2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım
yani kul plan program yaparmış kader gülermiş derler ya aynen öyle
Rabbim ne dilerse o olur

Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizi onların acısını göstermesin bize inşallahhhhh
sağlıklı uzun ömürleri olsun kuzularımızın inşallahhhhh

ya aslında benim kahvem hiç de iyi olmaz hatta becerememde içmeyide hiççççç sevmem sadece sonunda fal bakacak olursa hemen lıkırlarım anacım kusura bakma

ya aslında benim kahvem hiç de iyi olmaz hatta becerememde içmeyide hiççççç sevmem sadece sonunda fal bakacak olursa hemen lıkırlarım anacım kusura bakma

demetim işlerin varsa tutmayayım seni benimde uyku gelir birazdan zaten emi canım

e hadi o zaman atarım bnde bi iki bişey seni mi kırcammmm:lepi:

tamam canım 3 te çıkacam zati

1 saatte silerim dolaplrımı sonrada aşkoşuma yemeğini hazırlarım yatarım bende

kahveler nerde kaldı kuşummmm

diloş okullu oldu bizleri unuttuuuulmaz:

oyyyyy nasıl yakışmıştır kimbilir şevvalime okul kıyafetiiii:asigim:Şeniz

darısı senin prensesine kikoşumm:teytey:

ya bende çok istedim bu sene vermeyi ama herkez 2 senede çabuk bıkar sıkılır dediler verdirmediler bizimki biraz süper zeka gibidirde avunmak gibi olmasında aynen büyümüşte küçülmüş gibii yani ama seneye verecem inşallah şimdiden bende çok heycan yapıyom yaaaaa

kikoşum cumartesi gününün menüsü bak bakayım tavsiyelerin olur mu

yarmalı yeşil mercimekli boll naneli yoğurt çorbası(benim memleketimin tarhanası)
saç kavurma ama bu sefer sebzesiz
fırında soslu patates
fırında kaşarlı mantar
z.yağlı barbunya
z.yağlı sarma
közlenmiş kırmızı biber sarması( peynirli içle sigara böreği gibi sarılıyor taze soğanın yeşil kısmıyla fiyonk yapılıyor kk dan almıştım tarifi süper oluyor )
salata
tatlıııı

şimdilik bu kaa aklıma başka bişey gelmiyo 1 ayda ne yapcam derdinden beyin durdulaelaelaelaelae

canım o çorbayı bilmiyom ama memleket dedinya ötesi yok bence
hepsi iyi güzelde fırında kaşarlı mantar riskli çok kolay ama zamanlaman tam olmalı anladın sen onu
valla közlenmiş biber sarmasınıda yeni duydum elbet güzeldir
pilav mantı tarzı biede ekleyebilirsin canım

yiğit 2 sene gitti canım
ana sınıfında mastır yaptı anlıycan:lepi:
4.5 yaşındaydı ilk gittiğinde çok istedi ağladı verdik çok da memnun kaldım
yalnız okuldan geliyodu emziği alıyodu anne beni salla diyodu :roflol:
yani hala emzik emiyodu ve ayakta sallanıyodu :roflol:
tek çocuk olduğu için arkadaşı da yoktu yaşıtı hiç o yüzden çok iyi oldu paylaşmayı öğrendi
öykü büyüsün onuda öyle göndericem inşallahzemuszemus

he canım ben kaçtım artık sende yat uyu anacım öptüm iyi gecelerrrrrrŞeniz

değişik önerilerin olursa yarın alırım senden canım hayde öptüm:1hug:

ooooo hatunlara bakın hele bensiz 15 sayfa yapışlar beeeklava: klava:
yazık değelmi mana o kadar şeyi okuyorum bi saattir:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bugün eşim erken geldi işten napalım iftardan sonra yeni doğum yapan bi arkadaşım vardı ona gidelim dedik..
.yaa kızlar ben kazadan sonra arabaya binemiyorum sanki her an bi otobüse çarpacakmışız gibime geliyo:1no2: :1no2: :1no2: ödüm kopuyoo.
..arkadaşa bi gittik ben dayak yemiş gibi yüzüm gözüm kızarmış...:1shok: :1shok: :1shok: geçermi acaba bu korku normalmi sizce..
neyse ordan gelirken çocuklar arabada uyudular...zeynebi eve geldiğimizde bi daha emzirip uyuttum bende bi güzel uyudum mirmirmirmir mirmirmirmir
sonrada sahura kalkıp eşime demetin verdiği tavada pizza tarifini yaptım...eline sağlık arkadaşım çok güzel oldu.
..sonra dedim bi bakayım foruma..oooohhh maşalah bensiz 15 sayfa yapılmış...ahanda ilk defa bu kadar çoklu alıntı yapıyorum...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin demet naber dememe kalmadı döktürmüşsün gene
hafsada gelmedi bu akşam
çiçekte erken kaçtı
huride az önce burdaydı

hafsa bu akşam uyudu anacım...kızım 1 aydır ilk defa 1 de uyudu kaçırırmıyım bu fırsatı mirmirmirmir mirmirmirmir

he he he ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bunu bi yerden hatırlıyorum sankim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar hafsadan haberiniz varmı yaa neoldu acaba girmez oldu msn side açılmıyo merak ettim benmi denk gelmiyom acaba ama geçmişide kaçırmam mübarek birezilya dizileri gibi takip edilmedimi olmuyo bu topik

kıııss ben hep buralardayım bende sana rastlamıyorum ki...ama msn genelde açık ç.dışı takılıyorum anlarsın yaa yerimseniben yerimseniben yerimseniben
sen yaz ben görürüm seni..

QUOTE=ipeğimu;9179470]Hadi ben de gideyim o zaman.
Yarın akşam annemlere yani Akçay'a yola çıkacağım. Bayram sonrasında görüşürüz.
Burada olan olmayan tüm arkadaşlarımın BAYRAMI KUTLU OLSUUUNNN.[/QUOTE]

sağlıcakla git gel inşallah canım....:teytey: :teytey: :teytey: hayırrlı bayramlaarrrr..süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz

uuuff ....çok kötü oldum gene yaaa...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende ilk bebeğimi daha kalp atışlarını görmeden kaybetmiştik...seni birazda olsa anlayabiliyorum...ama unutmaki onlar cennette seni bekliyolar annelerine şefaatçi olacaklar...ne mutlu sana...benim ondan sonra sonsuz şükürler olsun iki dünya güzeli kızım oldu ama aklıma hep gelir hep ağlarım...herkes unuttu gitti ama benim hiç aklımdan çıkmıyo....ilkler çok başka oluyo...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yaa...bende vermek istemiyorum aslında ama kızım çok yalnız kaldı...çok pasifleşti....o yüzden vermek istiyorum en azından hafta da 2 gün gitsin diyorum...oyun adına...bide o kadar heves ediyoki kuzeni anaokuluna başladı çok kıskandı evde babasıyla bana "öööyyyyttmeniiiimmmm" diye sesleniyo...mesela düşüyo geliyo yanıma "öytmenim dizim üf oldu"diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu benim büyük meleğim...ayşemeleğim....geçen zeynep berranın fotoğrafını buraya koyarken çok içerlemişti...kıyamadım...hoş ne anlıyacak koysam yada koymasam ama olsun işte kendimi tatmin ediyorum ...burda kızım 3 aylık...yani temmuz bebişlerinin 1 ay sonraki halleri...artık oyuncaklarını tutmaya başlıycaklaar...

selam kızlarr maşallahh baya kaynatılmış gene hıhhh küstüm işteeee neyse hepinizi öpüyorumm kızlarr ben yine okula koşturuyorum şimdikk bugünde pazarımız varr yine giremicem okula gidicem saat 12de gelirim çocukalrı beslerim giyiniriz pazara gider geliriz sonraa eve gel yemek yap arada yine çocularla ilgilennn ayy evi topla baya bi koşturmaca beni bekliyooo vaktim olursa bi göz atarım inanın akşam olunca yemekten sonra koltuğun üstünde sıuzıyorumD koca karılar gibi hehhehhhh:hulya: daha yaşımız 28 şimdiden böylee olursam vay halimee neyse alışcazz hadiyin mennn kaçtımm

oyy oyy yesinler bu cimcimeyii ee ablalar kıslançlık vazifereine devam onlarda alışcakta iştee biraz uğraşcazzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…