- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.101
ay o salak adamı hatırlıyorum anlatmıştır burda son gün bile seni sinir etmişti..suratsızzz....böööö:1ninca:
20 dakka daha bekliyim ipeği emzirip yatarız kızızmla...şimdi ben tam uyurum o acıkır.....babamızda yokken biraz pc tadını çıkarıyım....yarın gece son inşallah..ama bayram 1. günüde çalışlacak hemde o gün çok yoğun kociş...kızızmla tek gezicez artık bayramın 1. günü.....
geldiiiiimmmmmmmmmmmm.bende ipeğimin resimlerini koydumda diğer topiğe geldim çekerlerr.kalabnalık ya uyku akıyo gfözümden ama gitmiyorum....kızızmıda yollamadım salonda yatıyo mememin altında dursun hehehehe
Canım benim sağol. Çalmak ne demek. İstediğin gibi kullan.
Fırsat bulursam yenilerini de ekleyeceğim.
Kız bugün durmadı. Kucakçı kesildi başıma. Anakucağında mekik çekiyor sürekli kalkmak istiyor. Sporcu olacak zilli. kaydirigubbakcemile3
Sırtım ağrıyor valla. Kamburum çıktı. Neyse geceleri biraz nefes alıyorum.
Öykü hanım nasıllar?
Huri hoşgeldin canım. Emsin İpek hatun da çabuk büyüsün.
Şunların yürüteç zamanı gelsin diye bakıyorum.
6 aylıkken ben koyacağım yürütece. Etrafımda dolansın dursun. Böyle zor oluyor. Gerçi dr'lar pek tavsiye etmiyorlar ama kullananlarda bir arıza görmedim açıkçası. Bence büyük rahatlık.
ipeğimu demetim kikoşum nasılsınız yahuuuu...
kızlar ya kaynanam ipeği her fırsatta kucağına alıyor sdımsıkı tutuyor ve uyutuyor.kadında uyutma hastalığımı var ne..hiç sevmiyor kızı direk kucağında topaç gibi sıkıyor uyuytoyur..hayır bişey değil kız öyle uyumaya alışacak hep isteyecek bende boğuvericem..
kayınpederde yanaklarına dudaklarını deydirip duruyor...gızımmm gıızııımmm die die öpmüyor ama dudaklarını yanaklarına deydiriyor.onun nefesinin üflemesine bile tahammülüm yok ya ne sinir bozucu bişeyyyyyy
uyku tepeme bindi neyse 2 saat oldu kızı emzireli 2:15 de falan kalkarım ben ....
bu yaşlıların laflarıda çok enteresan..
zor başa geldimi don başa geçer
laf laf açar laf g.t açar hehehehehe
bide
çatal kazık yere batmaz....
bu arada kızlar bi tuvalete geçeyim dedim tyopuklarım acıyor bugün çok ayakta kaldım yaaa...hemen başlıyor ayaklarım taşıyamıyor vücudumu....bayramda eşofmanlarla gezicem ya..amcalarımın gelinleri şıkıdım bıkıdım gelirler artık üfffffff
Yarın iş yerine gidip 6 ay ücretsiz izin için dilekçe vereceğim. Bu arada departman müd. ile görüşeceğim. Kendisi ile aram pek yok. O bana izin vermemek için direnecek diye tahmin ediyorum. Tabi ben de alacağım diye diretecem. Belki işten bile atabilirler. Çok hareketli ve heyecanlı bir gün olacak benim için. Tabi bu dediklerimin hiçbiri de olmayabilir. Git tamam da diyebilirler. Bakalım. Bana dua edin kızlar. 1 aydır bu gün için heyecan içindeyim
Heee seninki belli olmuyor olabilir de benimki salyangoz yürümüş gibiydi şimdi mor damar şeklinde. Bir de büzüş büzüş oldu karnım. Top yutmuş gibi hamileydim. Sonuç bu oldu.
Asıl kilo bir şekilde gider. Hem sen bu kadar efora nasıl kilo tutyorsun anlamıyorum. Yiyor musun kız yoksa?
hakkaten ipeğimu sen o işe geri dönmeyimi düşünüyosun yaa
hani sana haksızlık etmişlerdi hani yerini hemen kapmışlardı
ekmek yemiyorum tatlı boğazıma düğümleniyor yakıyor yemiyorum...
ben çok sıkı etliydim taş gibi dediklerinden dim...doğumda 6 kilo verdim..
hala 6 kiloyla duruyorum ne iniyo ne çıkıyo...
doğurduğum gün 84 düm hala 84 üm....
çok kötü yaaa..
yiyiyorum tabiki ama tatlı ekmek hamur işleri yemiyorum..her hafta pazardan dünya sebze alınıyor bütün hafta o yeniliyor valla....
yok aslında gece artık 4-5 -saat uyuyo ama acıkır emzirip öyle uyutursam sabah 8 e kadar hiç uyanmayabilir...2 saatte bir mi kalkıyor?
Kiko linki ekliyorsun o foto olarak çıkıyor canım
inşallah stediğin gibi olur..bende çok karasızım hala ya..2. çocuk istiyorum ama çalışmakta istiyorum ..bakalım 1 sene daha düşünücem ...Yok canım ne dönmesi. 6 ay ücretsiz için alacam. 53 gün birikmiş yıllık iznim var. Bunlar bitince İpek zaten 1 yaşına geliyor. Sonra 2. çocuğu yapacağım inşallah. O doğana kadar biraz daha dişimi sıkarım. Tabi onlar atarsa süper olur. 9 yıllık tazminatımı alırım.
Demet uyumadı mı Öykü?
Sağol Huricim. Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum.
4-5 saat iyimiş. Sonra süre daha da uzuyor. Benimki 8 saat uyuyor. Gerçi 3 gecedir gene uyanmaya başladı. Yine de ilk zamanlardaki gibi değil ya buna da şükür. Uyumadan önce çok emzirin uyanma süresi uzuyor.
ewet heledereotu yersem süperoluyor emdikçe emiyor ..
ya ben kızımı izlerkengözümden yaşlar akıyor tutamıyorum..
valla eşimden utanıyorum o kadar ağlamak geliyor ki kendimi böyle çok bitkin aciz açık vermiş bi tuhaf oluyorum .ki eşim bana hep çok gaddarsın güçlüsün kolay kolay karşındakine eğilmiyosun derdi.şimdi öyle yanında kızımı severken bakarken ağlamak kötü oluyo ama tutamıyorum ...
ellerini kapatmıştım battaniyeyle ona sinir olmuş ondan bağırıyomuş ı ııı ı ıııı diye attı üstünden rahatladı sıpa:roflol:
pff işleri düşündükçe daral geliyo
kendimmi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaa hiçbirşey yapmak istemiyor canım
ne olacak bu halim bilmemmmlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?