- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.381
kalmasaydın sende o genç kızlar buyursaydın....bizde dün kayınvaldede toplandık görümcem 2 kaynım 3 gelin olduk evin içinde kalabalıktı tabi biz gittiğimizde herkes gelmişti bizden önce neyse oturduk ettik benim ufaklık yolda uyudu zaten hiç uyandırmadan odaya koydum öylece çok ağlamıştı yolda zor uyudu aradan 5 dakka geçtii herkes içinde kayınvaldem hadii küçük gelin oturmaa öyleee kalk çayy koyy bakalım dedii nedense bu çok zoruma gitti:sinifsinif: halbuki 2 tanee torunu kız vardı biri 24 biri 29 yaşında bekarlar onlarada buyurabilirdi ama söyleyiş tarzı aşalar gibiydii suratındaki ifadede öyle ağlamamak için zor tuttum kendimii:sinifsinif:
al bi kayınpeder vakası daha..hürrem senle ben nedir bu kayıonpederlerden çektiğimiz..kötülükleri yok tamam ama saygısızlar ya ..çok saygısız düşüncesiz ve geriler..üzgünüm ...biz iyi olduğumuz için kafaya takıyoruz kötü gelin olsaydık görürlerdi onlar ....Günaydın kızlar
ben çalışıyorum bugün bayramı iyi atlatan da olmuş kötü atlatanda geldi geçti işte çok şükür
benim ki burnumdan geldi şimdiden kurban bayramını düşünüyorum hayırlısıyla birde onu atlatsak diye
Kayın validemle kayın pederin ailelerine gittik ilk gün kayınpederim çocuğumu vermedi kucağıma hiç bağırtıp ağlatıp durdu tüm bayram boyunca aç çocuk deyip öyle aldım ikide bir kucağından düşman olduk adamla resmen çocuğumu bana vermiyor ya o bakacakmış erkek haliyle utanmaz herif çok sinirliyim sürekli tansiyonum düştü serumlarla ayakta geçirdim bayramı
ağızını burnunu yirim ben onun...ağuzunu koktuğuuuummmmm.çok değilmiş diloş yaaa....
uzun bi aradan sonra herkese merhaba hayırlıgüzell bayramlar
bende kalkıyorum şimdi bugün bebek arabasını almaya gelecekler .onun parçalarını yıkıyorum bende..biraz tozlanmış olsun temiz vermek gerekir ..kırık çıkık varmı onu kontrol edicem onlar gidincede belki bi kanyon yaparım bilmiyorum...şu an evdeyim.havada aksdine bugün süper...
slm huri.sizleri hep takip ediyorum burdan arkadaşlıklarınıza hayranım.bende nisan annesiyim.bişey sormak istiyorum.bende cocuk arabamı satmak istiyorum.anladığım kadarıyla sende sattın.nerde nası sattın.yani internettenmi sattın.merak ettim.bilgilendirirmisin beni.fiyat filan hangi siteden.çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Hoş geldiniz nar ve meltem
Bayram olunca pek gelen olmuyor gelende bebeklerden fazla kalamıyor gidiyor
uzun bi aradan sonra herkese merhaba hayırlıgüzell bayramlar
unutulmuşum üzüldüm kismee benle konuşmuyoooo:gitme:
merhaba canım iyi bayramlar. ben de uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm ama benimle de kimse konuşmuyo. Cevap yazılmışmı diye girip bakıyorum ama yok. bende üzülüyorum bu durumasenağlama
hosgeldınız nar ve meltem.hoşbulduk. evet haklısın kısıtlı zamanda girip sohbet ediyorsunuz. bende okumakla yetiniyorum. bu da bana sizleri bırakıp sonra tekrar geri dönmenin cezası olsunbenneyaptımki
slm bende 2 gün öncesinde çok mutsuzdum çünkü bu bayram annemlere gidemicektik kesin kararlıydık neyse bayram sabahı kahvaltımızı yaptık öğlene doğru büyükleri aramaya başladık eşimin tarafı bitince sıra geldi annemlere
annem bizle konuşurken okadar köt olduki kesin kez gelmediğimizi anlamıştı çünkü her ramazanda benim aileme het kurbanda eşimin ailesine giderdik
benim ailemde dışarda olan bi ben olduğum için ne zaman gelsek koca bi aile toplanırdık çok eğlenirdik biz 6 kardeşiz ve 4 ümüzde evli
neyse annem başladı ağlamaklı
"yeşim kayınvalidesinde yarın gelecek
çiğdem kayınvalidesinde 3.gün gelecek
serpil kayınvalidesinde akşam gelecek
onur uyuyo
selmin içerde odasını topluyo
bu bayram benim evim çok boş ne torun ne kızlarım kimse yok çok yalnız kaldık alışkın değilim gözüm dün akşamdan beri yolda hiç böle gelmemezlik yapmazdınız "dedi
eşim bi anda" kalkın hazırlanın denizliye gidiyoz "dedi annemde tabi başladı ağlamaya
bende büyük bi sevinçle kızları ve kendimi 15 dk da hazırladım eşim şaştı gülüyo" ilk defa beni saatlerce bekletmedinn ne iş "diye
derken yola çıkıyoz annem tabi herkeze haber salıyo tülinler geliyo diye
ben varana kadar kim nerdeyse bi anda evde toplanılıyo dayımlarda dahil annem diyoki"işte evim şimdi bayrama döndü" diye
eşimden allah razı olsun nice gönülleri mutlu ettiiii
helede bayram günü kızlarının yolunu gözleyen anne babaya verdiği mutluluk paha biçilemez benceopuyorumnanaktan
Herkese merhaba,işte bi bayram daha geldi geçti.Allah daha nicelerini göstersin hepimize inşallah.
Bugün sabah anneme kahvaltıya gittik,asker kardeşim 2 gün sonra gidiyor,bizde yarın işe başlıyoruz o yüzden hep beraber olalım dedik,güzeldi.. Daha sonra eve geldik kışlıklarımı çıkardım dolapları düzenledim,çamaşırları astım,önceki çamaşırlardan biraz ütü vardı onları yaptım,bi yemek bi çorba yaptım,banyo küvet lavaboyu ovdum veee burdayım.Flash belleğe oğlumun fotolarını atıyorum işyerindeki bilgisayara kaydedicem.
Psikolojim ne durumda bilmiyorum ama artık insanların "ayyyyyyy nasıl bırakıcaksın,ayyyy canım benim yaa kıyılır mı onaa" demelerinden bıktımmmmmmmmmm.Bunları yapanda benim kendi içimdekiler annem,ananem vs...
Ben ramazanın başından beri süre yaklaştıkça ağlıyorum ama kimseye belli etmiyorum etmediğim için duygusuz oluyorum.,sonra sizden çalışanlar geliyo aklıma biraz olsun içimi ferahlatıyorum ama böyle dendikçe sinir oluyorum.Zaten zor durumdayım zor tutuyorum lkendimi ne diye üstüme gelirsiniz,kolay mı benim için,kolay olur mu hiç bi anne için.Herkes ayyy çalışma, hayır çalışmak zorundayım,alışıcam buna.Bende isterim çocuğumu kimseye vermiyim,kendim yetiştireyim,iyiyi kötüyü ben öğreteyim,ilklerini ben göreyim herkes ister bunu her anne...ama hayat bu,sizin dediğiniz kadar kolay değil herşey.
İçimi buraya dökmekten başka bişi gelmiyo elimden,bi eşim bide sizinle paylaşıyorum o yüzden mazur görün olur mu.Yarın kısmetse görüşürüz zaten buraya girmeden yapamam iyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?