2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay kıs ben görmemıştım bu resmı
hi hi :))
o cepler dolup tascak artıkım

tuananın 3 resmını ekledım temmuz annelerı gun gun resımlerı bolumune arkadaslar bakarsınız.

tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlarım
sevdiklerinizle adı gibi bol şekerli bi bayram geçirmeniz dileğiyle

kaynanamlardayız...
artık ipek hakkında hiç bir şey söylemiyorum....çünkü lafım bitmeden uşak gızım bu bişey olmaz...
uşak gızım bu öyle olur...
tabi uşak o daha...
kayınpeder delirtiyo artı kbeni...
kaynanama diyorum ipek bugün şeker kağıdını tuttu baktı...işte bugün çok az uyudu...diyorum kayınpeder uşak o diyip duruyo ...
yok ben kocaman kız sanıyorum....allahım ya sabır.....

ay kıs ben görmemıştım bu resmı
hi hi :))
o cepler dolup tascak artıkım

tuananın 3 resmını ekledım temmuz annelerı gun gun resımlerı bolumune arkadaslar bakarsınız.
bende buraya koydum ama aynılarını orayada koyayım kaçırmışsın heralde hehehehe

slm kızlar bebişlerimizin ilk bayramı yarın o kadar mutluyumki yavrumla beraber en mutlu bayramımız hatta babası az önce sarılıp ağladı hersene kendimize bayramlık alıyorduk bu sene kızımız geldi çok şükür onda aldık ne güzel diyipbaşladı ağlamaya
ne yapacağımı bilemiyorum kayınvalide ile 15 gündür küstük tamda altlı üstlü oturuyorum gitsem olmaz gitmesem hiç olmaz allahtan korkuyorum çünki artık bende anneyim bana evladım gelmese üzülürüm bir taraftanda söylediği lafları unutamıyorum benim gideceğimi o çok iyi biliyor bayılıyorum senin huyuna hiç kin tutmuyorsun der her zaman halbuki ben eşimin hatırına her zaman idare ediyorumonu çünki o benim aileme kendi ailesi kadar değer veriyor ve yaptığı iyilikler çok fazla gitmesem küs olupta aynı evde oturmak çok zor çünki kapı çaldımı o açıyor ev dubleks ama eşim arayı böldü iki katlı ev oldu ama aynı kapıdan giriyoruz 15 gündür karşıma çıkarsa diye çok da huzursuz oldum ayyyy yine uzatmışım içimi döktüm yine

hepinize iyi bayramlar dilerim arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun yavrularımızın ilk bayramı hep güzel bayramlar geçirirler inşallah

bana mı dedin..ben kin tutmam ama unutmam ..yani hiç belli etmem içimdekini...hep gülerim ama ona göre davranırım...düşünemiyorlar işte.bencil insanlar çok kızıyorum bencilliklerine bilmişliklerine ama bell ietmiyorum....mesela şu an ipek kakasını yaptı 3 dakka olmadıııı....20 kere altını al kızın diyo kayınpeder..yahu devamı var onun bi dur..yok gızım al sen al....ama gülüyorum yanımda bez yok dedim..gömleğini giydi geldi ben gidiyorum nereye bez almaya....markete...şaka yaptım baba var bez tamam dedim değiştirdim hehehehe
kızımın resim yorumları için teşekkür ederim diloş ve nesuik

hepinize iyi bayramlar dilerim arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun yavrularımızın ilk bayramı hep güzel bayramlar geçirirler inşallah
öyküm çok tatlı çıkmış annesi ....sanada benziyor ama ilk bakışta babayı andırıyor..emziğinede hastayım onun..,bu arada odasında bebek var ya benim kendi bebeğim var odasında ipeğin heyecanla bekliyorum ben küçükken oynadığım bebekle ipek oynayacak.....senin kızında büyüsün ne oyuncakları olacak ...çok şanslılar çoookkk

Son düzenleme:

bende öle kin tutmuyorum ama yapılanları unutmuyorumda her dak gülüyorum bir söyleyip 10 gülüyorum çok neşeliyim çok konuşkanım o yüzden çatlıyorlar eşim çok sakin bi insan bende aşırı hareketliyim her dediğimi yapıyor eşim diye çatlıyorlar hiç olmadık yerde kavga çıkarıyorlar bende senin gibi gülüp geçebilsem o söledimi bende yutmuyorum bende söylüyorum bu sefer kavga oluyor en son meseleyi söyliyeyim görümce çalışıyor çocuklarına bu bakıyor ogün görümce öğle yemeğine geldi 3 gün üst üste hiç yukarıya çıkıp naz ı sevmedi aramızda hiç bişey yok görümce ile ama her zaman kıskanılıyorum anlatsam uzun sürecek neyse anne neden yukarı çıkmadı bişeymi var acaba dedim kıyamet koptu meğer doluymuş o söyledi ben söylEDİM ARTIK

allah sabır versin ne diyim...cahil insanlar diyip geçmek lazım...benim kendi tarafım da kötü yani kötü demiyimde çok geriler teyzemler yaptıklarımı hep gereksiz buluyor.yok oyuncaktan anlamaz mış daha görmezmiş ben ona gülerken aslında ipek melakelerine gülüyormuş beni daha görmüyormuş ben bağırınca melakeler ona bağırıyormuş ....melake bebeğe bağırır mı yaaaa kaydirigubbakcemile3

sağol huricim çok teşekkür ederim
emziği ben de seviyom kızımda sevdi lop lop bırakmıyo ağzından
ay o emzik meselesi benimkide alıştı çok şükür emziğe göbeğim çatladı ..ama sanki emziği böyle deli gibi emerken açmışta sanki onu kandırıyormuşum gibi hissediyorum...:kedi:

çok şükür bu günüde atlattım... akannehir akannehir akannehir
dün kızlara kıyafet aldık çoraplarını falan unutmuştum....kendime de çorap almam lazım dı...
dünden beri de bu gün ne olur sa osun temizlik yapacam diyodum kendi kendime...
sabah babamız işe gitmesi gerekti ben biraz evi topladım sonra eşim geldi küçüğü ona bıraktım büyüğü alıp kızılaya gittim ...
anam ne kalabalık vardı...yasakkelime yasakkelime yasakkelime
neyse eve geldim balkonları yıkadım çamaşırları hallettim.iftardan sonra süpürdüm sildim toz aldım tuvalet banyoyu yıkadım...:1shok: :1shok:
o aradan bide iftara yemek yetiştirdim...
sonra kızları yıkadım...haa o aradan bide kızların kıyafetlerinin fotolarını da buraya koydum...:hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
hoş kimsemiz yok burda gidip elini öpeceğimiz ama yine de bayram teleşını yaşamak istedim...:gitme: :gitme: :gitme:
bu bayramda bizim için böle buruk geçecek.
inşallah bi daha ki bayrama gidecez annemlere...
bu arada kızımın gömleğine yaptığınız iltifatlarada teşekkrler ederim...huri senin kızın elbiseside çooook şeker...çok yakıştı ipeğime...yerimseniben yerimseniben yerimseniben

herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun..Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .

kesinlikle ...kıskançlık canım...hani yaşın çok küçük olur 17 yaşında bir anne olursun...akli dengende problem vardır...yada psikolojik sorunların vardır hani müdahele ediyor dersin ama sen aklı başında olgunluğa erişmiş bir kadınsın...bunu adı kıskançlıktan baka bişey olamaz..inşallah gönlüne göre olurda taşınırsın...arada bi görüşmek en güzeli...

bende şimdi banyoya giricem işim çok..başımıza ne geldi ilahi adalet die bişey var çok fazla inanıyorum....oh diyorum valla allah içimi biliyo....eşime iş yerinden ramazan boyunca harcaması için tikırt veriyolar.geçenki misafir ağarlamamda kullandık ama çok kullandırmadı ona gerek yok buna gerek yok sinir etti beni....bu akşam çamaşırları topladım balkondan pantalon ağarlık yaptı elimi cebine bi attık gözlerim açıldı daha 80 tl vardı tikırtta yıkanmış ve gitmiş kağıt mahfolmuş....allah içimi biliyor ilahi adalet dedim ..eline verdim kocişin pantalonu kirliye atarken keşke ceplerine iyi baksaydın dedim...o kadarşu an hiç bişey olmamış gibi sesiz .

bazen benimkide yapıyoo markete gideriz alacaklarımın yarısını alamadan gelirim şunu alayım şimdi yapıcanmı hemen acilmi sonra all bilmem neee delii eder bunlarrr lmaz:seninkinede iyi olmuş şimdi bozdur bozdur harcasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…