- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.321
olmaz mı canım....cepli aldım bak elbisesini ...kaydirigubbakcemile3
bende buraya koydum ama aynılarını orayada koyayım kaçırmışsın heralde heheheheay kıs ben görmemıştım bu resmı
hi hi :))
o cepler dolup tascak artıkım
tuananın 3 resmını ekledım temmuz annelerı gun gun resımlerı bolumune arkadaslar bakarsınız.
bana mı dedin..ben kin tutmam ama unutmam ..yani hiç belli etmem içimdekini...hep gülerim ama ona göre davranırım...düşünemiyorlar işte.bencil insanlar çok kızıyorum bencilliklerine bilmişliklerine ama bell ietmiyorum....mesela şu an ipek kakasını yaptı 3 dakka olmadıııı....20 kere altını al kızın diyo kayınpeder..yahu devamı var onun bi dur..yok gızım al sen al....ama gülüyorum yanımda bez yok dedim..gömleğini giydi geldi ben gidiyorum nereye bez almaya....markete...şaka yaptım baba var bez tamam dedim değiştirdim heheheheslm kızlar bebişlerimizin ilk bayramı yarın o kadar mutluyumki yavrumla beraber en mutlu bayramımız hatta babası az önce sarılıp ağladı hersene kendimize bayramlık alıyorduk bu sene kızımız geldi çok şükür onda aldık ne güzel diyipbaşladı ağlamaya
ne yapacağımı bilemiyorum kayınvalide ile 15 gündür küstük tamda altlı üstlü oturuyorum gitsem olmaz gitmesem hiç olmaz allahtan korkuyorum çünki artık bende anneyim bana evladım gelmese üzülürüm bir taraftanda söylediği lafları unutamıyorum benim gideceğimi o çok iyi biliyor bayılıyorum senin huyuna hiç kin tutmuyorsun der her zaman halbuki ben eşimin hatırına her zaman idare ediyorumonu çünki o benim aileme kendi ailesi kadar değer veriyor ve yaptığı iyilikler çok fazla gitmesem küs olupta aynı evde oturmak çok zor çünki kapı çaldımı o açıyor ev dubleks ama eşim arayı böldü iki katlı ev oldu ama aynı kapıdan giriyoruz 15 gündür karşıma çıkarsa diye çok da huzursuz oldum ayyyy yine uzatmışım içimi döktüm yine
kızımın resim yorumları için teşekkür ederim diloş ve nesuik
öyküm çok tatlı çıkmış annesi ....sanada benziyor ama ilk bakışta babayı andırıyor..emziğinede hastayım onun..,bu arada odasında bebek var ya benim kendi bebeğim var odasında ipeğin heyecanla bekliyorum ben küçükken oynadığım bebekle ipek oynayacak.....senin kızında büyüsün ne oyuncakları olacak ...çok şanslılar çoookkkhepinize iyi bayramlar dilerim arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun yavrularımızın ilk bayramı hep güzel bayramlar geçirirler inşallah
bana mı dedin..ben kin tutmam ama unutmam ..yani hiç belli etmem içimdekini...hep gülerim ama ona göre davranırım...düşünemiyorlar işte.bencil insanlar çok kızıyorum bencilliklerine bilmişliklerine ama bell ietmiyorum....mesela şu an ipek kakasını yaptı 3 dakka olmadıııı....20 kere altını al kızın diyo kayınpeder..yahu devamı var onun bi dur..yok gızım al sen al....ama gülüyorum yanımda bez yok dedim..gömleğini giydi geldi ben gidiyorum nereye bez almaya....markete...şaka yaptım baba var bez tamam dedim değiştirdim hehehehe
allah sabır versin ne diyim...cahil insanlar diyip geçmek lazım...benim kendi tarafım da kötü yani kötü demiyimde çok geriler teyzemler yaptıklarımı hep gereksiz buluyor.yok oyuncaktan anlamaz mış daha görmezmiş ben ona gülerken aslında ipek melakelerine gülüyormuş beni daha görmüyormuş ben bağırınca melakeler ona bağırıyormuş ....melake bebeğe bağırır mı yaaaa kaydirigubbakcemile3bende öle kin tutmuyorum ama yapılanları unutmuyorumda her dak gülüyorum bir söyleyip 10 gülüyorum çok neşeliyim çok konuşkanım o yüzden çatlıyorlar eşim çok sakin bi insan bende aşırı hareketliyim her dediğimi yapıyor eşim diye çatlıyorlar hiç olmadık yerde kavga çıkarıyorlar bende senin gibi gülüp geçebilsem o söledimi bende yutmuyorum bende söylüyorum bu sefer kavga oluyor en son meseleyi söyliyeyim görümce çalışıyor çocuklarına bu bakıyor ogün görümce öğle yemeğine geldi 3 gün üst üste hiç yukarıya çıkıp naz ı sevmedi aramızda hiç bişey yok görümce ile ama her zaman kıskanılıyorum anlatsam uzun sürecek neyse anne neden yukarı çıkmadı bişeymi var acaba dedim kıyamet koptu meğer doluymuş o söyledi ben söylEDİM ARTIK
ay o emzik meselesi benimkide alıştı çok şükür emziğe göbeğim çatladı ..ama sanki emziği böyle deli gibi emerken açmışta sanki onu kandırıyormuşum gibi hissediyorum...:kedi:sağol huricim çok teşekkür ederim
emziği ben de seviyom kızımda sevdi lop lop bırakmıyo ağzından
allah sabır versin ne diyim...cahil insanlar diyip geçmek lazım...benim kendi tarafım da kötü yani kötü demiyimde çok geriler teyzemler yaptıklarımı hep gereksiz buluyor.yok oyuncaktan anlamaz mış daha görmezmiş ben ona gülerken aslında ipek melakelerine gülüyormuş beni daha görmüyormuş ben bağırınca melakeler ona bağırıyormuş ....melake bebeğe bağırır mı yaaaa kaydirigubbakcemile3
ay o emzik meselesi benimkide alıştı çok şükür emziğe göbeğim çatladı ..ama sanki emziği böyle deli gibi emerken açmışta sanki onu kandırıyormuşum gibi hissediyorum...:kedi:
evet hemde çok cahiller ben kahkahalarla gülen bir insanım sesimde çok gürdür naz doğduğundan beri gızım yavaş gül gızım yavaş gül bende anne bebeğim anne karnında alıştı benim ssime sen merak etme diyorum yok anlamıyor hergün aynışey bebeği ince giydirdin getir ceket ver yok kalın giydirdin terler yok yamuk yatırdın yok altını öle bağlama bilmemneyi batar kendi şivesi ile bişiler söylüyor yani sürekli eleştiri hal,ndeydim 15 gündür rahat etmiştim karışan eden yoktu zaten bahara çıkacağım burdan biraz uzaklaşayım hiç olmadı haftada bir grşürüm
evet hemde çok cahiller ben kahkahalarla gülen bir insanım sesimde çok gürdür naz doğduğundan beri gızım yavaş gül gızım yavaş gül bende anne bebeğim anne karnında alıştı benim ssime sen merak etme diyorum yok anlamıyor hergün aynışey bebeği ince giydirdin getir ceket ver yok kalın giydirdin terler yok yamuk yatırdın yok altını öle bağlama bilmemneyi batar kendi şivesi ile bişiler söylüyor yani sürekli eleştiri hal,ndeydim 15 gündür rahat etmiştim karışan eden yoktu zaten bahara çıkacağım burdan biraz uzaklaşayım hiç olmadı haftada bir grşürüm
bende şimdi banyoya giricem işim çok..başımıza ne geldi ilahi adalet die bişey var çok fazla inanıyorum....oh diyorum valla allah içimi biliyo....eşime iş yerinden ramazan boyunca harcaması için tikırt veriyolar.geçenki misafir ağarlamamda kullandık ama çok kullandırmadı ona gerek yok buna gerek yok sinir etti beni....bu akşam çamaşırları topladım balkondan pantalon ağarlık yaptı elimi cebine bi attık gözlerim açıldı daha 80 tl vardı tikırtta yıkanmış ve gitmiş kağıt mahfolmuş....allah içimi biliyor ilahi adalet dedim ..eline verdim kocişin pantalonu kirliye atarken keşke ceplerine iyi baksaydın dedim...o kadarşu an hiç bişey olmamış gibi sesiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?