- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.121
Haklısın. Neden bu kadar şeyin altına giriyorsun?
İftar hazırlayacak durumda değiliz bence. Hele sen bi de oğlun var. Eşin var. Onların üstü başı yemeği zaten yeter. Misafir gelecek kişilerin bunu düşünmesi lazım.
ben dün 12 bugün 9 kişi ağarladım.ve hiç biri mutfağa girip makineye bile dizmediler bulaşıkları en yakınlarım benim akrabalarım bide.
bana geçen senede çağarmadın bu sene ne zaman çağıracaksın bizi dediler artık ipek 2 aylık oldu sana zararı olmaz dediler...
ah canım ah öyle bi anlayışsız oluyorlar ki sorma..
üstelik bu akşam annemde gelecekti ama beni ekti şu an yolda yine gitti memlekete ramazan gezmesine 1 gün fazla izizn koparmış iş yerinden bu akşamdan yola çıktı...anam böyle yaparsa diğerlerine kızmamamm gerek .
ya canım benim imajshack sitesi erişime izin vermiyo google chromeyi kurdum ordan alıp yolluyom ama normal googleye getirdimmi öle linkli olunca ve açıncada pc kililtleniyo ve kk kapanıyo
oyüzden canım
ben dün 12 bugün 9 kişi ağarladım.ve hiç biri mutfağa girip makineye bile dizmediler bulaşıkları en yakınlarım benim akrabalarım bide.
bana geçen senede çağarmadın bu sene ne zaman çağıracaksın bizi dediler artık ipek 2 aylık oldu sana zararı olmaz dediler...
ah canım ah öyle bi anlayışsız oluyorlar ki sorma..
üstelik bu akşam annemde gelecekti ama beni ekti şu an yolda yine gitti memlekete ramazan gezmesine 1 gün fazla izizn koparmış iş yerinden bu akşamdan yola çıktı...anam böyle yaparsa diğerlerine kızmamamm gerek .
Hadi ben de gideyim o zaman.
Yarın akşam annemlere yani Akçay'a yola çıkacağım. Bayram sonrasında görüşürüz.
Burada olan olmayan tüm arkadaşlarımın BAYRAMI KUTLU OLSUUUNNN.
Hadi ben de gideyim o zaman.
Yarın akşam annemlere yani Akçay'a yola çıkacağım. Bayram sonrasında görüşürüz.
Burada olan olmayan tüm arkadaşlarımın BAYRAMI KUTLU OLSUUUNNN.
ben sözün bittiği yerdeyim
olsun kuzularım beni bekliycek inşallah cennette:Saruboceq:
hurişcim maşallah sana
her zaman derim tuttuğunu koparan güçlü bi kadınsın
hadi iyi geceler canımŞeniz
ipeğimu canım yiğit 4 yaşındayken korunmayı bıraktık artık olsun bebiş dedik
ama ilk aydan hamile kalmışım anlamadım temizlik yaptım eşyaları çektim falan meğer hamileymişim maalesef düştü
3 ay sonra tekrar hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu
en son yiğit 1. sınıfa başladığında hamileydim herşey iyi gidiyordu 4.5 aylıkken hiç sebepsiz karnımda öldü ve doğumunda bende ölümden döndüm
eşim dedi ki tamam bu olay bitmiştir
ee yaşta ilerledi
birde aşırı yıprandım duygusal açıdan hiç bebek görmeye dayanamıyordum hemen akıyordu çeşmeler
baya bi psikolojim bozulmuştu
yaniiiiiii böyle işte kader......
olsun kuzularım beni bekliycek inşallah cennette:Saruboceq:
ben sözün bittiği yerdeyim
tüylerim diken diken oldu vallaha
kız demet gene kaldık ediyle büdü
ya valla gündüzde girip bi ara bakınıyorum kimseden ses seda çıkmıyo burasıda gece şenleniyo haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?