay o salak adamı hatırlıyorum anlatmıştın burda son gün bile seni sinir etmişti..suratsızzz....böööö:1ninca:Yarın iş yerine gidip 6 ay ücretsiz izin için dilekçe vereceğim. Bu arada departman müd. ile görüşeceğim. Kendisi ile aram pek yok. O bana izin vermemek için direnecek diye tahmin ediyorum. Tabi ben de alacağım diye diretecem. Belki işten bile atabilirler. Çok hareketli ve heyecanlı bir gün olacak benim için. Tabi bu dediklerimin hiçbiri de olmayabilir. Git tamam da diyebilirler. Bakalım. Bana dua edin kızlar. 1 aydır bu gün için heyecan içindeyim
amaaann çatlaklar nasılsa gider zaten fazla belli olmuyor..kilolarım gitsinde..apışık apışık yürüyorum..
ay konu değişşşş...üfff bunalıma giricem ama yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?