2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sağol canım hoşgeldinnn ,sende ekle fotolarını hadi yerimseniben
Bizimki birazdan başlar mızıklamaya mama saati geliyo,babasına gümüş bi tesbih almıştım ben ilk görüşmemizde :kedi: onu görünce çıldırıyo şimdide onunla oynuyolar

çok sağol canım.sizde güle güle giyin yeni cicilerinizi.sende ekle hadi aldıklarını

sezeryan olan arkadaşlar.kesi yeriniz kaşınıyormu.benim 1 haftadır kaşınmaya başladı.birde kırmızı.sizin nasıl

buda benim oğlumun bayramlıkları

çok güzel canım güle güle giysin bende gömleği çok severim seney inşallah gömlek mini etek ve kesinlikle askılık takmak istiyorum kızlarada erkeklerede askılığa bayılıyorum ben yaa...oğlum olsa bide papyon alabilirdim...

aynen hepsini yapar bir tek alıtını alamaz...

çok sağol canım.he bizimkide iğreniyormuş.ya diyorum insan iğrenirmi hiç bebeğinin altını almaktan.

huriiiiiiiiiii
maşallah ya tam bıdık bu ipek çok tatlı canım benim ya maşallah ona 41 kere allahım nazardan sakınsın çok tombişeşmiş annesi çok iyi bakmışsın meleyine

selsin iyi günlerde sağlıkla giyin bayramlığınızı
bende bu hafta sonu alacağım kendi kendine sallanan salıncak buna da bi bakarım

benim eşim allah razı olsun evdeyken hep o bakıyor sen bütün gün yoruluyosun diye
hele haftasonları bana komple tatil beşiğin tarafında eşim yatıyor ben diyer tarafta mışıl mışıl uyuyorum arada emziriyorum sadece
sabahları da çok erken kalkınca sen uyu deyip öyküyü alıp çıkıyo diyer odalara
altını da değiştiriyo uyutuyoda en büğük yardımcım sağolsun

selsin iyi günlerde sağlıkla giyin bayramlığınızı
bende bu hafta sonu alacağım kendi kendine sallanan salıncak buna da bi bakarım

çok sağol güzelim.valla ben çok memnunum.katlanıyorda.her yere taşıyoruz.ananeye gidiyoruz.yanımızda salıncakta geliyor.şimdi yatırdık salıncağa kendi kendine sallana sallana uyudu yavrukuş

çok sağol güzelim.valla ben çok memnunum.katlanıyorda.her yere taşıyoruz.ananeye gidiyoruz.yanımızda salıncakta geliyor.şimdi yatırdık salıncağa kendi kendine sallana sallana uyudu yavrukuş

süper ya keşke şimdiye kadar alsaydım kollarım koptu kucamda hep salla salla
inşallah sever bakalım

iyi akşamlar herkese bişey sorucam kızımın boğazında gıcık var doktor ilaç kullanmayı gerektirecek bişey yok ıhlamur içir dedi ama kızım biberonu emmeyi beceremiyo. bir-iki çekiyo sonra öğürüyo. acaba alışık olmadığı için mi? biberondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…