2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Şunların yürüteç zamanı gelsin diye bakıyorum.
6 aylıkken ben koyacağım yürütece. Etrafımda dolansın dursun. Böyle zor oluyor. Gerçi dr'lar pek tavsiye etmiyorlar ama kullananlarda bir arıza görmedim açıkçası. Bence büyük rahatlık.

kikoşcum aynen bende sinir oluyorum kilolarıma
hiç alışkın değilim bu kadar kilolu olmaya
gerçi 20 kg gitti benim kaldı vermem gereken 10 kg
hamileliğime 59 la başladım tamda kilo aldığım bir zamanda
ve 85 e çıktımakannehir
sanırım çoğu ödemdi o yüzden hızla gittiler
ama spora başlıycam inşallah bayram geçsin bi düzene girelim oğluş okula başlasın
azimliyim kararlıyımmmmdelikafadulden

ipeğimu maşallah sana canım valla hiç kilo lafı etme yolarımmmmm

he bide ne hamaratlığı anacım mecburiyet desek daha doğru olurrrrrrrrr
kayuınpederimin bi lafı vardır
zor başa geldimi don başa geçer diye:roflol:

ipeğimu demetim kikoşum nasılsınız yahuuuu...

kızlar ya kaynanam ipeği her fırsatta kucağına alıyor sdımsıkı tutuyor ve uyutuyor.kadında uyutma hastalığımı var ne..hiç sevmiyor kızı direk kucağında topaç gibi sıkıyor uyuytoyur..hayır bişey değil kız öyle uyumaya alışacak hep isteyecek bende boğuvericem..
kayınpederde yanaklarına dudaklarını deydirip duruyor...gızımmm gıızııımmm die die öpmüyor ama dudaklarını yanaklarına deydiriyor.onun nefesinin üflemesine bile tahammülüm yok ya ne sinir bozucu bişeyyyyyy

Ya ben de garip garip sevmelerine uyuz oluyorum. Benim kaynana ne zaman kucağına alsa benimki basıyor feryadı. Kadın da hep uyku saatlerinde geliyor çocuk iç çeke çeke ağlıyor. Çocuk uyurken kolunu bacağını sıkıştırıyor ensesini öpüyor.
Yarın iş yerime gitmem lazımdı ona bırakmak istemediğimden kızımı da götüreceğim. Allahtan ablam geldi de bana eşlik edecek. İpeği biraz oyalar artık

bu madecassol bebek pişiklerinede iyi geliyomuş ama ben oyüzden pek tereddüt etmedim
ayncel de bende tereddüt ettima am çatlaklarada erken tedavi şart bakalım bi tüp aldım madecassolda 2.tüpteyim

Evet kilo sorunum yok çok şükür bişey demeye de hakkım yok.
Sen de 10 kiloyu bu gidişle verirsin merak etme.
Harbi kayınpederinin lafı çok doğru.

bu madecassol bebek pişiklerinede iyi geliyomuş ama ben oyüzden pek tereddüt etmedim
ayncel de bende tereddüt ettima am çatlaklarada erken tedavi şart bakalım bi tüp aldım madecassolda 2.tüpteyim

Evet ne kadar erken o kadar iyi. Benimkiler sedef rengini almaya başladılar bile. O yüzden panikteyim. Önemli olan beyazlaşmadan çözüm üretmek. Bence kahve limona geç. Diğeri çok uzun sürüyor hem de çok işe yaramıyor gibi. Kahve limonda 2-3 ayda düneli yaparsan geçmesi gerekiyormuş. Valla ben de Lolifer'in babaannesinin yalancısıyım

bu yaşlıların laflarıda çok enteresan..
zor başa geldimi don başa geçer
laf laf açar laf g.t açar hehehehehe
bide
çatal kazık yere batmaz....
bu arada kızlar bi tuvalete geçeyim dedim tyopuklarım acıyor bugün çok ayakta kaldım yaaa...hemen başlıyor ayaklarım taşıyamıyor vücudumu....bayramda eşofmanlarla gezicem ya..amcalarımın gelinleri şıkıdım bıkıdım gelirler artık üfffffff

Yarın iş yerine gidip 6 ay ücretsiz izin için dilekçe vereceğim. Bu arada departman müd. ile görüşeceğim. Kendisi ile aram pek yok. O bana izin vermemek için direnecek diye tahmin ediyorum. Tabi ben de alacağım diye diretecem. Belki işten bile atabilirler. Çok hareketli ve heyecanlı bir gün olacak benim için. Tabi bu dediklerimin hiçbiri de olmayabilir. Git tamam da diyebilirler. Bakalım. Bana dua edin kızlar. 1 aydır bu gün için heyecan içindeyim

amaaann çatlaklar nasılsa gider zaten fazla belli olmuyor..kilolarım gitsinde..apışık apışık yürüyorum..
ay konu değişşşş...üfff bunalıma giricem ama yaaaaa

E hadi yat o zaman.

20 dakka daha bekliyim ipeği emzirip yatarız kızızmla...şimdi ben tam uyurum o acıkır.....babamızda yokken biraz pc tadını çıkarıyım....yarın gece son inşallah..ama bayram 1. günüde çalışlacak hemde o gün çok yoğun kociş...kızızmla tek gezicez artık bayramın 1. günü.....

ay o salak adamı hatırlıyorum anlatmıştın burda son gün bile seni sinir etmişti..suratsızzz....böööö:1ninca:

amaaann çatlaklar nasılsa gider zaten fazla belli olmuyor..kilolarım gitsinde..apışık apışık yürüyorum..
ay konu değişşşş...üfff bunalıma giricem ama yaaaaa

Heee seninki belli olmuyor olabilir de benimki salyangoz yürümüş gibiydi şimdi mor damar şeklinde. Bir de büzüş büzüş oldu karnım. Top yutmuş gibi hamileydim. Sonuç bu oldu.
Asıl kilo bir şekilde gider. Hem sen bu kadar efora nasıl kilo tutyorsun anlamıyorum. Yiyor musun kız yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…