2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

MERHABALARR...

iyi bayramlar herkese. ben de bugün işteyim (( sanırım burada tek çalışan benim.. oğlumun bayramlıklarını giydirdim sabah kayınvalideme gittik bıraktım kuzumu çıktım.. ne kötü bişey yaa.. ben oğlumla ilk bayramımızı ayrı geçiriyorum (((((

merhabalar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bayramın 1. günü saat 20:05...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

forum bom boş ..bi tek huri yeşil ışık veryo o da doğum sonrası sorunlarına bakınıyo....:hulya: :hulya: :hulya:

bende nedendir bilmem girmişken yazmadan çıkamadım...alışkanlıkmı olmuş ne...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .

iyi akşamlar hepinize hayırlı bayramlar. daha henüz kimse eve dönmedi sanırım. biz de kayınvalidemden geldik. birçoğumuzun bebişleriyle ilk bayramları. daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

biz erken geldik eve 4 kapı dolandıkk görümceme gidemedik eşimin abisi gitmiş bizden önce ortanca kaynımla eşim küsler görüşmüyolar ve her bayram ayy biryerde karşılaşırız diye aklımız çıkıyoo gitmeden görümceme telefon açtık oda abin burda deyince eşim vazgeçti inanın küs olmak çok kötü benim bi derdim yok tabi görsem konuşurumda ederimde ama eşimle araları limoni 5 yıl oldu konuşmuyolarr:sinifsinif:

İyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Gezdiniz gezdiniz şimdi yorgun düştünüz yatıyosunuz dimiii,bugün çok güzeldi.Bissürü çok gezdik sabah ilk işimiz benim ananeme gitmek oldu hepimiz orda toplandık,dayımlar,annemler,biz..Kardeşim Ankara'da asker,dün sürpriz yaptı bize izne gelmiş çifte bayram oldu yani.Kurulduk sofraya 15kişiyiz,öyle zevkli oluyoki çok seviyorum o yüzden bayramları.Oğlumda beni hiç üzmedi bugün gülücükler dağıttı durdu,paralarıda topladı tabi :jeyyar: .Annemin ordaki komşularıda gezdik iyi oldu,çalıştığım için kimseleri göremiyodum özlemişim.
Kayınvalideler burda olmadığı için bizim tarafla geçiriyoruz bayramı.Eşimin burda kimsesi yok,bu bayramda çocuk olunca gidemedik,daha çok küçük o kadar yola dayanamaz.Birde daha onlar gelmedi zaten torunlarını görmeye bu konuda hassasım.Neyyyyyyseeee bizim günümüz böyleydi umarım sizlerinde güzel geçmiştir.
Hepinizin bayramını tekrar kutluyorum,bebişlerimizle,eşlerimizle,ailelerimizle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

selam kızlar ben geleli çok olduda eşimle sohbet ediyorduk o işleri anlatıyor bende bu günümü...
fena değil di geneli baş ağrısı ile geçti...kayınpedere bağardım tepinerek hemde hiç bu kadar snirlenmemiştim ona karşı hiç bu kadar kükrememiştim adam korkudan yanımdan kaçtı, sinirimi hat safhaya çıkardı..kızımla başbaşa gezdim ama o paso uyudu hiçgözünü açmadı...amcama gittim babam ordaydı ben ipeği emzirirken gitmiş....kuzenlerimi gördüm bayramlaştık o güzeldi sonra hepsi kocişleriyle gesmelere gitti....sonra ben yine kızımla başbaşa kaynanamlara döndük kızım yine uyudu...kayınpederin gönlünü aldım ....ama huylu huyundan vazgeçmedi yine beni kızdırmayı başardı...sesimi çıkarmadım yinede bayram hatrına...
ama şu an anlatamayacağım kadar başım ağrıyor....eşimde bayram bayram canımı sıktı borcumuz varmış biraz yumurta deliğe sıkışınca eşim benden fikir istiyor....ama o fikir asla bileziklerim olmayacak

saol canım sanada iyi bayramlarrrrr....damadıma iyi bak bol bol gezdir çabucak büyüsün ...hehehehehe

saolcanımcım bakmazmıyım çabucak büyüteyim demi senin damat pekbi yaramaz ama haberin olsun dün bayramı evde geçirdik biz annemle kayın valdem yanımda olunca saolsun arkadaşlarımız yanlız bırakmadı zaten gurmette nere idilirki akrabalardan çokkk uzagız buruk geçerdi her bayram bizim çin şükür bu bayram annemler vardı yanımızda bayram gibi geçti bügün yolcu ediyoruz onlar bilmem nasıl alışıcaz yokluklarını2 aydır yanımdalardı senin damatla yanlız kalıcaz bira korkuyorum aslında içimiz buruk çok yardımları oldu bana şimdi başımızın çaresine bakıcaz artık sizlerle paylaşırım sıkıntılarımı iki varsınız 1 gibi göndercez onlarıı çok üzülüyom yaaaaaa:gitme:mafoldumben:sinifsinif: neyse sagsalim varsınlar yerlerini hadi öptüm görüşürüz ayyy içimi döktüm bi alıntıda bak :lepi:

hayırlı günler bayramınızın ikinci günüde kutlu oılsun..
hehehe bugün hava yağmurlu kızızm yağmurun tadını çıkarıyor çekiyor uykuyu..
dün yoruldum bayağı kanguruda kızım kucağımda yine çanta falan minübüsd otobüs derken..
bugün babamız yanımızda biz yine gezmelere gitcez ama taksiyle teyzeme gitem bugünde...
şimdi mutfağımı toplıyım akşama görüşürüzz yine ...şeker yemekten içim kalktı ama napıyım çok seviyom..heheheheh

herkese iyi bayramlar.
bebıslerımizin ilk bayramı.:1hug:
daha nice bayramları birlikte gecırırız ınsallah.:Saruboceq:
topıcte benden baska kımse yok.herkes gezmelerde tabı.
bız gurbet ellerde bıraz bayramı yalnız gecırıyoruz.oglusumuz henuz kucuk dıye bızde memlekete gıdemedık.
güzel bır bayram günü gecırmenız dilegıyle.opuyorumnanaktan

slm kızlar iyi bayramlar hepinize biz kızımla ilk bayramımızdı çok mutluyduk eşim camiden gelince çok ağladı aramıza kızımızda katıldığı için kayınvalideden bahsetmiştim her bayram sabahı eşimin amcasında toplanılır orada kahvaltı edilir sabahın 8 inde yola düşeriz ama alıştım artık başta sinir oluyordum.neyse kaynana ile küsüm diye teyzeye söledim gelemiyeceğimi oda biliyor zaten kardeşi ile ramı bu arad iki kardeş iki kardeş ile evlenmiş hem amca dedim hem teyze diyorum eşine yenge değilde kafanız karışmasın yani oda hemen kardeşine söyledi heralde benim kaynana tam politikacı bütün herkezi bize yoplamış birde nazımızın ilk bayramı diye uğramadn gitseydim gelenlere çok ayıp olacaktı birde eşime söylemiş sabah kahvaltıya bizdeyiz diye eşime bayramda anasına inmeyeceğimi söylemiştim bişey demiyordu illede gidelim diye neyse yani sonuçta indim elini öptüm

kızım az önce 2 saat tam çığlık çığlığa ağladı ya nazxar oldu yada gazdı dru aradım yarım fitil ver dedi anında uyudu ama içimiz parçalandı yavrum bugünde gezdik akrabaları yarına iki kapımız kaldı çarşıya gittik deniz kıyısına tost yemeğe aman allahım istanbul ankara ve bütün şehirler plakalardan anlıyorum ayvalığa dökülmüş daha bi hafta önce çarşıya indiğimde bomboştu ayvalık araba ile ilerleyemedik resmen büyük şehirde otursan ne yapacağız bilmem

slm bende 2 gün öncesinde çok mutsuzdum çünkü bu bayram annemlere gidemicektik kesin kararlıydık neyse bayram sabahı kahvaltımızı yaptık öğlene doğru büyükleri aramaya başladık eşimin tarafı bitince sıra geldi annemlere
annem bizle konuşurken okadar köt olduki kesin kez gelmediğimizi anlamıştı çünkü her ramazanda benim aileme het kurbanda eşimin ailesine giderdik
benim ailemde dışarda olan bi ben olduğum için ne zaman gelsek koca bi aile toplanırdık çok eğlenirdik biz 6 kardeşiz ve 4 ümüzde evli
neyse annem başladı ağlamaklı
"yeşim kayınvalidesinde yarın gelecek
çiğdem kayınvalidesinde 3.gün gelecek
serpil kayınvalidesinde akşam gelecek
onur uyuyo
selmin içerde odasını topluyo
bu bayram benim evim çok boş ne torun ne kızlarım kimse yok çok yalnız kaldık alışkın değilim gözüm dün akşamdan beri yolda hiç böle gelmemezlik yapmazdınız "dedi
eşim bi anda" kalkın hazırlanın denizliye gidiyoz "dedi annemde tabi başladı ağlamaya
bende büyük bi sevinçle kızları ve kendimi 15 dk da hazırladım eşim şaştı gülüyo" ilk defa beni saatlerce bekletmedinn ne iş "diye
derken yola çıkıyoz annem tabi herkeze haber salıyo tülinler geliyo diye
ben varana kadar kim nerdeyse bi anda evde toplanılıyo dayımlarda dahil annem diyoki"işte evim şimdi bayrama döndü" diye
eşimden allah razı olsun nice gönülleri mutlu ettiiii
helede bayram günü kızlarının yolunu gözleyen anne babaya verdiği mutluluk paha biçilemez bence
opuyorumnanaktan

işte buna sinir oluyorum...
_alo nerdesin?
_ ay antalyadayım 4 gün tatili değerlendiremlim dedik buraya geldik tatil yapıyoruz...

.
ne alaka arkadaşım ya senin akraban yokmu büyüğün yokmu bayram bu el öpülür bayram kutlanır o yüzden tatildir...sen zaten yazın ve yaz başka tatilini değerlendir ama bayramını mümkünse elinden geliyorsa durumun varsa büyüğünü sevindir...lmaz:.

eşimden allah razı olsun nice gönülleri mutlu ettiiii
helede bayram günü kızlarının yolunu gözleyen anne babaya verdiği mutluluk paha biçilemez bence
opuyorumnanaktan
işte az önce yorumu yaptım neticesi bu ....büyüklerimizi mutlu etmek en güzel olay işte..bayramın amacı budur kardeşim allah razı olsun eşinden...sevap işlemiş...alkisalkisalkis

bende bugün 1.5 da teyzeme geçtim...oturdum epey o dayımın aklı gıt karısıda geldi kızını koltuktan düşürmüş burnunun üstüne düşmüş yara kabuk bağlamış o derece burnuna çikolata sürülmüş gibi kapkara olmuş...:sinifsinif:lmaz:
bi ara kızımı sokağa çıkardım dolaştırmaya ....akşama 8 de teyzemle çocukları aldık onun bebeğide 4 aylık....büyük yengeme geçtik....az önce eve geldim...
ipek ne yaptı diye sorarsanız her zamanki yaptığını hiç uyumadı hehehehehe...hep mızmızdı hiç uyumadı ne zaman akşam 23:30 oldu uyudu ..kurulmuş saat gibi yanında davul çal o saatten sonra uyanmıyor..ama o saate kadar beni sarhoş ediyor ..olsun ben keyfimi yine yapıyorum kızımı akşama kadar kucağımda tutarım ....aşkım o beniiiimmmmm..şimdi de ben yatacam ama halim kalmadıı...
yarın evdeyim bebek arabasını sattım çok şükür onu almaya gelecekler....bide kadınalr kulübünden çıkıyormuş kadın...heheheheh hohohohoh haydin iyi geceler...
bu arada ay bitiremedim kızım çok iyi şu an bişeyi yok ama benim burnum akıyor..bu gece üşüttüm sabaha karşı üşüdüm yatakta kalkıp üstüme bişey giymeye üşendim...heralde ondan oldu...

Son düzenleme:
bizde dün kayınvaldede toplandık görümcem 2 kaynım 3 gelin olduk evin içinde kalabalıktı tabi biz gittiğimizde herkes gelmişti bizden önce neyse oturduk ettik benim ufaklık yolda uyudu zaten hiç uyandırmadan odaya koydum öylece çok ağlamıştı yolda zor uyudu aradan 5 dakka geçtii herkes içinde kayınvaldem hadii küçük gelin oturmaa öyleee kalk çayy koyy bakalım dedii nedense bu çok zoruma gitti:sinifsinif: halbuki 2 tanee torunu kız vardı biri 24 biri 29 yaşında bekarlar onlarada buyurabilirdi ama söyleyiş tarzı aşalar gibiydii suratındaki ifadede öyle ağlamamak için zor tuttum kendimii:sinifsinif:

Günaydın kızlar
ben çalışıyorum bugün bayramı iyi atlatan da olmuş kötü atlatanda geldi geçti işte çok şükür
benim ki burnumdan geldi şimdiden kurban bayramını düşünüyorum hayırlısıyla birde onu atlatsak diye
Kayın validemle kayın pederin ailelerine gittik ilk gün kayınpederim çocuğumu vermedi kucağıma hiç bağırtıp ağlatıp durdu tüm bayram boyunca aç çocuk deyip öyle aldım ikide bir kucağından düşman olduk adamla resmen çocuğumu bana vermiyor ya o bakacakmış erkek haliyle utanmaz herif çok sinirliyim sürekli tansiyonum düştü serumlarla ayakta geçirdim bayramı

hürremm geçmiş olsun canım vallahi insanları bayramda kırmamak için duruyoruz ama sanki bilerek yapıyolarr kayınvalden olsa neyse kayınpederinde abartmış yaa bırak baksın çocuğunaa sev ama öylee çocuğuda kucakta tutmakta ne oluyooolmaz:

bende kim aldıysa çocuğu aldım kucağından yok karnı aç dedim yok altını temzilicem dedim giitiğimiz yerde biri varsa sevmediğim fazla durmadıkk yok rahatsız öpmeyin felan hep geçiştirdim böyleee:ecrin_bebek:

Dengesiz adam ya sürekli öyle bi çekişme içinde benimle çocuğumu benden kıskanıyo sinir hastası etti beni
senin kayınvalide aynı benim ki gibi benimkide yanısını yaptı evde genç kız dolu çocuklu halimle ben yaptım kahveleri falan 30 yaşında görümcem var bilmezmiş kahve yapmasını çeşit bu insanlar ya bak senin kinede çok kızdım bide senin 2 çocuk var

maşallah maşallah onun o küçük pembiş dilini ısırırım bennn şirin şey 3 aylık oldu artık annesi idilimle bir gün var aralarında böyle deyince kendimi genç kız annesi gibi hissediyorum biraz büyüdüler ya epey yol katetmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…