- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.181
arakdaslar benim kızım 2 aylık 2 günlük .3 lü aşı için sağlık ocağı 29 eylülde gelin dedi. geç bir tarih gibi geliyor bana .siz nekadarlıkken vurunmuştunuz o asıyı
ewet canım hepsinin maşallahı var çok şükür.nazar değmesin ....kaynana diyo o büyük bu büyük bu olmaz şu olmaz yahu ben kızımı bilmem mi ne olur ne olmaz...alla alla hihoyyythurıcım masallah kuzucuguna kocaman olmus cok tatlı.:1hug:
kıslar masallah bebısler hıc 2-3 aylık gıbı degıl kocaman oldular.
temmuz bebıslerı gelısımlerını cok guzel tamamlıyor masallah.hihoyyyt
selsincim bu ne güzellik böyle masallah ya cağın çok büyümüş yakışıklı bi erkek olmuş be :)
kilosu ve boyu da gayet yerinde canım, mamaya gerek yok demekki sütün yarıyor paşaya
herkese merhaba.gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.yerimseniben
topıge gelıp sohbet etmeyı ozledım.hepınız ne gusel paylasımda bulunabılıyorsunuz.
ben pek fazla ugrayamaz oldum.oglusum gunduzlerı pek uyumuyor.5-10 dakıka uyuyup hemen uyanıyor.gece uyumasıda en erken 1' i buluyor.o saate kadar bende bıtmıs oluyorum.
bıraz once yatırdım 5 dakıka uyudu sımdı uyanmıs elını emıyor.kaydirigubbakcemile :ecrin_bebek:
buarada selsıncım masallah oglusun kocaman olmus.:1hug:
işte ipeğimin son hali...
cevahirde dolaştık kayınvalidemide aldım cesaret edemedim tek başıma..kendime hiç bişey alamadım çünkü bakamadım kayınvalidem nerde deniycen ya üstüne olmazsa ..falan dedi bende kalabalıktı zaten almadım bişey..park brawoya uğradım ordan bi bluz aldım yallah..zaten canım hiç bişey istemedi ..park b. da kız bi pantalon getirdi 44 beden olmadı....
ah ah 38 olan ben 44 ün içine giremedim...kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?