2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay o salak adamı hatırlıyorum anlatmıştır burda son gün bile seni sinir etmişti..suratsızzz....böööö:1ninca:

Heh işte o gerzekle çalışıyordum. Atsın beni şimdi.
Şişman kadın şarkı söylemeden opera bitmez demiştim. Gerçi şişmanlığımdan pek birşey kalmasa da soyadım hala ŞİŞMAN.
Harbi benim soyadım Şişman.

hakkaten ipeğimu sen o işe geri dönmeyimi düşünüyosun yaa
hani sana haksızlık etmişlerdi hani yerini hemen kapmışlardı

2 saatte bir mi kalkıyor?
Kiko linki ekliyorsun o foto olarak çıkıyor canım

geldiiiiimmmmmmmmmmmm.bende ipeğimin resimlerini koydumda diğer topiğe geldim çekerlerr.kalabnalık ya uyku akıyo gfözümden ama gitmiyorum....kızızmıda yollamadım salonda yatıyo mememin altında dursun hehehehe

hoşgeldin canım
hazır memişin altındyken bi kokla benim için

aynen geceleri rahat ediyorum bende bunada şükür
her işimi gece yapıyorum ev süpürme dahil napayım
yarın eşim izin aldı valla temizlik yapıcam diyince
kadında alamadım hepsi dolu bayram üstü

Öykü hanım nasıllar?
Huri hoşgeldin canım. Emsin İpek hatun da çabuk büyüsün.

iyi çok şükür teyzesi uyudu

aynen bende
oğlumda kullandım çok rahat valla

sağol canım iyi şükür sen nasılsın

şu kaynanalara sinir oluyorum
bizimki de dün kızım onda durmadı ağladı bana diyo ki sen bunu iyice kendine alıştırmışsınnnakannehir

bak bak şunun dediğine yaa alışmasamıydı yani onu ben doğurdum kadınnnn:mymeka:

uyku tepeme bindi neyse 2 saat oldu kızı emzireli 2:15 de falan kalkarım ben ....

iyice uykucu oldun huriş sennnlmaz:

boşver vercez inşallahhhh iyi düşün öyle olsunn:lepi:

inşallah hiçbir sorun çıkmaz canımm

aha benimki mızırdanıyo

ekmek yemiyorum tatlı boğazıma düğümleniyor yakıyor yemiyorum...
ben çok sıkı etliydim taş gibi dediklerinden dim...doğumda 6 kilo verdim..
hala 6 kiloyla duruyorum ne iniyo ne çıkıyo...
doğurduğum gün 84 düm hala 84 üm....
çok kötü yaaa..
yiyiyorum tabiki ama tatlı ekmek hamur işleri yemiyorum..her hafta pazardan dünya sebze alınıyor bütün hafta o yeniliyor valla....

hakkaten ipeğimu sen o işe geri dönmeyimi düşünüyosun yaa
hani sana haksızlık etmişlerdi hani yerini hemen kapmışlardı

Yok canım ne dönmesi. 6 ay ücretsiz için alacam. 53 gün birikmiş yıllık iznim var. Bunlar bitince İpek zaten 1 yaşına geliyor. Sonra 2. çocuğu yapacağım inşallah. O doğana kadar biraz daha dişimi sıkarım. Tabi onlar atarsa süper olur. 9 yıllık tazminatımı alırım.

Çok enteresan. Ben hamileyken öyleydim. Dikkat ettikçe alıyordum. 15 kilo ile bitirdim zaten. Şimdi ne bulsam yiyorum bişeycik olmuyor. Galiba işin sırrı fazla dikkat etmemektekaydirigubbakcemile3
Doğumdan sonra hızla kilo veriyorsun sonra sabit kalıyorsun bu doğru. Ben de 20 günde 11,5 kilo verdim. Aradan neredeyse 3 ay geçtikten sonra 2 kilo verdim hem de 15 günde.
Aslında doğum sonrasında önce hızla kilo verirmişsin sonra aradan biraz zaman geçince almaya başlarmışsın. Sen dua et oraya takılmamışsın sabit kalmışsın. 1 ay sonra yeniden kilo vermeye başlarsın.

2 saatte bir mi kalkıyor?
Kiko linki ekliyorsun o foto olarak çıkıyor canım
yok aslında gece artık 4-5 -saat uyuyo ama acıkır emzirip öyle uyutursam sabah 8 e kadar hiç uyanmayabilir...

inşallah stediğin gibi olur..bende çok karasızım hala ya..2. çocuk istiyorum ama çalışmakta istiyorum ..bakalım 1 sene daha düşünücem ...

kiloş...
cevap yaz butonuna bastın ...
hani yazdığımız yazıyı kalınlaştırmak için B harfi var basınca yazılar kalın oluyor ..o sırada ki sondan 3 üncü olan sembole tıkla..sarı kare işareti ona tıkla...
küçük pencere açılacak orda http: yazar onu sil ...
elindeki linki oraya yapıştır ve tamam la gönder gitsin ...
öyle oluyor canım hadi bekliyom...

Sağol Huricim. Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum.
4-5 saat iyimiş. Sonra süre daha da uzuyor. Benimki 8 saat uyuyor. Gerçi 3 gecedir gene uyanmaya başladı. Yine de ilk zamanlardaki gibi değil ya buna da şükür. Uyumadan önce çok emzirin uyanma süresi uzuyor.

ewet heledereotu yersem süperoluyor emdikçe emiyor ..
ya ben kızımı izlerkengözümden yaşlar akıyor tutamıyorum..
valla eşimden utanıyorum o kadar ağlamak geliyor ki kendimi böyle çok bitkin aciz açık vermiş bi tuhaf oluyorum .ki eşim bana hep çok gaddarsın güçlüsün kolay kolay karşındakine eğilmiyosun derdi.şimdi öyle yanında kızımı severken bakarken ağlamak kötü oluyo ama tutamıyorum ...

ellerini kapatmıştım battaniyeyle ona sinir olmuş ondan bağırıyomuş ı ııı ı ıııı diye attı üstünden rahatladı sıpa:roflol:

Bu arada çalışıp ne yapacaksın kız. Okurken bile çalıştım ben. Şimdi dönüp baktığımda hayatta yaptığım en zevkli iş bebeğimi büyükmekmiş bunu anladım. Hatta karşılığını alabildiğim tek iş bu. Hem de boğaz tokluğuna çalışıyorum. Çocuk büyütmek de çok önemli bir iş. ınsan yetiştiriyoruz. Ne kadar ilgilenirsek o kadar çabuk konuşacaklar. Annenin öğretmenliği çok önemli bence. Özel hoca tutacağıma ben ders veririm kızıma.
Tabi çalışmak zorunda olan arkadaşlar için bişey diyemem. Onlar da çocukları için iyi bir gelecek hazırlamak için uğraşıyorlar. ışleri de çok zor. Evdeyken işlere yetişemiyorum. Çalışmaya başlasam dağılırım herhalde.

Ben ilk zamanlar öyleydim. Anne olmak gerçekten muhteşem bir duygu. İçim coşuyor. Zaman geçtikçe daha çok artıyor sevgim. Belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ona baktıkça Allah'a olan sevgim de coşuyor. Bana onu emanet ettiğini düşünüyorum. Emanetine iyi bakmaya çalışıyorum.

ellerini kapatmıştım battaniyeyle ona sinir olmuş ondan bağırıyomuş ı ııı ı ıııı diye attı üstünden rahatladı sıpa:roflol:

Yerim ben onun minik ellerini.

pff işleri düşündükçe daral geliyo
kendimmi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaa hiçbirşey yapmak istemiyor canım
ne olacak bu halim bilmemmmlmaz:

kikoş resmi halledemedi heralde..ben kaçar kızlar gidip artık yatayım ...kızımı emzireyim yatırayım rahat rahat yatağına duymam die benim yüzüme salonda yatıyor...
ay 1 bardak kola içeyim dedim bu akşam misafirler getirmişler kola canım çekti 1 bardak içeyim dedim miğdem bulandı hiç içmem ııyykk....
hadi öpüldünüz şekerler...
bu arada aklıma anneci kgeldi o ne yaptı acaba hiç sesi çıkmıyor..

pff işleri düşündükçe daral geliyo
kendimmi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaa hiçbirşey yapmak istemiyor canım
ne olacak bu halim bilmemmmlmaz:

Haklısın. Neden bu kadar şeyin altına giriyorsun?
İftar hazırlayacak durumda değiliz bence. Hele sen bi de oğlun var. Eşin var. Onların üstü başı yemeği zaten yeter. Misafir gelecek kişilerin bunu düşünmesi lazım.

kikoşum sen burdan doğru yapıyorsun...da imaj.sitesinden aldığın link hatalı canım....
imagesten resimi startladım..daha sonra resim küçük karşına geliyor resime bas büyüsün..sonra büyüdüğü sayfada sağda link bölümü var ikinciyi alacaksın..direct mi ne yazıyor yanında onu alacaksın hepsini buraya öyle yapıştıracaksın bekliyim mi seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…