- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.201
canım salıncak cok sekermıs.
benımkıde emıyor ama ben hıc dişe yormamıstım.kızlar bu akşam bizimki yumruğunu emiyor.dişetleri kaşınmaya başladı galiba.nasılda emiyor ah yirim ben onu
[FONT=".Gelirlerken bi bakıyorum bayılmışşşş dışarıya hiç dayanamıyo hemen gidiyo kafa [/FONT][/B][/QUOTE]
[B]aynen kanguruya koyana kadar feryat figan...kapıdan çıktık pili çıkarılmış bebek gibi ...kafa dın iniyor göğüsüme...[/B]
[quote="kikoleyim, post: 9194434"]kızım huri bu neyaaaaa
tamam bizdede var ama abartmıyorum hakkaten çok şeker olmuşşşşş maaaaaaaaaaaşlaallahhhhhhhhhhhh
kızlar bu akşam bizimki yumruğunu emiyor.dişetleri kaşınmaya başladı galiba.nasılda emiyor ah yirim ben onu
canım salıncak cok sekermıs.
oglusumda ısıga bakmaya bayılıyor.evdekı butun lambalarda konusacak nerdeyse.
acaba boyle bırsey bızdemı alsak.netten mı sıparıs verdınız?
Bu arada ben bugün doğum paramı aldım.1 milyar 624 milyon.Allah bereket versin.Asgari ücretten göstermeseler bunun iki katını alıcaktım nerdeyse.
Bizim işyeri bayramlarda çek verir bikaç senedir böyle yapıyolar.Bu senede verilcek sanırım 500tl lik.Şimdi ben izindeyim diye vermezler mi acep? Yani normal haklardan yine faydalanabilir miyimki
çicekcim ali eymenimize kocaman bir maşallah çok tatlı olmuş.temmuz bebeklerinin hepsi birbirinde güzel maşallah
güle güle iyi günlerde harca canım paranı
eeeeee tabi beğencez artık kızları.temmuz bebeklerinde kızlar çoğunlukta.benim kociş hiç açamıyor altını.ben açamam diyor bende çok zorlamıyorum.uyutma görevi ona ait.şimdi babasına verdim o ilgilensin birazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?