- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.341
ben geldim gızım sen çıkmışsın gızım....kaydirigubbakcemile3 saol diloşum sanada iyi bayramlar...hurişş nire gittim gızımm gızımmnaniknanik
yok güzelim ne kızızcam ...hem sen olayı anlamamışsın ben uşak demesine kızmıyorum ki aksine güze3l söylüyor...benim kızdığım olay sanki ben 5 yaşında çocuğum...kızım huri sende kızma ama baya bartıyosun haaaa
nevar uşak diye sevse baksana biz ne kelimeler koyuyoz sen niye ipek böceğim diyosun ben bak kurbağam diyom yani insanlar nasıl sevmek isterlerse severler ne var sankiiii bence hep negatif yönden bakıyosun azcık insanlara pozitif baksana benim anladığım kadarıyla kayınpederin çokda iyi biri gibş evet belki cahil düşüncesisz ama anlattıkların bazen kızılcak bişe tok gibi gösteriyo
boşver kim ne derse dedin o uşağım der sen böcüğüm dersin kendi baban dese belkide bu kadar sinirlenmezsin dimiiii bide bu tarafından bak amacım seni kızdırmak haşa terslemek değil ama bence birazcık polyana ol
diloşum ben giydiriyorum 1 haftadır kilotlu çorap valla anca ısınıyo bacakları yaa giydirmesem buz gibi oluyor
renk renk aldım çok da yakışıyorrropuyorumnanaktan
abisi ilk gördüğünde çok güzel hareketler bunlar daki hıyarlı babaya benzetti kızımı:roflol:
diloş kız bu saatte sende mi heyecandan kalktım ben o saattir halaa uyuyamadım hepten kalktım ya ....bütün gün gözlerim yanacak uykudan..
yağmurda başladı inşallah benimki başlamaz çıkmayın etmeyin evde kal die...kız iyi bayramlar nanaklarından öpüyorumm çokçaman.
oo kikoş bayağı kalmışsın...
bende kocişim alışkanlık olmuş yemek yemeğe kalktı hehehehehe
bende kamerama cd ayarlamaya kalktım cdleri pc ye atıyorum yarın kızımın ilk bayramını çekicem kameraya...
laf aramızda çooookkk heyecanlıyım...hatta kızıma uçan balon alayım die bile düşündüm ama yuh derler artık o kız ne anlasın balondan diyen olur die utandığıma alamıyom hehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?