2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız anneler..bebekler nasıl?

çirkin ördeğim ağlarken :)

bu sabah gülücük atarken :)

şuanki hali....

masalah nesguik çok tatlı oğlun sanki büyümüşte küçülmüş pozları da harika
Allah bağışlasın

günaydın lar herkeze hayırlı cumalar

hafsacım gözler ozamanda bıcır bıcırmış valla maşallah zeynebinde bebekliğiablasına benziyo

nesguik maşallah oğluna gün be gün poz poz tanıyoz oğluşunu artıkım keşke erinmesemde bende habire çeksem

arakdaslar benim kızım 2 aylık 2 günlük .3 lü aşı için sağlık ocağı 29 eylülde gelin dedi. geç bir tarih gibi geliyor bana .siz nekadarlıkken vurunmuştunuz o asıyı

arakdaslar benim kızım 2 aylık 2 günlük .3 lü aşı için sağlık ocağı 29 eylülde gelin dedi. geç bir tarih gibi geliyor bana .siz nekadarlıkken vurunmuştunuz o asıyı

valla 3 lü aşı ne anlamadım ama biz bütün aşılarımızı 2 ay 6 günlükken vurulduk

ya kızlar benim ufak kız ablasını görünce bi başka oluyo sürekli onu takip ediyo ona sesler çıkartıyo gülücükler atıyo oysaki ablası onu çok hırpalıyo ama bize okadar yapmıyo anlamadım gitti
ne yani bizdemi hırpalasakki

2 aylık 2 günlük yazmışım 2 ay 2 gün yazcam yere kaydirigubbakcemile3

kikole 3 lü ası hani ateş yapan o .tam ne asısı bende okumadım ismini diyemeyeceğim

bayramda burda olmayacaklara iyi bayramlar çabukcak gidin gelin bizi burda yalnız komayın...
keşke bende gidebilseydim ananemin dedemin yanına...
annem teklif bile etmedi benimle çocukla oralarda uğraşmak istemedi ...tabi rahat gezemez ki benden..artık yaza gidicem malesef çok özledim onları...
gidin gezin..
bende bugün cevahire gitcem lcw de kampanyalar varmış kızıma bayramlık bakayım belki poomada uygun bişey bulurum...dü akşam kuzenin üstünde bi gömlek gördüm lc den almış çok şık duruyordu erkek gömleği galiba aynısını lc nin kataloğunda kız çocuğunun üstündede gördüm belki bayramda kızızmla ikiz gibi giyiniriz heheheheheh

bayramda bizde evde olanlardanız maleseff (
nurcum benim yerimede gez canım ayvalığı çok özledim havası mis gibidir şimdi kızınada iyi gelirr doya doya gezinnnopuyorumnanaktan

tatile gidecek olan arkadaşlar..hayoırlısıyla gidin gelijn inşallah...hihoyyyt hihoyyyt

ahhhh ahh...biz bu bayramda gurbet bekçiliği yapacaz anacım...:gitme: :gitme: :gitme: artıkın burdaki eşi dostu ziyaret ederiz....

kikolecim benim ufaklıkta öyle...abla nerde bunun gözler orda...ablada dediğin gibin bi kaşık suda boğar bıraksam....çok hareketli kpır kıpır ya heraldeki ondan....delikafadulden delikafadulden delikafadulden Şeniz

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız anneler..bebekler nasıl?

çirkin ördeğim ağlarken :)

[/B]

canım bebeğine maşallah da çok erken oturtuyosun....bebeğin beline yazık...en azından bi ay daha bekle....büyüyünce nasılsa oturtacaksın...şimdiden bebeğin belini incitme bence...

oyy oyy yesinler bu cimcimeyii ee ablalar kıslançlık vazifereine devam onlarda alışcakta iştee biraz uğraşcazzopuyorumnanaktan

çok haklısın...olan bizlere oluyo...onlar bi şekilde alışacak....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ay bende bugün ütülerimi halledeyim dedim ama daha yarısında canım çıktı ya
baya birikmiş her seferinde diyomki bukadar biriktirmicem ama illaki birikiyo işte
sadece 15 gömlek 1 thşört 5 yazma ütüledim
ve daha pantolonlar ve kızların biş yığın kıyafeti var benimkileri saymıyom zaten

selam kızlar
valla bugün çok yoğundum.işler iyice sarpa sardı.hepiniz iyi bayramlar diliyorum her şey gönlünüzce olsun

seni çok iyi anlıyorum acnım yaa...bende geçen akşam 9 da başladım bi daha 11 buçukta bitti....ben sürekl yapmayı sevmiyorum 2 haftada 1 yapıyorum....düşün haftada 4 makine çamaır yıkanıyo iç çamaşırları hariç hepsi ütüden geçiyo....ee haliylede 2 buçuk satte iyi bitiriyorum..sositososito sositososito sositososito
:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

ayy bu akşamda ben ütü yapıcammm hemde 2 sepetten fazlaa çoğunluk kızların bidi bidi uğraş durr ben kaç satte bu işin içinden çıkıcam bakalımmm:hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…