2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

biz fısher price ın bu salıncağını kullanıyoruz.çok memnunuz.çok eğleniyor.tepesinde ışıklar var.kahkaha atarak gülüyor ışıklara çok sevimli oluyor

kıslar sızın bebısler tv dekı reklamlara bakıyormu?
benımkısı bırkac gundur reklama bakmayı ogrendı cok dıkkatlıce seyredıyor

kızlar bu akşam bizimki yumruğunu emiyor.dişetleri kaşınmaya başladı galiba.nasılda emiyor ah yirim ben onu

biz fısher price ın bu salıncağını kullanıyoruz.çok memnunuz.çok eğleniyor.tepesinde ışıklar var.kahkaha atarak gülüyor ışıklara çok sevimli oluyor

canım salıncak cok sekermıs.
oglusumda ısıga bakmaya bayılıyor.evdekı butun lambalarda konusacak nerdeyse.
acaba boyle bırsey bızdemı alsak.netten mı sıparıs verdınız?

kızlar bu akşam bizimki yumruğunu emiyor.dişetleri kaşınmaya başladı galiba.nasılda emiyor ah yirim ben onu
benımkıde emıyor ama ben hıc dişe yormamıstım.
acaba ondan mıkı?yumrugunu emdıgını gorunce bende emzıge alıstırmaya calısıyordum .

teşekkür ederim canım ya allah evlatlarımızı bizlere bağaşlasın...

Bizimkide öyle 4-5 gündür nasıl tatlı emiyo hemde cuk cuk

Ya foto yine kocaman olmuş ımage den en küçük boyutunu işaretleyip yapıyorum yine olmuyooo

canım salıncak cok sekermıs.
oglusumda ısıga bakmaya bayılıyor.evdekı butun lambalarda konusacak nerdeyse.
acaba boyle bırsey bızdemı alsak.netten mı sıparıs verdınız?

yok canım biz jokerden aldık.ama netten de verebilirsin sipariş.fısher price otomotik sallanan salıncak yaz çıkıyor.ona koyuyoruz sallana sallana uyuyor.ve uyanmak bilmiyor.tavsiye ederim

çicekcim ali eymenimize kocaman bir maşallah çok tatlı olmuş.temmuz bebeklerinin hepsi birbirinde güzel maşallah

Bu arada ben bugün doğum paramı aldım.1 milyar 624 milyon.Allah bereket versin.Asgari ücretten göstermeseler bunun iki katını alıcaktım nerdeyse.
Bizim işyeri bayramlarda çek verir bikaç senedir böyle yapıyolar.Bu senede verilcek sanırım 500tl lik.Şimdi ben izindeyim diye vermezler mi acep? Yani normal haklardan yine faydalanabilir miyimki

güle güle iyi günlerde harca canım paranı

çicekcim ali eymenimize kocaman bir maşallah çok tatlı olmuş.temmuz bebeklerinin hepsi birbirinde güzel maşallah

Sağol selsincim kız beğenicez burdan malummmmm,bol bol foto koyalımda kız anneleri görsünler dimi kaydirigubbakcemile3.

Ay ay ay gözlerim doluyo valla iki akşamdır kocacım oğluşumun altını alıyo şöyle baktım çaktırmadanda aferin beceriyo.Şimdide oynaşıyolar yerde babaya çok düşkün bizimki yaa kuş gibi çırpınıyo onu görünce.Kıskanıyorum bazen ama hoşumada gidiyo babada dört köşe tabi :1closedeyes:

eeeeee tabi beğencez artık kızları.temmuz bebeklerinde kızlar çoğunlukta.benim kociş hiç açamıyor altını.ben açamam diyor bende çok zorlamıyorum.uyutma görevi ona ait.şimdi babasına verdim o ilgilensin birazda.

selsin, huri, çiçek kuzucuklarınız çok tatlı 41 kere maşallah
Allahım nazarlardan korusun inş
selsincim bayramlığınız süper güle güle giysin paşam
bugün bizde papatyama bişey aldık babası elime ne aldıysam sepete attı valla

Benimki yapar mamasınıda yedirir,ağlamadığı zaman uyutur omzunda ama ağladığında susturmayı pek beceremiyo :) .Ne kadar baksada oğlum uyumadan ben yatıp uyuyamıyorum aklım kalıyo
Diğerleri nerdesinizzzzzzzzzz burdasınız sesiniz çıkmıyo,huriiiiiiiiiiiiii

kızlar papatyamı salıncağa yatırmıştım kendisi uyumuş kalmışş kıyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…