2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızım huri sende kızma ama baya bartıyosun haaaa
nevar uşak diye sevse baksana biz ne kelimeler koyuyoz sen niye ipek böceğim diyosun ben bak kurbağam diyom yani insanlar nasıl sevmek isterlerse severler ne var sankiiii bence hep negatif yönden bakıyosun azcık insanlara pozitif baksana benim anladığım kadarıyla kayınpederin çokda iyi biri gibş evet belki cahil düşüncesisz ama anlattıkların bazen kızılcak bişe tok gibi gösteriyo
boşver kim ne derse dedin o uşağım der sen böcüğüm dersin kendi baban dese belkide bu kadar sinirlenmezsin dimiiii bide bu tarafından bak amacım seni kızdırmak haşa terslemek değil ama bence birazcık polyana ol

hurişş nire gittim gızımm gızımmnaniknanik
ben geldim gızım sen çıkmışsın gızım....kaydirigubbakcemile3 saol diloşum sanada iyi bayramlar...

yok güzelim ne kızızcam ...hem sen olayı anlamamışsın ben uşak demesine kızmıyorum ki aksine güze3l söylüyor...benim kızdığım olay sanki ben 5 yaşında çocuğum...
altını değiştir gızım yazık poposu pişti...3 dakka olmadı yemin ederim kaka sesi geldi başladı...altını değiştirdim çocuk huysuzlandı normal saat 11 olmuş hayrına git içerde emziriver dedi.bende gülerek hatta bayağı yüksek gülere ben şunu hayrıma sevabıma emzirip geleyim dedim...böyle şeylere kızıyorum ben...emiyor salona geliyoruz hıçkırıyo hıh üşüdü işte diyo yahu kustuda hıçkırıyor..yok üşümüştür gızım ...sen yarın yağmurda gidemezsin ben taksi ile bırakırım seni ..yahu taksiye bindikten sonra ben kendimi bırakırım sen ne alaka...
tamam tamamen iyiliğinden yapıyor ayrıca hiç bir tepki vermiyorum yani tamam yarın olsun baba bakarız diyorum yada hıçkırınca emzirince geçer geçmezse bakarız çaresine diyorum ona tepki göstermiyorum ama beni böyle ufak çocuk gibi sanki 10 evlat yetiştirmiş gibi ...sinir oluyorum işte napıyım lmaz::hulya:kaydirigubbakcemile3

boşverrr adamın huyu o değişmez napalım....
böyle karışıyor çocukla ilgili sanıyorsun ipek hakkında bişey anlatıyorum mesela ben mutfakta iş yaparken kapınını önünde beni izledi diyorum mesela..
aa ne güzel dimi...yok o başka tarafından anlıyor olmaz yemek kokusu siner üstüne dolaptan bişey alırken üstüne dökersin :1shok: gibi gibi gibi...

selam kızlarr

yavrularımızın ilk bayramı
delikafadulden:asigim:

sağlıkla ve her geçen gün daha da çoğalan bir mutlulukla nice nice bayramlar görürler inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktanŞeniz

melekcim maşallah öyküye çok tatlı Şeniz

hafsacım güle güle giysin cicilerini prensesin çok güzel hepsideopuyorumnanaktan

çok yoğun bir gündüüü ama ben üstesinden geldim çok şükürrrr:smiley-cool:

12 de kalktık kızımlakaydirigubbakcemile3
kalan işleri hallettim çabucak
sonra eşimle çarşıya çıktık çorap falan felan ufak tefeği almak için
ordan markerte
4 de geldik eve
hemen giriştim yemeğe
herşey yetişti çok şükür
1 e doğru gitti misafirler
biz de hemen çocukları yıkadık yatırdıkkk
sonra evi tekrar toparladım

ve işte burdayımzemuszemus

naber kikoşummmŞeniz

diloşum ben giydiriyorum 1 haftadır kilotlu çorap valla anca ısınıyo bacakları yaa giydirmesem buz gibi oluyor

renk renk aldım çok da yakışıyorrropuyorumnanaktan

abisi ilk gördüğünde çok güzel hareketler bunlar daki hıyarlı babaya benzetti kızımı:roflol:

ahanda yalnızların kadını oldum gene bi misafir bilenem yokkaydirigubbakcemile2

kikoş da terketti beni:umursamaz:

yarın sabah her bayramda olduğu gibi kayınvaldemlere kahvaltıya gidicez

sonra da annemlere

sonrada bilimum akrabalara

herkese tekrar şeker tatında bir bayram diliyorumŞeniz

bende bugün herkez temizlikle alışverişle baya yorulmuştur kimse gelemez diye düşündüm vede forma kimse gelmez diye başka topiklerde geziniyodum kusura bakma demetim görmedim seni malesef ben gene bu saat oldu ayaktayım

oo kikoş bayağı kalmışsın...
bende kocişim alışkanlık olmuş yemek yemeğe kalktı hehehehehe
bende kamerama cd ayarlamaya kalktım cdleri pc ye atıyorum yarın kızımın ilk bayramını çekicem kameraya...
laf aramızda çooookkk heyecanlıyım...hatta kızıma uçan balon alayım die bile düşündüm ama yuh derler artık o kız ne anlasın balondan diyen olur die utandığıma alamıyom hehehehehehe

yerim ben o hıyarlı babaya hehehhkaydirigubbakcemile3 çok tatlı oluyolar vallahii neysem kimse gelmemişş bende iyiki yatmışım gece:))) bende bi önceki gün 3 renk çorap aldım allahtan bulunsun diyeee giydirmeye başlayımm öpüyorum seni kızınıı iyi bayramlarrr Şeniz

diloş kız bu saatte sende mi heyecandan kalktım ben o saattir halaa uyuyamadım hepten kalktım ya ....bütün gün gözlerim yanacak uykudan..
yağmurda başladı inşallah benimki başlamaz çıkmayın etmeyin evde kal die...kız iyi bayramlar nanaklarından öpüyorumm çokçaman.

yok be canım saat 12 tam yattım saat 5 kadar çok güzel uyumuşum kızımda kalkmadıı o saate kadar mıkırdandı baktımki acıkmış emzirdimm tam yatacaktımki büyükk kızz hadi anne bugün bayram kalkalım giyinelim gidelimm hopbalaa dur kızım daha erken kimse uyanmadı desemdee hortladı cadı:))) babası kalktıı saat 6 da giyindi camiye gitti sonra aldım kızı yanıma hadi kızım biraz daha uyuyalım baban gelince gitcezz neyse yattı o uyudu bu sefer benim uykum kaçtımirmirmirmir kalktım duş aldım güzelce parklandımD çayı koydum kocişi bekliyorum gelir heran burda yağmur yok vallahi hava sağnak yağarsa fazlada gezemeyiz eve gelirizzz:sinifsinif:

slm canım....

hiçte bilem bu dönemde bebekler en çok uçan balona ilgi gösteriyo..
biz büyüğe almıştık en çok zeynebin hoşuna gitti..
ipiniğ baya uzun tuttum allah muhafaza patlarsa diye ipin ucunuda bileğine bağladım çok heycanlandı...
bide cıvılcıvıl renkleri vardı walla havası çıktı ilk fırsatta yenisini alacam....

kızlar biz şu an kaynanamlardayız...kızım dedesiyle sohbet ediyor bıcır bıcır sanki bayram olduğunu biliyo..
davulcumuz geçti mahalleden bahşişini verdim..çok mutluyum ya neden bu bayram böyleyim ya içim içime soğmıyor hemen çıkmak istiyorm gezmek istiyorum.....saat 1 gibi çıkarım artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…