2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ütücülere sabır sabır :)) hiç sevmem heleki gömlek ütülemeyi
ben 2 günde bir camasır yıkadığım ve hemen ütülediğim için birikmiyor yoksa tırlatırım sanirsam.

kızımı oyun halısına yatırdım bgn çok güzel tepkiler verdi üstteki oyuncaklara ayıları yakalamaya calışıyor ya çok duygulandım .bundan 1 ay önce yatırdığımda fazla tepki vermiyordu cünkü .büyüyor melekerl artık

arakdaslar benim kızım 2 aylık 2 günlük .3 lü aşı için sağlık ocağı 29 eylülde gelin dedi. geç bir tarih gibi geliyor bana .siz nekadarlıkken vurunmuştunuz o asıyı

canım biz de bugün vurulacaktık aşıyı.2 ay 6 günlüğüz.ama tarihini yanlıs hatırlamısız dün gitmemiz gerekiyomus.oyüzden haftaya perşembe gitmek zorundayız.yani 2 buçuk aylık falan oluyor ozaman.bişey olmaz herhalde sen endişelenme.

bizde dün verem aşısını vurulduk.bugünde doktor kontrolümüz vardı.paşam gayet iyi.tam 3 aylık olduk.6900 gr 64 cm olmuşuz.maşallah dedi doktor amca.gelişimi gayet iyi dedi.kasıkları pişmişti onun için ilaç verdi.ıslak mendil kullanmayın dedi.ılık kaynamış su ve pamuk ile temizleyin dedi.artık kucakta ve ana kucaklarında oturtabilirsiniz dedi.ama kucakta.koltukta filan dedğil yani.anne sütüne devam dedi.ek gıdaya gerek yok dedi.çok şükür allahıma.birde rota aşısı olduk.doktor aşıyı veriyor ağızdan bizimki şapur şupur

selsin tosun çok tatlı maşallah benim kız gfibi bol saçlı..
galiba seninle dünür olcaz...bizimkilerde benziyorlar...
ben geldim yeni rewsimlerle ama şu an atamıyorum iftardan sonra görüşürüzz ...

Son düzenleme:
selsincim bu ne güzellik böyle masallah ya cağın çok büyümüş yakışıklı bi erkek olmuş be :)
kilosu ve boyu da gayet yerinde canım, mamaya gerek yok demekki sütün yarıyor paşaya

herkese merhaba.gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.yerimseniben
topıge gelıp sohbet etmeyı ozledım.hepınız ne gusel paylasımda bulunabılıyorsunuz.
ben pek fazla ugrayamaz oldum.oglusum gunduzlerı pek uyumuyor.5-10 dakıka uyuyup hemen uyanıyor.gece uyumasıda en erken 1' i buluyor.o saate kadar bende bıtmıs oluyorum.
bıraz once yatırdım 5 dakıka uyudu sımdı uyanmıs elını emıyor.kaydirigubbakcemile :ecrin_bebek:

buarada selsıncım masallah oglusun kocaman olmus.:1hug:

Son düzenleme:
işte ipeğimin son hali...

cevahirde dolaştık kayınvalidemide aldım cesaret edemedim tek başıma..kendime hiç bişey alamadım çünkü bakamadım kayınvalidem nerde deniycen ya üstüne olmazsa ..falan dedi bende kalabalıktı zaten almadım bişey..park brawoya uğradım ordan bi bluz aldım yallah..zaten canım hiç bişey istemedi ..park b. da kız bi pantalon getirdi 44 beden olmadı....
ah ah 38 olan ben 44 ün içine giremedim...kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
hurıcım masallah kuzucuguna kocaman olmus cok tatlı.:1hug:
kıslar masallah bebısler hıc 2-3 aylık gıbı degıl kocaman oldular.
temmuz bebıslerı gelısımlerını cok guzel tamamlıyor masallah.hihoyyyt

ewet canım hepsinin maşallahı var çok şükür.nazar değmesin ....kaynana diyo o büyük bu büyük bu olmaz şu olmaz yahu ben kızımı bilmem mi ne olur ne olmaz...alla alla hihoyyyt

selsincim bu ne güzellik böyle masallah ya cağın çok büyümüş yakışıklı bi erkek olmuş be :)
kilosu ve boyu da gayet yerinde canım, mamaya gerek yok demekki sütün yarıyor paşaya

çok sağol canım.evet yarıyor demekki.sütümde arttı zaten.artık mama vermicem.inşallah sütüm gelmeye devam eder

çok sağol canım.büyüyorlar dahada sevimli oluyorlar gün geçtikçe

buda benim yakışıklı oğlum teyzeleri.

Ay Ay ayyy maşallah çağına adam olmuş artık ya,nazar değmesin canım çok tatlı olmuş gel beni ısırrr diyo opuyorumnanaktan

Yaa bi tanede burda varmış elbiselerini yirim onun nede yakışmış ipeğe,çizgili elbiseye bayıldımmmm acayip yakışmış hele tokası alkisalkisalkis maşallah maşallahhhhhhhh.
Eeee annesi burda bi erkek annesi var haberin olsun yerimseniben bende ekliycem birazdan.Görüp ölçün tartın oğlumun içkisi,kumarı,kadını kızı yoktur alkisalkisalkis

Biz bugün ilk defa sofraya eşimle birlikte oturduk,oğluşum uyudu ne güzel uyuyo dedik hatta sofrayı kaldırdım mutfağı toparladım bi bağırtı anammmmmm nasıl ağlamak,gaz sancısı mıydı bilmiyorum ama zor sustu daha yeni sakinleşti.Şimdi babasının omzuna yaslanmış çevreyi kesiyo.Pide almaya gitti oğluşum bu akşam babasıyla,onlar giderken camdan bakıyorum koca adamın omzunda küçücük bi kafa görünüyo yukarıdan çok komik görünüyolar kaydirigubbakcemile3 bizimkinin kafa dimdik gidiyo.Gelirlerken bi bakıyorum bayılmışşşş dışarıya hiç dayanamıyo hemen gidiyo kafa

kızım huri bu neyaaaaa
tamam bizdede var ama abartmıyorum hakkaten çok şeker olmuşşşşş maaaaaaaaaaaşlaallahhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…