- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.141
Tamam hatırladım. 4,5 aylıkken kaybettiğin bebekle ilgili yazdıkların aklıma geldi. Annenin sözleri. O zaman çok etkilenmiştim. Hatta ben de 4,5 aylıkken epey tedirgin olmuştum ya kalbi durursa diye. Sonuç itibariyle Allah istediğinde melekler doğuyor. Onun biçtiği ömre sahip oluyorlar. Yiyecek ekmeği içecek suyu varsa istesen de istemesen de geliyorlar. Kısmet Öykü hanımaymış demek ki. Onu kucaklamak varmış kaderinde.
Demetcim seninkilerin de maşallahı var. Yani onlar da çaktırmadan mertebe atlamışlar.
Ezana yakın gelsin de pide arasına peynir koyup yesin.
ya aslında benim kahvem hiç de iyi olmaz hatta becerememde içmeyide hiççççç sevmem sadece sonunda fal bakacak olursa hemen lıkırlarım anacım kusura bakma
demetim işlerin varsa tutmayayım seni benimde uyku gelir birazdan zaten emi canım
kikoşum cumartesi gününün menüsü bak bakayım tavsiyelerin olur mu
yarmalı yeşil mercimekli boll naneli yoğurt çorbası(benim memleketimin tarhanası)
saç kavurma ama bu sefer sebzesiz
fırında soslu patates
fırında kaşarlı mantar
z.yağlı barbunya
z.yağlı sarma
közlenmiş kırmızı biber sarması( peynirli içle sigara böreği gibi sarılıyor taze soğanın yeşil kısmıyla fiyonk yapılıyor kk dan almıştım tarifi süper oluyor )
salata
tatlıııı
şimdilik bu kaa aklıma başka bişey gelmiyo 1 ayda ne yapcam derdinden beyin durdulaelaelaelaelae
ya bende çok istedim bu sene vermeyi ama herkez 2 senede çabuk bıkar sıkılır dediler verdirmediler bizimki biraz süper zeka gibidirde avunmak gibi olmasında aynen büyümüşte küçülmüş gibii yani ama seneye verecem inşallah şimdiden bende çok heycan yapıyom yaaaaa
canım o çorbayı bilmiyom ama memleket dedinya ötesi yok bence
hepsi iyi güzelde fırında kaşarlı mantar riskli çok kolay ama zamanlaman tam olmalı anladın sen onu
valla közlenmiş biber sarmasınıda yeni duydum elbet güzeldir
pilav mantı tarzı biede ekleyebilirsin canım
hoşgeldin demet naber dememe kalmadı döktürmüşsün gene
hafsada gelmedi bu akşam
çiçekte erken kaçtı
huride az önce burdaydı
kiloş...
cevap yaz butonuna bastın ...
hani yazdığımız yazıyı kalınlaştırmak için B harfi var basınca yazılar kalın oluyor ..o sırada ki sondan 3 üncü olan sembole tıkla..sarı kare işareti ona tıkla...
küçük pencere açılacak orda http: yazar onu sil ...
elindeki linki oraya yapıştır ve tamam la gönder gitsin ...
öyle oluyor canım hadi bekliyom...
kızlar hafsadan haberiniz varmı yaa neoldu acaba girmez oldu msn side açılmıyo merak ettim benmi denk gelmiyom acaba ama geçmişide kaçırmam mübarek birezilya dizileri gibi takip edilmedimi olmuyo bu topik
hurişcim maşallah sana
her zaman derim tuttuğunu koparan güçlü bi kadınsın
hadi iyi geceler canımŞeniz
ipeğimu canım yiğit 4 yaşındayken korunmayı bıraktık artık olsun bebiş dedik
ama ilk aydan hamile kalmışım anlamadım temizlik yaptım eşyaları çektim falan meğer hamileymişim maalesef düştü
3 ay sonra tekrar hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu
en son yiğit 1. sınıfa başladığında hamileydim herşey iyi gidiyordu 4.5 aylıkken hiç sebepsiz karnımda öldü ve doğumunda bende ölümden döndüm
eşim dedi ki tamam bu olay bitmiştir
ee yaşta ilerledi
birde aşırı yıprandım duygusal açıdan hiç bebek görmeye dayanamıyordum hemen akıyordu çeşmeler
baya bi psikolojim bozulmuştu
yaniiiiiii böyle işte kader......
olsun kuzularım beni bekliycek inşallah cennette:Saruboceq:
yiğit 2 sene gitti canım
ana sınıfında mastır yaptı anlıycan:lepi:
4.5 yaşındaydı ilk gittiğinde çok istedi ağladı verdik çok da memnun kaldım
yalnız okuldan geliyodu emziği alıyodu anne beni salla diyodu :roflol:
yani hala emzik emiyodu ve ayakta sallanıyodu :roflol:
tek çocuk olduğu için arkadaşı da yoktu yaşıtı hiç o yüzden çok iyi oldu paylaşmayı öğrendi
öykü büyüsün onuda öyle göndericem inşallahzemuszemus
he canım ben kaçtım artık sende yat uyu anacım öptüm iyi gecelerrrrrrŞeniz
bu benim büyük meleğim...ayşemeleğim....geçen zeynep berranın fotoğrafını buraya koyarken çok içerlemişti...kıyamadım...hoş ne anlıyacak koysam yada koymasam ama olsun işte kendimi tatmin ediyorum ...burda kızım 3 aylık...yani temmuz bebişlerinin 1 ay sonraki halleri...artık oyuncaklarını tutmaya başlıycaklaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?