2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım artık ele avuca daha rahat alınıyolarr korkmuyorum artık abla oldular 1ay sonra yeni temmuz anneleri gelir 2010 annleri düşünüce baya bi yol kat ettik değilmiiopuyorumnanaktan

neyse tatlım ben çıkıyorum biraz dolaşcazz hava serin ama kapalı yere gticez evde sıkıldımm kolay gelsin sana sıkma canını canımmŞeniz

yeni bir sürü resmi var ama bayramda hep milletin kucağında çekilmiş nasıl sinir oldum 2 3 mtane tek çekilmiş resmi var onlarıda albüme ekelrim bi araa

kalmasaydın sende o genç kızlar buyursaydın....
bu ne canım küçük gelin olabilirsin....çocuklarının olmasıda şart değil ama o kadar insan içinde öyle demesi hoş değilmiş.sende torunlara buyursaydın.kıskanç işte nolcak...

al bi kayınpeder vakası daha..hürrem senle ben nedir bu kayıonpederlerden çektiğimiz..kötülükleri yok tamam ama saygısızlar ya ..çok saygısız düşüncesiz ve geriler..üzgünüm ...biz iyi olduğumuz için kafaya takıyoruz kötü gelin olsaydık görürlerdi onlar ....
şimdi çektimm :) ama tarih geride düzeltmek lazım fotoyuu

ağızını burnunu yirim ben onun...ağuzunu koktuğuuuummmmm.çok değilmiş diloş yaaa....

bende kalkıyorum şimdi bugün bebek arabasını almaya gelecekler .onun parçalarını yıkıyorum bende..biraz tozlanmış olsun temiz vermek gerekir ..kırık çıkık varmı onu kontrol edicem onlar gidincede belki bi kanyon yaparım bilmiyorum...şu an evdeyim.havada aksdine bugün süper...

Sorma huricim sorma dert sahibi eder bunlar insanı fırsatınız varsa çıkın gezin burdada hava mükemmel ama annesi çalışıyo kuzumun oda evde

Hoş geldiniz nar ve meltem
Bayram olunca pek gelen olmuyor gelende bebeklerden fazla kalamıyor gidiyor

slm huri.sizleri hep takip ediyorum burdan arkadaşlıklarınıza hayranım.bende nisan annesiyim.bişey sormak istiyorum.bende cocuk arabamı satmak istiyorum.anladığım kadarıyla sende sattın.nerde nası sattın.yani internettenmi sattın.merak ettim.bilgilendirirmisin beni.fiyat filan hangi siteden.çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

ben bir siteye arabanın resimlerini çektim özelliklerini bilgilerini yazdım ...ilan verdim resmine bakıp beyenenler beni cep telefonumdan aradılar...isteyene kargoyla yolluyorum isteyene gelin bakın beğenin alın diyorum...
bugün gelenler sokağıma geldiler bende arabayı kapıya indirdim.evime almam kimseyi ...kapıda bebeklerini bindirdiler deneme yaptılar sağına soluna baktılar beğendiler ..verdiler parayı aldılar arabayı gittiler..
bende başka bi sitede baston beğendim onu alacam...sana sitenin adını özelden atıyorum bakarsın incelersin..
.

uzun bi aradan sonra herkese merhaba hayırlıgüzell bayramlar

unutulmuşum üzüldüm kismee benle konuşmuyoooo:gitme:

merhaba canım iyi bayramlar. ben de uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm ama benimle de kimse konuşmuyo. Cevap yazılmışmı diye girip bakıyorum ama yok. bende üzülüyorum bu durumasenağlama

hoşbulduk. evet haklısın kısıtlı zamanda girip sohbet ediyorsunuz. bende okumakla yetiniyorum. bu da bana sizleri bırakıp sonra tekrar geri dönmenin cezası olsunbenneyaptımki
hosgeldınız nar ve meltem.
bende sizin gibi cok fazla katılamıyorum sohbetlere.
arada bır ugrayabılincede arada kaynayabılıyor yazılanlar.lmaz:

ayyyyy canım çok duygulandım senin adına çooookkk sevindim:..eşinden allah razı olsun....hakikatten bayram günü iyi sevap etmiş....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Herkese merhaba,işte bi bayram daha geldi geçti.Allah daha nicelerini göstersin hepimize inşallah.
Bugün sabah anneme kahvaltıya gittik,asker kardeşim 2 gün sonra gidiyor,bizde yarın işe başlıyoruz o yüzden hep beraber olalım dedik,güzeldi.. Daha sonra eve geldik kışlıklarımı çıkardım dolapları düzenledim,çamaşırları astım,önceki çamaşırlardan biraz ütü vardı onları yaptım,bi yemek bi çorba yaptım,banyo küvet lavaboyu ovdum veee burdayım.Flash belleğe oğlumun fotolarını atıyorum işyerindeki bilgisayara kaydedicem.
Psikolojim ne durumda bilmiyorum ama artık insanların "ayyyyyyy nasıl bırakıcaksın,ayyyy canım benim yaa kıyılır mı onaa" demelerinden bıktımmmmmmmmmm.Bunları yapanda benim kendi içimdekiler annem,ananem vs...
Ben ramazanın başından beri süre yaklaştıkça ağlıyorum ama kimseye belli etmiyorum etmediğim için duygusuz oluyorum.,sonra sizden çalışanlar geliyo aklıma biraz olsun içimi ferahlatıyorum ama böyle dendikçe sinir oluyorum.Zaten zor durumdayım zor tutuyorum lkendimi ne diye üstüme gelirsiniz,kolay mı benim için,kolay olur mu hiç bi anne için.Herkes ayyy çalışma, hayır çalışmak zorundayım,alışıcam buna.Bende isterim çocuğumu kimseye vermiyim,kendim yetiştireyim,iyiyi kötüyü ben öğreteyim,ilklerini ben göreyim herkes ister bunu her anne...ama hayat bu,sizin dediğiniz kadar kolay değil herşey.
İçimi buraya dökmekten başka bişi gelmiyo elimden,bi eşim bide sizinle paylaşıyorum o yüzden mazur görün olur mu.Yarın kısmetse görüşürüz zaten buraya girmeden yapamam iyiki varsınız...

ayy canım allah yardımcın olsun....elbette zordur elbette üzülüyosun ama gelde bunu anlat işte....etrafındakileri kafana takma zaten senin için zor olan bu durumu iyicede zorlaştırma demekten başka bişey gelmiyo elimden.....allah kolaylık versin sanada bebeğinede....:gitme: :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…